עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by hagay21,

קניתי ראפטור 78 ג'יגה רק שהביוס לא מאתר אותו מישהוא יודע איך מג'מפרים אותו אני לא מצליח להתקין וינדוס וזה לא קשור לפלופי ולדרייברים של ה s-ata כי הוא חייב להיות מוגדר ניסיתי לג'מפר אותו בכל דרך אפשרית הביוס פשוט נילחם בי

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by Notter,

אני לא יודע אם זו בעיה בחומרה, אז יכול להיות שטעיתי בפורום אבל נראה לי שזה כן מתאים לכאן בכל מקרה, הורדתי את הדמו של prince of persia ויש לי radeon 8500 המשחק עובד בסדר, אבל אחרי מעט זמן הוא קצת קופא ומופיע לי הודעת שגיאה שאומרת ככה: VPU Recover: VPU Recover איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי אין לי מושג מה זה אומר, וזה לא באמת משפיע על שום דבר... אבל אחרי שעובר עוד זמן, הזמן בין ההקפאות הקצרות האלו במשחק מצטמצם, ואי אפשר לשחק ככה. רק להבהיר את עצמי, ההקפאות האלה לא תוקעות את המשחק, הן נמשכות רק איזה 10 שניות, ואם אני מאשר את ההודעת שגיאה, היא מופיעה שוב בהקפאה הבאה.

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by hero,

לוח האם של MSI, 848P neo הצורב, גם הוא של MSI, כונן אופטי יחיד, נפתח כשאני מדליק את המחשב, אבל לא כשאני עושה ריסט לדוגמא. בדקתי בביוס, לא מצאתי כלום, יש פה איזה טריק כמו עם הגיגהבייטים שאפשר לראות אופציות מוסתרות עם ctrl+f1?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by ferrari,

שלום. ברשותי המפשרט הבא: CPU: Intel p4 2.4Ghz Hyper Threading MB: ABIT IS7-E MEMORY: 512 SAMSUNG DUAL DDR (2*256) GPU: ATI R9500PRO 128MB HD: MAXTOR 80 GB 8 MB ATA 133 PSU: GENERIC 480WATT הבנתי שבלוח אם שלי ניתן להפעיל את טכנולוגיית הPAT, שמופיעה תחת השם GAME ACCELERATING TECHNOLOGY בביוס, וניתן לבחור שלושה מצבים, TURBO, STREET RACER, F1 עכשיו, הבעיה היא שכאשר אני מפעיל את הטכנולוגיה על ידי בחירת אחד המצבים האלה, המחשב לפעמים לא עושה POST ולפעמים לא מצליח להעלות את הWINDOWS אבל אף פעם לא עולה כמו שצריך, כלומר נתקע וכ"ו, יש למישהו הסבר לזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by lazy-bones,

שלום איך אני יכול לאתחל את הארדדיסק כש: אין לי כונן דיסקטים (הוא משום מה לא מגיב) יש לי דיסק של WIN98SE ומותקנת כבר מע' הפעלה אני רוצה למחוק הכל!! אני יודע שדרך התקנה של הוינדוס אקס פי יש את האפשרות... אבל איך זה עם 98SE?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by EG,

מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by pbl1,

קורה לי בזמן האחרון שהמסך לא עובד לאיזה 20 דקות נגיד [זה בזמן ההפעלה ולא באמצע משחק או משהו כזה] ואז אחרי שהמשב נדלק הוא נכנס אוטומטית לביוס וכותב בצד during the last boot up,your system hung for improper frequency combination. your system is now working in safe mode.to optimize the system is now working in safe mode. to optimize the system performance and reliability make sure the frequency combination conforms to the specifications of your cpu,dimm and other connected devices [בהודעה יש מספר שגיאות כתיב כי נאלצתי להעתיק אותה ידנית מהביוס] אם מישהו יודע מה הבעיה שבבקשה יסביר לי ויאמר לי גם איך לפתור אותה

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Access Denied,

יש לי בעיה די רצינית... האח ה"חכם" שלי שחק אם המחשב ושם בטעות סיסמה בביוס... (לכו תבינו ראש של בנאדם??) עכשיו רציתי לדעת אם יש דרך לשחזר את הסיסמה בלי למחוק את הביוס מחדש (ללא ג'ימפור, אני לא כ"כ יודע איך להתעסק אם זה בפנים).. תודה :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Choice,

כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עידכנתי היום את הביוס של ה לוח אם ו כשהמחשב עלה קיבלתי error: windows could not start bcuase of a computer disk hardware configuration problem could not read drom the selecetd boot disk check boot pathe and the selecetd hardware בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by drevil,

אתם המפלט האחרון שלי, שאלתי בכל מקום ולא ענו לי, כנראה לא ידעו לענות. בזמן האחרון הכל בקושי זז..שנים עד שמשהו עולה כולל הWINDOWS ! וכל תוכנה הכי קטנה שאני מעלה, לוקח שעות אבל ברגע שזה עולה הכל בסדר ועובד חלק... כשאני מנגן בWinamp שיר , הכל נהיה איטי ולטעון תוכנה במקביל תגרום ל'תקיעת' הסאונד עד שהיא עולה, נדמה כי גם הCPU עובד שעות נוספות - העכבר מקפצץ לו על המסך אז בקיצור נמאס לי מזה ועשיתי בדיקה על הדיסק הקשיח ב HD TACH (אחרי 5 דקות שלקח לזה לעלות ומסתבר ש: Burst speed: 2.1mbps random access speed: 20.1ms והגרף הגדול sequential speed: בערך1500KBPS ! ההארד שלי מתוצרת חברת WD על 7200RPM בן בערך שנתיים וחצי אני עוד מחליף לו חיתולים כל יום מה שמוזר לי שההארד דיסק היה בס…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אוקי קודם כל חשוב מאוד לציין שבדקתי את העניין על 3 מחשבים ורק במחשב הראשי שלי מופיעה הבעיה התקנתי את המשחק VICE CITY ואת כל החבילה של המשחק ברשת מ"ליאון הארט" אני נכנס לתוכנה בשם all seeing eye שמקשרת אותי למשחק ברשת מפעיל את המשחק (start game) ותוך 3 שניות המחשב שלי עושה ריסט עם קול קריסה נוראי כזה (פפפפפייייייי............ חלש) במחשב השני זה לא קורה, וגם לא אצל חבר שלי ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש. שוב חוזרת הבעיה הבעיה לא במשחק, ולא בכל מה שקשור למשחק עצמו ברשת - עובדה שזה עובד אצל האחרים מה לדעתכם הבעיה? ספק\הרדיסק זה רק השארה שלי בגלל הקול של הנפילה שאני שומע בריסט.. אולי זאת המערכת הפעלה? משהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

שלום. אתמול קניתי את הMX500. היום חיברתי אותו בחיבור PS2 והתקנתי דריברים. כשהפעלתי את התוכנה MOUSERATE, הגעתי ל-מקסימום- 61HZ, וברוב הזמן זה היה 58-59, כשזה אמור להיות 200-199 בPS2 ו125-124 בUSB. התקנתי דריברים 9.76 של לוג'יטק אבל זה לא עזר. אני משתמש בעכבר עם סקייטז ופד אייסמאט. עזרה בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by shloosh,

הורדתי כמו שאמרו לי כאן מהאתר של maxtor תוכנה שמותקנת על גבי floppy בשם powermax איך אני מפעיל אותה ומה היא בדיוק עושה????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Oprapc,

כל פעם שאני שומע מוסיקה יש מדי כמה זמן קולות פאקים כאלה וזה קורה בכל שיר מדי 20 שניות בממוצע. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. פתחתי את המארז כדי לנקות אבק, ניתקתי גם את הכרטיס מסך ונשפתי לעברו כדי להסיר אבק ממנו כמה שניתן. אחרי שהחזרתי אותו למקום, הפעלתי את המחשב וראו תמונה עד איפה שרואים את הלוגו של הXP ואז לאחר כמה רגעים פשוט לא ראו דבר. המסך נכנס כאילו להמתנה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by adu,

אחרי איזה רבע שעה שהמחשב דולק הוא פשוט נתקע (כלום לא זז) וכדי שזה ימשיך לעבוד צריך לעשות ריסט. למישהו יש רעיון איך פותרים את זה? ד'א הטמפ של המעבד שלי במהלך הכתיבה של הנושא הוא 53 צלזיוס ובמאמץ (סריקת וירוס מלאה של נורטון) אני לא יודע כי המחשב נתקע (אבל אני מעריך שהטמפ' הן בין 60-70 מעלות צלזיוס. יכול להיות שהמחשב נתקע בגלל הטמפ'? ד'א 2 הרצתי בדיקה של ווינדוס וושר, אד אוואר 6 וזה לא עוזר. אז עכשיו אני נמצא עם מאוורר בגודל כל הדלת עם הדלת פתוחה ומפעיל אותו לכיוון המארז. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטי אבל משום הם לא מסתדרים ביחד ... העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?! בברכה, יובל

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by dot com,

קודם כל שלום לכולם.. ובהצלחה לכל מי שעושה בגרויות מתכונות (=מבחני מגן) וכל השאר...... ועכשיו לנושא: המעבד שלי, amd athlon 1100 שעבר אוברקלוק קטן מ 1000 ל-1100, מתחמם משום סיבה, למשל אחרי השומר מסך וכיבוי המסך אז חזרתי לעבוד וראיתי שהוא התחמם ל-55 מעלות וכרגע, לאחר חמש דקות, הוא ירד ל-41 מעלות, אני משתמש ב Motherboard Monitor 5. המערכת עברה טוויקינג קטן מהמדריך ב-pc-spot שפורסם גם כאן אם אינני טועה.. עכשיו, מה יכולה להיות הסיבה להתחממות?? האם יכול להיות קשר לטוויקינג?? יש אל פסק על המארז, יכול להיות שגם הוא משפיע?? תודה רבה לכולם מראש..... ניצן

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by mzini,

יש לי במחשב שתי יציאות USB קידמיות והמחשב הגיע מהיצרן כשהיציאות האילו מנותקות מלוח האם ולי אין מושג איך לחבר אותן ללוח אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by MasterOr,

איך אפשר לפרמט את כולו מהתחלה?? ללא הפירמוט הרגיל מהדוס ההארד דיסק נתקע באמצע ב8% ורושם NOT READY FORMAT TERMINATED ניסיתי לעשות פרטישן חדש לא עזר כלום עדיין לא נותן לפרמט..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום שלום יש לי בעייה מוזרה שנראה לי שקשורה לספק. (HEC300) כשאני מכבה את המחשב (כיבוי מסודר) ומדליק אותו ישר אחר כך הוא פשוט לא נדלק - מקסימום נדלק לרגע האור של ה HD וזהו. אבל אם אני מנתק אותו ומחכה איזה חצי שעה הוא נדלק בסדר. חוץ מזה אין שום בעיות אחרות, הוא לא כבה פתאום או נופל - לא החלפתי שום רכיב בזמן האחרון ולא הוספתי דבר. תודה...

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. זה קרה לפני חצי שעה שהוצאתי את הלד מהפינים על הלוח וחיברתי למקום אחר... (הלד שלה HDD מקדימה) אחרי זה שוב קרה ששמתי את הספוג על הרצפה של המארז ולפני כמה דקות זה קרה שבכלל הייתי על המיטה... חשבתי שזה בגלל ששמתי יותר מידי מאוררים על הלוח אז ניתקתי אחד, או שזה בגלל שיש יותר מידי דברים על החוט של ההרדיסק אז חיברתי אותו ליציאה ריקה מהספק.. מה אתם אומרים יכל לגרום לזה אני לא יודע אם זה יקרה עכשיו עוד או שזה הפסיק, מחכה לדעתכם בנושא (:

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by brk2k,

כבר כמה חודשים לא נכנס לאתר שלהם ניסיתי בכתובת המלאה ובכתובת המקוצרת ולא נכנס!! מה לעשות?!!

• 6 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.