תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לעשות בוט למערכת שלי. אחרי השלב Verifying DMI Pool Data הוא כותב לי: NTLDR is missing Press any key to restrt למישהו יש מושג מה לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
העברתי חלקים ממארז שיש לי למארז אחר ישן יותר (כבר היה ישן), המטרה הייתה לשים במארז הישן יותר את מה שהיה במארז השני ולקנות חלקים חדשים. העברתי הכל כמעט, חיברתי הכל מחדש, וזה לא פועל. בכלל לא נדלק! אם בכל הנסיונות שלי לא שרפתי את הלוח-אם, אז אני חושב שהבעיה היא בחיבור של הסוויץ' הדלקה מקדימה ללוח-אם (איפה שיש את הRESET, POWER, HD, MSG וSPEAKER). עכשיוף אולי במארז הקודם הסידור של החוטים בראש היה שונה. איך אני מוציא את החוטים ומסדר אותם כמו שצריך? יש סיכוי שאם חיברתי לא נכון את החלק הזה שרפתי משהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המפרט מה שיש לי בצד שזה לא הגיוני שעם 8 ג'יגה וכרטיס מסך של 2 ג'יגה ראם המחשב לא סוחב באטלפילד 4
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי במחשב חיבור firewire שהוא לא פועל. אני מחבר אליו איזה משו והוא לא מגיב במחשב.. החיבור הזה נמצא במין קופסא כזו יחד עם כניסה לכרטיסי זיכרון ועם חיבור USB. עכשיו השאלה אם אני צריך להתקין לו דרייבר או מה.? תודה לעונים ולעוזרים.!!!
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא מוצא את ה DRIVER להתקן של CREATIVE Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) Driver - Creative ... ניסיתי ב Google אבל שם זה דיי מסובך. לא מפנים אותך ישירות לקובץ.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי זז ממש ממש לאט ונתקע לפעמים ואני לא יודע מה לעשות כדי לתקן אותו.... המפרט: MotherBorard: systemboard socket 370 M754LRT+with Lan CPU: Intel P-3 1GHz SB: Onboard VGA Card: nDIVIA TNT 2 32 MB Onboard MEM: 256MB HD: 30GB + 10GB (WD) אלה הדברים החשובים...עכשיו לי יש השערה שבגלל שהכרטיס מסך על הלוח אז הוא משתמש בזיכרון של המחשב דבר המאט את כל הפעילות של המחשב..... בבשקה תעזרו לי....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב והחלפתי הכל חוץ מהמארז. הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא: XGI Volari V8 Duo Ultra Rev 00. כשאני משחק ב-NBA 2005 כל הזמן קופצים לי נקודות כאלו והצל נראה לבן כזה ולפני כן זה לא היה. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לסדר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום ברשותי הטאבלט WINBOOK TW100 10.1 אינצ' היה מותקן עליו windows 8.1 with bing אבל העברית שם לא היתה משהו לכן התקנתי windows 8.1 רגיל ושם יש לי עברית אלא שאז לא היתה לי אפשרות והגילוי של הUpdate לא גילה את הדרייברים ..מפה לשם הצלחתי להשיג גיבוי עדכני של כל הדרייברים המלאים למכשיר מאותו המכשיר אבל חדש ובאמת הכל עובד אלא שמשום מה הדיוק של המגע לא טוב אני לא מצליח להגיע לנקודה הכי ימנית קיצונית במסך, נסיתי לעשות כיול למסך אבל היות ואני לא מצליח להגיע לנקודה אז אינני יכול לכייל את צד ימין כראוי. מה ניתן לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי חזר לפני שבוע מתיקון לאחר שהכרטיס מסך והראם שלי נשרפו. במשך יומיים הוא פעל נהדר והכל היה בסדר, אבל שלשום כשעשיתי ריסטרט המחשב נדפק. כאשר אני מדליק אותו המסך לא מקבל שדר ממנו ולא מגיב לחלוטין (הבעיה היא לא במסך כי הוא פועל עם מחשב אחר). ניסיתי להחליף כרטיס מסך אך אז נתקלתי בבעיה אחרת. המחשב עולה למסך הראשוני ביותר שבו ניתנת האפשרות להכנס לביוס ושם הוא נתקע. אני אובד עצות ומזה מבואס כל עזרה מכם תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש ופירמטתי 2 מהדיסקים הקשיחים שברשותי כאשר נמנעתי מלפרמט גם את השלישי מטעמי שמירת המידע שעליו. עכשיו, כאשר אני מנסה לגשת את הדיסק הוא רשום כ- "זר" (Foreign) וכדינמי, לעומת שאר הדיסקים הרשומים כבסיסיים. כאשר אני מנסה "לייבא" את הדיסק הקשיח הוא כותב לי את הדברים הבאים: כאשר אני לוחץ על OK הוא מוציא לי עוד הודעה: בסגירת ופתחית מחדש מנהל הדיסקים אין שום שינוי, גם לא עם אתחול המחשב. לגבי ה- "סיסטם אוונט לוג", איפה אני יכול למצוא את זה ומה זה יכול לומר לי? יש דרך לעקוף את המנגנון הנ"ל כדי לגשת לדיסק ולהשתמש בו? אולי להשתמש בו ו"לייבא" את הדיסק בצורה כלשהיא ללא פרמוטו מחדש והפיכו לבסיסי? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני קצת פחות משבוע, זה המפרט שלו: עכשיו אני מקבל מסכים כחולים שכל פעם כתוב משהו אחר, צילמתי את ה-2 האחרונים: המסך הכחול הראשון היה כשהייתי במשחק, השני כשלא עשיתי כלום, סתם דפדפתי ברשת. בנוסף גם היה לי קריסה בפיירפוקס מבלי שנגעתי בכלל בעכבר או במקלדת קריסה ב-BS.Player ה-Steam קרס לי פעם אחת והרבה קריסות במשחקים (משחק אחרון ששיחקתי שחוותי בו מלא קריסות הוא Assassin Creed Revelations) כל הקריסות שהם לא מסכים כחולים ולא פיירפוקס (בפיירפוקס הקריסה היא קצת שונה) אני מקבל שגיאה XXXXX has stopped working אני לי מושג ממה הקריסות האלו נובעות, אני רוצה לדעת מה מקור הקריסה כדי לממש אחריות. יש לי מחשב עם Q6600 ואותו כרטיס מסך Sapphire HD6850 ושם לא חווית…
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני חדש פה אחלה אתר אחלה פורום יש לי בעיה מרגיזה כבר קרוב לשבוע פשוט כך יום אחד התחילו להופיע לי ארטיפקטים על המסך לרוב כשהמחשב היה עמוס (בזמן גלישה באיטנרנט+הורדה) וגם במזמן מחשק והיום יש לי גם רעשים של שלג מהרמקולים שוב גם אחרי שהמחשב עמוס זה הגיעה למצב שהיום רק כשאני אני מדליק את המחשב ואת הטלויזה אז גם שם התמונה קופצת.... התקנתי כבר דריבריים חדשים ובכל זאת יש לי מין שינוי בצבעים ברקע מידי פעם כאילו שהכרטיס עושה ריפרש.... בדקתי את הכרטיס אצל חבר (אותו לוח ) הוא עבד מצויין.... המחשב לא מתחתם לדעתי 42 לוח ב 50 מעבד ...... יש לי ATI RADEON 9600 PRO תודה ...
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
פתחתי EVEREST ובמחשב של אחי רשום שהטמפרטורה של הגשר הצפוני ציפסט H61 היא 68 מעלות זה נשמע גבוה מדי , נגעתי בציפסט עצמו בצלעות וזה חם אי אפשר להשאיר את היד קבוע עליו , מישהו פה יודע על כמה מעלות אמור להיות הציפסט ? חיפשתי טמפרטורה באתר של אינטל לא מופרט שם . ועוד שאלה : מה הסיפטום של ציפסט חם ? המחשב ניהיה כבד ? איטי ? מקרטע ?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב BENQ LED 22 אינץ' שמחובר דרך VGA ויחד איתו מחובר מסך טלויזיה LCD של LG בחיבור DVI TO HDMI כלומר שני המסכים מחוברים לכרטיס מסך . בכל בוקר או אחרי אי-שימוש של כמה שעות ,ההגדרות שוב משתנות והופכות להיות תצוגה של מסך אחד בלבד . והמסך מחשב נכבה ושוב צריך להגדיר "שכפל צגים אלה" מה הבעיה ? למה זה קורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי שהספק הזה כבר עשה את שלו, לאחרונה המחשב עושה לי ריסטים במשחקים כבדים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה. תחת עומס הטמפרטורה שלו היא 52 מעלות! שזה המון. ה12V שלו לא יציב בכלל. מצורפת תמונה של המתחים. תנו לי את דעתכם בבקשה. המחשב הוא: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 מומהר ל3.2 ג'יגה ראם. 9800 XT של אסוס.
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרוס הנה הלוג. המחשב שלי win xp sp3 Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 Processor : AMD Athlon 64 3000+ Physical Memory : 3072 MB Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמה תוכנות שאני בא להפעיל אותם עולה הודעה "תוכנה זו הפסיקה לעבוד" ושבא להתקין מחדש לא נותן לי. וב') כמה תוכנת לאחרונה שונה להם האייקון ומופיע בצד סמל של מנהל *צורף דוגמא מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה.. אתחיל מזה שניסיתי שלושה מיקרופונים שונים, שום דבר, אין תגובה, רוב הבדיקות עשיתי ברשמקול, בו אין שום רוח חיים, כמובן שעשיתי הכל בהגדרות במחשב אבל שום דבר לא עזר, ניסיתי לחבר את המיקרופון בכל הכניסות האפשריות, אולי זה שעשה את המחשב עשה פאק כאשר הרכיב אותו, אך גם זה לא עזר.. מה שאתם רואים בתמונה, זאת בדיקה נוספת שעשיתי, ואני מאמין שמה שרשום שם, זאת הבעיה האמיתית. אני נציג תמיכה תכנית ב-012 אך בחומרה אני מבין פחות מאשר בתפעול אינטרנט והווינדוס, וכאן אני מבקש שהמבינים ינסו לעזור לי מאוד אודה על העזרה. אגב אחלה פורום, חיפשתי תמיכה בגוגל ומצאתי את הפורום הזה, נראה פעיל ומקצועי.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-