עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי ג'ויסטיק לסימולטורים של טיסנים עכשיו הג'ויסטיק הוא 4-axis , button - 1 וזה מין שתי ידיות משחק כאלו והבעייה שלי זה שבמשחק הוא קורא אותם הפוך.. הידית השמאלית אמורה ליהיות גז והימנית הגה גובה וזה עושה בדיוק הפוך ובסימולטור עצמו אין לי אפשרות לשנות את הגדרות הג'ויסטיק.. יש אפשרות להפוך את הסדר? גם שאני בלוח בקרה ובבקרי משחק ואני עושה בדיקה והוא אומר לי להזיז את הסטיקים אז אני רואה על הצג שזה מזיז הפוך.. אולי יש דרך להגדיר את הג'ויסטיק שונה? אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  3. Started by ORI152,

אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by aker_1,

אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית שפעל בסדר אבל לאחרונה הוא עושה לי מסכים כחולים שפירוט השגיאה הוא 0x0000009c הטכנאי שלי אמור לבוא יום ראושן לקחת תמחשב אבל מה עלי להגיד לו שזו בעיית זכרון אני רוצה להקל עליו כי אני רוצה תמחשב מהר אז מה הבעיה אני סורק כרגע עם memry וללבנתיים אין שגיאות....

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. שלום, אז ככה, אני רכשתי מעבד i5 7400 יחד עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-B250M-DS3H. הנה המפרט שלו: https://ksp.co.il/index.php?txt_search=42413 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך במערכות הפעלה האלה: Windows® 10 64-bit (for 7th Generation Intel® Processors)Windows® 10 64-bit / Windows® 8.1 64-bit / Windows® 7 32-bit / 64-bits (for 6th Generation Intel® Processors)* Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. האם זה אומר שמדור (6) ומעלה של המעבד או רק עד דור (6) של המעבד? אני לא כל כך מבין בזה ואולי זה יישמע דבילי אבל באמת חשוב לי לדעת. ע…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by i,

שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  7. לחבר שלי יש את המחשב הבא: מעבד - Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz לוח אם - ASUSTeK P5VD2-VM זכרון - 2048 MB כרטיס מסך - VIA Chrome9 HC IGP הרדיסק - WDC WD1600AAJS-22PSA0 160GB במבחני זכרון של Everest הוא קיבל מקום טוב באמצע, אבל משומה, הוא משתמש במחשב לעריכת וידאו (Premier Pro 2), והמחשב פשוט ז-ו-ח-ל... למשל, כאשר צריך לרנדר אפקטים בפרמייר, הוא מבצע אותם פריים אחרי פריים, וכל פריים לוקח בין 3 ל5 שניות. תעשו את החשבון לבד... בכל אופן, המורה של אותו חבר אמר לו שמה שהוא צריך זה לקנות הרדיסק חדש, ולפצל אותו ל2. אז המחשב יעבוד יותר מהר. ואני שואל אתכם: מה באמת יעשה הבחור, ומחשבו יעוף כמו מטוס סילון? תודה על כל עזרה שתגיע, אם תגיע...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. הגיע לי הכרטיס [8600GT] איפה אני אמור להרכיב אותו ואיך על הלוח אם ? תודה רבה לעוזרים .

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אסנת אילה אהרון,

שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים

11. Started by dot com,

קודם כל שלום לכולם.. ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות מתכונות (=מבחני מגן) וכל השאר...... ועכשיו לנושא: המעבד שלי, amd athlon 1100 שעבר אוברקלוק קטן מ 1000 ל-1100, מתחמם משום סיבה, למשל אחרי השומר מסך וכיבוי המסך אז חזרתי לעבוד וראיתי שהוא התחמם ל-55 מעלות וכרגע, לאחר חמש דקות, הוא ירד ל-41 מעלות, אני משתמש ב Motherboard Monitor 5. המערכת עברה טוויקינג קטן מהמדריך ב-pc-spot שפורסם גם כאן אם אינני טועה.. עכשיו, מה יכולה להיות הסיבה להתחממות?? האם יכול להיות קשר לטוויקינג?? יש אל פסק על המארז, יכול להיות שגם הוא משפיע?? תודה רבה לכולם מראש..... ניצן

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by pikachu,

היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב, בעיה מוזרה ב- ICQ של חבר: הוא מקליד את המספר והסיסמא, לוחץ על "התחבר", בחלון מופיע: "מתחבר", ואז "מבצע אימות" והחלון נעלם. למטה ליד השעון יש את הפרח בצבע צהוב, שלוחצים עליו מופיע החלון הראשי של בקשת הסיסמא. ניסיתי להיכנס גם מהמחשב הזה ולא הולך, באיי סי שלי הכל תקין. מה לדעתכם הבעיה, האם יש דיווחים על בעיה כללית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by POPCORN,

ש לי וירוס במערכתשרק עכשיו windows defender זיהה (אחרי סריקה יסודית)הבעיה שכל קבצי הזיפ שלי הם עם הוירוסכל הקבצים האלה הם חשובים ועכשיו פועליםאני רוצה לפרמט את המחשב ולהחזיר הכלהבעיה היא שאני צריך את הקבצים ומבחינת האנטי וירוס הוא רוצה למחוק אותםיש דרך לנקות אותם ולהחזיר אותם נקייםאו שהלכו לי כל הקבצים (סתם וירוס של רוגלה לא כופר)אשמח לעזרהתודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by alexo360,

שלום. המחשב שלי נדלק והמאווררים פועלים אבל המחשב עצמו לא עולה ולא מתקשר עם המסך. בדקתי זכרונות, הוצאתי סוללה, ובדקתי חיבורים. הגעתי למסקנה שזה או ספק או כרטיס מסך. חשוב להגיד שהייתה הפסקת חשמל היום בבוקר כאשר הייתי בצבא והמחשב היה דלוק ויכול להיות שזהו הגורם של הבעיה. גם כן חשוב להגיד שהספק בן 5 שנים והכרטיס מסך יחסית חדש בן שנה. צריך עצות מה לדעתכם הגורם פה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by Blackend,

טוב אז משהו מאד מוזר קרה לי למחשב. הוא נדלק אבל לא מופיע המסך! החלפתי כרטיס מסך וזכרונות ואותה תוצאה. ניתקתי את הכל נשאר רק המעבד והזכרונות וכרטיס מסך. איך אני יודע עם זו בעיה של מעבד שהלך למרות שהוא בן שבוע או לוח אם ? הכל נדלק כולל כל המאווררים והנורות . ושאלה שניהבךי קשר . האם abit krf7 תומך ב xp 2500 ?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by smulikon,

לחבר שלי יש מחשב ניד . לפני כמהימים הוא פתח את המחשב בצורה לא הכי זהירה ובגלל זה נשבר הציר שמחבר את המסך ללפטופ. המחשב הוא של לנובו עם אחריות של IBM. בIBM אמרו לו שהציר עולה להם 100 שקל , האנטנה של הקליטה לטענתם גם ניזןקה וגם היא עולה 100 שקל. על העבודה עצמה הם רוצים 800 שקל!! ז"א 100+100+600!!! יש אפשרות לתקן מחשב נייד לא בחברה לה הוא שייך? יש טכנאים פרטיים שמתקנים? מישהו מכיר? נראה לי סכום ממש מוגזם הIBM האלו דורשים

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by peled99,

שלום לכולם, בימים האחרונים יש לי בעית גלישה מוזרה במחשב, אנסה לתאר אותה בפירוט. מדי פעם המחשב מסרב לגלוש, וכל הדפדפנים (כרום, פיירפוקס, אקספולרר) לא מצליחים להכנס לאף אתר. בזמן שזה קורה, עדיין אני רואה שאני מחושב לרשת. יש לי מחשב נייח עם dongle אלחוטי, מסוג TP Link 150 Mbps Wireless Lite N Adapter, שמחובר ל-USB שבאחורי המחשב. . חיבור לרשת הביתית שלי עדיין פעיל, אין שום סימן שאלה צהוב לייד קווי הקליטה (חלונות 7). אני יודע שאין לי בעיה ברשת הביתית, הפלאפון שלי מצליח להישאר מחובר, מחשב נייד אחר גם כן. נראה לי שאפילו ה-utorrent מצליח להמשיך להוריד דברים בזמן שכל הדפדפנים לא מצליחים לגלוש. לאחר איתחול מחדש של המחשב הבעיה נפתרת, אבל רק זמנית, ויכולה לחזור על עצמה לאחר 5 דקות. א…

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by n00kie,

בהמשך למה שהיה שם - אחרי ריסט לביוס המחשב עבד כרגיל (אבל לקח לו הרבה זמן לעלות, ומאז לא הצלחתי לגשת לביוס, זה כאילו מדלג על השלב בבוט שמאפשר לי להכנס לביוס ויש בזמן הזה מסך שחור). קבלתי דיסק קשיח חדש לפני כמה ימים כדי להחליף את הזה המזדקן שלי. החלפתי את הדיסק - מחשב לא עושה בוט. החזרתי לדיסק הקודם - מחשב לא עושה בוט. מאז זה רנדומלי לחלוטין, המחשב יכול לעשות בוט ויכול לא לעשות בוט, לא הצלחתי לעלות על שום דבר עקבי ובדקתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. את הספק לא בדקתי, אבל הרצתי בנצ'מארקים עם הכרטיס מסך על 100% ומעבד 60-70% ולא הייתה שום בעיה של חשמל, אז כנראה שלספק חשמל לבוט זו לא בעיה. האמת, אני מת לסיים עם זה כבר, אבל אני אפיל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mike_b,

יש לי בעיה חדשה שלא נתקלתי בה במחשבי אף פעם עד עכשיו. המחשב שלי נהיה מאד איטי ובקושי מגיב,בעיקר כאשר אני נכנס לסרטים או מוזיקה ולמשל ברקע עובד האימיול או איזושהי תוכנה אחרת שצורכת טיפה משאבים. המוסיקה מקרטעת ולא שומעים אותה חלק(אפילו באיטיות מסויימת) והסרטים גם הם נתקעים כל מספר שניות. דבר זה ניכר פחות כאשר אני מכבה מספר processes אשר אין בהם צורך להמשך פעילותו של הווינדואס.יש לציין שעד כה לא הייתה לי לא כזאת בעיה ולא אחת שדומה לה.יש לי מחשב יחסית טוב,512MB ddr333 ,כרטיס מסך ATI RADEON 9550 , פנטיום 4 1.8GHZ וכונן קשיח- WDC WD307AA-00BAA0, 30.8 GB וירוסים במחשב אין לי WINDOWS XP PRO (בדקתי עם קספרסקי) והכל על פניו נראה טוב. אמרתי לעצמי שזוהי יכולה להיות בעיה עם הכונן …

21. עובד עם חלונות 10 וכונן SSD בתור כונן C. אולם יש לי שני כוננים נוספים, כל אחד מחולק וירטואלית לשניים, ובכוננים הללו גם מידע שחשוב לי. כרגע, אם אני מחפש מידע כלשהו שנמצא על אחד הכוננים, אני נאלץ לחפש בכל כונן בנפרד. האם יש דרך לחפש מידע מסוים בכל הכוננים בפעם אחת?

22. אני לא מצליח להבין את המסכים הכחולים שכותבים לי IRQ NOT EQUAL OR LESS משהו כזה... התיקיה מקווצת - תעזרו לי למצוא פתרון... תודה מראש.... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. שלום האם יש למישהו מושג איזה דרייברים צריך כדי לעלות DOS BOOT עם DVD כאשר בביוס האופציה של INTEL RAID נבחרה? תיאור הבעיה: 1) בביוס אני משנה את האופציה מ-IDE ל- INTEL RAID 2) כונן DVD SATA מחובר 3) מנסה לעלות DOS BOOT דרך ה-DVD 4) הכונן לא מזוהה ניסיתי כמה דרייברים של ה-DVD וערכתי את ה- AUTOEXEC וה- CONFIG אבל ללא הצלחה למישהו יש פיתרון מה שכן עבד זה הHIREN CD הוא כן מצליח לעלות אבל לא הצלחתי לפענח מה הם עשו שם תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by nir007,

יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by roylu,

המשחק עולה מגיע לתפריט אני בוחר שרת עולה השרת מתחיל משחק ואז ישר נתקע כרטיב מסך 7600gt extreme

• 3 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.