עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אתמול אחרי התקנה של הכרטיס רשת הפעלתי את המחשב מחדש והוא החליט לא להגיב. הנורה של הלוח אם דולקת, המאווררים פועלים, הכוננים מקבלים חשמל, אבל זהו, לא ממשיך לעלות. ניסיתי לאפס את הCMOS (מסתבר שאין ג'אמפר וצריך להוציא את הסוללה) וגם לא קיבלתי שום תגובה. ניסיתי גם להוציא את הזכרונות ואת הכרטיס מסך, עדיין כלום. גם אין ציפצופים. הלוח הוא SQ800 של ג'יגה בייט, גרסת ביוס F8a, למישהו יש עוד עצות לפני שאני שורף אותו?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by itad,

אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by jhracham,

היי אנשים אני מנסה לצרוב IMAGE שאני יודע שהוא תקין וכולי אני מכניס דיסק TDK 700 מגה מסוג METALLIC DISK שרשום שהוא עד X40 שאני מתחיל את הצריבה לפני שנצרב משהו על הדיסק אני מקבל אררור של POWER CALIBRATION ERROR מישהו נתקל בבעיה כזאת צרבתי היום כמה דיסקים והם עבדו לעומת זאת הדיסק הזה ועוד דיסק שהוא בלי חברה פושט כזה מסרבים לעבוד מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by _dudi_,

היי לכולם אתם יכולים להגיד לי איך מוחקים את win XP אני רוצה לפרמט את המחשב. :AR15: וגם יש לי עוד שאלה אם אני רוצה להרכיב כרטיס במחשב איך אני יכול להמנע מחשמל סטטי ולפרוק את החשמל מגופי ואז אני יוכל להרכיב את הכרטיס בלי חשמל סטטי ??? תשובות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום כולם אפשר לקבל קצת עזרה??? אני רוצה לדעת למה המחשב שלי משמיע רעשים??? כאילו של צליעה כזה כאילו הוא הולך למות??? וזה כבר ככה שנה יש מצב לתיקון? אני שומע את זה מהמאורר ורציתי לדעת אם אני קונה עוד מאורר קירור לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by KaPuT,

שום דיסק הוא לא זיהה ניסיתי של לג ושל סילבר ליין ודיסק rw של tdk עידכנתי פירם ור לא עזר הוא על udma 2 והוא לא קורע גם במצב pio וינדוס מעודכן הכול מעודכן ואין לי מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by StarMo,

לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MW,

לפני חמש דקות קיבלתי מסך כחול ב WINDOWS XP רשם שם DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אמר לי לעשות ריסט...עשיתי פתאום המסך לא נדלק רק המחשב.... ניתקתי הוצאי וחיברתי שוב תכרטיס מסך הסתדר עכשיו המחשב מצפצף סתם ככה כאילו מצפצף מפסיק ומצפצף כל כמה זמן.... אני לא יודע מה קורה לו מישהו אולי יודע מה הבעיה??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by matan101010,

אני פירקתי את המחשב ואספתי כל מיני חלקים להוסיף למחשב... עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אני חייב להוציא כונן קשיח אחד(יש לי 2), ואז ברגע שהוא עולה אז הוא רושם: CMOS Checksum erorr defaults loded. אני יודה מאוד לכל העוזרים בבעייה(תגידו לי מה זה ומה אני צריך לעשות).... מתן.

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by re5pect,

שלום! אם זה לא שייך לפה, תעבירו אני אצל חבר, ויש לו XBOX מוסב, המכשיר נתקע והנורית שלו מהבהבת בצבעי אדום וירוק, המכשיר לא מראה כלום על המסך. אין בעיה של התחממות, אודה לכם אם תעזרו לי או תפנו אותי למקום שיוכל לעזור לי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  12. קודם כל: Palm Zire 71 זה המכשיר. הוא נקנה לפני כשנתיים והוא היה כבוי במשך כשנה. לאחר מכן כשהחלטתי לחברו..אני שם בטעינה כל הלילה וזה פשוט מראה לי מסך דולק בלי שום טעינה בלי שום כלום ואני גם לא יכול לכבות או להדליק מהמצב של המסך ה"דולק" (הוא בעצם מפעיל תאורת מסך) יש למישהו רעיונות? אם לא אשמח גם להפניה לטכנאי מומלץ לבדיקה של המכשיר. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Dante_9,

1. למה משמש כבל ה- 4PIN של הספק והאם צריך לחבר אותו? 2. למה לכונני SATA יש גם חיבור חשמל יחודי שלהם וגם חיבור מולקס רגיל ובאיזה צריך להשתמש?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  14. מה הבעיה? למה אני לא יכול לצרוב דרכו דיסקים רגילים? מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by shaniyakov,

יש לי עכבר ps\2 אופטי, ואני לא יכול להשתמש באותו עכבר במחשב, בכלל בכל עכבר שהוא ps\2...עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לשנות את החיבור מps\2 לחיבור usb בלי מתאם, רק על ידי חיתוך הכבלים ושינוי החוטים?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by boogie,

לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Aviram,

לפני כשעה עבדתי במחשב והייתה הפסקת חשמל לבערך חצי שעה. מיד כשהיא קרתה חסמתי את החשמל מהספק כוח ע"י הכפתור שלו מאחורה (אם זה בכלל עוזר במשהו ) בקיצור, האם הפסקת חשמל יכולה ליפגוע במחשב אם הוא דלוק כשהיא קורת?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  18. לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  19. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  20. ניסיתי להפעיל את המחשב, ועל המסך לא מופיע כלום, הכרטיס מסך בסדר, וגם הכונן הקשיח זז, אבל לא מופיע כלום, ואין צפצופים, במה יכולה להיות הבעייה?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by credo,

חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום לכולם פתאום באיזה יום שלא שמתי לב המעבד barton 2500 ירד מ 1830 HZ ל 1100 HZ אני לא יודע למה זה, לא נגעתי בביוס בכלל או במשהו... מה שאני יודע זה שכאשר אני מדליק תמחשב ועלה המסך הראשון עם כל מני מתחים אז יש שם איזה מתח שמופיע באדום ואז חוזר ללבן הוא כזה משתנה כאילו לא יציב למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  23. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by eran2,

איך אני בודק זאת? האם גם בDEFRAGMANTATION של הכונן אני אוכל לראות BAD SECTIONS. עשיתי DEFRAGMANTATION ולא ראיתי כלום העניין הוא שגם בפלט אין שום אטזכור לזה אז איך אני יכול לדעת אם יש לי BAD SECTORS גם שיראה לי אפס אחוז ?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  25. אתמול כשהפעלתי את המחשב עלתה לי כבר על ההתחלה רק בדף הראשון שעולה במחשב הודעת WARNING כזאתי: WARNING: Immediately back-up your hard disk drive. a failure maybe imminent. ואז למטה רשום לי: Press F1 to continue ,DEL to enter SETUP לחצתי F1 וזה מפעיל תמחשב..לא סמתי לב לדברים מוזרים מדי חוץ מהעלייה של הוינדוס עוד במסך הboot screne שזה לקח הרבה הרבה הרבה הרבה מאוד מאוד זמן לעלות וככה בכל הפעלה של המחשב.. אבל חוץ מזה לא שמתי לב לשום דבר מוזר מהרגיל. אז אם אפשר בבקשה עזרה ומה זת ההודעה הזאתי?מה מדובר שמה ומה אני צריך לעשות?והאם זה באמת קשור לhard disc?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.