תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הייתי מחפש בגוגל אבל אני לא יודע בדיוק מה לחפש אשמח אם תעזרו לי. מערכת : windows 10 , לוח אם ASUS B85M-E BIOS מעודכן ל - 05/25/15 , מעבד i5 4440. אז ככה יש לי כרטיס מסך AMD r9 290 ואני משתמש ב 3 מסכים 1. dp 2. vga 3. Hdmi -TV הבעיה כשאני מדליק את הטלוויזה המסכים מהבבים . לאחר בדיקה מתברר שברגע שאני מדליק, הווינדוס מאבד את הזיהוי של הטלוויזה ואז מוצא אותו שוב. וזה גורם לכל החלונות של המסך של הטלוויזה לעבור ל מסך הראשון. מה לא ניסיתי לעדכן דריברים , להחליף כבל , אפילו פירמוט. לאחר שהשלמתי עם זה שכנראה AMD זה חרא חיפשתי דרכים אחרות. הפעלתי בביוס מצב multi screen וחיברתי את הכבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה לי הרבה ריסטארטים כבר 3 רק היום כנראה שזה בגלל בכרטיס מסך אני חושב הופיעה לי גם הודעה של ווידוס אחיר הריסטראט האחרון שאולי אני צריך דריבר מעודכן יותר איך אני יכול לדעת בדוק מאיפה זה בא (כי אני חושד שזה מההראד דיסק ) ?? ואם מישהו יוכל לתת לי לינק לדריבר של NVIDIA GEFORCE4 MX 400 (64)
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי לוח P35 DS3 של ג'יגהבייט. כשאני מחבר מיקרופון לאחת מהכניסות הכתומות (יש 2), הוא לא עובד פשוט. הבעייה היא לא במיקרופון (ניסיתי כמה). מה אפשר לעשות? הבעיה כנראה עוד הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה בערך, אבל רק עכשיו שמתי לב אליה :-\
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי כמה שגיאות של מסך כחול, ומקריאה קצת על השגיאה ראיתי שהאפשרות הנפוצה ביותר לקבלת השגיאה שקיבלתי היא מעבד שמתחמם יותר מידי. לכן רציתי לדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בעבודה של E6400. אני משתתף בפרויקט של World Community Grid, כך שהמעבד כל הזמן במאמץ. (מי שלא יודע על מה אני מדבר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407879.0) המעבד נמצא רוב הזמן בסביבות ה-50 מעלות. זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב טוען ש"לא מותקן התקן פלט שמע" (בסרגל כלים, איפה שהתאריך וכו', הסמן של הרמקול מופיע עם איקס אדום עליו), אין לי איך לשמוע סאונד בכלל, גם לא בעזרת אוזניות. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של הכ.קול, לא עבד. ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הקודמים, ובכלל כל תוכנה שקשורה לכ.קול, ואז להתקין הכל מחדש, לא עבד. אני די אובד עצות בנוגע לאיך להמשיך הלאה. פעולות שבוצעו לפני כן, התגלה וירוס במחשב, מחקתי אותו. הרצתי ccleaner ו revo uninstaller בשביל לנקות את המחשב ולמחוק כל מיני קבצים זמניים וכדומה. בערך בשלב הזה התחילה הבעיה. אם למישהו יש דרך כלשהי לעזור לי, אני אשמח מאוד. תודה מראש, איתי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ממש ממש הזוי כי לא ניתקתי כלום חוץ מהכרטיס מסך ומהזכרונות ram, יש לי שני סטיקים של זכרונות ורציתי להחליף אותם באחד אחר, ניתקתי אותם וחיברתי את המחליף, על הדרך בגלל שהכרטיס מסך גדול אני חייב להוציא אותו מהתושבת שלו אבל לא ניתקתי אותו מהכבלים שלו.. כשחיברתי הכל חזרה ולחצתי את הכפתור הדלקה שום דבר לא קרה, ניסיתי לחבר חזרה , אולי לא חיברתי משהו טוב.. אחרי שחיזקתי הכל לחצתי עוד פעם על ההדלקה ואז נדלק המחשב אבל המסך לא הצליח לקלוט כלום... לאחר כמה שניות הוא כבה עוד פעם.. עכשיו החזרתי הכל לקדמותו.. ומחשב לא נדלק יותר.. אני לוחץ על הכפתור הדלקה ולא קורה כלום... מה זה יכול להיות הייתי על זה שעה עכשיו ונראה לי יצאו לי שערות לבנות…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן פחות משבוע , כשאני נכנס למשחק מסויים אחרי זמן כלשהו שיכול להיות שעה וחצי ויכול להיות דקה וחצי הוא נתקע , מחייב ריסט לא יוצא מהמשחק או משהו .. אם זה לא קורה לאחר זמן מסויים המחשב מנתק לי את האינטרנט , יש לי רשת אלחוטית בבית , המתאם שלי למודם הראשי מחובר בUSB וזה מפסיק את הפעולה שלו פשוט , אם אני מנסה להפעיל את התוכנה של האינטרנט שלי שקשורה לרשת האלחוטית "wireless lan " הוא אומר שהוא לא מזהה את הUSB , במקרים מסויימים מספיק ניתוק וחיבור מחדש במקרים קצת יותר מעצבנים יש צורך בריסטרט למחשב . מפרט: AMD Dual 5000 GHZ לוח של GIGABYTE M55 לא זוכר בדיוק 1GB RAM X2 Radeon 1950XT WD 250GB אני משתמש בתוכנה SPEED FAN כמדד לבדיקת טמפ' , אני לא יודע כמה זה תופס בהתאם למה …
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מי יכול לעזור בדרך שעובדת לאפס סיסמא ל windows 10 מישהו שניסה והצליח תודה
-
- 5 תגובות
- 28.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
-
היי חברה, יש לי בעייה שלעיתים לאחר בערך חצי שעה לפעמים גם אחרי יום הלוח מפסיק להציג לי את הטמפרטורות של המערכת הלוח והסביבה, כלומר הוא מציג אותן אבל הם פשוט ל אמשתנות ונשארות סטאטיות במצב האחרון שהן היו, יש לציין כי המאוררים והמתחים ממשיכים להראות שינויים כרגיל... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ASUS MAXIMUS FORMULA X38. למה כשאני מתקין 8500GT, הלוח מראה שלא התקנתי כרטיס מסך? א. כרטיס מסך כמו 9400 פועלים על הלוח הזה. 8500GT פועל על הלוח השני שלי. עשיתי CLEAR CMOS והכל. מה יכולה להיות הבעיה?..
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להפעיל סרטון כבד במחשב הנייד אבל הוא מקרטע לי, אז חשבתי לעצמי אולי הוא מוגדר לעבוד עם היחידה המשולבת במקום עם הכרטיס מסך.. הסתכלתי בהגדרות ואני רואה שזה באמת ככה, אבל אין לי את האפשרות לשנות את זה לאופציה של עם המעבד מישהו מכיר את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי tp-link קטן wifi(לא יודע איך קוראים לזה) שיכול להתחבר לרשתות, יש ראוטר בבית שאני מחובר אליו דרכו כל הזמן. כבר הרבה זמן שיש ימים שזה מתנתק כל כמה דקות ורושם בפותר הבעיות או "שעון ברירת המחדל אינו זמין" או "בעיה במתאם אלחוטי או בנקודת גישה אלחוטית" תמונה לדוגמא: זה לא קבוע, יש ימים שלמים שאין בעיות ויש יום שפתאום כל כמה דקות זה מתנתק בלי הפסקה אין לי בעיה לפתור את זה כל פעם עם פותר הבעיות של windows, אבל זה מאוד מפריע במשחקי רשת שכל כמה דקות אני מקבל דיסי(המשחק מתנתק כי אין אינטרנט) למה זה קורה? יש סיכוי שמישהו ממחשב אחר עושה את זה דרך תוכנת ריגול או משהו בסגנון?
-
- 31 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בזמן שצפיתי בסרט במערכת המדיה סננטר, פתאום הנגן קפא לרגע, ואז התבצע אתחול לא צפוי. כשוונידוס עלה, קיבלתי הודעה שהתבצעה הפעלה מחדש עקב שגיאה/בעיה שנגרמה (לא זוכר בדיוק את נוסח ההודעה) אני לא מכיר היטב את ויסטה, אבל זכור לי שבמערכות הפעלה קודמות, היה באיזשהו מקום הוראה של ברירת מחדל לאתחל את המחשב בגלל סוג מסוים של אירועים. המומחים המליצו לשנות את ברירת המחדל הזו, כדי למנוע תופעה של ריסטרטים בלתי צפויים. השאלה שלי- האם גם בויסטה קיימת האופציה הזו, והאם גם כעת ההמלצה היא לבצע שינוי בברירת המחדל, או שדווקא עדיף להשאיר את זה ככה, כי ריסטרט זה בעצם פעולת "התגוננות עצמית" של המחשב בפני בעיה שעלולה להיות חמורה יותר אלמלא התבצע אותו אתחול? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה (התמונה מצורפת) מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?? תודה רבה עזרה בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ברשותי מחשב חדש שנקנה לפני 4 חודשים.מחשב של אסוס ZENBOOK FLIP 360 אלו הנתונים שלו מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB LPDDR3 1866MHz SDRAM Onboard Memory, up to 16 GB SDRAM כונן קשיח 256GB SSD תצוגה 13.3 Inch (16:9) LED backlit QHD+ (3200x1800) Glare מסך מגע מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 620 כונן אופטי None מצלמת רשת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי הגה למחשב של ג'ולימוט Guillimot או משהו כזה (עם הסמל של פרארי עליו) והבעיה היא שכשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מגיב אבל כשאני מסובב אותו הוא תוך שנייה מתחבר\מתנתק\מתחבר.... וזה משגע אותי עם כל הרעשים שהיו אס בי עושה כשמחברים משהו אליו
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, **לא בטוח שזהו הפורום הנכון - תקנו אותי אם כך המצב ולאן להעביר. תודה. תוכנה משתמשת רק ב-25% מיכולת המעבד. לא ברור לי איפה צוואר הבקבוק. נתקלתי בתופעה בפעולות שונות. אתן דוגמה ספציפית: מדובר בפעולה של קריאת קובץ טקסט ועיבודו לקובץ שמע mp3. לא משנה באיזו תוכנה ספציפית מדובר (בכוונה לא מצויין), זו התופעה עצמה שמעניינת אותי. גודל קובץ הטקסט הוא 250~ KB, והגודל הסופי של קובץ השמע הוא בסביבות 80~ MB, כשזמן התהליך הוא 30+ דק' (!!). המערכת שלי: Asus P5QPL-AM (sata 2), Intel Q8200, Kingston 2*1GB DDR2 800, Intel 510 120GB SSD, Windows 8 32bit. אני מודע לכך שהמערכת לא חזקה וחדישה במיוחד, אבל לשימוש יומיומי רגיל מספיקה בהחלט. - בהתחשב בגדלי קבצי המקור והתוצר, לא נראה לי שהבעיה…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-