תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אוקי כמעט כל שניה שאני משחק במשחק CHAMPIONSHIP MANAGER 2006 המשחק יוצא לי, פתאום כשעלה המשחק הוא רשם שהמעבד פועל מתחת לדרישות המינימליות של 500MHZ והוא פועל על 0 MHZ הוא שאל אותי אם בכל זאת להמשיך לשחק ואמרתי כן, זה קצת טיפשי שהוא פועל על 0MHZ... בכל מקרה האוורסט כבר פג תוקפו והוא לא עולה לי, אבל יש לי צג טמפרטורה במארז שמראה שהמעבד כרגע על 32.8-34 מעלות במאמץ. אני לא בטוח שזה מדויק, בבקשה יש דרך לבדוק דרך הביוס אולי מה המצב של המעבד שלי? אולי הוא לא מנוצל כמו שצריך..... מצטער על הליימריות אני פה בשביל לקבל עזרה. הינה ההודעה שמוצגת לי כשהמשחק יוצא: http://img291.imageshack.us/my.php?image=problemmanagernf9.jpg
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום אז ככה... חבר שלי קנה מערכת 5.1 של WINNER דגם HN-680H. ניסינו אותה על המחשב שלי כי יש לי כ. קול של רילטק של 5.1 חיברנו את הכל כראוי, אבל בהתחלה רק 2 רמקולים עבדו בלי סאב. חיברנו את הבננה הצהובה של הרמקולים לשקע הירוק של המחשב ושומעים מהסאב וופר אבל רק מרמקול 1. שיחקנו בחיבורים וניסינו הכל פשוט לא שומעים מ 2 + סאב. עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב: קניתי לפני כמה ימים, מצלמת אינטרנט גנרית (A.B.A Electronics ללא דגם) ב-70 ומשהו ש"ח, שתומכת ב-USB 2.0 וגיליתי באמצעות הסקייפ, את הבעייה המוזרה הבאה: כאשר המצלמה מחוברת לאחת מיציאות ה-USB הקדמיות של המחשב, התמונה שלי מקוטעת מאוד. לעומת זאת כאשר המצלמה מחוברת לאחת מהיציאות שיש בכרטיס ההרחבה Dynamode 2-Port PCIe USB 3.0 card שמותקן במחשב שלי, התמונה נראית הרבה יותר חלקה. לפי דעתי היא נראית הרבה יותר חלקה גם כאשר אני מחבר אותה לאחת מהיציאות USB האחוריות של לוח האם שלי. מה הגורם לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכם חבריי הפורום. יש לי בעייה מאוד מוזרה במקלדת במחשב אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת. * יש לי win-xp בעברית פנטיום 3. הבעייה היא כזאת: שאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לי לשלוחן העבודה אני מתחיל ללחוץ על כל מקש במקלדת ולא עובד לי המקלדת בכלל , היא עובדת לי רק עם אני לוחץ על המקש לחיצה ארוכה אז היא מפעילה לי את אחד הכפתורים במקלדת. 1.אז ככה ניסיתי לעלות במצב בטוח ובמצב בטוח המקלדת עובדת מצויין בלי בעיות . 2. החלפתי מקלדת למקלדת חדשה ועדיין אותה בעייה . 3. שיחזרתי את המחשב שלי לחודשיים אחורה ועדיין הבעייה נמשכת. תוכלו להגיד לי מה אני יעשה ? מה הבעייה במקלדת? אולי צריך להתקין windows חדש . *** המקלדת מחוברת ל- ps2*** תודה לכם!!!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכלום..! יש לי בעייה במקלדת נגיד שאני לוחץ במקלדת על לחסימת שמע או על להגביר זה לא עושה לי כלום אין תגובה ברמקולים מה אלי לעשות..? תודה מראש לעוזרים..! nimrods
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מאתמול בערב חלק מהמקשים בזמן לחיצה התחלפו לי למספרים לדוגמא אבגדה4ז1טיכ2מנסעפ0קרשת מה אני ע|שה? יש לי מחשב נייד של Fujitsu Siemens מ|זר בי|תר ת|דה... :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נפעל לכמה שניות ונכבה... הערכתי שהספק כוח אשם אז החלפתי אותו... ועדיין אותה בעיה עכשיו כאשר פתחתי את המחשב ואז הוצאתי את הגוף קירור של המעבד וראיתי אותו עם שכבה לבנה מוזרה כזו שמכסה את כולו .. זו יכולה להיות הבעיה ?? והאם צריך למרוח משחה טרמית או משהו כזה ? המחשב: P4 2.8 HT | ASUS P4P800SE תודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי gf4 mx 440 64mg הורדתי משחק בשם ace's high (חינמי) וכשהפעלתי הייתי בשוק הכל ניראה כמו דייסה כנל b&w הכל דייסה וכשהחלפתי ל riva tnt 2 אז הכל עבד וראו בסדר :-\ עידכנתי דרייברים ושיחקתי באפשריות ה video במשחק כלום לא עזר וב riva tnt 2 הכל עבד טוב מה אפשר לעשות? ???
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הורדתי את המישחק וזה עכשיו אני בא לוחץ עליו בשביל להתקין אז הוא אומר לי שהוא לא חוקי ביישום win32 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. הנה הבעייה שלי: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=807316 בבקשה תעזרו לי. לא רציתי לכתוב מחדש את כל הדיון כי גם בתגובות כתבתי דברים. תודהההההה
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא P4 2.8 לוח אם MSI עם צ'יפסט PT880 של VIA 512MB DDR 400MHZ הכרטיס מסך הוחלף מ FX5200 ל HD2600 PRO 512MB.(AGP עם הכרטיס מסך הקודם המשחק עבד כרגיל לא נתקע אבל באיכות נמוכה מאוד. לאחר החלפת הכרטיס המשחק תמיד נתקע באמצע. בדקתי זכרונות עם MEMTEST, הרצתי 3D MARK 06 , ניסתי לשים את ה AGP על X4 בלבד , ניסיתי דרייברים של OMEGA, דרייברים מהאתר של SAPPHIRE, ומהאתר של ATI ושום דבר לא עוזר המשחק תמיד נתקע באמצע ורק ריסטרט למחשב משחרר אותו. המחשב מריץ משחקים אחרים כמו MOH RISING SUN בקלות ונתקע רק במשחק הזה. אני אובד עצות. יש למישהו רעיון מה עוד נותר לעשות שלא עשיתי עדיין?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה במשחקים, זה קרה לי ב NBA 2003, וקורה לי עכשיו ב COMMANDOS 3, פתאום המסך מהבהב והמשחק נסגר בלי שום זכר שהוא היה פתוח בכלל, חוזר לדסקטופ נקי וחדש, בלי שהמשחק יהיה פתוח... מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מחשב חדש במיטב כספי, ואיתו קיבלתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה(לא רלוונטי של איזה חברה). את הדיסק הקשיח חילקתי ל2 מחיצות, כלומר ל2 כוננים: C,E. בC מותקנת מערכת ההפעלה ועוד כמה פריטים קטנים(ICQ לדוג'). בכונן E אמורים להיות מותקנים כל שאר הדברים. אך יש לי בעייה של גישה מכונן E, שכשאני מנסה למחוק, לגזור, להעתיק קובץ מכונן E לכונן כלשהו, ואף לשנות שם קובץ כלשהו שבכונן E, אני מקבל הודעת שגיאה כשהגישה נדחתה, ואני לא מבין למה, הרי אני האדמין במחשב אני מקווה שתוכלו לפתור לי בעיה זו. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן SSD SAMSUNG 840 שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אתמול ווינדוס 10 בצע עדכון ולאחר מכן לא חזר לעלות אז נאלצתי לחזור לתמונת מערכת קודמת. לאחר החזרה, התחלתי להתקין כל מיני דרייברים שנמחקו ובסוף הרצתי בדיקת תקינות בsamsung magician, קיבלתי תוצאות מחפירות. נכנסתי לביוס וראיתי שההגדרות של האתחול חזרו חזרה לIDE במקום AHCI. כל ניסיון להעביר חזרה לAHCI בשביל שאוכל למקסם את הפוטנציאל של הSSD גורם לאתחול כושל של מערכת ההפעלה (עושה המון ריסטים ולא נותן לי שוב אפשרות להיכנס לביוס במשך המון זמן. כשאני סוף סוף מצליח להיכנס לביוס, אני משנה חזרה לIDE והכל עולה כרגיל). גיגלתי קצת ונתקלתי בכל מיני פוסטים שהכווינו אותי לשנות כל מיני הגדרות בregedit…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר מזה הרבה זמן אני לא יכול לשמוע שירים כמו בנאדם ! הבעיה קוראת בדרך כלל כאשר אני מחליף בין חלונות - או כאשר יש משהו גרפי - תמונות - או הדוגמא הכי בולטת בסרטונים - דוגמת FLASH וכו'... יש צלילים נוראים של סריטות ועיוותים , כאמור יותר מכל כאשר יש משהו גרפי על המסך - תמונות וכו'... כרטיס הקול שלי הוא BUILT IN בלוח אם - של GIGABIT נראה לי. אבל בדקתי אם הבעיה היא בכרטיס קול ע"י הוספת כרטיס קול תקין ממחשב אחר - והבעיה נמשכה. בגלל שהבעיה בולטת בעיקר כאשר אני גולש באתרים עם תמונות אני חושד שאולי זה קשור לכרטיס מסך ? NVIDIA GEFORCE MX 2 המחשב הוא דיי ישן - AMD 950MHZ עם 256 RAM למישהו מוכרת הבעיה והוא יודע איך לתקן במקרה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחרי שפתחתי את המחשב בשביל לעשות קצת סליבינג, החלטתי שאיך שהכבלים של הפאנל העליון (tt soprano) עוברים באמצע המארז זה לא יפה וצריך להצמיד אותם לקצוות. בגלל שהכל שם היה עירבוב של כבלים, החלטתי לנתק את הכבל של הסאונד בפאנל העליון מהלוח אם ולסדר את הכבל. אחרי שנתקתי את זה, הבנתי שזה לא היה חיבור אלא הרבה חוטים עם חיבור בקצה. עכשיו, אני לא יכול לחבר את זה בחזרה כי מה שכתוב בmanual של הלוח זה לא מה שכתוב על כל חיבור כזה. הבעייה האמיתית היא שאין לי עכשיו סאונד בכלל. לא רק מהפאנל העליון (שאני בכלל לא משתמש בו לסאונד אלא רק לUSB) אלא מהחיבור של הלוח אם מאחורה. הלוח מחובר למגבר ולאוזניות במפצל. אני יודע שהרמקולים והמגבר בסדר, ושהאוזניות בסדר. אני גם לא מקבל סאונד אם אני מוציא את …
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל פעם קורה לי בזמן שמיעת מוזיקה הצליל מתעוות ורק אחרי אתחול מחדש הסאונד מסתדר ברשותי windows 7 מקורי וכרטיס קול creative x-fi titanium 7.1 pci-e הדרייברים מעודכנים מה יכולה להיות הבעייה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס אחרי שהתקנתי דריבירים ואת התוכנה אני מתחיל לראות\לשמוע רדיו\טלוויזיה ובשניהם אחרי כמה דקות או אפילו שניות הסאונד פשוט נעלם אני בודק בפאנל של הכרטיס קול של הNF2 וגם שם אני רואה שהוא לא מקבל שום סאונד מהINPUT או בכלל סאונד משום מקור (רק התוכנה הזאת עובדת) אם אני מעביר לTV או בחזרה לרדיו הסאונד חוזר ואח"כ עוד פעם נעלם יש למישהו פתרון ??
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ ולשאול למי שיש או יודע על לוח אם MSI Z97 Gaming 5 יש לו על הלוח הרחבה כזאת שיפור לאיכות קול Enhanchment כזה שנקרא Sound Blaster Cinema 2 לעניין הבעיה, במשחקים ושירים לפעמים יש רעשים מוזרים מהרמקולים זה נשמע כמו קריעת דפים כזה , מה שאני חושב או שדרייבר לא מותקן נכון וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, במאפיינים של התקני השמעה תמונה להמחשה אין שם שום שיפורים בכלל, ובדרך כלל מופיע לי שם ימבה שיפורים, ככה שאני לא יודע אם זה תקין או לא, ברגע שאני מתקין מחדש, אז ה Sound Blaster לא עובד כשהוא לא עובד אז זה מביא שגיאה הוא לא מוצא Audio Device אבל כשמתקינים מחדש שוב את הדרייבר של הבלסטר ואז את הדרייבר של הכרטיס קול אז הכול עובד תקין אבל עדיןי יש רעשים,והשיפורים נוספים לרשי…
-
- 13 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-