תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
לאחר שביצעתי memtest במשך 6 שעות (הזיכורון תקין) נכנסתי להגדרות של ה bios ועשיתי f5 בשביל לעשות default optimise לאחר מכן המחשב איתחל מחדש והופיע לי מסך למשך שתי שניות: raid volume not defined - ניסיתי לעשות recover, זה לא עזר -הוצאתי את הסוללה מלוח האם לאפס את ההגדרות, גם זה לא עזר מה ההסבר לזה? מה ניתן לעשות? לוח אם asus prime x299a
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו הרבה מהפורום פה גם לי יש מסך כחול עקבתי אחרי ההוראות בFAQ אבל כל קובץ יצא לי שגיאה אחרת בקיצור העלתי לכם את התקייה ואשמח עם תגידו לי מה לעשות כדי שזה לא יופיע יותר. תודה רבה!! http://www.speedyshare.com/454130813.html
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את התקני ה- USB הקבועים ( מדפסת, דיסק נייד...) וכותב unknown device וכן one of your USB is mulfanction הוא לא מזהה אף התקן אך מזהה את ה- USB . נא עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברים שלום, אודה לעזרתכם בבעיה שצצה בשבוע האחרון. ברגע שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא מגיב כחצי דקה עד 3 דק' שלאחר מכן פתאום נדלק והכל עובד כרגיל. במצב כבוי יש מנורה דולקת גם בלוח האם וגם בחיבור האינטרנט מאחור. ניסיתי להחליף סוללה לביוס אך לא עזר. ניסיתי לבדוק שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך. אני חושד שהבעיה בספק הכח. האם יש דרך לברר מהיכן נובעת הבעיה? שכחתי להדגיש, המחשב רץ על WIN10, מחשב בן 6 שנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי להתקין ווינדוס 7 אז נכנסתי בביוןס לבוט והגדרתי את כונן הדיסקים שיהיה הראשון, וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא מראה שהוא מחפש אם יש משהו בדיסק ואז רושם לי את זה: cannot boot from CD: Code 5" error הנה גם מישהו שיש לו בעיה כזו http://www.daniweb.com/forums/thread25755.html# משהו דפוק אצלי בביוס? אם זה משנה יש לי לוח אם של MSI
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
פשוט הסאונד נעלם מדי פעם במשחקים . יש איזו דרך לעקוב אחר פעילות הדרייברים או משהו בסגנון ? הכרטיס הוא OB. ניסיתי כל דרייבר שקיים, גם ללוח וגם לכרטיס. הבעיה קיימת מאז שיש לי את הלוח (כחצי שנה) ולאחרונה ניסיתי גם פירמוט שלא עזר.
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה verifying DMI Pool Data בשלב אחרי הPOST בחלון שחור למשך כ40 שניות ואז עולה לי win xp בצורה תקינה ללא בעיות. זה מחשב חדש שהותקן מחלקים ... מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך רגיל ויום אחד הוא לא נדלק פתחתי אותו וניסיתי לתקן . לד החיווי נדלק מקדימה מאוד חלש מה יכולה להיות הבעיה האם יש אפשרות למי שמתעסק קצת עם אלקטרוניקה והלחמות כמוני לסדר זאת?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב שלי בזמן האחרון הוא עושה רושם כאילו הוא עובד (אני שומע רעש מהמאווררים ומההרדיסק) אבל לא עולה שום דבר במסך ומבחינתו המחשב כאילו כבוי. שמתי לב גם שכאשר זה קורה אני לא שומע צפצוף בעליית המחשב. לפעמים הבעיה נפתרת אם אני עושה כמה ריסטים רצף או מנתק את המחשב מהחשמל ומחבר מחדש, ואז המחשב עולה וכן שומעים צפצוף בהתחלה. מה יכול לגרום לזה?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX 8KDA ותמיד הייתה לי תמיכה בUSB2 הייתי משתמש במצלמה שלי ועכשיו אחרי שפירמטתי פתאום המחשב נותן לי הודעה שהמצלמה משתמשת בUSB2 ולי יש 1.1 התקנתי את הדרייבר של הלוח אמ וSP2.. בדרייבר של הלוח אמ רשום את זה: http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/5608.winXP%20update.doc
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי התקנתי win7 וכשרציתי להתקין דרייברים נתקלתי בבעיה יש כל כך הרבה דרייברים שלא ידעתי איזה מהם להוריד תוכלו בבקשה לעזור לי? דגם המחשב הוא : Toshiba Satellite C855-1CW תודה (פעם ראשונה שקניתי מחשב ללא מערכת הפעלה והצטערתי על כך)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש משחקים שהמחשב פשוט ניתקע. עידכנתי דרייברים והכל וגם פירמטתי וזה עדיין לא עוזר. מישהו יודע איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, אני נואש! כרטיס המסך שלי (ישן, 8800GT) שבק חיים. עכשיו, אני כבר לא ממש משחק משחקי מחשב אז זה לא קריטי בשבילי. אבל מסתבר שאני צריך אותו בשביל הפעלת וידאו HD... 720p / 1080p. כשאני מריץ אותם עכשיו, רק באמצעות המעבד שלי, זה קצת מקרטע... לא סוחב במאה אחוז. מפרט: AMD Phenom II X4 955, 3.2GHz 4GB RAM Onboard ATI Radeon HD 4200 ניסיתי להפעיל את הקבצים על VLC, MPC, ומדיה פלייר רגיל. כאשר CoreAVC Professional מותקן. כולם ניגנו בערך אותו הדבר - קרטוע קל, אבל מאוד מציק, סוג של ריצוד. יש רעיונות איך לתקן את זה?? קניית כרטיס מסך זה מפלט אחרון מבחינתי, ואם כן - אעדיף לקנות את המינימלי שיאפשר לי לצפות בHD באופן חלק. אבל האם יש דרך ללא כרטיס מסך ייעודי? הגדרות? קודקים? נגנים? משהו??…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
דיסק שפעם היה ברייד אכשיו אני רוצה לפרמט לשימוש אחר הוא לא מטפרמט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה כאשר אני צורב קבצי סרטים מסוג AVI אני מבצע את הצריבות ובודק לאחר מכן והכול בסדר, אבל אחרי כמה זמן שאני רוצה לראות את הסרט המחשב קורא את הדיסק אבל אי אפשר לפתוח את הקובץ AVI. יש לי צורב חדש LiteOn 52x32x52 רציתי לדעת מה הגורם לבעייה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד מסוג HP EliteBook 840 G1 התצוגה במסך עצמו בסדר גמור אבל לא במסך חיצוני (ניסית כמה מסכים) המעבר צבעים לא חלק קשה לי להסביר בגלל זה גם היה לי קשה לחפש פתרונות למרות שהפכתי את גוגל צרפתי תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך מהאתר הרשמי וניסיתי גם לחבר את המסך ליציאת displayport לא עזר אשמח לרעיונות נוספים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קיימת אצלי בעיה של חוסר אפשרות לשלוט בעכבר ובמקלדת באותו זמן אחרי זמן מסויים שאני משתמש בו. זה קורה במשחק מסויים,משהו שלעולם לא קרה לי בו במחשבים אחרים. ולאחר כמה זמן, כל פעם שאני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת,מופיעה שגיאה של זיכרון. לא מזמן פירמטתי שהבעיה הייתה, ועכשיו היא חזרה שוב. אין לי בעיה של זיכרום ראם, מאחר ואני מניח שאני לא משתמש בהרה ממנו באותו זמן. וגם מבחינת הדיסק הקשיח, יש לי הרבה מקום, שגם ממנו הרבה פנוי. הבעיה מאוד מטרידה וקורה כבר תקופה ארוכה,אז מקווה שתוכלו לעזור לי מהר.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה הזמנתי מחשב חדש... AMD 2500 512 RAM EPOX 8RDA3 עכשיו הרכבתי את המחשב הכל סבבה, הדלקתי אותו בפעם הראשונה עלה (אין מערכת הפעלה או משהו) אחרי זה כיביתי הפעלתי מחדש וזהו כלום, אין תגובה, המאוורר מסתובב לשניה וזהו.. מה יכולה להיות הבעיה... אני לחוץ פה ממש מחשב חדש וכבר לא עובד!!! עזרה בבקשה אשנשים!!!! :'( :'( :'( [הכותרת נערכה, מומלץ שתקרא את חוקי הפורום בנידון]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הדבר אפשרי ויעבוד ? פיזית הוא מתאים לחריץ.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב שמפעילים אותו הכל עולה כמו שצריך אבל מתי שהוא מתחיל להעלות את הווינדווס הוא עושה ריסטרט מתי שהוא פועל הוא נותן הודעה שהתצוגה לא טובה ,הדריברים לא מתאימים לחומרה , זה לא הגיוני הבעיה התחילה היום , הדרייברים הם מקוריים ניסיתי למחוק אותם ולהתקין מחדש ,אבל הבעיה חזרה לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש . המערכת הפעלה היא ווינדווס 98 se והדרייברים שמקבלים עם הכרטיס מסך ,שהוא mx 440 של גיגהבייט. כרגע המחשב פועל אבל התצוגה היא של 16 צבעים בגלל אותה בעיה שווינדווס מודיעה על אי התאימות. תודה לכולם אם הופיע הנושא כבר אני מצטער אני לא יכול לעשות חיפוש התצוגה גרועה מאוד והרזולוציה מאוד נמוכה.
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי במחשב הרדיסק אחד וCDROM, עכשיו הוספתי עוד הרדיסק אבל ב WINDOWS COMMANDER שני הכוננים של ההארדיסק התווספו אחרי הCDROM, כך הם מסודרים עכשיו: A: C: D: E: F: CDROM H: I: אז איך אני מסדר שכל הכוננים הקשיחים יהיו מסודרים אחד אחרי השני ולא שהCDROM יתקע באמצע? נ.ב. יש לי WIN XP PRO
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 310-15IKB 80TV שנפל לילדה (כנראה על הצד,שם יש סימנים) כשהוא דלוק, ממשיך לפעול אבל לא רואים כלום על המסך, המסך לא נראה שבור או סדוק. בחיבור למסך חיצוני-יש תצוגה על המסך החיצוני. מה הבעיה ו/או הפיתרון? יש למישהו מושג מהיכן להתחיל? (כרגע המחשב במצב מפורק כדי לנסות לאתר חוט/מגע/כבל רופף/מנותק ולא מצאתי) אשמח להכוונה ועזרה, תודה !
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-