עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Impreza,

מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  2. שלום רב: כבר שנים שיש לי את הבעייה הבאה כאשר שולחן העבודה של Windows עולה בעת הדלקת המחשב או הפעלתו מחדש: ממה נגרמת הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  3. OK חבר'ה, נראה לי שמדובר פה באיזו בעיה קטנה שפשוט עברה לי מעל הראש. חיברתי את את המחשב לטלוויזיה באמצעות ממיר Svideo ל-RCI, מה שפתר את בעיית התמונה. זו לא הייתה בעיה גדולה, אלא שעכשיו קצת הסתבכתי עם הסאונד . יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם (Nforce 2) ומערכת רמקולים מסוג Cambridge sound works, כלומר 4.1. ניסיתי לחבר את כבלי ה-RCI ישר לכרטיס ומשם לטלוויזיה וניסיתי גם לחבר את הכבלים מהטלוויזיה לחיבור של הרמקולים, כלומר מהמחשב לסאב של הרמקולים ומשם לטלוויזיה, אבל גם זה לא הלך. יש לכם רעיון אחר?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שלום רב יש לי לוח אם ASUS P4P800 Delux שעליו יש כרטיס קול... כשאני מחבר עליו אוזניות אני שומע רעשים מוזרים וכשאני מזיז את העכבר הרעשים גוברים.... למישהו יש מושג למה זה? (אני יודע שזה הרעש של ההארדיסקים....אבל למה אני שומע אותם דרך הסאונד?)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by assafz,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי סורק שולחני hp scanjet 2100C משום מה הוא לא סורק טוב אלא צובע את התמונות בירוק. ניסיתי להתקין אותו על מחשב חדש וגם להוריד לו דרייברים מהאינטרנט, אבל הוא עדיין לא עובד, הייתי רוצה לנסות לתקן אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי, או אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת. תודה מראש לכל המגיבים, אסף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by GPX,

למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. ??? ??? אני אובד עצות. חייתי לי בשקט ובשלווה, עם כונן רגיל של LG וצורב של LG, והיכולת להעתיק קבצים מדיסקים בלי שזה יפריע לכלום, ואפילו לצרוב דיסקים תוך כדי שאני רואה סרט או מפעיל וסוגר תוכנות. יום אחד, בלי שום סיבה שאני יכול לעלות עליה, התחילו בעיות איומות - צריבה התחילה לקחת את כל משאבי המערכת, לא איפשרה לעשות שום דבר אחר, ובקושי עבדה בעצמה - כל הזמן הבאפר ירד כמעט לאפס... ואז התאושש, וחוזר חלילה. הוא אף פעם עוד לא דפק דיסק בגלל זה, אבל הוא משתק את המחשב אפילו בקריאה! חשבתי שאולי נדפק לי הצורב, או מערכת ההפעלה, אבל מאז קניתי מחשב חדש, והעברתי אליו את שני נכוננים האלה, והבעיה ממשיכה - אפילו העתקת קבצים רגילה משתקת וידאו, מאיטה את העכבר ומשתקת הפעלת תוכנות חדשות. ניסיתי את…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. Started by XXbandXX,

רציתי לדעת אם הספק הזה zephyr HEC 650 אמור להריץ את המערכת הבאה בלי בעיות: לוח אם Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P מעבד AMD Phenom II X2 550 Box זיכרון OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value כרטיס מסך HD4850 ATI שני HDD אני שואל משום שבכל פעם שאני צריך לעשות רסטארט המערכת לא עולה (המסך לא נדלק ממשיך להחשיך ומשמיע צפצופים). ואני צריך לנתק את הכבל החשמל הראשי ולהרכיב אותו מחדש אחרי כמה שניות ואז להדליק. אם השאלה הזו אינה מתאימה לפורום הזה בבקשה להעביר אותה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Eonblueapoc,

כל פעם שהוא עושה Update מעצמו, מופיעה ההודעה הזאת של ה"אל תשלח"... וקספרסקי נשאר פתוח... זה התחיל היום בלי סיבה.

10. Started by juve12,

כאשר אני עולה ב WINDOWS אז אין לי סימן של העכבר ת העכבר לא מןפיע אבל כאשר אני עולה ב REAL MODE אז העכבר עולה האם יתכן שיש בעיה עם הDRIVER? האם כדי לי להוריד את הDRIVER הישן ולעלות את ה WINDOWS מחדש? האם יש פיתרון אחר? תודה על העזרה

11. לאחרונה הוא מראה סימנים שהוא אוטוטו שובק חיים , אני מתכון שלוקח לו זמן להגיב , אם אני לוקח שמאלה הוא לא מגיב רק לאחר מס' פעמים שאני מוזיז אותו הוא זז .. אין לי כסף לקנות אחד חדש ( אני בחובות לאחר קניית צורב :-\ ) ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו או משהו כזה . תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by coolspot,

שלום התקנתי פלופי נוסף על המחשב הוא מחובר כעת ואני רוצה לדעת איך לעדכן מהביוס כדי שהמחשב יזהה אותו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by Liero,

אז ככה .... אני חושב שיש לי בעיה עם הראוטר .. קינפגתי אותו למצב Expert ... והגדרתי לו בניתובים (nat) פורטים שונים ... פעם אחת 21 .. אח"כ 23 ... 80 ועוד ועוד כמה .. הבעיה היא כזאת .. : אני לא יכול לקבל קבצים בשליחה "ישירה" , ז"א , אם שולחים לי קובץ דרך איסיקיו , אני לא יכול לקבל אותו ... אם שולחים לי דרך המירק , שוב , אני לא יכול לקבל ... ויש עוד בעיה : כשאני פותח סייט דרך FlashFXP מהירות ההורדה המקסימלית היא : 6.67 קילו ... גם אם אני פותח 4 סייטים , המהירות המקסימלית של כל אחד מהם היא 6.67 קילובייט . אני לא בטוח אם יש קשר בין הדברים , אבל זה נראה לי בהגדרות לקויות ... ניסיתי כבר הכל , כולל ערוצי עזרה ברשתות ואני לא יודע כבר מה לעשות . פרטים : windows XP רשת של 2 מחשבים A…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. ברשותי מחשב חדש בקונפיגורציה הבאה: לוח - GIGABYTE GA-K8N Ultra-9 מעבד Athlon 63 3000+ 959 דיסק - SATA2 כרטיס מסך - 6600GT של GIGABYTE הלוח הוא בעל Chipset nforce4 ultra כאשר אני מתקין XP PRO ההתקנה עוברת בשלום אולם לאחר האתחול (כאשר XP לוקח פיקוד) המקלדת מפסיקה להגיב (PS2). כאשר אני מנטרל את ה USB על לוח האם אז המקלדת עובדת, אבל אז אין לי עכבר. בנוסף התקנת הדרייברים של ה 6600 הופכת את המערכת ללא יציבה ונראה שהמחשב מנסה כל הזמן לבצע משהו ברקע כגון המתנה להתקן או התקנת דרייור. האם מישהו כבר נתקל בתופעות האלה ובעיקר איך יוצאים מזה. קניתי מחשב חדש וכבר שלושה ימים שאני משתעשע בהתקנת XP

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by GAL SHAMIS,

מה המצב ... אז ככה היה לי 768 DDR והיום הוספתי עוד 512 ברגע שהוספתי אז שאני נכנס למשחק הוא עושה לי קוביות ירוקות קטנות כאלה ואז יוצא מהמשחק ושואל אם אני רוצה לשלוח EROR REPORT ככה זה בכל המשחקים ....אז כיבתי את המחשב והוצאתי את ה 512 והכל חזר להרגלו.... יש למישו מושג מה הבעיה ? תודה מראש גל

• 12 תגובות
    • 854 צפיות
  18. היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by idan,

כאשר אני מנסה להתקין את הזכרון החדש של Samsung 512 3200 המחשב מתחיל לצפצף כאשר אני פותח אותו יש לי סטיק אחד של 256 266 המעבד עצמו לא תומך ביותר בלי OC והשני הוא 400 מה לעשות ? מפרט: asus a7v8x-x amd xp 2000+

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by Karamon,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה במחשב. המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q9450 Gigabyte EP43-DS3L GeForce 9600 GT זכרון ישן - OCZ Vista Upgrade 2gb זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb מערכת הפעלה - וינדוס 7 קצת רקע: לפני חודש בערך קניתי זכרונות חדשים - Mushkin Enhanced 2x2gb חיברתי את הזכרונות והם היו ביחד עם הזכרון הישן שלי - OCZ 2gb והכל עבד מצויין. חשוב לציין שהם עובדים על אותה מהירות ואותו סוג DDR. לפני שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות בעיות - הייתי מדליק אותו, הכל היה נשמע תקין, המאווררים מתחילים לעבוד, אבל עוד לפני שהמסך נדלק הוא היה נכבה לבד ואז נדלק לבד. שוב המאווררים מתחילים לעבוד, ועוד לפני שהמסך נדלק הוא נכבה לבד. ככה חוזר על עצמו עד שאני מנתק אותו מהחשמל. החלטתי להוצ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by amit71,

שלום לכולם ברשותי מחשב יחסית חדש עם מעבד Q6600 כ.מסך HD3850 לוח אם גיגהבייט ‏ P35-DS3R .כבר מההתחלה הופיעה מידי פעם הודעה על כך שמנהל התצוגה ביצע שיחזור כמו כן בעת הפעלת משחק קריסס שמעמיס על כרטיס המשחק הופיעו לי פלשים של אור לבן שבמיקרים מסויימים כיסו את כל המסך ותקעו את המשחק בעבר הצגתי את הבעיה באתר הנ"ל והציעו לי לעדכן דרייבר או לבדוק את כ.המסך .עדכנתי את הדרייבר הדבר לא שינה כלום כמו כן לפני מספר ימים שלחתי את הכרטיס לנותן השרות ולטענתו לאחר הפעלה של מספר שעות בעומס לא נראתה שום בעיה לטענתו כנראההבעיה היא בספק שבמקרה שלי הוא FSP450Wושהוא לא עומד בעומס של הרכיבים שציינתי לכם ואם אני יחליף למשהו חזק יותר זה יפתור את הבעיה .מה דעתכם המלומדת האם זה אפשרי ואין כל בעיה בכר…

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by adadfdaf,

שלום לכולם, רכשתי לפני כ- 7 חודשים כונן 12TB מרשת חנויות מחשבים בארץ, עם אחריות ל- 5 שנים. המוצר הינו: Western Digital 12TB Gold 7,200RPM כשחיברתי את הכונן במקום הקודם שהיה מחובר (Seagate 4TB 7,200 RPM שעבד מצויין אגב והוחלף רק כי הגעתי לקצה הנפח של הכונן), שמתי לב שכשהמחשב עולה לראשונה, הכונן משמיע רעש, פעמיים, רעש די מוזר שמרעיד את כל המחשב מהוויברציות. הנחתי שהכל בסדר כל עוד הכונן עובד כמו שצריך, וכך היה,, אך לפני כשבועיים-שלושה שמתי לב שכשאני משחק, יש תקיעות (ממש המשחק נתקע) לשנייה-שתיים, חשבתי שאולי זה בגלל "לאגים" מספק האינטרנט אז המשכתי הלאה. אני רוצה לציין שיש לי 1080ti והמשחק המדובר הינו cs:go ובעת המשחק היה לי כ- 230 FPS ב 4K, כך …

24. אתמול החלפתי כרטיס מסך ושמתי לב שאחרי שהפעלתי את המחשב כל הכיתוב של הממחשב נהיה שונה,במקום אחד גדול מדי ובמקום אחר קטן,הX של היציאה מהחלון ענק מדי וכו'..אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. רציתי לדעת אולי ישנה איזה אפשרות להחזיר הכל חזרה כמו שהיה? כי זה ממש מעצבן אותי ואני השתגעתי כבר כי גם שיחקתי קצת בנתונים של APPEARANCE ומשם ל ADVANCED ועשיתי יותר גרוע.. אני צריך ממישהו שאצלו לא נגעו בזה שיכתוב לי את זה. תודה למי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! התעסקתי עם החוטים של המנורות וכפתורי restart ו- power ועכשיו אם אני מנסה לעשות restart באמצעות הכפתור המחשב נתקע בעוד restart באמצעות alt+ctrl+del עובד ללא בעיה. האם זה קשור לחוטי הכפתור או שזה בעיה של הגדרות? (ניסיתי להחליף את סדר החוטים אבל זה לא עזר) תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.