תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, באפריל 2011 רכשתי מחשב חדש עם מעבד: intel core i5 2300 2.8 ghz 6mb l3 cache a1155 מיזה מספר שבועות, בעת הדלקת המחשב, מופיעה לי הודעת שגיאה "CPU FAN ERROR". המאוורר המקרר את המעבד הוא מסוג: scythe katana 3 cpu cooler scktn-3000. תמיד נכנסתי לBIOS, התעלמתי מהודעת השגיאה והמשכתי הלאה. היום החלטתי לבדוק יותר לעומק על מה מדובר ושמתי לב שמהירות המאוורר מאוד איטית והיא זו שגורמת להודעה. פירקתי את גוף הקירור (והמאוורר שעליו) מעל המעבד ונחרדתי לגלות במשטח שמעל המעבד, חומר אפור דביק. שאלותיי: 1) האם החומר הזה הוא החלק העליון של המעבד - שהתחמם ? 2) האם המעבד נהרס בשל כך? 3) מה המלצתכם לתיקון? (האם לקחת למעבדה שתגיד לי שאין אחריות למאוורר? לרכוש מאוורר חדש ולהתקין לבד?) תוד…
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה קצרה ללא קול במחשב, ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס הקול, אך לאחר אתחול מחדש הבעיה לא נפתרה והמחשב נעשה מאוד מאוד איטי, באופן טבעי הייתי מנסה לפרמט אבל מאחר שהמחשב לא מזהה את הכונן החיצוני אין לי אפשרות לגבות את המחשב, אחרי חיפוש קצר בפורום מצאתי את 2 הפתרונות הבאים: מנהל התקנים ריק: פתרון היישר מפי האתון (מיקרוסופט): 1. התחל->הפעלה-> services.msc ->אישור 2.לחיצה כפולה על Plug and Play. אם קיבלת את חלון Configuration Manager message - לחץ אישור 3. בשורה "סוג הפעלה": בחר "אוטומטי", לחץאישור 4. הפעל מחדש את המחשב (חובה!) אם זה לא עובד : פתרון מפורום http://www.tomshardware.com: 1. התחל-> הפעלה-> regedit -> אישור 2. פתח את הערך "HKEY_LOCA…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אתמול אח שלי שיחק עם החשמל בבית וכתוצאה מכך המחשב שלי נכבה באופן מיידי (יחד עם כל המכשירים בבית) ומאז יש בעיות בוינדוס. אני כל הזמן מקבל הודעות של dumping memory וכמעט כל דבר שאני מפעיל עושה בעיות כולל אנטי-וירוס, דפדפן אינטרנט ועוד. הנה הבעיה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 4e BCP1: 0000009A BCP2: 0001C8C1 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011212-27222-01.dmp C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\WER-44834-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
<blockquote>יש לי כרטיס רשת ON BOARD : Realtek RTL8168D(P)/8111D(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC בתקופה האחרונה הכרטיס מפסיק לעבוד וקופץ לי אייקון של "קישורית מוגבלת או חסרה" והנורה של הכרטיס מפסיקה לעבוד וקופץ לי הודעה של "כבל רשת מנותק". אני מכבה את המחשב, מוציא שקע מהחשמל, מדליק והכל מסתדר עד ששוב הוא מתחרפן. מה יכולה להיות הבעייה? ואיך אפשר לפתור אותה? המון תודה!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
פירמטתי מחשב לאחר הפירמוט בהתקנה של ווינדוס הוא ניתקע או קורס או מסך כחול. שאני מפעיל אותו לאחר שהוא קורס הסמל של ווינדוס עובד ולאחר מכן הוא חוזר למסך של ההתקנה ומבקש דיסק התקנה, כשאני מכניס דיסק שוב הוא עובד מזהה את הדיסק מתחיל בהתקנה ולאחר מכן באקראיות קורס הוא לא מסיים את ההתקנה. ניסיתי 2 מערכות הפעלה שברשותי בשתיהם אני לא מצליח לסיים את ההתקנה. כרגע אני מריץ MEMTEST לשלול בעיה עים הזיכרון, האים מישהו מכיר את הבעיה או שיש לו מושג מהי? מצרף תמונה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם X58A-UD3R אך שהביוס עולה (שאני לוחץ על DEL כדי לעלות אותו) הוא נתקע במסך הראשון שמופיע בביוס של גיגבייט מישהו נתקל בדבר כזה..? אך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ! קניתי לוח חדש של ג'גבייט GA-X79-UD3 מהסידרה החדשה למעבדי האקסטרים בלוח יש ארבע חריצי זכרון וקניתי גם 4 יחידות של 4GB כל אחד. אבל כשניסיתי להרכיב אותם המחשב סירב לעלות ורק כשהשאתי שניים הוא עלה גם לאחר שהחלפתי בין היחידות הוא עלה אבל שוב רק עם שניים כשאני מרכיב את כל הארבע הוא משמיע ציפצופים כמו של זכרון מתוקל. אשמח אם למישהו כאן יש פתרון לתקלה הזו.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש למדי (בן כמה חודשים) - I5 2400, זכרון של 4GB, בקיצור, סטנדרטי למדי. בשלב כלשהו הופיעה בעיה מוזרה: כל פעם שהמחשב מתבקש לבצע פעולה כלשהי בקובץ "גדול" (סדר גודל של ISO או סרט באיכות טובה), ואין זה משנה מהי אותה פעולה (צפייה בסרט, צריבה, העתקה) - כמות הזכרון הנמצא בשימוש, ע"פ מנהל המשימות, מטפסת די מהר מרמה של 0.8-1.2 ג'יגה האופייניים לשימוש רגיל ללא עומס לרמה של כ3.9 ג'יגה, והמחשב מאט לכדי זחילה מוחלטת, כמו פנטיום 3 שמנסה לפתוח אתר עמוס פלאש. לפי תוכנת הניטור גם כמות הHard Faults מרקיעה שחקים במצב הזה ומגיעה לכמה מאות. אחרי שהפעולה עם הקובץ נגמרה, בדיליי של כמה דקות, כמות הזכרון בשימוש נופלת בפתאומיות מוחלטת לרמה הרגילה (ממש קו אנכי לחלוטין בגרף). בכל שלב שהוא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש ברשותי מחשב שלאחרונה התחיל להיתקע לי לאחר זמן מה (בין אם אני לא נוגע בו כלל או תוך כדי עבודה). יש לי לוח Asus P8P67 שלפני כחודשיים הוחלף לי בגלל הבעייה ב-chipset של אינטל. קשה לי לקשור את הבעייה שקורת לי עכשיו להחלפה (למרות שזה בערך הזמן שהכל התחיל). המחשב פשוט קופא (עכבר לא זז, מסך נתקע על התמונה האחרונה שהיה בה וכו') ורק אתחול מהכפתור משחרר את הבעייה. לפעמים זה קורה לאחר רבע שעה מאתחול המחשב ולפעמים כעבור כמה שעות). ניסיתי כבר הכל: עדכון דרייברים, פורמט למחשב והתקנה מחדש של windows 7 x64 כולל כל העדכונים. ניסיתי לפתוח HWMonitor כדי שכשהוא ייתקע, אני אראה נתונים אחרונים על טמפ' ומאווררים ולא נצפתה שום אנומליה כשהוא אכן נתקע. בנוסף ניסיתי לנתק ממנו כל התקן חי…
-
- 33 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב ישן בעל לוח asus p4v800-x. המחשב עולה אבל לא מזהה הארד דיסקים sata בביוס. ide כן מזוהה. לא מצאתי אפשרות בביוס שקשורה לsata. כשהמחשב מבצע boot, במידה ומחובר הארד דיסק sata, הוא רושם: hardware initiate failed, check device תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהדלקת המחשב נשמע צפצוף יחיד נורמלי , הנורות במקלדת נדלקות, אבל אז מופיע: BACKUP BIOS Checksum Error Auto-Recovering ……………. אבל השחזור מסתיים, ומתחיל תהליך של עלייה מחדש ועוד פעם ההודעה הנ"ל ב- Loop אינסופי. ביצעתי CLR_CMOS : ניתוק מחשמל, קיצור מגעים, הוצאת סוללה למשך 24 שעות הוצאתי sim זיכרון אחד בכל פעם (יש שניים) , ניתקתי HD. הורדתי BIOS מאתר היצרן, אבל לא ניתן לטעון אותו כי Q-FLASH לא עולה (לחיצה על מקש END או כל מקש אחר לא עושה דבר). לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L מעבד E6300 ספק Antec 350W שינויי תצורה: לאחרונה עברתי לגלישה דרך בזב"ל עם ראוטר שלהם Privatebox , לא נראה קשור אודה לרעיון כלשהו , טרם שהמחשב הולך לטיפול יופי במעב…
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD 4850 X2 כבר קרוב לשלוש וחצי שנים, ובזמן האחרון הוא לא מצליח להריץ משחקים ישנים על גרפיקה נורמלית בFPS גבוה. לדוגמא במשחק CALL OF DUTY 4, הייתי מריץ 250FPS בכיף אחרי שקניתי אותו, היום הוא לא מצליח להחזיק 125FPS קבוע ויש כל הזמן ירידות פתאומיות של FPS. אני ללא OC בכרטיס מסך. דרייברים מעודכנים, הוא לא מתחמם כי אני מגביר את מהירות המאוורר שאני משחק. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים מחשב נייח שך HP מדגם HP PAVILION A6000 עם ווינדוס 7 עולה ונתקע במסך של HP עם אפשרויות לחיצה הבאות: F10-SETUP ESC-BOOT MENU F11-SYSTEM RECOVERY F9-DIAGNOSTICS הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שלוחצים על אחד מהאופציות הוא אומר ENTERING SETUP אבל לא זז לשום מקום ונתקע החלפתי סוללה של הלוח, החלפתי זכרונות , בדקתי ג'אמפרים, ועוד מישהו יכול לכוון אותי מה לבדוק הלאה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב חסר לי דרייבר ולא יודעה מזה וו חיפשתי באתר של DELL ולא מצאתי. אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא טוען את המסך של לוח האם ואז נתקע במצב של מסך שחור עם פס לבן מהבהב בקצה למעלה משמאל. ניסיתי להעלות התקנה של ווינדוס דרך ה BOOT ולמרות שסימנתי את ה CD ראשון בעדיפות בביוס, הוא עדיין נתקע באותו מצב ואפילו לא מגיע לשלב של BOOT FROM CD... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משהו לעשות בנידון? הוא קופץ מדי פעם וזה האמת משגע קצת... יש לי פד כחול, יכול להיות שזה קשור? אגב, ההתחלה של החוט שלו מעוקמת כזאת ולא ישרה יכול להיות זה הדבר הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה בניתי שתי מערכות. 1. I5 2500 DH67CL 4GBX2 MICRON 1333 SS 520W S12II HDD ישן 80GB. קירור MUGEN 2 2. I5 2500 DH67CL 4GBX4 TRANSCEND 1333 TT TR2 430W HDD ישן 160GB. קירור FREEZER 7 על שני המחשבים יש מערכת הפעלה WIN 7 64 מעודכנת לגמרי. התקיעות קורות באקראיות מוחלטת, פעם פותחים פירפוקס פעם פותח מחשבון או סוגר TAB פעם פשוט קופא . הקפיאה למשך בדרך כלל 30 שניות-דקה ומשתחרר. אין תוכנה אחת שזה נגרם דווקא בא. ישר האחרי שהמחשב משתחרר אני שומע את הHDD עובד, וכשהמחשב נתקע הLED של פעילות HDD דלוקה קבוע. איפה יכולה להיות הבעיה? ב Event Viewer לא ממש מצאתי לוגים בזמן התקיע. מצאתי מספר לוגים: The driver detected a controller error on \Device\Ide…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז לפני שבוע בערך פתחתי נושא על זה שנשרף לי לוח האם אז החלפתי אותו. עכשיו שמתי הכל ועדיין המחשב נדלק והמסך לא מגיב, חיברתי SPEAKER למחשב והוא לא עושה שום קול, רציתי לדעת מה זה אומר.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי די חדש ואמור להיות חזק מספיק להריץ כל פחות או יותר כל משחק שיש היום בשוק. עיקרי המפרט הם כאלה: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 Chipset Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ Gigabyte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 הכל היה טוב ויפה, ואכן המחשב הריץ במהירות די מרשימה כל דבר שנתתי לו. לפני כשבועיים פתחתי את המחשב לנקות אותו (כמו שאני עושה של תקופה מסויימת עם שואב אבק, מברשת עדינה ולפעמים גם אוויר דחוס), סיימתי לנקות וסגרתי את המארז. מיד לאחר ההדלקה הרגשתי שינוי ניכר במהירות שלו ובאמת מאז הכל עובד…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-