עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dranzer,

מי שעוזר לי בזה ממש תודה יש לי כרטיס מסך מסוג X1950 pro ומעבד amd 5200+ שהוא דואל קור 2.6 הקיצר במשחק קאונטר סטרייק סורס לאחרונה נהיו לי דרופים ב fps ונגיד במקומות מסויימים יש לי 70 80 fps משהו ממש מאכזב. אני על 4 MSAA ו על 8 X AA כאילו 8X בפילטרינג מוד.. ובלי HDR הקיצר פעם היה לי 100 עומד ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו אני שואל למה יש לי דרופים? כאילו פעם לא היה לי וגם מהספק יוצא אוויר חם מאוד.. לפעמים במשחקים שאני משחק עם עוד 9 אנשים בסרבר אנישומע אותו כמו מנוע של אופנוע.. הקיצר ממה הדרופים נובעים? אוליי הכרטיס מסך לא טוב? איןן זה מחרפן.. אוליי זה קשור לזה שהקאונטר לוקח רק 200 מגה זיכרון? מה יותר טוב שהוא ייקח 200 או יותר? ואיך הוא יכול לקחת יותר? אגב הטמפרטורה של הכרטיס מ…

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by PRD,

בזמן שאני משחק לי באיזה משחק במחשב המחשב התחיל לצפצף ולא הבנתי למה, שמתי את היד שלי עליו והוא היה חם והמאוורר בכלל לא פעל. מה אני יכול לעשות ? המחשב מתחמם מכל דבר...בבקשה עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by ItayM2,

שלום פורום תמיכה טכנית! יש לי בעיה שממש מטרידה אותי, היא התחילה לפני משהו כמו חודש ועדיין אני לא מצליח לפתור אותה. בערך כמה דקות (זה משתנה בין דקה-שתיים לחצי שעה+) לאחר שאני מתחיל לשחק במשחק כלשהו (כל משחק - מCOH ועד משחקים של popcap), המחשב נתקע - המסך הופך לשחור והסאונד מתחיל לפעול בלופ, ואין ברירה אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחלק מהפעמים המחשב לא נתקע אלא המסך משחיר ואז חוזר חזרה למשחק ואני מקבל הודעה שהכרטיס הפסיק להגיב ומנהל ההתקנים הפעיל אותו מחדש. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר, לכן אני משער שהבעיה קשורה לחומרה. אני לא יודע אם זאת בעיה של הכרטיס עצמו כי ממה שקראתי קצת באינטרנט ראיתי שזאת בעיה שיש להרבה אנשים עם כרטיסים שונים (לחבר שלי יש את אותה בעיה והכרטיס שלו הוא 8600…

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 מותקן על SSD ובנוסף עוד HD של 2TB. החלפתי היום לוח אם (היה לי GA-H77-D3H ועכשיו התקנתי H87-HD3) החלפתי סטיקים של זכרון (היו 2 של 4 ג'יגה ועכשיו יש 2 של 8GB , שניהם במהירות 1600) והחלפתי מעבד (היה i5 עכשיו יש i7-4770s ). לאחר ההחלפה הפעלתי את המחשב וקיבלתי מסך כחול (BSOD) ממש מהיר שלאחריו המחשב מרסט את עצמו. ניסיתי להשתמש ב startup repair אבל ללא הצלחה. (ניסיתי גם safe mode וגם שם אני מגיע למסך כחול) הצלחתי לצלם את המסך הכחול ומה שמופיע בו זה stop 0X0000007B. אני תקוע על זה כבר שעות ולא מצליח להעלות את המחשב. אפשר בבקשה עזרה? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by elad-r,

שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by Niv golan,

יש לי מסך 15 של mag (xj500t) ואני רואה בו קצת מטושטש ניסתי לשחק באור ובכהות של המסך אבל זה לא עוזר זה רק מחמיר מה היא הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?? תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  8. טוב תודה לכל מי שעוזר בקיצור היום הייתי במחשב והכל היה פסדר איתו ואז הלכתי לשנייה וכשחזרתי אז הוא נבה וחשבתי שזה פסדר כי לפני כמה ימים זה גם קרה ואז הדקתי אותו והכל היה רגיל אבל היום הוא פשוט לא נדלק והצאתי אותו מהחשמל הכלפתי כבלים ופוט אם אני מחבר אותו לחשמל מחדש אז אני לוץ על להפעיל ואז יש לשנייה בערך תאורות של המחשב ואז הוא נכבה ואין לי מושג ממה זה.. לא הגיוני שאיזה חוט נקרע לי או משהו כי אני אף פעם לא מזיז את המחשב וגם פתחתי אותו והסתכלתי ואין שום בעייה בקיצור תודה למי שעוזר ואם יש לכם על תכנאי מחשבים טוב באיזור ירושלים אז גם תגידו לי.. וזה דיי דחוף.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by עובד,

יש לי סט עכבר + מקלדת Logitech LX710 .. העכבר עובד מצויין או לפחות אני לא מרגיש שיש בו לאגים (משהו שלא נראה לי הגיוני) המקלדת לעומת זאת עושה לי בעיות של לאגים.. לדוגמה כשאני מקליד רווח הוא עושה לי 6-7 רווחים ברצף.. כנ"ל לגבי Enter .(נקודה) או Ctrl+V לפחות באלה זה ממש מורגש. לפעמים היא גם לא קולטת את אותם המקשים או קולטת אותם ממש לאט (כלומר אם לחצתי פעמיים רווח מהר הוא לא קולט אחד מהם או אפילו את שניהם) ויש ללחוץ מספר פעמים.. המקלט יושב ממש מול המקלדת אין שום דבר שמפריע בדרך. האם זאת בעיה חומרתית במקלדת, במקלט, במחשב עצמו או אולי במשהו אחר (WIFI, טלפון וכו')?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Yaniv1991,

שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…

11. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם. היה לי מחשב ישן, שבשלב מסויים התחילה תופעה של "פריזים" - אחרי שעה שעתיים פעילות - הכל קופא - ורק ריסט פותר. הוחלפו זכרונות, HD, ספק ולוח-אם (אחד אחד, לצורך בדיקה) לבדוק את המקור לבעיה- לא עזר. (רק המעבד לא הוחלף). בינתיים קניתי מחשב חדש. לחרדתי - אחרי כמה ימים - אותה תופעה בדיוק גם במחשב החדש!!, והתדירות של הבעיה רק הלכה והתגברה. עכשיו זה אחת ליומיים שלושה. לפעמים אני חוזר ורואה את המסך מראה תמונה קפואה, ולפעמים אני חוזר ורואה מסך חשוך. בשני המקרים, המחשב לא כבוי, וצריך לעשות ריסט חומרתי כדי לצאת מזה. הפריז הזה קורה גם כשאני ממש באמצע פעולה עליו, מזיז את העכבר, מריץ תוכנות וכו' - הכל נתקע, אם שיר התנגן בווינאמפ אז גם הוא נתקע (ונשאר צליל צורמני קבוע). במ…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Posford,

אני מכניס דיסקים (מלאים) לכונן והוא לא מצליח לקרוא אותם. אני מקבל את השגיאה הבאה : מה יכולה להיות הבעיה? נתקתי וחברתי את הכונן מחדש למחשב.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by שנינוש,

היי כולם, לפני כשבועיים החלו לי בעיות במחשב והתקשרתי לhp שהם חברת המחשב הם אמרו לי שאני צריכה לפרמט אותו הסבירו לי שאני מגבה כל מה שחשוב לי בלי תוכנות הם אמרו שזו הדרך היחידה לפתור את הבעיות שהצגתי בפניהם אני עשיתי כפי שהם אמרו לי פירמוט בעזרת מקש f11 בעת העלאת המחשב... לאחר הפירמוט המחשב רושם לי שהווינדוס אינו מקורי ושנפלתי כקורבן לזיוף איך זה הגיוני שזה זיוף אם עד לפני הפירמוט הכל עבד כמקורי וטוב? הוא מבקש מפתח מוצר פרודקי ואין לי מושג מאיפה אני אמורה להשיג כי כשקיבלתי את המחשב ההפעלה הראשונה היתה פשוטה להדליק את המחשב לעשות כמה שלבים ולא זכור לי שהיה משהו עם מפתח מוצר וגם לא היה שום דיסק... חוץ מדיסק של hp... אני מצטערת על האירוך אבל אני ממש זקוקה לעזרה לדעת מאיפה אני…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  15. שלום. יש לי מחשב נייח windows 7 64 bit. מעבד i5 8 ראם ודיסק קשיח 500 ג'יגה. ביום שישי האחרון המחשב פתאום התחיל לעשות בעיות . המחשב נתקע כמה פעמים ואז איזה מסך כחול. אז ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס 7 ולמחוק את כל התוכן של הארדיסק. מחקתי את הארדיסק, וכשההתקנה התחילה מיד קפץ חלון "{קובץ פגום} הקובץ או הספרייה boot/BCD.LOG2/ פגומים ואינם ניתנים לקריאה. נא הפעל את כלי השירות Chkdsk." אין לי מושג מה זה אומר. בכל אופן ניסיתי להתקין ווינדוס 10. הכנסתי את הדיסק התקנה מחקתי שוב את הארדיסק, התחלתי את ההתקנה, הפעם החלון לא קפץ...רק לאחר שהוא סיים את כל ההעתקת קבצים וה"מכין קבצים להתקנה", וה"מתקין תכונות " , ה"מתקין עדכונים" ו"מסיים" אז הוא כתב לי "ל-Windows לא הייתה אפפשרות להכין את…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by oNam,

שלום ותודה! יש לי מחשב פנטיום 3 866 החלפתי מארז למחשב,ועכשיו המחשב מזהה אותו כ פנטיום 3 650 מגה הרץ מה עושים?!!!!!? מי שעוזר לי הוא פשט אחלה בנאדם!!! ??? ??? :-[

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by bdyossi,

שלום יש לי מחשב נייד Dell Inspiron 1300 מעבד 1.5 GHz עכשיו שאני נכנס לתפריט של הבוט יש לי אפשרות לעשות Diagnostics עכשיו שאני עושה אבחנה שזה מגיע לשלב שזה בודק את ה- hard drive זה עושה לי Eror והמספר שגיאה היא: 1000-0141 אני אצרף קובץ של התקלה. אשמח אם מישהו יעזור תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי מחשב (לא חשוב איזה) עם 4 חיבורי USB - שניים מאחור ושניים מלפנים. מערכת הפעלה - Windows XP SP2. אני משתמש בדיסק ההתקנה של לוח האם שלי (MSI) על מנת להתקין את ה- Drivers של חיבורי ה- USB בין היתר. בפעמיים האחרונות, כשהתקנתי את ה- Drivers של ה- USB, לא עבדו החיבורים הקדמיים. אין שום תגובה מהמחשב, כאשר אני מחבר לשם משהו. החיבורים האחוריים עובדים כראוי. ב- Device Manager נראה שהכל בסדר: מבחינתו יש 4 חיבורים תקינים. בדקתי גם ב- BIOS שאין חסימה של החיבורים הקדמיים. יש לציין שבעבר הם פעלו. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  19. שלום חברים אני לא מצליח להתחבר לרשת ה WIFI הביתית שלי מסיבה כלשהי , 2 ניידים ו3 סמארטפונים אחרים כן מצליחים לתחבר לרשת האלחוטית, והבעיה היא ספציפית ברשת הזו, אני יכול לתחבר לרשתות אחרות בלי בעיה. האידיקטור היחידי שיש לי הוא סימן קריאה צהוב על האייקון של הWIFI תודה מראש

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. היי, יש לי בעיה שכבר באמת שברתי איתה את הראש ולכן אני פונה לעזרתכם. קודם כל רקע: קיבלתי מחשב משומש ללא הארד דיסק, המחשב הוא פנטיום 4 1700 asus p4b חיברתי למחשב את ההארד דיסק שלי מהמחשב הישן שהוא רק 20ג"ב ide כמובן שאת ההארד דיסק חיברתי לprimary master וסידרתי את הbios בהתאם (גם סידרתי שיעשה ממנו boot) והנה המחשב עולה אבל לא מזהה את הכונן, הוא מזהה אותו בבדיקה שהוא מריץ אבל לא מזהה אותו ככונן. הכנסתי דיסקט הפעלה, המערכת מזהה את הכונן cd rom שלי ואת הכונן דיסקטים אבל לא את ההארד דיסק. ניסיתי עם כמה כוננים והתשובה זהה, ניסיתי גם להחליף כבל Ide ועדיין, ניסיתי אפילו להשתמש בכניסה של הslave ועדיין, זה כאילו למחשב יש משהו נגד כוננים קשיחים. ראוי לציון שהכונן עובד (אפילו ברגע זה …

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

אני יודע שפתחתי כבר פעם ת'ארד בנושא אבל לא קיבלתי תשובה וכנראה לא הסברתי נכון מה היה לי אוקיי אז יש לי: AMD Athelon 64 3000+ ספק 300W וכ-4 מאוררים לא כולל של הספק עכשיו שמתי לב שהמאוורר של הספק מוציא חום בטירוף!! ( לא כל פעם, בשעת מאמץ ) אז בזמן האחרון המחשב נכבה לי בשעת מאמץ בעיקר במשחקים וכ'ו.. והטמפרטורה שלי הייתה פעם אחת 82 ופעם 30 היא כל הזמן משתנה. אז מה יכול לפתור את הקריסות האלה? החלפת ספק ל400W? הוספת קרור? אולי אין מספיק כוח מהספק? בבקשה אני ממש רוצה לפתור את זה כי זה מתחיל לעצבן ואני מפחד שיגרם לי נזק לאחד החלקים או יותר.. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Ezu,

שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום ניסיתי להכניס היום דיסק לצורב והוא לא קורא אותו ניסיתי בכונן דיסקים הרגיל וגם הוא לא קורא אותו מישהו יודע מה לעשות זה די דחוףף ואני דיי מושבט ככה אסמך אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by tsvika,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם קבצי Word גדולים במיוחד (עבודה במקביל עם שני קבצים מעל 30 עמודים+שרטוטים וצורות) או לחילופין עם גליון עבודה Excel גדול במיוחד המחשב מתפעל את הקבצים האלה בצורה נוראית, הגלילה היא מאוד מקוטעת ובגלילה מעמוד ועמוד יש לפעמים מרווחי זמן של 4 שניות ויותר עד שהעמוד הבא נטען בדרך כלל הוורד נתקע או שמופיעה ההודעה הבאה: "אין די זיכרון בכדי להשלים פעולה זו" המפרט שלי בצד ימין איך אני פותר את הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.