תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
היה לי בעייה שהלוח לא מזהה את יציאות ה IDE חוץ מהפלופי ושהוא זיהה את הפלופי הוא נתקע ולפעמים המאווררים מפסיקים להסתובב.. ניסיתי ספק מחבר חיברתי ושהפעלתי ראיתי ליד הסלוט של המעבד מן אור אדום שנהפך לכתום ככה ונכבה אבל הביוס עולה וזה לא מזהה את הכוננים האופטים (ניסיתי את כל האפשרויות, ג'ימפור שמתי לבד גם, כלום לא עזר) עכשיו שאני מוציא את הרכיבים מהלוח אני רואה ליד הסלוט של המעבד איפה שהיה האור הזה מין פיח שחור כזה אבל ממש טיפה ונשאר סימן (זה נשרף? איך זה יכול?) זה מן מלבן קטן ולידו רשום L26 ושאני מעלה גם את המחשב עם 2 סטיקים של 64M זה מזהה את שניהם אבל רושם שיש 65M ??? מה הולך עם המחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
מידי פעם כאשר אני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעת ארור במהלך טעינת WINXP PRO לאחר ריסטרט הווינדוס עולה כרגיל והכל עובד טוב ויפה. מה לעשות? איך אני מאתר את הבעיה? עריכה : מצאתי באתר של מייקרוסופט על הבעיה (נראה לי..) http://www.microsoft.com/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/Default.asp?url=/resources/documentation/Windows/XP/all/reskit/en-us/prmd_stp_czgw.asp לא ממש הבנתי מה הבעיה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חיברתי כונן נוסף מדגם MAXTOR 6L080J4 80GB בתור Secondry MASTER בהתחלה לא ראיתי אותו ככונן ב"My Computer" עד שניתקתי את הCD ,יש לי שני כוננים על על הפריימרי ואחד על הסקונדרי,אם אני מחבר את הסידי והמאקסטור ביחד על הסקונדרי אני לא רואה אותם אבל ברגע שאני מנתק את הסידי אני רואה את שלושת הכוננים,זאת בעיה אחת,בעיה יותר מוזרה,זה שהכונן הוא 80GB וגם הBIOS מראה את זה אבל זה מה שאני מקבל בנתונים שלו אחרי פירמוט : ??? מיש הו יודע מה לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
המחשב שלי נתקף בבעיית המסכים הכחולים. בעיקר כשאני מפעיל משחק, לדוגמא אם אני מפעיל NBA LIVE 2004 לפני שהמשחק יעלה אני מקבל מסך כחול. לפעמים המסך הכחול מופיע ישר כשאני מפעיל את המחשב (Windows 2000) וממשיך עוד כמה וכמה פעמים, עד שאני מצליח להפעיל את ווינדוס ולא לקבל את המסך הכחול. הבעיה הזו תמיד הייתה קיימת אצלי אבל לא הייתה רצינית, לפעמים באמצע משחק הייתי מקבל מסך כחול, אבל בזמן האחרון הבעיה התרחבה וזה כבר בלתי-נסבל. הדבר היחיד המשמעותי שאני יכול לזכור שיכול להיות הגורם להתרחבות התופעה הוא העובדה שאחותי הפילה את המארז של המחשב מגובה חצי מטר, המחשב ממש התרסק והופתעתי שהוא בכלל נדלק אח"כ. בכל מקרה, זו יכולה להיות הסיבה. אני יודע בוודאות שזו בעיית חומרה (אגב: AMD 1.33GHZ, GA-7…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אין לי משוג למה אבל ככה: יש לי במחשב 512 mb ddr עכשיו כל פעם שאני משתמש רק ב200 mb המחשב נהיה איטי מאוד .. אני לא יודע למה אם מישהו יודע או שיש ל ופיתרון אני אשמח שהוא יגיב כאן ..
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי לוח אם ABIT NF7S וברשותי 2 הרד דיסקים - HD 1- IDE WD 80GB ואחד הוא IBM 80 GB SATA כשאני רוצה להתקין XP PRO SP2 אני לא מצליח להתקין על ההרד דיסק ה-SATA כיוון שהוא לא מזהה אותו בעת ההקנהתאבל ה-BIOS כן מזהה אותו. מה עליי לעשות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם . אוקיי, אז יש לי כרטיס קול מדגם CREATIVE SB LIVE! , לפני כמה חודשים הוא התחיל לעשות לי בעיות. זה בה לידי ביטוי בכך שכשהכנסתי את הכרטיס ל PCI SLOT אז המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס, מכיוון שמחשב שלי היה מלא בוירוסים וכולו היה בלאגן אחד גדול יחסתי את הבעיה לוינדאוס, אתמול קיבלתי בשעה טובה את ה MAXTOR 160GB שלי התקנתי את הוינדאוס מחדש ולהפתעתי הבעיה חזרה על עצמה (המחשב נתקע בעט זיהוי הכרטיס). הקטע המבאס בסיפור הזה הוא שהאחריות כבר נגמרה על הכרטיס בחודש שעבר :\. השאלה שלי היא האם ניתן אולי בכל זאת איכשהו לתקן את הבעיה? אולי צריבת ביוס חדש על הכרטיס ??? כי זה לא במוזה שלי עכשיו להוציא 250 שח על כרטיס קול. (עם הNO BOARD אני לא מצליח להסתדר) מקווה שתעזרו לי :s05:
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי נכבה בערך כל יומיים סתם ככה, מאתחל את עצמו. בדקתי פריים95 והבדיקה (16 שעות) עברה בהצלחה, כמו גם ממטסט. מה יכול להיות? יכול להיות הכרטיס מסך? כי הוא מתחממם מאוד - ואני בכלל לא משחק או עושה משהו גרפי. :s05: זה ממש מעצבן... בבקשה עזרה ובנושא אחר... הלך לי הצורב ימהה שלי בן ה 5 שנים... איזה כאב... צורב כזה טוב
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ביום שישי אני קונה כרטיס מסך ומארז (קומפיוקס 6200) עכשיו קראתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת והם לא הכי עזרו אבל הבנתי את העיקרון. הבעיה שאני הכי פוחד ממנה היא קצר, איך אני יכול לבדוק אם יהיה קצר? :s05:
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל מאיטיות אבל ברגע שאני שם לו את התוכנה של קמסטסיה הוא קורס !!!! לגמרי !!!! פשוט לא זז הסתכלתי ב TASK MANAGER התוכנה גובה מה RAM 50 MB אבל בכל זאת !!!! המחשב תקוע זז לאט לאט כאילו זה מחשב XT עם 4 צבעים אלוהיםםםםםםםםםם !!!! דבר שני איך זה שאני מוסיף זכרון למשל מ 256 MB ל 384 ואני לא מרגיש הבדל בביצועים ? גם בכרטיס מסך מ 8 MB של ATI ל 128 MB של SIS אין הבדל !!!! תודה.
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן. בלוח שבו כרטיס קול און-בורד , לאן אני מחבר את כבל הסאונד שיוצא מהסידירום ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חיברתי אותה והכל עובד רק שהיא מראה הכל כמעט שחור והכל מממששש כהה משיהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר הזה ורציתי לומר כל הכבוד עכשיו... יש לי בעיה "קטנה" ומטומטמת אני לא מוצא בלוח-אם את החיבור למאוורר :'( יש לי לוח-אם של אינטל 82801EB LPC עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח מאוד. תודה...
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, עקב הפסקת חשמל, נשרף לי לוח אם של PC Partner (צ'יפסט של VIA VT8753 - P4X266)- הקבלים שלו מנופחים והמחשב בקושי זז. 1. מי בארץ נותן שירות ללוחות אלו של PC Partner? 2. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל ללוחות אם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
דיסק של מצלמה שבור .דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-