תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קורה רק בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וכרגע זה נתן לי לשחק לטווח ארוך יותר,ניקיתי את המחשב, פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק מופיע לי ההודעה הבאה: "Digital saving power mode" וכן שיניתי בהגדרות שהמסך לא יכבה ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש קשר כלשהו לסוללה של הBIOS וצריך להחליף אותה כל 3-4 שנים? (BIOS DATE: 5/2/2007) פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM Nvdia 8800 GTS HEC-500TD-TF - ספק כוח טמפרטורת המחשב: טמפרטורת המחשב בזמן משחק:
-
- 74 תגובות
- 33.8k צפיות
-
-
בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי, התקנתי את הווינדוס הכל טוב ויפה אבל כשהגעתי למסך שצריך לבחור שם למחשב(לדוגמא Name-PC) פתאום העכבר והמקלדת לא עובדים ולא ניתן להמשיך את ההתקנה. חשוב לציין שכבר נסיתי : 1. לבדוק בביוס ש USB על legend 2. התקנה מחדש של הווינדוס (עדיין קורה אותו הדבר בדיוק באותו השלב) 3. לחבר את המקלדת והעכבר ל USB 2.0 ועוד כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט מפרט : Intel I5 8600 gigabyte gforce GTX 1060 G1 Gaming Asus rog strix h370-f 8GB ram תודה מראש על העזרה !
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה של דבר כזה???? תודה רבה לכולם... המחשב שלי כך: dell inspiron 5555 (laptop) 12 GB ram SSD Samsung MZ7TE256HMHP - 256gb AMD A10 8700 4G readon R6
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך דגם 260 גיינוורד כבר שנתיים וחרשתי הרבה משחקים עליו , אבל היום התקנתי קרייסיס 2 ואחרי חצי שעה של משחק המחשב נכבה ולא מצליח להעלות את הוינדוס מחדש אפילו לא רואה דבר על המסך כנראה שהכרטיס לא נותן סגנלים למסך , הסרתי את הבטריה מעל הלוח ואיפסתי את הביוס וזה לא עזר תמיד הכרטיס היה מוציא רעש גדול בכל התחלה כי המאווררים היו עובדים על פול ל כמה שניות ועכשיו לא המאווררים מסתובבים רגיל בלי הפול באתחול מה לעשות ת מה אתם חושבים , הבעיה שאין לי מחשב אחר או כרטיס מסך אחר שאני ישים במקומו הכרטיס כבר שנתיים ויש עוד שנה אחריות , אם יצא דפוק איזה כרטיס ניוודיה שווה לו ותודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האלן לפעמיים שאני מדליק את המחשביש צפצוף ארוך ועוד שתי צפצופים קצרים ומסך שחור. בחוברת של הלוח כתוב או כרטיס מסך או מוניטור,מה זה מוניטור ? ומה שאני עושה כדי לסדר את זה,זה לחזק קצת את הכרטיס מסך ל סלוט,אגב גם המעלות של הכרטיס ממש גבוהות בזמן האחרון גם עם מזגן יש למישהוא מושג? תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (ראו מפרט) מופיע מסך כחול כל פעם כשאני מתחיל להשתמש במיקרופון, זאת אומרת שנגיד ואני מתחיל לעשות שיחה בSKYPE, אז על השנייה שאני מתחיל לדבר, מופיע מסך כחול. עזרה??? הוספתי קובצי מינידמפ, אני לא יודע למה יש כל כך הרבה... תודה בהקדם נ.ב: ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול. לא עבד. הגירסה של הSigmaTel High Definition Audio CODEC היא: 5.10.4449.0 נראה לי... הכטיס קול הוא O/B: Intel 8280 1GB ICH7 - High Definition Audio Controller עזרה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני בערך שנה קניתי את המחשב הבא, קניתי אותו בלי לעשות הרבה בדיקות (ועד היום אני מצטער על זה) https://www.lenovo.com/us/en/desktops-and-all-in-ones/legion-desktops/legion-y-series-desktops/Legion-Y520-Desktop/p/99LE9Y50275 i7 - 8700 1060 gtx ספק כח 450 וואט 16 ג'יגה ראם לוח אם גנרי וגרוע מאוד LENOVO 36E לתקופה מסוימת הייתי מרוצה, לא מזמן רציתי להתרחב מבחינת חווית משחק וגיימינג וקניתי את ה 2080 RTX TI ובנוסף מסך ASUS ROG PG27V שתומך G-Sync. אני יודע שיושב לכם בגרון שלא הייתי צריך לקנות את ה2080 וה1080 היה מספיק, מבקש מכם שתמנעו מהתגובות האלה, לא עוזר בכול מקרה, כמובן שברגע שחיברתי את הכרטיס מסך, הבנתי שאין מספיק חיבו…
-
- 29 תגובות
- 5.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תקשיבו אנשים יש לי 2 זכרונות 128 כל אחד במהירות של 2100 (266) עכשיו אצלי במערכת הם פועלים במהירות של 133 מגה הרץ בלבד!! מה אני עושה?!!? איך אני מביא אותם למהירות שבה הם אמורים לפעול!?!? זה אומר פי 2 יותר ביצועים! אני חושב שזה בגלל שהיחס בין הזכרונות למעבד.... המעבד שלי פועל בבאס של 100 מגה הרץ כלומר גם הזכרונות פועלים באס הזה ובגלל זה הם ב 133 במקום 266 לא? חוץ מזה יש דבר כזה זכרונות 133 בפנטיום 4!?!?!? יש לי P4 1800 ואני חושב ש 133 כבר לא תואם למעבדים האלו מאז ה P4 1700... מה אני עושה? יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות לי בעיות. לפעמים בעת עומס הוא קורס, או שאני מפעיל אותו והוא מצפצף ציפצופים קבועים עם הפסקות ללא ראות על המסך. אני משער שהבעיה היא בזיכרון או בכרטיס מסך, לזיכרון יש לי אחריות לכל החיים ושנה נוספת לכרטיס מסך - כדאי לקחת לבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום הצילו .....מה לעשות קניתי כרטיס מסוג albatron 5900xtv כשאני שם את הכרטיס המחשב עולה פעם אחת ואח"כ המחשב כל הזמן נכבה ונדלק...עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה המאוורר של הכרטיס עובד רק לפעמים כמו כן לאחר פעם אחת לא ניתן לראות כלום בתצוגה החלפתי ספק..לא עזר... החלפתי זיכרון, מעבד, ניתקתי את כל הכרטיסים ואפילו החלפתי לכרטיס מסך זהה חדש אבל התופעה חוזרת בסוף החלפתי ללוח זהה אחר אבל גם בו אותה הבעיה בדקתי את כרטיס המסך על מחשבים אחרים ועליהם הוא עובד בלי בעיה המחשב עובד עם כרטיסי מסך אחרים מה עושים??????!!!!!!!! אני מיואש המפרט שלי הוא לוח אם: gigabyte 7nnxp מעבד amd 2500 דיסק sata 120gb זיכרון ddr400 של סמסונג כרטיס מסך gigabyte radeon
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שמחובר לsata port 0. אני מרכיב כונן SATA נוסף שגם עליו אני מתקין מערכת הפעלה. האם יש חשיבות לאיזה PORT מתוך השלושה הנותרים אני מתחבר?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים הזמנתי אותו עם הרכבה ובזמן ההזמנה אמרתי למוכר שלאחר שהמחשב יגיע אליי הביתה אצתרך לפתוח אותו ולהכניס כמה דברים (הרדיסק ומודם) כשהמחשב הגיע אליי הביתה (מורכב) לא עבדו בו 2 מתוך 3 המאוררים שבמארז (מאורר של ה-CPU עבד אבל המאורר של המארז ושל ההרדיסקים לא הסתובבו כלל). את המאורר של המארז העברתי לחריץ אחר והוא התחיל לעבוד כמו שצריך והמאורר של ההרדיסק לא מגיע לחיבור בלוח אז השארתי אותו כמו שהיה (לא מחובר לכלום) בדקתי את הטמפ' של ה-CPU, לוח אם... הכל היה בסדר אז הפעלתי איזה משחק והתחלתי לשחק.. לאחר איזה שעה שמעתי ראש כאילו משהו נפל על תחתית המארז, בדקתי מה זה וגיליתי איזהשהו רכיב שנראה כמו קבל (CAPACITOR) שוכב לי על תחתית המארז (לאחר בדיקה ה…
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בעת הדלקת הנייד נפתח הודעה הבאה מה הבעיה ומהו הפיתרון בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם לוח אם שתומך ב- SATA יתמוך בדיסק קשיח SATA2 250 GB ? הלוח אם הוא מסדרת P4S800 . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה לבד אחרי איזה חצי שעה של צפיהה בסרט די וי די יש לי ווינדוס 98 גרסה שנייה לוח אם של msi אין לי מושג איזה p3 733 300 mb ram ati 8 creative 128 modem 56k מה יכולה להיות הסיבה ? כשהוא נכבה אני מצליח לראות איזה חלוןקטן שנפתח שנייה לפני שהמחשב נכבה ויש בו מין ציור של דלת וחץ אדום אני חושב ואז המחשב נכבה מישהוא יודע ממה הבעיה נובעת או איך אפשר לסדר אותה ? יש לי הרד דיסק אחד של ווסטרן 15 גיגה אחד של מקסטור 40 גיגה חדש די וי די של סמסונג וצורב של ריקו אני מתחרפן מזה שהמחשב נכבה לי לבד מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, בחודש האחרון נתקלתי בבעיה שסתם באמצע עבודה במחשב המחשב מראה מסך כחול ונכבה. רב הפעמים זה רושם לי MEMORY MANEGMENT ולפעמים זה רושם לי משהו אחר... כמעת תמיד אחרי שזה קורה אני לא מצליח להריץ את הווינדווס כי זה נתקע לי על המסך של הטעינה בהתחלה (לפני המסך השחור {במסך שזה מראה תתמונה של הלוח אם } ) ורק אחרי שאני מוציא ומכניס את הזכרונות ( אני לא יודע אם זה באמת מה שעוזר ) המחשב עולה אבל אחרי כמה שעות או דקות זה שוב קורס. עשיתי הרגע פורמט וזה עבד בסדר ועכשיו שוב קיבלתי מסך כחול ככה שאני מבין שזה לא בעיה של תוכנה אלה חומרה. אני צריך שתעזרו לי לאבחן מה מקור הבעיה בשביל שאני יוכל להימנע מלשלוח תמחשב למעבדה ולחסוך כסף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי! יש לי את העכבר הנ"ל ,התקנתי ie7 ואני לא מצליח לדפדף קדימה ואחורה דרך הכפתורים שמוגדרים בעכבר יש לציין שבחלונות (לא באינטרנט) זה עובד בסדר גמור העכבר מחובר דרך usb ,הסרתי והתקנתי אתו מחדש ולא עזר אם למישהו יש רעיון מה עוד אני יכול לבדוק אני אשמח! תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה הזאת הייתה לי הרבה זמן... שמתי לב שאין שאני נכנס לאוורסט לסנסור שם המחשב התחיל לעשות ציפצופים... זה סגר לי תאנטי וירוס אוטומטי והתנתק לי מהאינטרנט אוטומטי בשורת במשימות... ואז כמו נכבה אבל לא המחשב עדין דלק כזה ולא עלה כלום במסך זה ממש מוזר זאת התמונה מה HWMonitor ממש מוזר זה מה שזה מראה אחרי הבעיה המוזרה הזאת ! ובדרך כלל הטמפ' של המעבד 25 במנוחה... להלן המפרט אם צריך : PentiumD 945 3.4 Ghz DualCore 2X2 MB Cache s775 800 mhz - קירור של AC 7 PRO Abit IL8 - 775+954P+GBT+lan+Sata 2 Twinmos DDR 2 667 Mhz 512 MB Samsung DDR 2 667 Mhz 1 Gb Hitachi 160 Gb 7200 Rpm Sata 2 Evga 6200 256 Mb ספק כוח - SEASONIC SS-350W ET
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נראה לי בכרטיס מסך כל פעם שאני משחק באיזה משחק המסך נהיה שחור המחשב ממשיך לפעול רגיל אבל אין תמונה עד שאני עושה ריסט זה חוזר מה זה יכול להיות ?? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה ati x1900gt
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מסוג alfawise b1 שהביאו לי מסין סוג של רכיבי מחשב נייד שעשו מהם גיימינג PC, מה שקרה שניסיתי לחבר מסך משני למחשב דרך חיבור DP (יש למחשב חיבור DP אחד וHDMI אחד) והמחשב לא הגיב בכלל לחיבור המסך השני, חשבתי אולי כתוצאה מכך שהכרטיס המובנה פעיל (יש למחשב כרטיס 960m gtx וintel 530), הלכתי לביוס וביטלתי את הכרטיס תצוגה ע"י כך שהפניתי את המחשב לחריץ הPCIE שבפועל מה שנמצא עליו זה הSSD שלי מסוג M2 (טעות..), ה960m GTX כנראה שיושב על יציאה אחרת שעדיין לא ברורה לי, המצב הנוכחי הוא שאני מדליק את המחשב אין צג הכל עובד כראוי אבל אני גם לא יכול לגשת לביוס ולהחזיר את הגדרות ברירת המחדל. הלכתי על הדרך הפיזית לאפס את ביוס דרך הסוללת CMOS אבל הפלא…
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-