עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by לינדזן,

נוצרים לי כתמים נשנים במסך למרות שאף אחד לא נוגע בו, יתכן שהמסך יוצר כתמים בעצמו? בתודה

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by -AKEL-,

שלום קניתי כרטיס TV, חיברתי אותו, התקנתי דרייברים, אבל אני לא שומע קול כשאני רואה טלוויזיה... שמתי לב שלא חיברתי חוט שמקשר בין הכרטיס קול או ללוח שזה מה שעושה את הקול אבל אני לא בטוח לאיפה מחברים אותו בדיוק לכרטיס ואיך אני מחבר אותו (שלא יעשה קצר או משהו בסגנון) שם הכרטיס - Dleatek WinFast TV2000 XP RM שם הכרטיס קול - Device Audio : EMU10K2 Audio Chipset (SB Audigy Series) וזה המדריך + החוט שלא ממש הבנתי לאיפה מחברים אותובכרטיס קול(יש לו שלושה חוטים אדום,שחור,לבן באיזה צורה שהוא לא יעשה לי קצר הכוונה): תמונה 1 http://img153.imageshack.us/img153/4448/scan0001ub1.jpg תמונה 2 http://img153.imageshack.us/img153/7290/scan0002an3.jpg תמונה 3 http://img110.imageshack.u…

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Betie,

אני מעונינת לשדרג את הלפטופ שלי, אני כבר שנה איתו ועם הנסיון שיש לי אני מגלה עוד פיצ'רים שחשוב לי במחשב (לדוג' מסך מגע, קורא טביעת אצבע, מקלדת מוארת ועוד) אני מעונינת לרכוש מחשב חדש וכבר יש דגם מסוים שאני רוצה בו אבל מה עושים עם המחשב הישן? אני לא מעונינת להתחיל לפרסם ביד2 וכאלו מכיוון שאף אחד לא מבטיח לי שאני אכם אצליח למכור, ןגפ אני לא רוצה לקחת אחריות על האיכות של המחשב בקיצור, אני מעדיפה למכור לחנות שלוקחת על עצמה אחריות בנוגע לרמת האיכות של המחשב אילו חנויות קונות מחשבים משומשים? דבר כזה קיים היום בכלל? תודה

4. יש לי עכבר MS IntelliMouse Explorer . חיבור USB. בן שנה בערך. בשבוע האחרון הוא נתקע (הנורה האדומה נכבית) ולא מגיב בזמן עבודה (משחקים/חלונות same shit), מס' דקות לאחר האתחול. בד"כ קודם כל יש תקיעה (קיטוע) של שנייה או שתיים, ופרק זמן קצר אחריו הוא נתקע לחלוטין (נכבה כאמור). בדקתי במחשב אחר, בדיקה יסודית וארוכה - הוא עובד 100% !!! כך ששללתי את ההנחה שזו בעיית מגעים (שנתקלתי בה כבר בעבר עם העכבר הנ"ל, וסידרתי בהצלחה), או בעיה מכנית אחרת. שימו לב: כשהוא נתקע ואני מוציא את התקע של ה-USB ומחזיר חזרה - הוא חוזר לחיים !!! ושוב חוזר חלילה, אחרי דקה או שתיים נתקע, אני מוציא ומכניס, והוא עובד שוב (...וכך נמשך מעגל הקסמים ואני מסנן בין שיניי : כוס אמווווו :AR15: וכבר נשבר ל…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by lev-27,

לוח אם Z490 עם חיבור Aquantia 10GbE LAN גולש באינטרנט בחיבור קווי לתשתית סיב אופטי 1000MB של פרטנר. בזמן גלישה - פיקס בזמן סטרימיניג - פיקס אבל ברגע שאני מתחיל להוריד קובץ גדול דרך טורנט או משהו בסגנון אחרי 5 - 10 דקות החיבור קורס והדרך היחידה להחזיר אותו היא או להפעיל מחדש את המחשב או לעשות disable ואחר כך enable לחיבור רשת. מישהו יודע למה זה קורה וכיצד ניתן לתקן את זה?

6. שלום, את הבעיה במחשב קצת קשה להסביר בכמה מילים אבל אנסה בכל זאת: בשורה התחתונה- המחשב עולה כמו שצריך רק לאחר כמה פעמים שעשיתי לו ריסטרט. אני אתן את הדוגמא של היום בבוקר: המחשב עלה, אך לאחר כמה שניות יש מעין מסך מפוקסל כזה והמחשב נתקע-ריסטרט ראשון. המחשב עולה, אך המקלדת והעכבר כבויים- ריסטרט שני. המחשב עולה, מסך כחול-מתאר משהו על זה שחומרה חדשה לא מחוברת כמו שצריך (לא הוספתי חומרה חדשה למחשב כבר כמה חודשים)-ריסטרט שלישי. בפעם הרביעית המחשב עולה כבר כמו שצריך ומתפקד כאילו לא קרה כלום. איפה התקלה? זה משהו שקורה לי כבר הרבה זמן, פשוט לא היה לי את הזמן והעצבים להתעסק איתו. לכן המשכתי עם הריסטרטים, וכשהוא עלה נורמלי המשכתי להשתמש בו כרגיל. יש לציין כי לפני חודשיים…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים, קניתי כבל DVI ל-HDMI ב-140 שקל. חיברתי את החיבורים ה-DVI למחשב ואת ה-HDMI ל-טלויזיה LCD. בטלויזיה העברתי עם השלט של הטלויזיה לערוץ PC ואני עדיין לא רואה כלום. מה עוד אני צריך לעשות חוץ מלחבר את הכבל לחיבורים שלו,ולהעביר את הטלויזיה לערוץ ה-PC? פרטים: הכרטיס מסך שלי הוא: 8800GTS 320mg הטלויזיה שלי היא: אינץ' TOSHIBA LCD 26 בבקשה תעזרו לי אוףף אני חסר עצות!!

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by אבי אביטל,

אני משתמש עם מחשב נייד מדגם DEEL VESTRO 14 5401 אני רוצה לחבר שני מסכים למחשב שלי השאלה עם צריך דווקא את תחנת העגינה של DEEL או אפשר לקנות אוניברסלי? האם זה מכביד/מאט על המחשב? האם יש למישהו המלצה על תחנת עגינה טובה ואיכותית במחיר שפוי? תודה רבה מראש לכל המגיבים...

9. היום עידכנתי FirmWare לצורב ולסידירום. העידכון הלך חלק לשניהם, אבל פתאום הצורב הפסיק לקרוא דיסקים ! :-\ ניסיתי עוד גירסאות של FirmWare לצורב אבל כלום לא פעל. ניסיתי לשחזר וזה עדיין לא עובד. מה אני עושה?? ??? הצורב הוא Aopen 48x12x32, ה FirmWare המקורי הוא גירסה 1.10 .

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by levelone,

שלום לכולם. לפני כיומיים רכשתי מחשב נייד של חברת HP מדגם 4330S. בגלל עומס התוכנות שבאות עם ההתקנה, החלטתי לעשות פורמט ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows 7 Ultimate 64Bit. לאחר הפורמט, חיבור הwifi הפסיק לעבוד. למרות שהורדתי את כל העדכונים, לא הורד דרייבר כל שהוא שיסדר את הבעיה. במחשב יש מחיצה שנקראת HP tools שמכילה מספר תוכנות שמתוקנות כאשר עושים שחזור למחשב. שמתי לב שבין התוכנות נמצא עדכון לbios. אתם חושבים שיכול להיות שיש צורך בעדכון של הbios על מנת שהמחשב יתמוך בכרטיס הרשת? בעיה נוספת, או שלא, היא מה שנראה כמו שימוש יתר בחומרת המחשב. כלומר, יש קפיצות משמעותיות ורגעיות בשימוש של המעבד (core i3 2330m). אתם חושבים שזה נובע מחומרה/תוכנה פגומה או שזה נורמלי לגמרי? מחכה לתשובה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by oded6188,

המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא אם הוא נדלק הוא יכול אפילו לפעול יומיים רצוף, אבל כשאני אכבה אותו הוא לא יעבוד מה הכוונה לא נדלק: לוחצים על הכפתור, האוורור והכל מתחיל לעבוד, אבל אחרי שניה הכל נופל... עוד לפני שעולה משהו על המסך ניסיתי להפעיל אותו בלי הארד-דיסק וכו' - לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב נייד)

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by orTop,

שלום ברשותי מחשב ישן עם מעבד CELERON 1.7 על לוח אם אסוס P4S זיכרון DDR 256MB PC 2100(133MHZ המחשב משמש לגלישה בלבד. כעת המחשב לאחר הפעלה כ 15 דקות נוטה להיתקע באינטרנט וגם באופיס. לאחר כ 5 דקות משתחרר ספונטנית ואז עבודה למשך 20 דקות עד קבלת מסך כחול שמציין בעית זיכרון. לציין ניסיתי סרטים ואז לא נתקע כלל כלומר ללא קיפאון ההתחלתי. עבר ניקוי וירוסים ללא ממצא. נכון מחשב ישןן חשבתי זיכרון חלש ולכן התייעצתי לגבי שדרוג זיכרון אך הופנתי קודם כל לכאן לבירור נושא זה. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by winner100,

בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש אם פתחתי את הדיון בתת פורום הלא נכון. מספר שבועות אני שובר את הראש בדילמה הבאה: ברשותי DVR של חברת provision, מחובר ישירות לטלוויזיה (טיפשה) באמצעות כבל HDMI. אני רוצה לשכפל/לשקף את התצוגה שבמסך הנ"ל למסך שנמצא בגינה, בהתחלה ניסיתי סטרימר ואז גליתי שהוא נעול לאפליקציות חיצוניות כגון הAPP של החברה. חשבתי על לקנות סטיק PC אבל אני חושש שהחומרה שלו לא תתאים לדרישות של התוכנה וחבל לי על הזמן המתנה שיכול להתברר לחינם (מעבר לעלות הכספית) חשבתי על סוג של hdmi extender (אלחוטי), אבל אני זקוק לכזה שלא יבטל לי את המסך הראשי. בקיצור? הלכתי לאיבוד בתשובה שסביר להניח הרבה יותר פשוטה. אשמח לעזרה והצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by FatherBoard,

כשאני מנסה להפעיל את המשחק על DIRECT3D אז הוא מהבהב לרגע ואז חוזר בחזרה לווינדוס. כשזה על SOFTWARE RENDERER זה לא קורה, אבל אז רואים חרא! מה אני עושה לעז***? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kalda01,

הופיעה אצלי הודעת אזהרה שדיסק SSD לא תקין. (מצורפת תמונה) מערכת ההפעלה היא לינוקס-אובונטו מדובר בדיסק בן 5 שנים EVO 860 M.2 500GB המחשב בנתיים מתפקד כרגיל אבל אני מעוניין להחליף את הדיסק הזה. מהי הדרך המומלצת ללא התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, לשכפל את הדיסק הקיים אל SSD חדש כך שלאחר השיכפול המערכת תעלה רגיל עם הדיסק החדש?

17. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה למי שעוד זוכר אותי לאחרונה לא הייתי כאן אבל עוד מעט אחזור(אני מקווה) אבל עד אז יש לי בעיה מציקה ביותר עם הרדון של ג'יגהביט שקניתי לחבר שלי הכרטיס עושה flickering בוינדוס 98 שלי ולא מציג צבעים נכון(פשוט שחור בחלק מהמקומות כמו tray וstart). הוא גם מסרב לשנות refresh rate דרך מאפייני תצוגה, בקיצור אין לי מושג למה win98 4In1 4.43 agp driver 4.3 ati driver 7.76 dx 8.1 mb chipset via apollo pro 133a אין לי מושג, אולי זה בגלל המסך, אולי בגלל הכרטיס או לוח אם? תעזרו לי בבקשה חבר'ה כי אני קצת אבוד!

18. Started by orbit80,

שלום . עשיתי הבוקר עדכון גרסה ל ” מיטוב יישומים “ וכעת נעלמה העברית בהגדרות שפה . איך ניתן להוסיפה לרשימה ? ממשקי כול התוכנות עברו לאנגלית. תודה

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  19. תהנו אנשים זה מנועי חיפוש קטלניים 1. מנוע חיפוש לMP3 סרטים תמונות FTP וכל דבר : http://ftpsearch.tomsk.net 2. מנוע חיפוש פולני וחזק מאוד: http://pliki.onet.pl 3. זה מנוע חיפוש FTP כמו גוגל (חזק וטוב) : http://ftp.veoda.com 4. מנוע רוסי מפורסם : http://ftpsearch.rambler.ru/db/ftpsearch/search.html 5. מנוע אוקראיני : http://www.ftpsearch.kiev.ua כשאני ימצא עוד אני יוסיף

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by refael1967,

אם משהו יודע אך משחררים מעבד שנדבק לגוף קרור ע"י המשחה שהתיבשה ניסיתי לשחרר ע"י מברג קטן בעדינות אים יש איזה חומר שממיס אבל לא יפגע במעבד

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by shoomil,

מחקתי את התוכנה "נועל התיקיות" והיא עשתה לי שגיאה run time eror 52 bad file nameor number .. והיא עבדה לי לפני זה.. מחקתי והורדתי שוב וזה לא נתן להתקין מחדש זה נפתח ישר כשהורדתי עם הסיסמא הישנה שעשיתי לפני שמחקתי איך מתעפלים אותה מחדש?!

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום... כל יום בשעה 8.22 בבוקר המחשב קופא ולא מגיב כלום וזה כל יום אותה שעה אין מצב שעה אחרת מה זה?! :o

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. שלום, בצהריים המחשב היה דלוק והמסך עבד כמו שצריך חזרתי למחשב בערב ופתאום המסך לא מגיב בכלל (המחשב היה דלוק עוד מההפעלה בצהריים)! נראה שהמחשב עובד כמו שצריך בלי שום ציפצוף בהפעלה.. המסך לא מגיב בכלל, אין שום תאורה בנורה שלו ניסיתי לחבר אותו לשקע אחר עם כבל חשמל אחר (בלי חיבור לכרטיס מסך) אבל הוא לא מגיב אפילו לא מראה את ההודעה ש-אין סיגנל.. עזרה בבקשה האם הוא שבק חיים?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250‎ (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4‎ GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…

25. Started by lior_1509,

בס"ד שלום לכולם. אז ככה.. המחשב שלי נתקע לי כבר הרבה זמן.. ובימים האחרונים שמתי לב שהוא נתקע כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.hidabroot.org . המחשב לא נתקע רק מתי שאני נכנס לאתר הזה.. לפעמים גם מדברים אחרים שאני לא יודע בדיוק מה.. פשוט לאחרונה נכנסתי וזה נתקע מיד ואחר כך ניסיתי להיכנס שוב וזה שוב נתקע אז הבנתי שזה אחד הדברים שתוקעים.. באתר הזה אין וירוסים - מילה שלי.. (דרך אגב אתר מעני'ין חחח אולי תמצאו שם משהו..) בקיצור.. אני לא יודע מה הבעי'ה.. זה נתקע וכבר שאלתי פה פעם בפורום לפני איזה חודש בערך.. המפרט שלי הוא כזה: פנטיום 3 1000 מגהרץ כונן קשיח 20 ג'יגה + עוד כונן של 300 ג'יגה. זיכרון 512 רגיל (לא DDR2 וכאלה.. לצערי) כרטיס מסך ג'יפורס 4 החומרה עובדת מצוין..…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.