עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ניסיתי להכניס היום דיסק לצורב והוא לא קורא אותו ניסיתי בכונן דיסקים הרגיל וגם הוא לא קורא אותו מישהו יודע מה לעשות זה די דחוףף ואני דיי מושבט ככה אסמך אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by NM,

לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. היי, בעיה חדשה יחסית ומבהילה מאוד, שהאתר הזה הוא מוצא אחרון כדי לפתור אותה. על הנייד שלי (DELL INSPIRON 1520) הייתה מותקנת מערכת הפעלה של VISTA. יום אחד פתחתי את המחשב וגיליתי שכל שימוש שלי ב WINDOWS EXPLORER או ב - INTERNET EXPLORER גורם לרעידות עצבניות במסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית חומרה אבל, כאמור, זה קורה רק ב EXPLORERS (וגם באקסל היו לי שיבושים מוזרים), ובמקומות אחרים זה לעולם לא קורה. כמפלט אחרון פירמטתי את המחשב ואפילו התקנתי גירסה חדשה יותר של הויסטה - WINDOWS VISTA ULTIMATE X86 SP1 JUNE, אבל הופתעתי לגלות שהבעיה נשארה. נראה שמקור הרעידות הוא בשינויים של תצוגת המסך מ - MAXIMIZE - FULL SCREEN ל- MINIMIZE - RESTORE DOWN. ואני שואל - אם זאת בעיית תוכנה, איך זה שהי…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  5. אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. שלום, תראו יש לי לוח אם P5N32-E SLI ואני לא יודע להתעסק עם הביוס שם. המפרט שלי הוא: Q6600 ASUS P5N32-E SLI OCZ 2048MB DDR2 800MHZ אני יודע שהמתחים של הזכרונות הם 2.1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 דרך אגב אני לא עושה OC לשום דבר חוץ מהכרטיס מסך שבא כבר עם OC. עכשיו האם תוכלו להגיד לי איזה מתחים לשים. הנה תמונה מהביוס שיהיה לכם יותר קל, התמונה מהאינטרנט והמתחים סתם מכוונים שמה אז תגידו לי מה לשים למפרט שלי. מקווה שתעזרו לי ותודה מראש.

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by J0n1,

שלום. יש לי מחשב די חדש כפול ליבה עם 512 רם (אם זה חשוב אני אביא את הפרטים המדויקים) בכל אופן גם לאחר פירמוט המחשב מתנהג באיטיות וממש לא כמו שציפיתי למחשב כפול ליבה, כל פתיחת תוכנה די מורכבת כגון אופיס לוקחת נצח, כנ"ל בהעתקת קבצים. מה אפשר לעשות? האם ישנה בעית חומרה המשפיעה על האיטיות? אולי צריך לבדוק את הזיכרונות? (אין שום וירוסים או ספייורים) תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. מישו יודע מה זה ומה מחברים לשם?? (מה שיש בעיגול האדום)

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  9. כל פעם שאני משחק במשחק אז באמצע המשחק הוא עושה לי מסך שחור ומראה לי את התמונה של המשחק ככה זה עושה עושה עושה ואז אחרי בערך כ-5 דקות גג, יש לי לאג כאילו המחשב ניתקע ואז אני שומע רק קול אבל המחשב נתקע אני לא יכול לעשות Alt+Ctrl+Del פשוט כלום.. ממה זה יכול לנבוע?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by נריה,

הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  11. אחרי שהגדרתי בבוט שהסידירום יעלה ראשון ..(הרצתי ממטסט אבל זה לא קשור) החזרתי שההרדיסק יעלה ראשון... ואז כשעשיתי ריסטרט המחשב עשה שלושה ציפצופים ולקח לו יותר זמן לעלות את הסמל של הווינדוס שמראה שהוא טוען...(הוא עשה loading אם נקודות אחריו) ואז בזמן שהוא מנסה להפעיל את הווינדוס הוא מראה מסך כחול לפחות משניה והוא עושה שוב ריסטרט... ושאני מנסה להפעיל את הווינדוס בsafe mode בזמן שהוא טוען את הקבצים הוא נתקע והוא עושה שוב ריסטרט.. עזרה מישו? מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by carman6,

קניתי מחשב חדש +מקלדת חדשה ובזמן האחרון אני רואה במשחקים שהתגובה לתזוזה נגיד של שחקן היא נעשית כמה שניות לאחר לחיצתי ונפסקת אותו מספר שניות לאחר הפסקת לחיצתי. אודה לכל מי שיצליח לפתור את בעייתי.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by din707b,

שלום אנשים הרכבתי כרטיס מסך AGP8 על לוח אסוס שתומך ב- AGP 4 הכל נראה בסדר גמור מבחינת הגדרות כרטיס המסך, הרטיס מזהה AGP4 אבל אני נתקל בלא מעט קבצי וידאו שלא נפתחים. האם יש פתרון לבעיה? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  14. מהי המהירות של הזיכרון שלי ? 533 או 667 ? איך אני מבטל את הכרטיס מסך המובנה שלי ? כי אני רוצה להביא כרטיס אחר ואני צריך לבטל את המובנה ..

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Shpitz316,

יש לי בעיה כבר כמעט שנה עם ווינדוס אקס פי שלאחר שימוש של מספר שעות (3-4) פתאום חלונות לא נפתחים לי (מכל הסוגים, בין אם זה חלון רגיל או Popup נורמלי לחלוטין) עד שאני סוגר משהו קיים, בדרך כלל חלון של Internet Explorer שהיה פתוח לפני הופעת הבעיה, אבל אז התקלה חוזרת שוב אחרי שעה בערך. עוד מאפיין של התקלה הוא כשלוחצים כפתור ימני על הDesktop מקבלים תפריט מצומצם ולא את התפריט המלא (עם "Refresh" ו"Properties" וכו') שמקבלים בדר"כ מלחיצה כזאת, ואם לוחצים כפתור ימני בתוך חלונות אחרים (Internet Explorer, Visual Studio etc.) לא נפתח בכלל תפריט. ניסיתי הרבה גירסאות של Windows SP2. תמיד אותה הבעיה. בVISTA זה לא קורה אבל זה לא עוזר לי. מישהו אולי שמע על התקלה הזאת פעם או יודע איך לפתור א…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by ekmo,

שלום. רכשתי לאחרונה צורב DVD מתוצרת ASUS בחיבור SATA. כאשר אני מפעיל את המחשב לאחר שחיברתי את הצורב הוא נתקע בחלון הפעלת הווינדוז (היכן שיש את הלוגו של ווינדוז עם ריבועים כחולים קטנים שרצים על המסך). יש לציין שהצורב מזוהה ע"י הלוח, אני רואה את זה בזמן הפעלת המחשב. נאמר לי שייתכן וזה נוצר כתוצאה מצ'יפסט לא מעודכן או משהו דומה. אם זה עוזר אז לוח האם שלי הוא AMD Athlon 64bit מתוצרת GIGABYTE דגם GA-K8NF-9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. יש לי בעיה בזיהויי כמות זיכרון הRAM בווינדוס XP, יש לי 4 סטיקים של 1 G.B כל אחד של חברת קינגסטון. כשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי שיש 4 ג'יגה זיכרון אבל הווינדוס מראה שיש רק 3 ג'יגה. ניסיתי להתקין כבר כמה גירסאות שונות של ווינדוס XP פרופשיונל ובכולם זה מראה רק 3 ג'יגה של זיכרון. המפרט של המחשב שלי הוא: +AMD Athlon 64 3700 ASUS A8N-SLI Premium W.D 7200RPM 250G.B SATA2 4G.B KINGSTON 4 X 1G.B ATI REDION X800 GTO2 אודה מאוד למי שיוכל לעזור.....

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  19. שלום, אני אני רוצה מדריכים ללמוד על מחשבים, מה עושה דיסק קשיח וכל הדברים שמתאכסנים בתוך המחשב.. מה מומלץ לקנות ומה לא איזה חברה הכי טובה למסכים איזה חברה הכי טובה לכרטיסי מסך וגם לכרטיסי זכרון? לוח אם-למה צריך אחד טוב,ואיך אפשר לבחור? איך מפרמטים מחשב? צריך להדפיס את המדריך בשביל לפרמט את המחשב שאני משתמש איתו כרגע? ואם יש לך כם עוד מדריכים למחשב לידע כללי.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  20. הקובץ הוא קובץ video כל פעם שאני אפילו רק מסמן אותו עם העכבר, לא מפעיל אותו, הוא נותן לי את ההודעה הזאת של הוינדוס send/dont send error ניסיתי להוריד את הקובץ הזה מספר פעמים ועדיין אותו דבר כאילו הוא "נגוע" או משהו. הערה: ניסיתי להפעיל אותו בכמה תוכנות.

21. היום אני משחק BF2 כל פעם שאני מת ולפעמים גם בלי קשר המשחק ניתקע לכמה שניות המסך הוך לשחור לאיזה שניה ואז חוזר וליד השעון יש משולש אזהרה וכתוב שהDISPLAY DRIVER או משו כזה נפל או הפסיק לעבוד והמערכת שיחזרה אותו בהצלחה . אני בטוח שDISPLAY DRIVER זה הדריבר של הכרטיס מסך :\ (לא התקנתי שום דריברים חדשים בזמן האחרון ולא התקנתי תוכנות ולא כלום ואני משתמש בויסטה) נ.ב היום זה פעם ראשונ שזה קורא לי והטמפ' בסדר...

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  22. שלום לכולם ^^" נניח והתקנתי על מחשב X ווינדווס 2000, אפשר להעביר אותו למחשב Y בלי צורך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה והדבר היחיד שיש לעשות זה להתקין דרייברים חדשים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by hamora,

היי לכולם. החלפתי כרטיס מסך כי הישן שלי נשרף. יש לי מחשב די ישן אך סביר, הכרטיס מסך החדש הוא - geforce fx5500 256mb. עכשיו, כשאני מנסה להפעיל חלק מהמשחקים שיש לי, המשחקים כן עולים (שומעים את הסאונד), אבל לא רואים כלום, כאילו המסך לא מעלה את התמונה, ויש הודעה קטנה על המסך: Out of range H: 68.5kHz V: 85Hz Max: 1280x1024 הורדתי עידכונים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA, ניסיתי להעלות את ה refresh rate בהגדרות של הכרטיס מסך ל 85, אבל זה נתן לי את אותה הודעת השגיאה כמו שזה נתן לי שניסיתי להעלות את המשחקים שלי. המקסימום שזה יכול לקבל זה 75Hz. איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by djass,

שלום. כניתי לוח אם למחשב ישן חיברתי לא זיכרון DDR 400 256 שאני מפעיל את המחשב מופיע לי רק 192 זיכרון והמחשב לא זז!!! מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים! אינה תמונה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by godis,

היום שקמתי בבוקר היה לי מסך שחור והופיעה לי ההודעה הבאה : "pri master hard disk: s.m.a.r.t. status bad, backup and replace press f1 to resume" עכשיו אני ניסיתי להפעיל תוינדוס וכל פעם הוא התחיל להפעיל אותו ואז המחשב היה עושה ריסט.. אז פירמטתי אותו והכל.. ועכשיו זה עדיין כותב לי את השגיאה הזאת בדוס.. הדרך היחידה לעבור אותה זה ללחוץ F1

• 6 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.