תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ברשותי עכבר מיני אופטי שמחובר לנייד שלי usb ואני עובד איתו מזה מס' חודשים בלי בעיות . פתאום מע' ההפעלה (xp) אינה מזהה את העכבר.בעת החיבור מתקבלת הודעת unknown device לגבי חיבור הusb ושום פעולה שביצעתי לא מצליחה להחזיר את העכבר לעבודה.פעולות שביצעתי ונכשלו: עדכון הדרייבר ב device manager שינוי החיבור לכניסת usb אחרת,בדיקת ההגדרות ב bios כל אלו כאמור נוסו ולא הצליחו להתגבר על הבעיה.חשמלית העכבר תקין. וגם כשמחברים התקנים אחרים לייציאות ה usb הם מתחברים כהלכה.מאידך נסיון לחבר את העכבר למחשב אחר לא הצליח.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קיבלתי ממישהו לוח ומעבד הלוח של ג'יגהביט והמעבד סלרון 1GB אני רוצה לדעת מה הדגם של הלוח איך אני יכול לדעת ויש לי בעיה קטנה בחיבור של הלדים והמפסקים כי אין לי את החוברת אבל יש איזה סרטוט על הלוח עצמו אבל לא הכי ברור מה אני יכול לעשות בכלל מהמחשב הזה אני יודע שהוא לא משהו יש לי גם כונן DVD, והראד דיסק של 8 גיגה מה שחסר לי זה רק זיכרון הכרטיס מסך OB
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב הראשון שאני מרכיב לבד ונקלעתי לבעייה בהרכבה של המאוורר שהגיע ביחד עם המעבד s-939. קיבלתי משחה, פלטה, גוף קרור ומאוורר. הבעייה התחילה כאשר ניסיתי לחבר את המאוורר ללוח לאם. לא היה תבריג על הלוח אם בשביל לחבר את המאוורר, כל מה שמצאתי היו פפקים לבנים שאותם לא הצלחתי להסיר (אני חושב שמתחת לפקקים נמצאת ההברגה, אבל אני ממש לא בטוח ולא מעונין לגרום נזק ללוח). האם יש למישהו ניסיון בהרכבה של מאוורר על הלוח אם הספציפי שלי? ואם כן, איך מרכיבים ומה עושים עם הפלטה? תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אמרו לי שהטמפ' של המחשב משתנה בהתאם לסוג הלוח אמ וכדו'.. הטמפ' אצל חבר שלי קופצת בין 40-55.... ואני רוצה לדעת אם זה נורמלי או סופני... חח הנה המפרט שלו: > Mainboard : Matsonic (MS9377C+) > Chipset : SiS 648FX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2800 MHz > Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM PC2700 @ 166 MHz) > Video Card : Nvidia Corp GeForce FX 5200 [NV34.3] > Hard Disk : ExcelStor Technology J680 > Monitor Type : ProView Technology 16 inchs > Network Card : Silicon Integrated Systems (SiS) SiS900 10/100 Ethernet Adapter > Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 2 > DirectX : Vers…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה חמורה שאני סוחב כבר חודש ונמאס לי.. הכל התחיל איזה יום שישבתי על המחשב ופתאום הוא ניהיה קפוא. הפעלתי מחדש והוא לא עלה יותר. היה לי ג'יפורס 4 וכנראה שהכרטיס מת. החלפתי לכרטיס חדש ג'יפורס 5 5200 עם 256 זיכרון והמחשב עלה. רק שהתחילה בעיה שאני לא יכול לראות סרטים רגיל. יש איטיות ותקיעות כאלה.הדיבור לא תואם לשפתיים.וזה קורה גם באתרי אינטרנט שאני רואה מבזקי ספורט אונלין. התקנתי מדיה פליר מחדש התקנתי מלא קודקדים מחדש.התקנתי דריבירים מחדש והבעיה לא נפתרה. אתמול פירמטתי ת'מחשב וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל גם זה לא עזר. הבעיה עדין קיימת והמחשב גם מכבה לפעמים את עצמו לבד ומדליק מחדש. בנוסף כל פעם שאני מפעיל יש רעש כזה של (כמו שמכניסים משהו ל-USB ויש צליל מיוחד כזה)אז המח…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר? אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה. מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר.. אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחש…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום. משהו מוזר בווינדוס 98. מצאתי 2 רכיבים עם סימן שאלה עליהם : הראשון "התקן לא מוכר" והשני "התקן PCI ". לפחות לגבי השני - אין שום התקן PCI על הלוח (והכרטיס מסך וקול מותקנים ועובדים). הסרתי את שני הרכיבים מה TM אבל בהדלקה הבאה - שוב זוהו וכמובן שלא הותקנו! רק לשם הניסיון התקנתי כרטיס רשת שזוהה והותקן ללא שום בעיה. אשמח לעזרתכם ! תודה.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לאחרונה התחיל לעשות לי מספר בעיות, החלטתי לשלוח אותו לבדיקה כללית ותיקון, אחרי מספר ימים מתקשרים אליי ורוצים 4000 שקל לתיקון המחשב (מחשב שב1000 שקל לא הייתי קונה), טוענים שיש בעיה בלוח אם, כונן DVD, מסך, והצ'ופצ'יק שאליו אני מחבר את המתאם לחשמל. המחשב הוא קומפק פראסריו 714 EA שקניתי לפני בערך 3 שנים, AMD 1600 אם אני זוכר טוב. רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות חלקים למחשב בזול ולקבל הסברים על ההחלפה שלהם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
STOP: 0x00000050 (0x9956004c , 0x00000000 , 0xf7365433 , 0x00000000 ) ntfs.sys - address F7365433 base at F7340000 , Datestamp 41107eaa מה בעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב AMD 64 BIT 2800+ לוח אם: K8M800 GIGABYTE קניתי דיסק קשיח חדש של 80GB SATA, ואני מחבר אותו למחשב, פתחתי את האופציה של הסאתא בביוס, אבל עדיין הוא לא מזהה לי שום דיסק קשיח. לא בביוס וגם לא בהתקנה של הווינדוס. הכל מחובר טוב גם החשמל וגם הסאתא, אבל המחשב לא מזהה אותו. הודה מאוד למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. כל טוב.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
??? שלום חברים, כבר לא מעט זמן המחשב שלי עושה רעשים ממש בלתי נסבלים, כמו איזה מכסחת דשא או אופנוע 500 סמ"ק. זה נמשך כמה דקות ויותר, ואז נפסק לכמה דקות ומתחיל מחדש, וככה כל הזמן. הבנתי מאנשים שסיפרתי להם את זה שזה כנראה מאווררים מלוכלכים ולא משומנים. אז קניתי ספריי לחץ אוויר, לקחתי שמן מכונות ופתחתי את המחשב והתחלתי לנקות אותו. המאווררים אכן היו מלוכלכים אבל ניקיתי כמה שיכולתי ואני חושב שגם שימנתי, כמו שרשום במדריך פה באתר. בכל אופן, זה הוריד את הטמפרטורה של המעבד בכ-10 מעלות, אבל לא פתר את הרעש. מה עוד זה יכול להיות? מה עושים במצב כזה? ??? :'( המחשב איתי כשנתיים. תודה מראש ומקווה לעזרתכם, ניר.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד עכשיו השאלה היא האם אני צריך לפרמט ? או אם אני ישתמש בגוסט זה יהיה בסדר ? אני יודע מה לעשות עם החומרה לחבר והכל אבל אני לא לא יודע מה עם התוכנה ?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קראתי שה5v- לא רלוונטי במחשבים חדשים ולא צריך להתייחס הקטע הוא שיש לי סטייה גדולה בו זה סתם בולשיט או שצריך להתייחס?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע לכמה שניות (בד"כ 5-10 שניות). למשל, שאני שומע שיר-הוא ניתקע על שניה מסויימת וחוזר עליה וחוזר וחוזר וכו' ואז משתחרר. זה קורה בכל דבר, לא רק בשירים. הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומשתחרר. ממה זה יכול לנבוע? תקלת חומרה? תוכנה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס... מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפעמים אני עובד על המחשב או שומע מוזיקה והמחשב כאילו מתחיל לקפוץ כמו שדיסק בדיסקמן קופץ ושומעים לא טוב פתאום אז זה קורה לי במחשב שפתאום העכבר זז בחלקים וככה גם הרמקולים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב היה נתקע לי, הייתי בטוח שזה בגלל האובר קלוק שאני עושה או משהו אבל שמתי לב היום שבזמן שהמחשב נתקע ההארדיסק נכבה ונדלק כמה פעמים ורק אז נכבה המחשב... עכשיו, כשאני רוצה להכנס לכונן D הווינדווס שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן :'( זה אומר שהלך כונן D? או שעדיין נשאר מה לעשות? כי חברתי את ההארדיסק שלי לכונן USB דרך מחשב אחר וגם שם נשאלת אותה השאלה... אז הלך הכונן?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש אינטל סלרון 2.53...עכשיו יש לי את המחשב שבוע והמחשב עושה ריסטרטים בעצמו! אני לא יודע מה לעשות בדקתי טמפרטורות והם פעם גבוהות ופעם נמוכות-בנוניות! עכשיו ראיתי את המדריך אם ניתוח קבצי MiniDump והסתבכתי איתה אז אם יש מישהו שמבין בה הנה העלתי את קבצי MiniDump הקובץ להורדה... http://rar.co.il/files/Rar-1126011728.rar בבקשה שמי שמבין יוריד אותם ויבדוק מה הבעיה אצלי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!!! :nixweiss: [glow=red,2,300]תודה רבה למי שעוזר [/glow]
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-