עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanmoy,

שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  2. מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by yonib5,

זה המפרט שהזמנתי: עכשיו יש לי מהמחשב הישן 2: MAXTOR4D040HZ WDC WD 205AA שניהם ביחד 60 GB רציתי לדעת אם הם יתאימו ללוח החדש או שלא קשור אגב יש לי ספק כוח של HEC דגם 425 רציתי גם לשאול אם הוא יחזיק את המערכת כולל הדיסקים קשיחים והאם צאיך קירור מיוחד עבור שניהם?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by kmz,

שלום לכולם!! יש לי בעייה בהתקנה של wxp home edition HEB. (דיסק מקורי). כאשר אני עובר את החלק של חילוק הכוננים והתקנת מערכת ההפעלה בכונן שאני רוצה ולאחר שהמחשב עושה את הריסט, אז במקום לעבור להתקנה של ה - xp (עם האנימציה), הוא מגיע לי לאותו מקום...Boot From CD. התקשרתי לטכנאים של KSP גם בסניף ראשון וגם בתלב אביב. האחד אמר שאני צריך לבטל את פונקצית ה - RAID והשני אמר שאני צריך לשנות את הסדר של ה - CDROM. עשיתי את שניהם, לא עבד. [מה שכן, כאשר ביטלתי את ה - RAID, אז לא הופיע לי Boot From CD, אבל הייתה בעייה אחרת...שכתבה שיש לי בעייה ב - disk hardware וכד' - החלפנו דיסק, לדיסק צרוב ולגירסא אחרת והייתה אותה בעייה]. ניסיתי לפרט פה כמה שיותר כדיי שבבקשה תנסו ותצליחו לעזו…

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  5. המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. השתמשתי בתוכנה שמציגה את השגיאות והינה השגיאות את WDIBUGGER לא הצלחתי להתקין כי נופל לי המחשב והוא לא מצליח להתקין את כולו אז לא הצלחתי להשתמש במדריך שלכם ...: ================================================== Dump File : 111710-23359-01.dmp Crash Time : 17/11/2010 15:34:34 Bug Check String : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Bug Check Code : 0x000000d1 Parameter 1 : 0x00000020 Parameter 2 : 0x00000002 Parameter 3 : 0x00000000 Parameter 4 : 0x00000020 Caused By Driver : ntoskrnl.exe Caused By Address : ntoskrnl.exe+38b7b File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation Fil…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by jfkk,

שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה

9. Started by harfoof,

שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by nanana,

שלום חברים בחדשים האחרונים מידי פעם המחשב קורס פתאום ומופיע לי מסך כחול המציע לאתחל את המחשב. אני מצרף תמונת המסך. מה ההסבר לתופעה ואיך ניתן להתגבר עליה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם! :] יש לי NEC 3540A (חדש) והוא דיי מתחמם בזמן שהוא קורא דיסק...קצת מתחמם....אולי זה אמור להיות כך? תודה !

13. הי שמתי לב שהעכבר שלי מסוג לייזר גניוס 525 יכול להדליק את המחשב ,אתמול כיביתי את המחשב בערב , לאחר זמן מה נגעתי בלחצן השמאלי של העכבר במקרה ונדהמתי לראות שהמחשב פתאום נדלק עד לשולחן עבודה , זה אפשרי כזה דבר? או שמשהו לא תקין עם העכבר? רוני

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות ריסטים כמה דקות עד רבע שעה אחרי שמופעל משחק. זה קורה עם הרבה משחקים: AC3, בורדרלנדס 2, COD-BO2, DS3. הרצתי OCCT כמה וכמה פעמים: 1. טמפ' המעבד תקינה (לא עובר את ה-65 מ"צ). המשחה התרמית רועננה לאחרונה. 2. טמפ' כ. המסך תקינה (לא עובר את ה-80 מ"צ). 3. הרצתי MEMTEST. אין ממצאים. 3. הלוח, אמנם בן 5, אבל נראה תקין ללא קבלים נפוחים. 4. דרייברים מעודכנים. 5. אין BSOD. (אופציית הריסט האוטומטי מבוטלת) מה אני מפספס? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, יש לי זכרונות 2X2GB מדגם G.Skill F3-12800CL7-2GBECO. בביוס הזכרונות הוגדרו כברירת מחדל במצב אוטומטי על 1333MHz, למרות שהם 1600MHz, ועם תזמונים פחות טובים מהמוצהר. הגדרתי במצב ידני את התדר על 1600MHz ואת התזמונים לפי הוראות היצרן. כאשר נכנסתי לסרטון ביוטיוב והעברתי למסך מלא, המחשב קרס. הדבר קרה מספר פעמים. רק לאחר שהחזרתי את התדר ל-1333MHz הסרטונים פעלו כמו שצריך במסך מלא. יש לציין שאת התזמונים לא שיניתי מהגדרות היצרן, רק הורדתי את התדר. המעבד באוברקלוק יציב על 4.1GHz והמפרט רשום בצד ימין. למה זה קורה למרות שהזכרונות על פי היצרן אמורים לעבוד בתדר גבוה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by MLTK,

אני מתכוון ךלרכוש הרדיסק 160 ג'יגה סאטה ויש לי xp-sp1 ואני לא מעוניין לשדרג לsp2 - ורציתי לדעת אם לא יהיו ל בעיות אם זה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by avram,

שלום למומחים אתמול ברגע של קריזה על הניתוקים מאחד המשחקי רשת החלטתי לשדרג את הדרייברים של הכרטיס רשת (Onboard - Abit NF7 ) אבל משום מה אחרי האיתחול אין יותר תגובה ממנו , אפילו לדף ניהול של הראוטר אני לא מגיע הLOCAL AREA CONNECTION רושם שהוא מוגבל מנהל החומרה אומר שהכרטיס עובד ללא בעיות , ניסיתי דרכו לעשות ROLLBACK לדרייבר , לא עזר ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שהגיעו עם המחשב , לא עזר ipconfig /renew נופל על משהו שקשור לDHC משהו (מצטער אני רושם את הפוסט ממחשב בעבודה ... ) קיצר נתקעתי בלי רשת , ואין לי מושג מאיפה להמשיך חוץ מלקנות כרטיס רשת חדש מחשב נייד שחובר לראוטר עובד בלי בעיות אשמח לרעיונות תודה מישהו ? בבקשה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by roeiw,

מה אלו שמסומנים באדום?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by tania131,

הכול היה בסדר, ופתאום יש לי את הבעיה הזאת בכל ווידאו ברשת. לא סרטוני אנימציה אלא בני אדם , נגיד כל מיני מוואלה ועוד. כל ווידאו ברשת שאני מדליקה יש לו צבעים צבעוניים כאלה , כאילו משהו נדפק. כשצילמתי צילום מסך אז זה נראה כאילו זה שחור, אבל זה לא שחור, אלא צבעוני. וזה ככה בכל סרטון ברשת, אני לא יודע מה הבעיה. בבקשה עזרה עם זה לא המקום המתאים תעבירו , כי אין לי מושג לאן זה מתאים. :-X

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by amig,

שלום לכולם, יש לי מחשב מדגם HP Probook 430-G1 מזה שלוש שנים. לאחרונה החל המחשב להכבה בפתאומיות (אחרי עשר דקות עבודה, רבע שעה וכו'). לקחתי למעבדה, עשו ניקוי וטענו שאם לא יעזור זה כנראה המאוורר. הניקוי לא עזר. בבדיקה חוזרת הם אמרו שכנראה יש בעיה בלוח אם (ולא במאוורר), מכיוון שהוא כבה בפתאומיות בין אם מעמיסים עליו ובין אם לא. החלטתי לוותר על תיקון לוח אם (עלות עד 700 ש"ח, אחריות 3 חודשים). לפני שאני קונה מחשב חדש אשמח מאוד לדעת האם יש לכם איזו שהיא עצה לתיקון\בדיקה וכו' שניתן לעשות. אני לא יודע האם המידע רלוונטי, אבל רק אוסיף שהמאוורר הנוכחי מרעיש. תודה עמי

22. Started by liran877,

מחשב חדש gigabyte z270 ga3pd gigabyte gtx1070g1 crosair rmx550 כבר קרה לי כמה פעמיים שבצורה רנדומלית לחלוטין- כמה דק אחרי הדלקה , גלישה באינטרנט ואחרי משחק כבד, המסך מחשיך והמאווררים מתחילים לפעול בעוצמה מלאה , זה לא עניין של טמפטרטוה כנראה כי זה לא קורה רק בשימוש כבד, עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך והלוח אם, מה זה יכול להיות? אגב זה לא קורה בצורה קבועה קרה עד עכשיו 3 פעמים במרווחים של כמה שבועות

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הכל התחיל היום בצהריים. אחרי ריבוט למחשב, השתנתה איכות הצבעים. כאילו רמת הצבע ירדה. בדקתי שרמת הצבע כמו שהיא (לצורך העניין, גם בחלונות וגם בלינוקס). החלפתי מסך, ואיכות הצבעים נשארה גרועה. פתחתי את המחשב, הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, את הסלוט, והחזרתי. המחשב לא נדלק, ומצפצף בצורה לא סדירה. פתחתי שוב, ניקיתי את הסטיק זיכרון, והפעם שוב ציפצופים, הפעם בשלשות. פתחתי שוב, עשיתי ניקוי אבק מאסיבי לכל המארז, ניקיתי את הסלוט של הזיכרון, את ההיטסינק, הידקתי את הסטיק זיכרון, בדקתי שכל הכרטיסים במקום. ניסיתי - שוב, המחשב לא נדלק, ציפצופים לא סדירים. יש למישהו עצה או רעיון? תודה רבה, יובל.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום למקצוענים אני רוצה להצפין את כל המחשב. יש לי וינדוס 10 Pro כמובן. המעבד הינו i3 דור 7, מחשב נייח, קשיח 7200mpr. לפי ההבנה שלי בכל פעולת קריאה/כתיבה המעבד מפענח/מצפין את הנתון שהוא מעבד כרגע, השאלה עד כמה זה יכביד על המערכת. אשמח לחוו"ד של כל מי שהתנסה בזה, או רעיון תחליף להצפנת המערכת. תודה רבה!

25. אוקי, המחשב המשפחתי שלנו חולה, אחרי שמדליקים אותו הכל טוב ויפה. עד פה הכל טוב אבל אחרי 10 דקות בערך הוא פתאום "קופץ" וקורס על דעת עצמו. אני לא יודע מה הבעיה אבל יש לי הרגשה שזה הספק או שזה ההרד דיסק שהוא ישן והקריאה' כתיבה בו בעייתים. חוץ מזה תמיד יש ת'אופציה שהמחשב קורס בגלל החום והמעבד מתחמם יותר מדי (פנטיום 4) ובשביל זה אני צריך לעשות בדיקת טמפרטורות וזה לא כל כך אפשרי לאור העובדה שהמחשב יקרוס לי שוב אחרי כמה דקות ואני צריך את הכמה דקות להתקין ת'תוכנה ולראות מה מצב המחשב אחרי מאמץ פשוט של פתיחת דפדפן וגלישה קלה ברשת. מלבד זה גם יש לי בעיה שלבדוק אם זה בעיה בספק לא הכי אפשרית כי אין לי ספק רזרבי.. המערכת בת 5 שנים ככה שיש סיכוי שכל דבר בה בעייתי. :-\ הרבה תודה על ה…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.