עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by trxman,

שלום לכולם :> לבן דוד שלי, יש בעייה בסאונד. מתי שהמחשב נמצא במצב בטוח, הסאונד עובד ומתי שהמחשב נמצא בנורמל הרמקולים לא עובדים. בהתחלה הייתה הנחה שהחיבור USB דפוק אבל אז כשהוא ראה שבמצב בטוח זה עובד...אז זה לא ה USB. (יש לו כרטיס קול USB חיצוני). הוא הלך לטכנאי והטכנאי אמר שזו תקלה במערכת ההפעלה (שחכתי לציין, זה קרה לו אחרי שהוא פירמט את המחשב. והוא פירמט את המחשב עוד כמה פעמים והבעייה לא נפתרה). אני אף פעם לא נתקלתי בכזה מצב ואם תוכלו לעזור אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by BloodyW,

הלוח אם הוא INTEL D915GEV, והסלוט ה PCI-E פשוט הפסיק לעבוד נראה לי. ניסיתי לחבר אליו כמה כרטיסי מסך, המאוור שלהם עובד ואני מרגיש שהם עובדים, אבל במסך אין שום אות תצוגה. פעם ראשונה שזה קרה חשבתי שיש בעיה בכרטיס, אבל א ניסיתי אותו על מחשב אחר וזה עבד... אז מה הבעייה? הסלוט נדפק?

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by urich,

יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by Nelo,

היי אז ככה: כשאני מפעיל את המחשב אני רואה הודעה בסגנון hardware monitor found an error, blah blah blah. עכשיו, כשאני נכנס לhardware monitor (בביוס) אני רואה שהV5+ מסומן באדום (הערך הוא משהו בין 4.40 ל4.70). אם אני מדלג על ההודעה ומגיע לווינדוס אז הוא נתקע אחרי בערך 20-15 שניות (כלום עוד לא עלה). כל זה קורה כשהFSB הוא 133. אם אני משנה את הFSB ל100 אז אין שום בעיה (הווינדוס עולה והכל פועל). למישהו יש מושג? מפרט: AMD 1.2ghz asus a7v-133 sdram 256 ספק ג'נרי (300W)

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. Started by tombraider,

בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by big454,

שלום! יש לי בעיה בתקופה האחרונה כאשר אני משתמש במחשב הוא נתקע לפעמים ולוקח לו זמן רב לבצע תהליכים פשוטים זאת לאחר שהגדלתי את הRAM שלי לכ2 ג'יגה . לדוגמא אם פעם היה לוקח לי לפתוח קובץ RAR בערך חצי דקה עכשיו אני עומד על בסביבות 4 דקות . כמו כן שאני שומע בWINZIP מוזיקה השיר כאילו מאט לכמה שניות כל כמה זמן. אודה לכם ממש אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . חג שמח!

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by eozeri,

אהלן, אני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N". אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? תודה רבה, אייל

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by midgetmc,

שלום כולם. ברשותי wacom מסוג graphire blueberry, ישן וטוב, בגודל A6. העטים בסוג הwacom הזה אינם דורשים, לפי מיטב ידיעתי, סוללה. אתמול,ללא הודעה מוקדמת, החל העט חרוק - זאת אומרת, הפסיק לעבוד לפרקים. לבסוף, לאחר כמה דקות, חדל הקשר בינו לבין משטח הwacom, והוא אינו משפיע יותר. הלוח עצמו עדיין עובד, כי העכבר שאיתו מגיע המשטח כן פועל. ניסיתי לנתק את כל כבלי הusb מלבד המשטח (מי יודע, תמיד שווה לנסות), ועדיין הwacom מסרב להגיב לעט. כנראה שהבעיה בעט עצמו. למישהו יש רעיון למה זה קורה? אני אשמח לתשובה תודה מראש!

9. Started by eyalo,

יש לי WIN XP PRO ואני לא מצליח להפעיל את אופציות הרטט של העכבר, יכול להיות שבגלל שהעכבר מתחבר דרך ממשק ה-USB הוא לא עובד?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by matanush,

אמממ יש לי בעייה בעכבר אני חושב ... כל דבר במחשב שקשור לגלגלת וכל השטויות בצד ... זה עולה ויורד כל הזמן זה משגע ... יש לי מקלדת אלחוטית עם כמו מין גלגלת כזאת בצד אז אני משתמש בה .. מקלדת של Genius עם זה ממש משנה ...

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by shar00750,

שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zglazer,

כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הדלקתי את המחשב והוא עלה והיו בעיות תצוגה כאלה צבעים מרוחים וקוביות צבע כאלה, כיביתי אותו והוצאתי את כרטיס המסך עשיתי לו נקיון עם ספריי אוויר חיכיתי שייתיבש וחיברתי, נשארה אותה הבעיה. לאחר עוד הדלקה בכלל נהיו פסים כל המסך ויש סמן מהבהב והמחשב לא עולה כלל. האם נוצרה עוד בעייה חוץ מכרטיס במסך או שמצבו החמיר עד למצב שהוא לא מעלה את המחשב. אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ובסוף יש לי בעיה אחרת. מדובר במחשב ישן ואני רק רוצה להחיות אותו לעוד קצת. תודה רן

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DMDDD,

היי חברה, יש לי בעייה מעצבנת מאוד עם המחשב כבר כחודשיים. כשאני מדליק את המחשב הוינדווס מתחיל לעלות, לא מצליח ומופיע לי מסך כחול לשנייה[מלא בתנותים], המחשב עושה ריסטארט, ואז העניין חוזר על עצמו עוד כמה פעמים. לאחר כמה פעמים שהוא לא מצליח, Windows recovery tool מופעל ומנסה לתקן את הבעייה, לאחר שלא מצליח "Startup repair cannot repair this computer automaticlly" יש יל את האפשרות לשלוח או לא לשלוח את הבעייה למיקרוסופט ולאחר מכן יש לי את האפשרות ללחוץ על Finish כדי שהמחשב יתכבה. לאחר לחיצה על Finish הוא נכבה סופית. מדליק את המחשב מחדש ויש לי את האפשרות של לבחור בWindows recovery tool או ב Normal mode. ניסיתי גם ככה וגם ככה, לאחר עוד כמה פעמים המחשב כן עולה כשאני ממשיך לבחור בNo…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, יש לי לפטופ בן שנה וחצי. אתמול מישהו הפיל לי אותו באמצע עבודה לריצפה אמנם שום דבר נשבר חיצונית אבל הוא נכבה לי. מאז אני לא מצליח להעלות אותו ה- WINDOWS עולה ומטרסט באמצע. ב- SAFE MODE הוא נתקע ב MUP.DLL (אוליי זה קשור?) בREPAIRE ניסיתי להפעיל CHKDSK אבל הוא נתקע ב70 אחוז, את כונן D הצלחתי לראות ולעשות DIR והכל. אני מאמין שההרדיסק ניזוק מהנפילה הזו, מה עוד אפשר לעשות יש איזושהי תוכנה שאני יכול להעלות איתה את המחשב ולבצע תיקון להרדיסק או משהו דומה? תודה לעונים... ???

17. Started by fog87,

התקנתי את הtuniq tower ובשביל זה כידוע הייתי צריך לפרק את הלוח אם (LGA775) עכשיו הבעייה היא שאני חושד שהלוח אם לא יושב עכשיו בדיוק כמו שהיה (החיבורים האחוריים טיפה יותר בתוך המחשב) והבעייה היא שקורה הרבה שאני פותח את המחשב והמסך לא עולה, כל המאווררים מסתובבים והדיסקים עובדים אבל שום דבר לא מגיב חוץ ממה שנראה כמו רצף נסיונות של הCD לקרוא דיסק השאלה שלי האם יכול להיות שב"תנוחות" מסויימות של הלוח אם נוצר איזשהו קצר או משהו שגורם לזה ואם אני אפרק אותו שוב וארכיב יותר קרוב למה שהיה זה ייפתר או שאולי זו בעייה אחרת אזכיר שבמקרים מסויימים המחשב עולה והווינדוס עולה והכל בסדר

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב של HP והוא הגיע עם מערכת הפעלה של ויסטה ואני רוצה לבצע הסבה של מערכת ההפעלה ל-XP אבל ברגע שההתקנה של ה-XP מסיימת להעתיק את הקבצים של ה-SETUP המחשב קורס ומראה לי הודעת שגיאה של חומרה (מסך כחול), אני יודע שיש אפשרות לשנות הגדרות ב-BIOS של המחשב בכדיי שההתקנה תוכל לזהות את ה-HD אבל הבעייה היא שאני לא יודע איפה למצוא את ההגדרה הזאת אני מבקש עזרה בנושא כי אני כבר לא יודע מה לעשות בנידון. תודה מראש לכולם,

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  19. לחברי הצוות שלום רכשתי מדפסת של LEXMARK וכל פעם שאני מדליק תמדפסת היא מדפיסה דף של היצרן בלי שביקשתי ממנו אשמח מאוד עם תעזרו לי

20. Started by trxman,

שלום לכולם! חבר שלי, הרגע אמר לי שהמחשב שלו לפתע עושה ריסטארטים פתאומיים, עוד לפני שהווינדוס עלה! (ככה שה - FAQ לא עזר). הוא הוסיף שלפני ה"אירועים הללו", המחשב עבד בצורה איטית ולכן עשרה ריסט לממחשב. לאחר הריסט המבוקר, המחשב עשה עוד ריסט ועוד ריסט (לא מבוקרים). עזרה תתקבל בברכה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Itay Migdal,

היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה נ.ב. מדובר על ווינדוס 7 פרופשונל

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  23. אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by satlan1,

אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by TheTNT.COM2,

שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים