עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Qtec,

*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by [pwnd],

לאחרונה קניתי כרטיס מסך Albatron Geforce 6600GT AGP אחרי שלא יכולתי להשתמש במחשב שלי לאחר שהכרטיס הישן מת. בדרך קניתי גם ספק 360W של thermaltake אחרי שגיליתי שהיה לי ספק ג'נרי.. הכל טוב ויפה, התקנתי את הכרטיס, הדרייברים והספק.. עכשיו, כשאני מנסה לשחק במשחקים משום מה באמצע המסך פתאום לא מראה תמונה (יש מסך שחור :\) ויש עליו הודעת no signal (מסך דק benq). אני נאלץ לאתחל את המחשב.. הבעיה לא נפתרת וחוזרת כל פעם מחדש.. לא נראים סימנים לבעיה בעת עבודה בשולחן העבודה ולא במשחקים. הלוח אם שלי תומך AGPx4.. יש קשר? כפי שהבנתי הכרטיס לא אמור לעשות בעיות.. אגב, יש לי שני סטיקים של 256MB RAM. ניסיתי להתקין גם את הדרייברים שבאים עם הכרטיס וגם את הדרייברים העדכניים ביותר מהאתר של נוידיה (…

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  3. מה יכולה להיות הסיבה? כשהתקנתי XP או 2000 כל אחד מההתקנות קפאה בשלב זה או אחר ואילו 98 עברה חלק אבל כשהוא עולה הוא מעדכן קבצי מערכת וקופא במקום בעוד שבמצב בטוח הוא עובד מצויין... חשבתי לעדכן ביוס ללוח האם אבל אני לא מצליח להתקין סיסופט סנדרה במצב בטוח בשביל לדעת איזה לוח זה... (אין עליו שום פרטים מזהים...) מישהו יכול לעזור לי לפענח את זה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by onn_the_vy,

כשאני שומע שירים, ונגיד המחשב חושב קצת לשנייה, וזה קרה גם שכתבתי את ההודעה הזאת, המוסיקה מפסיקה לשנייה... מה זה יכול להיות...? הזיכרון הרדיסק מערכת הפעלה (WINXP( משהוא אחר....?

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Eviljelly,

לפני שבוע התקנתי איכס פי ומאז אני לא מצליח לשרוד יותר מ 4 - 5 שעות מחובר לאינטרנט , הוא כל הזמן מתנתק ובד"כ אני מנתק אותו בעצמי כי האינטרנט "נתקע" אחרי איזה חצי שעה ... יש רעיונות ? במערכת הפעלה הקודמת זה היה קורה לעיתים נדירות ובד"כ המחשב היה מחובר כמעט רצוף ...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by helpplz,

טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by lopp,

ברשותי מעבד סלרון 1100 עם לוח אם ASUS - tuv4x (מדובר בחלקים חדשים שעבדו 12 שעות בלבד). לאחר הפעלה של 12 שעות המחשב קרס (התקבל מסך כחול) עם ההודעה memory dump . הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש לצורך המשך עבודה. יצויין שמחשב עובד עם מערכת הפעלה של WIN 2000 . האם יש למישהו רעיון ממה נובעת התקלה. תודה מראש על ההעזרה. lopp

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אוקיי מאז ומתמיד אני גולש במהירות של 44-45KBPS , היום פתחתי אינטרנט ולהפתעתי הוא עושה רעשים קצת מוזרים בסוף הסינכרון (מין טווווו ארוך נוסף גבוה) ואז מביא לי את ההודעה המעצבנת: "connected in 28.8KBPS" או לחילופין "connected in 31.1KBPS" ישר התקנתי את המודם מחדש - אין שינוי. התקשרתי לתמיכה והחוצפנים אומרים לי לחכות עד 6 שעות שיחזרו אלי. בינתיים המצב לא משתנה - המהירות נשארת זבל - והחוצפן הזה באינטרנט זהב אומר לי שהכי הרבה שיוכלו להבטיח לי זה לחזור להורדה של 3,500BPS שזה לדבריו הסטנדרד, כשעד עכשיו הייתי מוריד באיזור ה-5000. כמובן שאני לא מוכן לחארטה הזה. האם זה בוודאות הם -(אינטרנט זהב) אשמים או שאולי שמא יש סיכוי קטן שהמודם שלי נדפק... (אני רוצה לעבור ספק בראש שקט) תודה לכל…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by urizi,

יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by prince amir,

אני הייתי רוצה להקליט כמה דברים מתוך המחשב אבל אחרי חיבור כרטיס המסך מסוג GF2 TITANIUM 64MB DDR הכול טוב ויפה אבל יש בעיה של TVOYT אני לא רואה כלום, ניסיתי סוגי PAL או NTSC, ניסיתי להוריד רזולוציה ל 640 על 480 גם לא עובד, בכל שינוי רק מופיע איזה קפיצה בטלוויזה ולא יותר מזה בבקשה צריך קצת עזרה תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by noir,

יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by chichy,

שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fim,

מישהו יכול להסביר

• 6 תגובות
    • 8.1k צפיות
  17. הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by 6kwar,

שלום סוף סוף קיבלתי את המחשב שלי ולמה ל פעם שאני מתקין את הדריבר של ה hercules 3d prophet 8500le מהאתר של ati הוא מתקין לי אותו ושהוא עולה לwinxp הוא ישר עושה ריסט?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אז כך ראיתי כאן שאני צריך לעדכן את ה BIOS כדיי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך ראיתי גם שבלי DRIVER נכון הכרטיס לא יתפקד כמוש צריך וכל מניי דברים נוספים בבקשה תביאו לי את כל הנחוץ כאן תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DJ-ARIK,

בימים אלו אני מתכוון לפרט את המחשב יש לי WIN:ME ואין לי גישה לדוס חיצוני יש לי רק את הדוס של הוינדוס אני לא יודע אם יש דברים לפירמוט אבל איך כדאי לעשות את הפורמאט בהתחשב בעובדה שאין לי דוס או שאולי יש לי דוס ואני לא יודע?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yirmi_opp,

יש לי בעיה עם הכרטיס קול. ברגע שהwindows עולה, מתחילים לשמוע רעשי רקע כאלה ברמקולים....... הורדתי דרייברים מהאתר של creative וזה עדיין לא פועל. יש לי כרטיס o/b. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. היתה לי בעיה במחשב נתתי אותה לטכנאי הוא חבר שלי וכשהו החזיר לי אותו אין לי בהתחלה של המחשב את הספל של PCPARTNER ןש לי סמל אחר למה??

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לפני בערך חודש קנתי את הכרטיס בשבוע שבועים הראשונים הוא עבד דיי טוב אבל מאז הוא רק הולך ומתחרפן הוא עושה שתי בעיות: 1. פעם בכמה זמן (יום, יומים,שלושה ימים או אפילו כמה פעמים באותו יום) באמצע העבודה בווינדוס המסך פתאום כבה והמקלדת לא מגיבה ורק ריסט משחרר את המערכת. 2. שוב.. באמצע העבודה המחשב פתאום קופא לשתי דקות ומייד אחרי זה בא מסך כחול (אני על XP..) ונותן הודעה שהדריברים קרסו הערות: הבעיה התחילה לפני שלפני שבועים בערך. מאז כבר הספקתי לפרמט כי חשבתי שזו אולי בעיה בווינדוס אבל הבעיה ממשיכה גם בהתקנה השניה של הXP. כבר ניסיתי על הכרטיס את גרסאות הדריברים הבאות: 6037, 6043 ואת 6070 ועם כולם הבעיה חוזרת. ה"תופעה" קורית רנדומלית, כל פעם תוכנה אחרת מופעלת וגם היא קורית כ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by marking,

לא הבנתי בשביל מה צריך לעדכן כל פעם ביוס? איפה משיגים את ההתקנה? האם אפשר להוריד? (את הגרסה הכי חדשה) ועוד שאלה קטנטונת, האם הסיסמה שלי (כשאני מדליק את המחשב) תישאר כפי שהיא אחרי העידכון? :asthanos:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.