עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zxcvbnm,

יש לי לוח gigabyte 7vtx ועליו כרטיס PCI מטרוקס שפועל. כשאני מנסה להפעיל את הAGP יש מסך שחור. כשאני שם את שניהם ביחד המחשב מזהה רק את הכרטיס PCI. חשוב לציין שהכרטיס AGP פועל.... יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Agepox,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by boogie,

לאחרונה יש לי בעיה שברגע שאני מחבר התקני USB הוא מציג לי הודעת שגיאה ולפעמים גם כותב לי הודעת שגיאה משהו עם POWER....

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by EmanuMan,

שלום, יש לי בעיה עם הפוטושופ במחשב נייד, הוא קורס לי כל הזמן. הבנתי שזה בגלל שיש לי שתי כרטיסי מסך - אחד של אינטל 5500 ואחד AMD Radeon R7 M260, ככה לפחות הפוטושופ רשם... אז איך אני מגדיר שרק אחד מהם יעבוד והשני יהיה מושבת? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. Started by miki26,

הלך לי ה CD בנייד. עד עכשיו זה לא היתה בעיה גדולה משום שהיה לי CD חיצוני שמתחבר לUSB כמו כן יש לי גם DOK לכן הכל היה טוב ויפה. עד שיום אחד החלטתי לפרמט את המחשב בהנחה שארצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אשתמש ב CD החיצוני. ההנחה היתה שגויה כי רק מערכת הפעלה מזהה את ה CD החיצוני!!! מה אעשה? אולי אפשר דרך ה DOS או כונן הדיסקטים להתקין אזשהו DRIVE לCD חיצוני וUSB ללא מערכת הפעלה?? אני מיואש צריך עצות דחוף... תודה

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

יש לי ספק של TT butterfly 480w עכשיו לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב לאחר כיבוי וראיתי ששלושה מאוורים לא עובדים שני מאוררים+ה Blower שבא עם הספק כל שלושת המאווררים מחוברים במקביל

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שמעו אני לא זוכר איפה זה יש כזה בווינדוס שירות שהווינדוב אומר לך את כל הטמפרטורות במחשב ואומר לך עם החומרה תקינה ואומר לך איזה חומרה יש לך מישהו יכול להזכיר איך אני מגיע אליהם?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  9. המחשב לא קורא אותו אז אני לא רואה את המהירות וכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחות על F1

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  10. Started by bhaim6,

מחוברים אצלי במחשב שני כוננים קשיחים פיזיים כשכל אחד מהם מחולק ל2 . פתאום לאחר הדלקת המחשב, win מזהה רק כונן אחד (:c) במקום ה4 שהיו (שני הכוננים הפיזיים מזוהים ע"י הביוס בזמן האיתחול). מה עושים? לא הייתי מוכן לזה (כמובן...) וישנו חומר לא מגובה על שני הכוננים :'( לא ידוע לי על בעייה פיזית בכוננים וגם לא היו בעיות או סימנים מקדימים... יש פתרון לבעייה ? חיים

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  11. זה המפרט הטכני של המחשב שלי : Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz Manufacturer Intel Speed 3.6 GHz Number of Cores 8 Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 750 Ti Dedicated Memory 2.0 GB Total Memory 3.9 GB Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600 Manufacturer Intel Chipset Intel® HD Graphics 4600 Dedicated Memory 64 MB Total Memory 1.7 GB Memory 8.1 GB שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות. ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע. במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני ל…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by asilic,

יש לי לפטופ אם אופציה לHIBRANTION קודם כול אין לי מושג ה זה ???? מה היתרונות של זה והאם זה יעיל בכלל וחוסך בטריה ואם יש לזה חסרונות הודה לכם אם תספרו לי הכול על האופציה הזאתי בתודה מראש אני....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rachel1,

הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום חברים אשמח לעזרה לבעיה שמציקה לי כבר המיון זמן:אני משתמש בכבל hdmi לראות סרטים מהמחשב הכל טוב ויפה אבל למה לעזאזל אחרי שאני מכבה את הטלוויזיה כל תוכנה שאני מנסה לפתוח במחשב הולכת לטלוויזיה ואין שום דרך אחרת חוץ מאשר להדליק את הטלוויזיה להעביר לערוץ hdmi ולגרור משם את התוכנה חזרה למסך המחשב..ככה כמעט כל תוכנה שאני פותח וגם אחרי שהעברתי חזרה למסך המחשב אחרי הפעלה מחדש שוב כל תוכנה נדקלת בטלוויזיה במקום במסך המחשב... מישהו אולי מכיר פתרון לדבר המציק הזה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ag43,

יש לי GIGABYTE 6600GT AGP ובזמן האחרון מדי פעם באמצע משחק מופיעה לי הודעה של הדריוור שאומרת שהמערכת זיהתה שלא מגיע מספיק מתח למערכת ולכן מגבילה את הכרטיס או משהו דומה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו, חיבור המולקס מחובר ויש לי הרגשה שהספק שלי יותר ממספיק למערכת שלי. כ"כ הכרטיס כבר לא באוברקלוקינג מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ro,

היי חברה, סיימתי להתקין את המחשב שבחתימה. ואני רוצה להתקין XP נכנסתי לביום ושם תחת Adavnced BIOS שיניתי את First Boot Dwvice לCDROM עכשיו הוא כותב לי BOOT from CD NVIDIA Boot agent DISK BOOT FAILIURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTEr והוא לא מגיב לאינטר (הXP המצא בכונן) מישהוא יכול לעזור לי ???????

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  18. ערב טוב. ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי. מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by POPCORN,

יש לי בעיה מוזרה עם הארדיסק שהמחשב עולה הוא לא נותן לי להכנס לווינדוס הוא נותן לי את האפשרות של תיקון המחשב לוקח לו הרבה זמן עד שהוא עולה והוא מגיע עד לשחזור המערכת, אבל לא מוצא נקודת שחזור אני מנסה להפעיל את המחשב דרך DOK עם winpe גם לו לוקח הרבה מאוד זמן לעלות בסוף שהוא עולה, אני מנסה לגשת לכונן ואחרי כחמש דקות אני מקבל שגאה שהוא לא מצליח לדבר עם הכונן (I/o משהו) מה שמוזר זה שמצד אחד הוא מצליח להגיע לשחזור המערכת (מה שאומר שהארדיסק לא תקול ) מצד שני שאני מנסה לגשת אליו דרך הwinpe אני לא מצליח להגיע לכונן וגם המחשב נהיה ממש איטי השאלה החשובה יש איזה דרך להוציא את המידע מהכונן?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכם, הבעיה היא כך, כשאני מחבר מקלדת קומפי היא לא עובדת וגם כשאני מחבר את הגיים-פד של לוג'יטק (הצ'ילסטרים) הוא נדלק לרגע ונכבה, ובנוסף הוא גורם לשאר חיבורי הUSB במחשב לא לעבוד יותר עד שמאתחלים את המחשב. כשלקחתי את הגים-פד לבאג, הוא עבד על המחשב שלהם. יש גם מדפסת וזכרון ניד שאני מחבר דרך הUSB ולא עושים בעיות. תודה מראש.

21. שלום לכולם. שמתי למחשב שלי סיסמה בעברית ולאחר יומיים ניסיתי להכנס שוב , וגיליתי שאני לא מצליח לשנות את המקלדת לעברית היא רק באנגלית , כך שאני לא יכול להכנס למחשב. ניסיתי ללחוץ על F8 כשאני מדליק מחדש וזה לא נכנס לי למסך של " מצב בטוח". יש לציין שיש לי שם הרבה דברים חשובים מאוד. האם מישהו יודע מה עושים במצב כזה ,איך נכנסים למחשב מבלי לפרמט ?? תודה רבה לעוזרים.

22. ניסיתי להגדיר אותי אבל הוא אומר לי שהכונן disabeld ואי אפשר לעשות אותו enabeld למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  23. שלום, ברשותי המפרט הבא: A64 3200+ 2.2GHz Venice core ABIT NV8 2x1GB OCZ DDR SDRAM PC3200 (400MHz)1 הבעיה היא שכאשר אני משחק (בעיקר ב CSS) המחשב פשוט נתקע. לאחר ניסויים שונים, שמתי לב שהבעיה נפתרת כאשר אני מוריד את מהירות הזיכרון ל 333MHz. אז בהתחלה חשדתי בזיכרון. ניסיתי להפעיל את המחשב עם סטיק אחד בכל פעם (וניסיתי להעביר סלוטים). המחשב המשיך להיתקע גם עם סטיק אחד. תיאורטית יכול להיות שהבעיה היא בשני הסטיקים, אבל זה מאוד לא סביר. אוקיי, בהמשך חשבתי שאולי זה קשור לבקר זיכרון במעבד. ניסיתי להחליף מעבד, וזה קורה גם עם המעבד השני. (והבעיה לא הייתה קיימת איתו פעם) אז גם המעבד נשלל. עכשיו אני כבר לא יודע מה לחשוב. האם יכול להיות שהבעיה בלוח האם? האם למישהו יש הצעה לא…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by chen6373,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר ראוטר של אדימקס למחשב הנייח שלי אך ללא הצלחה. הדגם הוא BR-6204WG אני מחבר לחשמל אחר כך את הכבל שהיה מחובר למודם אני מחבר לראוטר לכניסה של WAN וכבל אחד מהראוטר (יש 1-4 בחרתי ב-1) אני מחבר למודם שלי. לפי מה שהבנתי אני צריך לפתוח דפדפן ולהקליד את המספר 192.168.2.1 ואמור להיפתח לי דף חיבור של אדימקס. אך הדף לא נפתח לי. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.