עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוצאתי את הארדיסק מהמחשב כדי להעביר ממנו דברים אחרי שהחזרתי אותו המחשב לא עולה ושאני מדליק יש ציפצופים מה קרה? לפני זה הכל עבד טוב.. הכל היה עולה ובלי ציפצופים..

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by kobi_a,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי מחשב עם לוח אם של ASUS P4S800D וה- hard disk של samsung דגם מ"ס sp0812c Serial ATA 80 GB פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני רוצה להתקין מערכת הפעלה אז אני מקבל הודעה שהוא לא מזהה את הארדיסק לפי מה שהבנתי צריך להתקין אותו לפני שמתקינים מערכת הפעלה אבל אני לא יודע איך .(יש לי את הדרייבר של הלוח אם) אם מישהו יכול לעזור לי ולומר לי איך מתקינים אותו ואם צריך להוריד איזשהו קובץ להתקנה (מאיפה?) אני אודה לו מאוד מאוד זה ממש חשוב לי . תודה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  3. המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by stam,

נעלם לי הקול במחשב קניתי כרטיס קול חדש התקנתי את הדרייור הוא מזוהה במנהל ההתקנים כמו שצריך והחלפתי גם רמקולים כדי להיות בטוח ועדיין כלום אין קול!!! למישהו יש רעיון מה עוד לבדוק???????

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  5. אז כמו שהבנתם מהכותרת זה המצב שלי שאלתי האם זה נורמלי נראה לכם איך שאני מפעיל כמה תוכנות או משחק אז המחשב קורס ברור שזה הספק שלא עומד במטלה (הספק המקורי של המערכת במעבדה :-\) אז אם יש פה משהו בעל מפרט דומה ועם אותו ספק שהמחשב לא קורס הוא מוזמן לרשום כאן תודה. נ.ב יש לי לוח אם של אפוקס NFORCE 3 וזיכרון OCZ והמערכת לא על OC. ואפילו העלתי בביוס את מצב FAIL SAFE.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by BrAvE_HeArT,

טוב אז ככה, יש לי בעיה עם המתח של ה-3.3V בלוח האם ואני לא יודע מה לעשות יש לי לוח אם של ASUS P4T533-C ספק כוח 400W שבא עם המארז של simbadda C650 ומעבד של Intel Northwood 2.0Ghz הוספתי תמונה של הבעיה, אין לי מושג לאיזה נזק זה גורם ולמה זה ככה זקוק לעזרה קשות :-[ הינה התמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום לכולם! התחלתי להתקין היום את הלוח הנ"ל על מארז Raidmax Scorpio 868, ונתקלתי בכמה בעיות.. אז אם מישהו יכול לענות לי על השאלות הבאות... תודה 1) ישנם פינים המסומנים כ N.C או כ Ground N.C, במה הם שונים מ Ground רגיל? 2) האם עלי לחבר את כל חיבורי החשמל ללוח או שזה משהו אופציונלי בלבד? (20 פינים, 4 פינים ומולקס) 3)בפינים המיועדים לחיבור לפאנל הקדמי (ריסט, הדלקה, לד הארד דיסק וכו') - האם הקוטביות של הפינים חשובה? (החיבורים הם 2 חוטים - לבן ועוד צבע, האם זה חשוב שדווקא הלבן יהיה על אחד הפינים ספציפית, או שכל דרך בה אחבר תהיה נכונה?) 4) כ. הקול המובנה הוא באמצעות מודול ה Karajan. בשביל לחבר אליו את כניסת האוזניות של הפאנל הקדמי, באיזה פינים אשתמש? ישנם פינים המסומנים L…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  8. אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  9. היי לפני כשבועיים בערך קניתי עוד סטיק 512 זהה למה שהיה לי. חיברתי אותו והמחשב סירב לעלות. ניסיתי לשחק עם הסלוטים קצת ולאפס ביוס ולבסוף המחשב עלה (אחרי רבע שעה של נסיונות). לאחר מכן המחשב עבד טוב וללא שום בעיות. היום ריעננתי את המשחה הטרמית שלי ולאחר מכן שוב המחשב סירב לעלות. אני כבר מנסה בערך שעה לשחק עם הסלוטים ולאפס ביוס, ושום דבר לא עוזר. יש צפצוף אחד ארוך כל 3 שניות. מה ניתן לעשות? (אני מזכיר ש-2 הסטיקים הם זהים לחלוטין [OCZ PREMIER] ושניהם תקינים לגמרי).

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שלום רב,יש לי מחשב שזמן רב לא עובד טוב כל 10 דקות איתחולים וזה כבר ממש נמאס,חרשתי את האינטרנט בחיפושים אחרי תשובה נורמלית איך פותחים את קובץ המינידאמפ ! זה פשוט מוציא אותי מדעתי אין הודעה נורמלית על הנושא באף מקום ! ): צירפתי קובץ זיפ אחד עם שמונה קבצי מינידאמפ בתוכו מקוה שתעזרו לי תודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by Imtheman,

חברים בעיה לי... התקנתי בטעות דריבר לא נכון של הסאונד ואז התקנתי דריבר מתאים במנהל ההתקנים הכל בסידר אבל משום מה רק LINE IN משמיע לי צליל שום דבר אחר לא מושמע במחשב ל מ ה ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אורח Si-Nom

חברה יש לי בעיות! המחשב עושה ריסט לאחר דקות בודדות של מישחק! בהתחלה הכול היה על HIGH זה עשה ריסט תוך 2 דקות עכשיו זה על MEDUIM וזה עושה ריסט כול 10 דקות! מה הבעיה? המחשב שלי: Sempron +2400 256Mb radeon 9800 pro 128 זיכרון וירטואלי על Systam M...

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  14. אתמול הגיע אליי המחשב החדש שהזמנתי, אבל כבר יש לי בעיה! המחשב עובד בצורה מאוד טובה, אך כשאני מפעיל משחק מסוים (גרפיקת תלת-מימד) המסך הופך לשחור לאחר חצי דקה-דקה. ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש מספר פעמים, וזה לא עזר. (כל פעם שאני מפעיל את המשחק זה קורה מחדש) יכול להיות שהבעיה היא עם התקנת הדרייבר של הכרטיס מסך... שם הכרטיס: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני לא בטוח שהבעיה היא בכרטיס, וגם יכול להיות שהבעיה היא במקום אחר. אני מקווה מאוד שתעזרו לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי מחשב חדש יחסית והנה המפרט cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb הבעיה היא שהוא בכלל לא מהיר ואפילו דיי איטי יחסית למה שציפיתי קשה לו להריץ משחקים והוא אמור לטוס יחסית למחשב ולכרטיס המסך המושקע יש לי ספק כוח 400W השאלה היא אם זה מקור הבעיה האם החלפת ספק הכוח לW גבוה יותר יתן לי ביצועים ברמה האמיתית של המחשב אם כן אנא תנו לי רשימה של ספקים הממולצים למערכת הזו תודה רבה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by nadav77,

פירמוטו לי את המחשב ואין לי את הדיסקים של הדריברים ואני יודע מה השם של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול איך אני יוכל לדעת מה השם של שתי הכרטיסים

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by kong5,

כתבתי את זה כבר כמה פעמיים שאני מפעיל את המחשב לפעמים רשום במסך שחור a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart עוד לפני שהוא מעלה את המערכת. אין לי כונן דיסקים.בדקתי גם בביוס הכל בסדר. לפעמיים אני עושה כמה פעמיים ריסט ואז הכל מסתדר. אבל אחרי כמה פעמיים שניסיתי הרבה זה לא עוזר. אז חשבתי שהבעיה אולי בארד דיסק אז הלכתי החלפתי אותו עם האחריות אבל הבעיה ממשיכה... מה זה יכול להיות משהו בחומרה? אולי בעיה עם החוט של הכונן דיסקטים?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. אוקיי אז הבעיה שלי היא שהמחשב שלי הוא לעצמו REBOOT סתם ככה שאני משחק משחקים במחשב.. אני לא ממש מבין את הבעיה כי אין לי וירוסים או SPYWARES והמחשב שלי לא חם בכלל בבקשה שמישהו יגיד לי מה גורם לכך תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  19. חבר'ה יש לי בעיה. המחשב שלי מגיע למצב טעינה של הוינדוס (אתם יודעים הריבועים האלה שרצים על המסך) הוא טוען טוען טוען טוען טוען וממשיך לטעון. עכשיו אמרתי אולי זו בעיה בוינדוס... אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס וראיתי שלוקח לו המון זמן להגיע למסך הכחול שאמור להראות איפה להתקין תוינדוס וכו'... עכשיו שמתי לב שכתוב שם על כונן C לא מכיר(unknow) בקיצר מה אני עושה עכשיו? שאני מגיע למסך הזה והוא מראה לי על איזה כונן להתקין תוינדוס המחשב ניתקע. מה לעשות עכשיו?

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה בסאונד של המחשב... עכשיו אני שומע אותו מקוטע. אני לא יודע ממה זה יכול להיות... עכשיו נגיד אני שם שיר/סרט במדיה פלייר ומעביר לקטע מסוים של השיר אני שומע את הנגיעה שאני שם אותו וזה ממשיך לנגן בלי קול. למה זה קורה? מה אני יכול לבדוק/לנסות לתקן בזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by shaked2m,

כשאני רואה סרט או סרטון מהאינטרנט אני רואה משהו אפור מכסה את התצוגה והסרט ממשיך לעבוד, יש לי כרטיס טלוויזיה ויש בטלוויזיה אותה בעיה, הבעיה התחילה לפני 3 ימים, בדקתי שזה לא איכות הסרט! מה לעשות? תודה מראש, שקד

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by ro,

היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  24. או.קיי אז ככה יש לי R9550 128 BIT 128 M"B ועשיתי לו אוברקלוק והכל טוב ויפה הרצתי בדיקת 3DMARK05 והתוצאה היא 351 שזה מאוד אבל מאוד נמוך לא הבנתי למה עד שנכנסתי ל OREB ושם היה רשום שהכרטיס מסך עובד על AGP X4 בעוד שהלוח שלי תומך AGP X8 ובאוורסט רשום שהכרטיס עובד על AGP X8 השאלה היא למי להאמין יש לי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך שאר המפרט למטה אני ממש מתוסכל אני מרגיש שהכרטיס מסך שלי הרבה יותר חלש ממה שהוא אמור להיות שאר המפרט שלי למטה... וגם שאלתי את השאלה הזאתי באשכול של תוצאות 3DMARK05 ואומרים שהתוצאה יחסית נמוכה אבל על שאר הדברים הם לא ענו לי אז ענה ממכם האם תוכלו לעזור לי דרך אגב זה הלוח שלי: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm#

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by nadavs,

שלום! לאחרונה מחשב אחד אצלי בבית חדל מלעבוד. הוא פרש ביום שפתחנו אותו. הדבר היחיד שעשינו כאשר הוא היה פתוח זה לבדוק אם אפשר להכניס שם זכרון חדש, וכך יצא שהדבר היחיד שעשינו כשהוא פתוח הוא להוציא ולהכניס את הזכרונות הקיימים. מאז המקרה המחשב מסרב להציג משהו על המסך. הנורית על המסך אמנם מהבהבת (כדי להראות שמשהו מחובר למסך), אך כשמפעילים את המחשב היא ממשיכה להבהב. מה אפשר לעשות? זה אמנם מחשב ישן מאוד, אבל הוא די חשוב. כל החומרה שלו עובדת טוב מלבד הבעיה עם המסך. תודה, nadavs

• 6 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.