עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום,ברשותי כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP דיי ישן , בן לפחות שנתיים. לאחר קניית מחשב חדש והעברת הכרטיס מהמחשב הישן חברתי את כל מה שצריך, לממיר ולכ.קול , אף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר את הכרטיס הזה כמו שצריך אחת לתמיד במחשב הישן שהיה לי נשלח לחבר של אבא שלי שם הכרטיס הוגדר כרואי,אבל עכשיו כשאני עובד בפני הגדרתו יש לי קצת בעיה אני משתמש במערכת הפעלה Vista 32 ביט , ואני פשוט לא מצליח לגרום לכרטיס להציג אפילו תמונה. בהתחלה ניסתי להתקין את הדרייברים שהיו באתר המתאימים לכרטיס הזה במיוחד , לויסטה ולאחר מכן להתקין את תכונת הPVR 2 (שהיא חדשה לי , פעם הייתי משתמש רק בPVR הישנה) ושום דבר לא עבד,השגיאה שאני ממשיך לקבל היא cannot find any available BDA device אז הסרתי הכל , כל…

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

3. הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by uriel1010,

טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by guyby,

שלום, לאחר התקנה של מחשב פנטיום 3, חיברתי לו צורב ופתאום הCD הרגיל נסגר מיד כשאני פותח אותו. יכול להיות משהו בג'ימפור לא תואם? לפני כן הכל היה תקין.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה לא יכול להיות בגלל המשחק כי ניסיתי כבר שתי גרסאות

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by yostal,

יש לי בעית זיהוי של גודל הדיסק קשיח ( זה לא קשור לכמה גיגבייט שנעלמים לטובת SYSTEM RESTORE). הרצתי בדיקות ע"י EVEREST וקיבלתי תוצאה שגודל הדיסק קשיח הוא 149 גיגבייט, ולמעשה הכונן אמור להיות 160 גיגבייט. הכונן הוא WD 1600JD SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  9. שלום לכולם, היום הייתה לי הפסקת חשמל וכאשר הדלקתי את המחשב מחדש קיבלתי מסך שחור שסרק לי תחילה את הדיסק הקשיח אחר כך המערכת נכנסה כרגיל (שולחן עבודה + התיקיות) אבל עם ההודעה הבאה: windows נתקל בבעיה קריטית ויפעל מחדש אוטומטית תןך דקה. נא שמור את העבודה שלך כעת. אין לי גישה לאף תיקייה במחשב, (.ההודעה שמופיעה שאני לוחצת על תיקיה על הדסקטופ:. אין אפשרות לגשת להתקן, לנתיב או לקבוץ שצויינו. יתכן שאין לך הרשאות מתאימות לצורך גישה) אפשר רק ללחוץ על התחל וגם אז רק על הכפתורים: נעל\ החלף משתמש. לא ניתן להיכנס לאף תיקייה, אבל לצייר או למחשבון דרך ההתחל(ניסיתי לראות אם הכל חסום) אפשר. ניסיתי להיכנס דרך ה- safe mode כי ראיתי באיזה מקום שכדי לבדוק אם explorer.e…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by עדי נסטסה,

היי, נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה - לא ניתן להתקין דרייברים לצ'יפסט nForce (תחת WinXP). ניסיתי מספר גרסאות. מופיע הלוגו של nVidia, עם הסמל של ההתקנה, ולאחר מכן לא מופיע שום מסך, שום כלום. לא התקנתי חומרה\תוכנה חדש ... יש לציין כי לפני מספר חודשים, לאחר התקנת ה-Windows ההתקנה עברה חלק וללא שום בעיות. האם קיים כלי להסרה של הדרייברים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by blackmonkey,

שלום לכולם קניתי הארדדיסק חדש של WD בנפח של 250GB הוא מחובר כ-master ופועלת עליו מערכת הפעלה של Windows XP home עם SP2 הבעיה היא שבתצוגת הכוננים במחשב שלי מופיע נפח הארדידסק של 127GB בלבד. קראתי קצת על הבעיה באינטרנט, ושם נאמר כי היא יכולה לנבוע מגרסה לא מעודכנת של הווינדוס, וכי יש להתקין SP1. אצלי מותקן SP2!!! כמו כן- בדקתי את הקובץ Atapi.sys וגיליתי כי הגרסה שלו ישנה מהנדרש (למרות שמותקן אצלי SP2) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם עלי לעשות Flash ל-BIOS? או שיש פתרון קצת פחות מסוכן? תודה

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. היי אני מנסה להתקין את הקורא כרטיסים והטוקן של COMSIGN אבל הוא דורש NET FRAMEWORK 2. אנחנו על חלונות 10 בעברית. כאשר מנסים להתקין את התכונה (לא יודע אם פעלתי נכון) הוא אומר שלא ניתן להתקין. כאשר גם ניסיתי להתקין NET FRAMEWORK עדכני הוא אומר שזה כבר מותקן. קצת נואשים פה למצוא פיתרון כי החברה אומרים שכל עוד לא נתקין את זה הם לא יוכלו לעזור... וקשה מאוד לתפוס אותם טלפונית נשמח לפיתרון תודה

14. קודם כל שלום. אממ יש לי בעיה בילתי נסבלת של רעש בזמן האחרון, פתחתי את המארז, ניקיתי את המאוררים פתחתי את הספק, ניקתי את המאורר שלו, שימנתי את כל המאוררים, הם מסתובבים מעולה.. אבל עדיין יש רעש. שמתי לב שרוב הרעש הוא מהמאורר של המעבד, עכשיו הוא עובד מעולה, יכול להיות מצב שהוא עובד חזק מדי? O_ם ועוד בעיה מוזרה, המחשב איטי בזמן האחרון, אני מדליק אותו, בהתחלה הוא עובד טוב, ואז מתחיל להיות איטי זה נראה בלאגים במשחקים וכד'. לא נראה לי שהמחשב מתחמם מדיי, 55~ מעלות במאמץ זה הרבה? למעבד הכוונה.. יש לי המחשב שנה וחצי, והוא תמיד עבד מעולה, לא נראה לי תקופה מספיק ארוכה בשביל שהרכיבים עצמם יגרמו לזה, אבל גם על זה חשבתי.. בכל אופן, מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by yuyudodo,

יש לי לוח אם אינטל עם ציפ 865G לפרימרי IDE מחוברים שני הארדיסקים ואין בעיות לסקנדרי IDE מחוברים שני כוננים אופטים (asus X52 וצורב דיוידי של NEC) הביוס אינו מזהה את שני הכוננים בסקנדרי שלי! הוינדוס לעומת זאת מזהה את הכוננים ומאפשר לעבוד איתם. למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי להחליף כבל. שניהם מוגדרים על כייבל סלקט. בעיה נוספת היא במצב DMA של הצורב. בעיקרון כשגם הצורב וגם הסידי מחוברים המצב הוא PIO ואין איך לשנות את זה. אז בשימוש כללי אני מנתק את הסידי ואז הצורב עובר למצב MULTI WORD DMA MODE 2 מצב זה מהיר מPIO אך עדיין איינו מספק ביצועים של ULTRA DMA למישהו יש פתרון לעניין? (ניסיתי אין ספור פעמים את שיטת השיוני בדוויס מנג'ר והתקנה מחדש של הדרייבר) תודה...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  17. חיברתי את הדיסק הקשיח של 20 ג'יגה המחשב קורא אותואבל הוא לא מופיע במחשב שלי הוא מופיע בחומרה אני מודה לכל מי שיעזור לי תוווודה רבה WINDOWS XP PRO בעברית אני במצוקה נוראית יפצה את מי שעוזר לי

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by nir_gr23,

הרכבתי מחשב חדש והוא לא מגיע ל POST יש צפצוף חלש ארוך שלא מפסיק ברגע ההדלקה המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב רק אחרי שתי שניות מהדלקת המחשב בבקשה אני חייב עזרה ניסיתי כבר כמה פעמים להרכיב ולחבר כל הזמן אותו בעיה הנתונים הם מעבד I7 3770S לוח אם אינטל DH77DF זיכרון 8GB CORSAIR

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by רוןרון,

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי כאן. בניתי מחשב פתוח, לוח A320M מעבד RYZEN 7, זיכרון 8X2. כרגע אין כרטיס מסך ומשתמש ב ONBOARD. המחשב נדלק, מאווררים עובדים אבל אין שום תמונה. לוח מקשים פועל וניתן לאתחל ב ALT CNTRL DELET. אין רמקול. ניסית להפעיל ללא זיכרונות וללא דיסק אך עדיין אין. יש הצעות? צודה

20. הדבר הזה נורא מעצבן אותי והוא התחיל לפני איזה חודש. מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק. והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע... ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבה רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט. חברה אולי מישהו יודע למה זה?או יכול לתת איזה רעיון איך לפתור תחרא הזה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by barakaaron,

שלום. את המחשב שלי אתם יכולים לרארות בצד, ומערכת ההפעלה שלי היא XP. ומשום מה לפעמים המחשב עושה ריסטארטים מוזרים... בדרך כלל הוא לא עושה את זה במשחקים... בדרך כלל זה קורה שאני סתם בשולחן העבודה הוא מריץ משהו קליל... בדקתי אם זאת בעיה של חום וזה לא בעיה של חום. כי אחרי שהוא עושה ריסטארט אני נכנס לביוס ורשום לי שמעבד על 47 ו "System Back" על 35. אז מה זה יכול להיות? הספק אולי? ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המערכת כרגע היא: לוח אם של EPOX 8K5A3+ מערכת הפעלה - WINDOWS XP PRO מעבד אתלון XP2000+ PALOMINO אני מעוניין לשים במקומו XP1800 T-BIRD בגלל יכולות ההמהרה שלו... כרגע ה-1800 נמצא על מחשב אחר ומומהר ל-2400 כבר מעל לחצי שנה בלי שום בעיה... (חום מתחת ל-40 קבוע..) ה-2000 שלי מתחיל לקרוס כבר בהמהרה של 2100 !!!! (החום שלו ב-IDLE הוא כ-54 מעלות!!!) האם מערכת ההפעלה תזהה שהחלפתי מעבד ולא תרצה לעלות??? שמעתי שאפשר להעתיק איזה קובץ ואז המחשב יעלה... איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by naki,

ראיתי מבחני ביצועים על מערכת דומה לשלי על gta v והביצועים שלי לא טובים, סביב 40 fps בנהיגה. המליצו פה להעלות עדיפות במנהל משימות, ואז ראיתי שאני על 80% ניצול כח, נראה לי קצת גבוה... אני מיזמתי לא צריך כלום פועל ברקע, חוץ מאנטי וירוס והמשחק שאני משחק בו כרגע... המצב הזה תקין? איך משפרים את זה? תודה רבה תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.