עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kbahar,

יש לי בעיה המחשב נדלק אך המסך שחור אין ספירת זיכרון ונורת ה HDD נדלקת באופן קבוע

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by 114508534,

אחרי שחיברתי את חיבוריי החשמל מן הכפתור , המחשב נדלק אבל יש ציפצופים (ארוך-מפסיק-ארוך-מפסיק-ארןך וכך הלאה ) והמסך לא עולה , אין שום הודעה על המסך -מזה אני משיג שכרטיס המסך במקום ועובד. מי שיוגע מה אומרים הציפצופים הנ"ל שיגיד לי בבקשה .

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש בעיה מוזרה.... כשהשתמשתי במחשב בפעם האחרונה, כיביתי אותו בהצלחה, והכל היה טוב...לפני זמן קצר היום, אני מדליק ת'מחשב, הוא נדלק, המאוורים נדלקים, וההרד עושה צלילים שהוא חי...אבל הוא לא(המחשב לא פועל)! לא מצפצף עם הספיקר, לא נדלקות הנורות על המקלדת, והמסך מראה את ה SELF TEST אך לא נדלק!! SO I SAY WHAT DA FUCK? והקטע הוא שאני בעצמי משו כמו טכנאי מחשבים מנוסה, (עבדתי בחנות מחשבים ובעייריה כטכנאי מחשבים) אבל ת'בעיה הזאת אני רואה פעם ראשונה.... פירקתי את כל המחשב לחלקיקים, ניסיתי להוציא ת'ראמ, הוא מצפצף שאין ראמ...ניסיתי להוציא כרטיס מסך הוא מצפצף שאין כרטיס מסך...ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עובד....המממ, הוצאתי את כל הצמות והפאוור קייבלז, וזה לא עוזר, הוצאתי ת'מעבד, החזרתי …

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by tialk,

תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שלום . יש לי מחשב ישן שהפעלתי אותו , התקנתי לו WIN98 , התקנתי לו דיריבר של כרטיס מסך ... אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול ( קראטיב 16 ויברה ) , מתקין את הדריבר עושה ריסט והמחשב נתקע בדיוק בעליה של וינדוס .. מה עושים ... ועוד שאלה שמתי מודם 56.6 והמחשב לא זיהה לי אותו מה הבעיה ? (והוא מורכב טוב בסלוט אני בטוח ) . תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. חברים ... יש לי בעיה חמורה במחשב ה"נכה" שלי....אז ככה יש לי מחשב P3 866 מגה הרץ ..256 זכרון (3 כרטיסי זכרון -1 64 במהירות 100 הרץ ועוד 1 של 64 גם ב 100 הרץ והשלישי הוא 128 מגה שפועל ב 133 הרץ) .לוח אם של ASUS דגם TUV4X .הארד דיסק של MAXTOR 80 גיגה 8 מגה באפר ... וכרטיס מסך של ASUS G FORCE 2 GTS DELUX V7700 .!! אז ככה לפני כ 4 חודשים קניתי הארד דיסק(80 גיגה) ולפני שנה בערך קניתי ספק למשחב אחרי שהספק הקודם שלי נשרף! במשך כחצי שנה היו לי בעיות בהרד דיסק הקודם שלי 20 גיגה הבעיה הייתה שהוא מתנתק לי כל הזמן -ולכן חשבתי שיש בעיה בהרד דיסק...לכן קניתי הארד דיסק חדש והוא היה בסדר ואני לא ממש זוכר שהיו לי איתו בעיות ! אך לאחרונה גיליתי כי הספק הוא דפוק (של P4) ושל חברה שלא קשורה לע…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  8. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by Master p,

אוקיי, הנה פירוט של הבעיה: השתמשתי בתוכנה Driver Cleaner מצאתי בפינת ההורדות של האתר בכדי למחוק מהמחשב שלי כל זכר לדוטנייטור המעודכן שהיה לי ולהחליף אותו בגרסה ישנה יותר. אם אתם שואלים למה זה מכוון שהגרסא החדשה דפקה לי את המסך וכמעט לא יכולתי להשתמש במחשב ולשחק במשחקים שאני אוהב. ניסתי להתקין מספר דרייברים שונים בגירסאות 43-46 אבל מה שמוזר הוא שלאחר ההתקנה הדרייברים פשוט לא שם. הווינדוס פשוט לא יודע שהם מותקנים והם לא מופיעים בתור Display. כמו כן כשאני מנסה לשחק במשחקים הוא אומר לי שהכרטיס מסך שלי לא תומך ב OpenGL נ.ב: יש לי Geforce FX 5200

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by singera,

התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by edi17,

שלום לכולם!!! הבעיה שלי כל כך מעצבנת שאין לכם מושג!!! הקולות שיוצאים מהמארז מעצבנים - הם חזקים כל כך!!!! יש לי פנטיום 3 עם כרטיס מסך גיפורס 2 והארד דיסק של מקסטור 60 ג'יגה... החלפתי ספק, החלפתי מאוורר למעבד וגם ניסיתי להחליף את את המאוורר שעל הכרטיס מסך - אבל הבעיה ממשיכה - צליל חזק ורעש מעצבן!!! אני כבר לא יודע איך לפתור את הבעיה - כי בספק שלי הישן (300 וואט) לא הייתה לי בעיה כזאת!!! אשמח אם למשהו יהיה רעיון איך לתקן את הבעיה!!!! תודה לכולם! אדי

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by CrackPot,

טוב אז ככה: הורדתי את הדמו החדש של DX2 למחשב הישן שלי (Geforce 4mx) אחרי שהתקנתי והכל, יש מסך שחור. אז אני סוגר את התוכנה, ורואה הודעה כזאת: ''Engine requires video crad supporting pixel shader 1.1 or higer'' כלומר, אין מצב המשחק הזה דורש יחסית הרבה! משחקים כמו HL2 דורשים פחות. האם יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nissim_y,

אני כותב בהצלחה קובץ על דיסקט חדש אך כשאני מנסה לקרוא אותו - מתקבלת הודעה שהדיסקט אינו מאותחל. כמו כן,דיסקט שנכתב במחשב אחר - מתקבלת אותה הודעה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by YossiZZZ,

שלום לכולם. יש לי בעיה שהמחשב נתקע במשחקים מסוימים. יש משחקים בודדים שלא נתקעים. רוב המשחקים נתקעים בצורות שונות ומשונות ובמקרים כאלה ואחרים אבל באופן קבוע. אני אפרט פה את כל הבעיות שיש לי בתקווה שמישהו יתן לי פתרון. בהתחלה כשראיתי שמשחקים נתקעים חשבתי שזה בגלל באגים. אבל עם הזמן ראיתי שזה קורה ביותר ויותר משחקים והבנתי שהבעיה אצלי. לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך המחשב שלי נתקע רק לעתים נדירות. אני חייב לציין שהבעיה היא לא במשחקים עצמם. אין לי וירוסים, הדיסק הקשיח מאוחה, הטמפרטורה של הרכיבים היא נורמלית, ואין לי בעיה של חוסר זכרון פנוי על ההארד דיסק או שיותר מידי תוכנות פועלות במקביל. המשחקים שבהם המחשב שלי נתקע הם: 1) Americas Army המחשב נתקע לי רק במקרה אחד, כשזורקים עלי רי…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by revivo,

information monitor is in power save mode activete using ps פליייייז תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  17. רעיונות? התקנתי אותם פעמיים, על מערכת לא מומהרת...

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by PJ,

שלום. חבר שלי בא אלי אתמול והביא סרט דל דיסק . ראינו את הסרט ואז רציתי לפתוח את הסי די ולהחזיר לו את הדיסק , הדיסק פשוט נתקע שם . הנורה של הסידי לא מפסיקה להבהב ולא משנה כמה פעמים אני לוחץ על הכתפור בשביל שהדיסק יצא , כלום לא קורה. עוד משהו מוזר , שאני הולך למחשב שלי הכונן לא קיים , אין את הסמל שלו. מה עושים? תודה.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by PeaS,

משום מה, לאחר כשבוע או שבועיים בהם המחשב היה כבוי, המקלדת שברשותי (מיקרוסופט) הפסיקה לעבוד באופן כמעט מלא. הדבר היחיד שעוד עובד הוא הNUM LOCK שלחיצה עליו תדליק/תכבה את האור המתאים במקלדת, וגם זה לא מושלם, כי חייבים ללחוץ על הכפתור חזק, אחרת האור יידלק לחצי שנייה רק. המקלדת אינה מופיעה בDEVICE MANAGER. אנא עזרו, הOSK הזה משגע אותי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by orzilca,

עוד מישהו חווה בעיות עם הכרטיס הנ"ל? אני למשל לא מצליח להפעיל את המשחק Counter-Strike הוא פועל לזמן מסויים(לא קבוע) ואז קופא והמחשב נתקע אני לא יודע מה לעשות אני משתגע ניסיתי דרייברים, התקנת המשחק מחדש ועוד דבר אחד אני יודע -> זה לא קשור למשחק עצמו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by lolo,

יש לי מחשב פנטיום 4 2000 מגה הרץ , 512 RDR קניתי אותו לפני שנה בערך והוא לא היה עושה רעש , עכשיו המחשב עושה רעש יותר משל טרקטור!! מה אני אמור לעשות לו???

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by ankond,

לפני שבועיים בערך התחילה להתעוות הגרפיקה במשחק מסויים אצלי , אחרי כמה זמן זה עבר למשחקים אחרים והעיוות רק התחזק ונהייה ממש חמור, יש צבעים משונים כל מיני הפרעות ואי אפשר כבר להבין כלום, התקנתי דרייורים חדשים וזה לא עזר, לקחתי מחבר שלי כרטיס מסך כמו שלי והחלפתי עם שלי וזה עדיין ממשיך, עשיתי פורמט וזה עדיין ממשיך. האם הבעייה היא בAGP שלי? או במהשהו אחר? בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות ??? ויש לציין שזה קורה אצלי רק במשחקים תלת מימדיים

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by shalabi,

שלום רב, עשיתי בדיקה לכונן הקשיח, וקיבלתי הודעה שאני צריך לעשות איחוי. אבל לצערי עם גמר האיחוי,רוב הקבצים שבכונן נשארו מפוצלים. ניסיתי תוכנה אחרת בשם perfectdisk 6 ,וגם זה לא עזר. האם מישהו יכול לעזור? תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.