עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ~oren~,

שלום לכולם יש לי בעייה עם ההדיסק הקשיח כאשר בוקר אחד הדלקתי את המחשב והגיעה למסך של הטעינה של הוינדוס אז הוא הופעל מחדש ניסיתי עוד פעם ואותו דבר חשבתי שאולי יש בעייה עם הוינדוס אז אז חשבתי לפרמט את המחשב אסל גם זה לא הייתי יכול היה רשום שהדיסק קשיח לא מחובר או חסר דרייבר עכשיו חשבתי אולי הביוס לא מזהה אבל הוא מזהה אותו ששאלתי כמה אנשים אמרו לי דריך להוריד דרייבר עכשיו אני לא יודע מאיפה להוריד את הדרייבר שלי בבקשה בבקשה תעזרו לי :'( לוח אם- ConRoeXFire-esata2 דיסק קשיח-WD1600JS-08NCB1

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by Nir-,

שלום לכולם , יש לי בידורית PRO WM-757 עם DVD מובנה עלייה , קניתי כונן חיצוני 500GB של WD ואני מנסה להפעיל אותו ב DVD של הבידורית ואני לא מצליח. אשמח לעזרה בפתרון הבעייה ! תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Turbine,

שלום יש לי הארד דיסק WD 36GB SATA 10000 RPM 8MB BUFFER וWD 200GB IDE 7200 RPM 8MB BUFFER בדקתי את שניהם בתוכה ספיד פאן ויצא שה SATA שהוא הרבה יותר מהיר, וחדש יותר !! בפחות פיטנס... (ראו תמונה למטה) צריך לדאוג לגביי זה? מה זה אומר והאם זה ישתנה עם הזמן...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by shichio,

יש לי בעייה....כל דיסקט שאני מכניס אותו לכונן ואני מנסה לעשות לו פורמט זה אומר שהסדיסקט Write Protected וניסיתי להזיז את נלחצן הזה שיש בדיסקטים וזה לא עוזר.. ועוד דבר..אחרי שאני עושה פורמט לדיסרט איך אני עושה ממנו דיסקט אתחול?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by vtt,

לאחר התקנת הדרייברים יש לי בעיה שאחרי שאני יוצא ממשחק או מכל תוכנה שמשתמשת ב-3d אני מקבל מסך שחור וסמן של העכבר. המחשב לא נתקע הוא פשוט לא חוזר ל-2d. יש לי כרטיס 7800gt של gigabyte GV-NX78T256V-B האם נתקלתם בבעיה עם הדרייברים החדשים ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  7. היום כשפתחתי את המחשב, הוא נתקע, ואחרי הריסטרט היה לי BSOD, שמודיעה על הבעייה של הדרייבר NDIS.SYS. אחרי עוד ריסטרט, זה הפסיק, אבל אין לי אינטרנט בכלל. בחיבורי רשת כתוב שזה מחובר והכל בסדר, אבל בדפדפן עצמו למשל אין כלום. (אני כותב ממחשב אחר כרגע). וכשמוציאים את הכבל של הרשת אז המחשב נתקע וה BSOD הזה חוזר. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by eb,

קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים החדשים של ניבדייה כל המשחקים שאני מעלה ניתקעים. מה לעשות כדי שהם לא יתקעו? כרטיס המסך שלי הוא RIVA TNT2 32MB

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  10. שלום. יש לי GF MX 440 128MB התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו ולא רואים טוב במישחקים יש קישקושים כאלה והתמונה מתוחה. בקיצור בלאגן שלם. ואחר כך מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב שלי לפני שנה והמישחקים פועלים טוב אז אולי למישהו יש את הבעייה?...יכול להיות שהכרטיס שלי לא תומך בדרייברים???

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by galedri,

שלשום הסתכלתי על כונן c שבו מותקן הווינדוס וראיתי שנשאר מקום פנוי 32 ג'יגה היום אני מסתכל ואני רואה שנשאר רק 21 ג'יגה ולא הורדתי כלום למחשב יש לי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. Started by ROI5001,

ברשותי הארד דיסק בנפח של 250 גיגה בהגדרות של המחשב הראשוניות (BIOS) מצויין שהארד דיסק 250 גיגה אך לאחר שהווינדוס עולה ואני נכנס למחשב שלי מצויין שנפח הכולל של הארד דיסק הוא 127 גיגה בלבד מדוע זאת?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by 1506,

יש לי כונן הארדיסק שיש איתו בעייה, הלוח שמורכב עליו יש בו פסנתר שאליו מתחבר הכבל IDE ... אחד מהחוטים שם נשבר הלחימו אותו לפני כחודשיים והסתדר ועכשיו ההלחמה נפתחה. לא הצלחתי להלחים שוב יש מצב שאפשר להשיג לוח להארדיסק? משומש כמובן, ואיפה?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by rambonzo,

כשאני מגדיר By Hw הוא אוטומטית עובד ב-100 Mhz ניסיתי ידנית להעלות עד ל117 והמערכת נכנסה לתקלות. התוצאה עכשיו אני עובד במהירת CPU של 1150 . מה עושים? האם יש להעלות את המתח בעבודה ב-133 (אני עוד רחוק מזה). שאלה נוספת בזכרון DDR צריך לעבוד ב-1T command או ב-2T command

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tangush,

יש לי מחשב ולא חשוב איזה לדעתי כלל ,מי שיודע ונתקל בבעיה שמחשב מתחיל לעשות boot ונכבה שוב לפני הלוג אין של הסיסימא שבכלל לא צופיע וחוזר חלילה. מה עושים חוץ מי לפרמט יש פטרון אחר?תודה. עזרה אני מבקש ולא ביקורת!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by hiyal,

איזה סיבה יכולה להיות שהמחשב לא נדלק בכלל, כולל מאווררים, נורות בכלל לא מגיב. החלפתי ספק לא עזר

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by tavor21,

שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by eliranl1,

שלום לכולם !!! המחשב שלי היה בתיקון אצל KSP בגלל בעיה בסאונד. לאחר שעלו לי על הבעיה החליפו לי את הלוח אם לחדש. המחשב שלי חדש יחסית (נקנה במרץ 2015). חיברתי את המחשב בבית והכל עבד תקין, כיביתי אותו בלילה וביום למחרת כשבאתי להדליק אותו המחשב לא נדלק. אחרי בדיקה של כל החיבורים בתוך המחשב והכבל מאחורה ראיתי שהכל תקין אבל עדיין המחשב לא נדלק. החלפתי את הכבל שלי לכבל אחר ופתאום המחשב נדלק. רציתי לבדוק אם הבעיה באמת בכבל, חזרתי לכבל לקודם(כביכול זה שהיה תקול) וזה עבד בלי שום בעיה. בכל מקרה, החלפתי חזרה לכבל החדש והמחשב נדלק והכל היה בסדר. היום אחריי שהמחשב עבד כמה שעות הוא נכבה מעצמו ושוב הייתה אותה תקלה, המחשב לא נדלק. ניסיתי להוציא את הכבל החדש ולהחזיר, ניסיתי להדליק כמה פעמים…

19. Started by dovk,

שלום כונן מחשב COSMOS מגדל+ לוח אם GA-X99P –SLI +ספק כוח 10000W מחשב שעבד בצורה תקינה, בימים האחרונים אני חווה בעיה, כשאני מכבה את המחשב בסופו שלו יום, ובבוקר אני מנסה להדליק אותו, עם לחצן ההפעלה המחשב לא נדלק, פעם אחר פעם, אבל כשאני מוציא את כבל החשמל משקע הספק ואני מחזיר אז מדי פעם המחשב נדלק , פעולות עם ידע נרחב במחשבים בבדיקה ספק כוח נבדק חיצוני עי ביצוע קצר בנקודת לבדיקה המאווררים פעלו, וכמו כן לוח ההדלקה(LED נדלקו)בבדיקה ארוכה מספר פעמים= לעניות דעתי הספק תקין... לעניות דעתכם היכן הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ashand,

העברתי את המחשב שלי לאחותי (MB כולל CPU ןזכרונות) למארז שלה ששם יש ספק של 400W עכשיו המחשב לא נדלק! שאני לוחץ על הריסט המאווררים פועלים טיפה ומםסיקים! מה יכולה להיות הבעיהה? הלוח הוא MSI NEO 8 PLATINUM האם 400W לא מספיקים לא? אז חיברתי 500 W וגם לא הולך.... מה עוד אני יכול לבדוק?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. נכנסתי לשם היום מחקתי דרך שם כמה תוכנות ומשחקים. פתאום זה נתקע ועשיתי סיים משימה סבבה זה נסגר עשיתי ריסט. אני בא נכנס לשם שוב פתאום אני קולט יש לי שם רק 10 תוכנות בערך ויש לי המון יש לי הרבה יותר הם פשוט נעלמו..הם לא נמחקו מהמחשב הם פשוט לא מופיעים שם.רק חלק קטן מופיע שם. וגם את החלק הקטן שמופיע שם אין לי את הכפתורים ללחוץ עליהם כדי להסיר אותם. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום ניסיתי להוסיף עוד 512 PC3200 לזיכרון 256 PC2700 ללוח אם של גיגבייט המחשב לא עלה לאחר הוספת הזיכרון אז החזרתי את המצב למה שהיה בהתחלה והמחשב לא עולה מצפצף ללא הפסקה וניקתעה בשלב הביוס לאחר שהוא אומר את סוג המעבד ואמור לספור את הזיכרון ניסיתי להפעיל רק אם הזירכון החדש ניסיתי את שני הסלוטים גם אם הישן וגם אם החדש כלום לא עובד הצילו, תודה !!

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  23. היי לכולם! יש לי לוח של GIGGABYTE GA-K8NF-9 היו לי בו שני זכרונות של 256 400 MHZ של חברה לא מוכרת... חבר שלי הביא לי 4 זכרונות של 512 400 MHZ של חברת HYNIX. דגם מדוייק: HYMD564646CP8J-D43 AA-A עכשיו כשאני מנסה לחבר את כולם המחשב לא נדלק וכשאני מחבר רק 2 ב DIMM 2-3 המחשב נדלק ומזהה את שניהם. לעמת זאת כשאני מחבר אותם ל DIMM 1-2 המחשב לא נדלק. אך כשאני מחבר ל DIMM 2-3 את הזכרונות 512X2 ומחבר ל DIMM 1-2 את הזכרונות 256X2 המחשב נדלק ומזהה גיגה וחצי של זכרון... מה יכולה להיות הבעייה??? נ.ב כל הזכרונות הם SS תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ski Farm,

שלום לכולם לאחר שהחלפתי את ה CPU אצלי מ330 ל550 אזי בכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן את ההודעה הבאה: " CPU BIOS update code mismatch" ואז לאחר כ10 שניות ממשיך לעלות רגיל ? (בחלונות אכן רואים מהירות מעבד של 550) האם מישהו יכול להסביר לי את המצב הלא ברור הזה? בתודה SKI FARM

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by SecretAgent,

השבוע קניתי למחשב ה"ישן" שלי לוח-אם קצת יותר טוב מה-GIGABYTE. קניתי DFI Infinity NFII Ultra משומש ויחד עם המעבד AMD Athlon XP-M 2500+ שיש לי הם אמורים להגיע לביצועים טובים, אחרי OC "קטן". הבעיה התחילה כשחיברתי את הכל והדלקתי בפעם הראשונה, הכל לא עבד! הלוח אם עבד מבלי להשמיע את הביפ המסורתי של ההפעלה ושום דבר לא עלה כולל המסך לא זוהה. בעיה כזו יכולה להיות או בלוח אם או המעבד. יש לציין שחיברתי את המעבד הישן של AMD (גם הוא Socket A), אבל שרוף. המחשב הגיב כמצופה ונכבה ישר, מבלי להשמיע את הביפים שהיה משמיע בלוח-אם הישן. כלומר הלוח אם לא משמיע ביפים בכלל. יכול להיות שההגדרות הישנות של הלוח-אם לא נותנות לו לפעול, או שמא הלוח דפוק והמוכר (מיד שניה) דפק אותי וצריך ללכת "לסגור חשבו…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.