עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Shak83,

אחרי החלפה של כרטיס מסך בגלל בעיית ארטיפקטים אחרי כשבוע וחצי הבעיה חזרה. עוד יש אחריות על הספק HEC cougar 550W רק רוצה להיות בטוח לפני שאני נוסע.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה רצינית בDOK שכנראה היא וירוס. לאחותי יש דיסק און קי שכשהיא חיברה אותו אצלי במחשב מספר תיקיות הופיעה לה עם סיומת exe אחרי שהיא לחצה עליהם כדי לפתוח המחשב פשוט פתח פרוסס של התיקייה עם סיומת exe ולא סיים אותו. כשעשיתי הצגת קבצים מוסתרים ראיתי את התייקיה המקורית כמוסתרת ואצלחתי להכנס אליה ולקחת משם את כל הקבצים. עשיתי פורמט מלא ל DOK אבל עדיין כל פעם שאני מכניס DOK למחשב (גם אחד אחר) הוא עושה את זה. כאילו המחשב שלי נדבק או משהו. על המחיצות הרגילות c:\ ו d:\ הוא לא עושה את הבעיה הזאת... מישהו נתקל בזה ויש לו פתרון ?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by sayaar,

היי אני הולך להתקין כמה תוכנות במסגרת הלימודים שצפויים לי חבר אמר לי שצריך לפחות שלוש ליבות בשביל שהמחשב יסחב אותן. ידוע לי שיש לי 2 ליבות - מהי הדרך להוספת ליבה נוספת?

4. Started by eyal00,

שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by Proww,

אהלן, ביצעתי שלשום "הסתרה" לתיקייה כלשהי, לאחר ההסתרה היא כמובן מן הסתם נעלמה (=לא רואים אותה). אינני יודע איך לפעול על מנת לראות אותה שוב. מה עליי לעשות (כמובן לא מחקתי, אלא לחצתי כפתור ימיני על התיקייה -> מאפיינים -> מוסתר.)? איך אוכל לראות את התיקייה שוב?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  6. המחשב מחובר למסך דרך כבל DMI אני רוצה את הטלויזיה כמסך נוסף. אני מחבר אותה למחשב דרך כבל HDMI (יש לי כרטיס מסך שתומך ב 6 מסכים במקביל) שאני נכנס לתפריט כדי להוסיף את המסך טלויזיה ,הוא מזהה את המסך,שאני רושם לו "הרחב שולחן העבודה לצג זה",הוא רושם לי"לא ניתן לשמור הגדרות תצוגה.... מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by AiXC,

כבר פעמיים היו לי ריסטרטים באמצע המשחק, פתאום שומעים זזזזזז כזה ואז ריסטרט. מישהו יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by potassium,

שלום חברים. יש לי אל-פסק (UPS) ביתי שמחובר למחשב והמסך. אין לי שום מקום לשים אותו חוץ מאשר מונח על הרצפה החשופה (מרצפות רגילות). האם יש איזושהי מניעה לעשות זאת? (למשל: חשמל, קור המרצפות). תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  9. היי תמונות ממצלמת קנון SX30 שנדבקו בוירוס וניצלו נהפכו בעזרת תוכנת שחזור קבצים לקבצי CHK אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הללו בחזרה לקבצי JPEG המערכת יודעת לפתוח את הקבצים ולהציגם אך בשביל העלאה לאינטרנט יש צורך בJPEG נב מדובר בבערך 220 תמונת ולכן יש צורך בתוכנה שתוכל להמירם במכה אחת תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. מחשב חדש שהרכבתי לאחי כל החלקים חדשים לוח אם - Intel® Desktop Board DZ68DB ומעבד I7 2600K זיכרון של G SKILL 8GB ספק כח 620W של סיסוניק מודולרי כרגע אין כרטיס מסך הטמפרטורות מראות דרך האוורסט על מצב טוב בIDLE דרך EVEREST\AID 64 אבל לאחר שאחי התקין את הווינדואז 7 גם X86 וגם X64 הוא קורס ומראה מסך כחול כמו שמצורף להלן רשום PAGE FAULTY IN UNPAGED AREA וכמו כן רשום שנתגלתה תקלה עם שם הקובץ DXGSMMS1.SYS (דיירקט איקס) יכול להיות שעשה כמה עדכונים לוינדואז אבל כשמגיע למסך של הביוס - ממורי צ'ק וזיהוי כוננים המסך נתקע עד שלא עושה ריסטרט ואז זה ממשיך רגיל עד ששוב מגיע לווינדואז ועובד כמה רגעים בסדר, ואז שוב פעם קורס מה זה יכול להיות? יש מצב אם יעדכן את הביוס זה יעזור? או אולי בעיה ב…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by asaf172,

שלום הכונן קשיח שלי נדפק. חיברתי אותו למחשב השני שלי, וממנו אני מנסה לפרמט אותו ללא הצלחה. איך מפרמטים כונן קשיח שה file system שלו הוא מסוג raw? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. Started by soundf,

שלום. יש לי בעיה במסך המחשב לא נדלק: לפני הכל הסבר: הרגע הגעתי מהעבודה המחשב היה מכובה,הדלקתי את המחשב ו את הדפדפן ופתחתי 6 טאבים במכה, לאחר מכן המחשב נתקע(קורה לעיתים קרובות,אך חוזר לעצמו) ופתאום אחד המאווררים (שמחובר לחיבור FAN2 ,לא איזה מאוורר ציטסט או מעבד) התחיל להגביר מהירות . המתנתי 2 דק' והמחשב לא הגיב אז נקטתי בפעולת הכיבוי המהירה-על לחצן הכיבוי. לאחר כמה שניות ניסתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק. פתחתי את המארז הכל נראה בסדר וניסתי להדליק מהכפתורי RESTAER ו POWER המובנים על הלוח אם שלי-וגם לא הצלחתי. מישהו יודע מה הבעיה?? אני על וינדוס 7 פרימיום. מפרט מחשב :

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by RGod,

יש לי בעיה בעכבר של הנייד עצמו -כאשר המערכת ההפעלה עולה (WIN7 ) אז אחרי שתי שניות העכבר מפסיק לעבוד . כאשר המחשב עולה אז הוא זז ! אם מחברים עכבר ל USB אז הוא עובד וזה עדיין לא עובד . בעיה ממש מוזרה לפטופ חדש שבוע אצלי היום הודלק פעם 5 בערך

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. שלום. לפני כשבוע התחילה בעיה רק במחשב אחד מתוך 3 שמחוברים לראוטר. לפעמים לא ניתן לגלוש (להכנס לאתרים) אבל האינטרנט כן עובד ז"א פקודת פינג עובדת יפה ומראה זמנים יפים, UTORRENT ממשיך לעבוד כרגיל. נא עזרו לי לפתור את הבעיה. מערכת הפעלה XP SP3 המחשבים שמחוברים לראוטר לא מחוברים ברשת אלא כל אחד לעצמו. בזמן התקלה במחשב הבעייתי שאר המחשבים עובדים כרגיל וללא בעיה כנ"ל גם אייפון. מצ"ב תמונה של NETSTAT -AN במצב של התקלה. ותמונה של מצב תקין (אמנם ללא UTORRENT אבל שללתי את זה כגורם). ניסיתי לבצע ריסטרט, סריקה אחר וירוסים, סריקה בעזרת Spybot - Search & Destroy, סריקה בעזרת Malwarebytes' Anti-Malware. לא עלה דבר. כל התוכנות מעודכנות. אנטי וירוס NOD32 4. כיביתי תהליכים חשודים במנהל …

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. אני לא מקצוען במחשבים לכן נעזרתי בחברים לקנות מחשב (האחרון היה ב2006 והוא נשרף קלות) המפרט הוא ככה: לוח GIGABYTE INTEL H61-D3 מעבד אינטל CORE i5 3.3GHZ זכרון קינגסטון 8ג'יגה (2 סטיקים של 4) כרטיס מסך NVIDIA GT520 2GB-D3 הארדדיסק SEAGATE 500GB SATA2 מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 אולטימייט שדרגתי ממחשב ישן חשבתי אולי יהיה לי הרבה יותר מהיר וכיפי בלי שנתקע פה ושם אבל לאחר התקנות לצורך עבודות כגון לייטרום , פוטושופ או גם סטים , אופיס.. ובכן אני שם לב שהוא טיפטיפה איטי לדעתי לוקח לו 2-3 דקות ממסך הכניסה לעלות את השולחן עבודה.. ובהתחלה הוא איטי.. לא יודע איך להסביר את זה.. חוות דעת מישהו?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by gman27,

שלום רב. קניתי מחשב DELL LATITUDE 6420 2540 מחברת notebookclub וקניתי ללא מערכת הפעלה, כיוון שיש לי מהמחשב הישן מערכת הפעלה. אך כפי שחשבתי לא הגיע עם המחשב דיסק הדרייברים. הורדתי את תר של מירב הדרייברים מהאתר של דל אך עדיין יש לי דרייברים לא ידועים האם למשהו יודע מהם הדרייבירים הנחוצים לנייד ? ובכללי כדי לבדוק שיש את כל מה שצריך או להפנות לאתר המרכז את כל הדריברים הנחוצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by SpliffPolitics,

שלום לכולם, ברשותי כונן SSD מדגם OCZ VERTEX 2 בקיבולת של 64 ג'יגה. על הכונן מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 ULTIMATE) ומספר תוכנות בודדות נוספות שאין מהוות נתח משקל מהותי. הבעיה היא שסה"כ נפח הדברים על הכונן הם 24 ג'יגה, כלומר אמורים להיות לי בסביבות 40 ג'יגה נוספים פנויים, אך יש לי רק 18 ג'יגה פנויים - כ20 ג'יגה פשוט נעלמו. אשמח לדעת מה לעשות. * המידע הנ"ל הוא לאחר CLEAN אפים וDSKCHK* תודה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  19. ברשותי לוח אם gigabyte ga-945gzm-s2 לאחר פרמוט המחשב כמה פעמים והתקנת WINDOWS 7 אני לא מצליח להפעיל שום רכיב חיצוני על ידי USB 2.0 למשל את האייפון אחרי ניסיונות רבים כמו למשל לבדוק בביוס אם הוא על דיסייבל גיליתי לדעת שהוא על אנייבל ועדיין לא פועל אך כאשר אני משנה אותו לדיסייבל הוא מעלה את האייפון אבל על USB 1 ככה שזה לא מועיל לכלום עד כה לפני הWINDOWS 7 הייתי מתקין את הדרייברים מהדיסק והכל היה עובד חלק כרגע נכנסתי לאתר של gigabyte הורדתי דרייברים ולא הבנתי איך בדיוק להתקין אותם מכיוון שבחיים לא נתקלתי בדרייברים כאלה פשוט סתם קבצים שאין לי מושג איפה להניח אותם אז מי שידוע לו על פיתרון או על דרייברים נורמליים אשמח אם יעזור

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  21. אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by ori24,

חבר טוב קנה את המצלמה הזו לפני כמה ימים. איכות המצלמה פשוט פצצה אך יש בה בעיה פשוט מציקה בפוקוס האוטומטי. כל איזה דקה או שתיים התמונה נהיית מטושטת כאילו המצלמה נכנסת שוב לפוקוס ואז שוב מסתדרת ואחרי דקה או שתיים זה חוזר חילילה. מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by lokorn,

שלום, אני מקבל מסך כחול שחוזר על עצמו A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: ntoskrnl.exe UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or sha…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by shikun,

שלום העברתי כונן dvd rw מסוג nec nd3540a ממחשב אחד לאחר ויש לו בעיה לקרוא חלק מהדיסקים. חלק הוא מציג בתור דיסקים ריקים ושואל אותי אם אני רוצה לצרוב עליהם, חלק הוא מראה בצורה שגויה (לדוגמא דיסק התקנה של מדפסת הוא מראה לי שם איזה קובץ מוזר שאין לי מה לעשות איתו) וחלק הוא מפעיל נורמלי. ניסיתי להפעיל דיסק התקנה של ווינדוס הוא מראה לי אותו כדיסק ריק אבל שהפעלתי את המחשב דרך הדיסק מהsetup של המחשב הוא עבד, כאילו יש איזו בעיה בווינדוס לפי איך שנראה לי. אם יש הצעות אני אודה לכם מאוד

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by Proww,

היי, העניין הוא די דחוף.. בזמן ההתקנה של ה-WIN7, פתאום המסך נכבה וכתוב: ATTENTION CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1280X1024 60HZ מה עליי לעשות? בהגדרות במסך אין לי כל כך דרך לעשות את זה, אולי דרך הביוס? אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים