עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by omershimran,

שלום. לפני יומיים עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי הכל מחדש. מאז יש לי שתי בעיות שלא נפתרות - 1. שומר המסך שלי לא עובד והמסך לא נכנס למצב חיסכון באנרגיה. מדובר בעכבר HP אלחוטי שמחובר בעזרת USB למחשב, וזה אותו עכבר שהשתמשתי בו לפני הפירמוט והכל עבד טוב. ניסיתי גם להוריד מהאתר של מיקרוסופט את ה "HID משהו משהו" שאמור לפתור את זה וזה לא עוזר. כרגע כאשר אני לא משתמש אני פשוט מכבה את המסך. 2. יכול להיות שקשור לבעיה הקודמת אבל לא בטוח - לאחר זמן מסויים שהמחשב פועל ואני לא משתמש בו, פתאום המחשב לא מגיב לעכבר. אני יכול להזיז את הסמן ולעשות קליק ימני אבל הקליק השמאלי לא מגיב לשום פעולה ואי אפשר לגשת לשום דבר כגון אינטרנט, קישורים אחרים על שולחן העבודה או אפילו תפריט ההתחל. במצב זה מה שאנ…

2. שלום לכול חכמיי הפורום לפני כ 9 חודשים קניתי זוג כרטיסי GT 7900 של XFX שאותם הרכבתי במערך SLI על שניהם התקנתי קירוריי זלמן אבל לא בשביל להמהיר אותם אלא מכיוון ש לא הייתי מרוצה מהתיפקוד של הקירור המקורי. לפני כ3 שבועות הם הראו סימנים של תקלה אז החזרתי אותם לחנות כדי שיחליפו לי אותם במסגרת האחריות. מאז אין לי כרטיסי מסך אני מצידי דרשתי פיצוי על כך שעברו יותר משלושה שבועות ועדיין אין לי כרטיסי מסך ובעל החנות אמר לי להיבואן ישלח לי זוג 7950 היבואן שלח לחנות רק כרטיס אחד שהלכתי כדי לאסוף אותו גיליתי שהוא שלח 7900 ולא הסכמתי לקבל אותו עד שיגיעו שני 7950 בעל החנות מסר לי לאחר יומיים שהיבואן טוען שהמהרתי אותם ולכן הוא לא חייב לשלוח לי כרטיסים בכלל ובגלל ש7900 הוא כרטיס בסוף מחזור…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  3. איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  4. שלום לכולם! קניתי מחשב חדש והעכבר הוא LOGITECH MX518 והמקלדת היא MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD המחשב מזהה לי את העכבר והמקלדת כPS2 רגילים.. הורדתי את התוכנה SETPOINT 3.1 של לוג'יטק אבל זה לא כולל דרייבר זה רק הגדרות לעכבר כנ"ל לגבי התוכנה INTELEYE 5.5 של מיקרוסופט שעוזרת לכוון המקלדת.. בתכלס הם פועלים אבל לא מזוהים בשמות שלהם...המקלדת פועלת טוב תמיד...אבל העכבר של לוג'יטק דורש שהתוכנה שלהם תמיד תהיה פועלת על מנת להשתמש בפונקציות העכבר... מה עושים? למישהו יש דרייברים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by N N C,

אני לא יודע מה קורה למחשב שלי בזמן האחרון אני מסוגל להשבע שהוא אחוז דיבוק או משהו זה מוזר קבצים נמחקים לי דרייברים מוסרים בפתאומיות, המחשב לא מזהה כרטיסים שמותקנים כבר יש לי בעיות בזכרונות פתאום המחשב נותן הודעת שגיאה בזמן שאני מעלה את himem.sys ואומר שגיאה ב- A20 או משהו כזה וזה עוד כלום הרבה פעמים המחשב נדלק אבל הביוס של הכרטיס מסך לא נטען, כלומר המחשב לא מזהה כרטיס מסך ואני לא מגיע אפילו למסך של ה POST איפה שהזכרונות וכל הכוננים מזוהים שלא לדבר על זה שפתאום הפלופי דיסק שלי גם לא מוזהה על ידיי המחשב ולפעמים גם הכוננים לא פועלים לי והמחשב לא מזהה אותם בקיצור בלאגן אחד שלם, וכל מה שיש לי לומר זה... הצילו !!! מפרט מחשב: לוח אם asus p3b-f bios revision 1005 מעבד פנטיום 3 45…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by o.k,

ערב טוב לכולם.. לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ?? אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  7. אז ככה,מחשב ישן : AXP 1700+ 256MB RAM GA-7VTXH mobo+ בעקרון אתמול קיבלתי את ה LG 4163B שלי ו מסך LG F700B אחרי שחיברתי את הצורב, והדלקתי את המחשב, לקח לו המון זמן לעלות ועוד לפני שווינדוז עלה, הייתה הודעה " Secondary master ATAPI incompatible" ו "secondary slave atapi incompatible" מייד חשבתי שזה הצורב, ניסיתי לנתק אותו, והדלקתי מחדש את המחשב,עדיין אותה בעיה. בדקתי, הכוננים מחוברים נכון(עד כמה שאני יודע) אבל בביוס הם לא מזוהים,וכנ"ל לגבי ווינדוז. עצות בבקשה,אני נואש.

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by zzroni,

שלום. מחשב פנטיום 3 500mhz אני שם זיכרון 1 של 128mb > מזוהה נכון. כאשר אני מוסיף עוד מקל זיכרון של 128mb אז הביוס מזהה 192mb ביחד. כל אחד לחוד מזוהה נכון > 128mb. כשאני שם מקל אחד של 128mb ואחד של 64mb >הביוס מזהה רק 128mb. ה-64mb לבד עובד טוב. בקיצור - הביוס מוריד 64mb מהזיכרון. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ariel_rg,

שלום לכולם יש לי מפצלי USB שלא נקלטים טוב במחשב - לאחר זמן מסוים הם מפסיקים לזהות התקנים שמחוברים אליהם (יש לציין שההתקנים כן מזהים את החיבור), וצריך לנתק את הכל ולחבר שוב וכו'. בעבר פרסמתי פה ת'ארד ולא ממש ידעו לעזור לי (כאן). אחריות כמובן לא הסכימו לממש, כי אצלם המפצל עבד (והוא לא יחכה יומיים כדי לבדוק את הטענה ההזויה שלי). עלה בדעתי שאולי זו בעיה של מתח (אע"פ שהם מחוברים מאחורה) - חוץ מהם מחוברים רק עכבר ומקלדת. עכשיו, כמה שאלות: 1. יכול להיות שאכן זו הבעיה? 2. אם כן, יש איזושהי אפשרות לשלוט במתח של היציאות (להעדיף אחת ע"פ השניה וכו')? 3. יכול להיות שאם אחבר אותם לSATA זה יעזור? יש אפשרות כזו בכלל? (עקרונית וטכנית) 4. אם לא... יש למישהו הצעות אולי??? תודה רבה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Spirit Crusher,

בחודש האחרון מדי פים קופצת לי הודעת ארור שאומרת שיש בעיה במקום מסוים בזיכרון וז הנותן לי את הכתובת של זה.. וכל הזמן אחרי איזה שימוש של שעה במחשב הראם ב PF USAGE מגיע למעל 800 מגהבייט בשימוש ואפילו יותר , לפעמים ל1.2GB מה יכולה להיות הבעיה? אגב יש לי 2 סטיקים של 256 מגהבייט של סמסונג ומערכת הפעלה XP תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by FC Chelsea,

יש לי כרטיס X1900XT וכשאני משחק STALKER אחרי 10-15 דקות מופיעים קווים מוזרים על המסך בצבעים שונים והוא מתחרפן. בשביל להיפטר מהם אני יוצא לווינדוס חוזר למשחק וממשיך לשחק אבל הפסים חוזרים שוב אחרי כמה דקות. אחרי כמה פעמים שאני יוצא מהמשחק וחוזר אליו בשביל להמשיך לשחק אני מקבל מסך כחול ואז רק ריסטרט יכול לעזור. ניסיתי את כלהדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך ( 7.1-7.5 ). מישהו יודע מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by Inter,

יש ברשותי מערכת של קראייטיב 7.1 וכרטיס קול האודיג'י 2... בזמן האחרון אני שומע הרבה מאוד פעמים רעשים שנשמעים כמו קצר רעש מוזר מאוד בקיצור ואני לא מצליח להבין את מקור הבעיה... יש למישהו רעיון מזה יכול להיות ? יש מצב שזה קשור לכרטיס או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by sagivstern,

טוב אז קודם כל תודה למי שעוזר לפני שאני עושה פירמוט אני אשמח אם מישהו יכול לפתור לי בעיה קניתי מחשב לאחרונה לאחר שהמליצו לי על מפרט בפורום, ואני מאוד מרוצה ממנו נכנסתי לאתר canyourunit בשביל לבדוק כמה משחקים אבל האתר לא עובד לי כמו שצריך, הוא נתקע על Detecting חיפשתי הרבה בשביל פתרון וכל הדרכים שהמליצו לא עבדו (להתקין מחדש java, דפדפן, visual c++redistributable וכו') ניסיתי גם את התוכנה שלהם שפועלת ישירות במחשב רק לגלות שיש בעיה (תמונה למטה) ממנה הבנתי שיש בעיה קצת יותר עמוקה במחשב... האם יש תוכנה כלשהי שמריצה בדיקה לחומרה של המחשב לבדוק שהכל תקין?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Itzik208,

ובכן, לא מזמן קניתי מסך חדש של סמסונג (Samsung 226BW), חיברתי אותו למחשב, והכל עבד טוף מאוד. לפני יומ-יומיים, כשניקיתי את המחשב קצת לפסח, פתאום אני שם לב שיש לכרטיס מסך שלי (Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro. ענתיקה רצינית) - יציאת DVI!! כמובן שהתלהבתי, וניסיתי לחבר את המסך דרך יציאת הDVI. אמממה - לא כ"כ פשוט, העיסק... בהתחלה, השארתי את המסך מחובר גם עם היציאה האנלוגית (D-Sub קוראים לה?), ופשוט לחצתי במסך על כפתור ה Source. נאדה. הוא עבר ל Digital ומיד חזר לAnalog (הוא מוגדר על בחירה אוטמטית). גם כשביטלתי את הבחירה האוטומטית - לא התקבל אות מה Digital. נסיתי להתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס, מה שהחזיר לי את ה Control Panel המעצבן של ATI עם הפעלת הווינדוס. במאפייני שולחן …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  15. שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך און בורד הנקרא : ati radeon hd3200 עם כניסת hd \dvi\vga יש לי צג מחשב lcd הנקרא asus vh222 22inch אתמול בשעה טובה רכשתי טלוזיה lcd מסוג טושיבה 32 inc + כבל hd. שאני מחבר את צג המחשב בלבד ב dvi למחשב מופיע לי בפנל ניהול של הכרטיס מסך ככה: משמע למחשב מחובר צג אחד אסוס. שאני מחבר למחשב בנוסף (צג אסוס כבר מחובר )את הטושיבה עם כבל ה- hd ,לא מוצגים לי שני מסכים בפנל ניהול שאני יכול לשלוט עליהם אלא רק מסך אחד של טושיבה,תמונה להמחשה : כרגע המסך הרגיל של המחשב (אסוס ) והטושיבה מחוברים למחשב,ובכל זאת הוא מראה רק את הטושיבה,עקב כך יש לי כמה בעיות : 1.שאני שם בטושיבה את ערוץ ה- hd המסך של המחשב (אסוס ) נכבה,ואני יכול לראות רק בטושיבה.בגלל …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by at,

יש לי לוח אם של ABIT BD7II, בכללי אין לי בעיות איתו אבל יש לי כל זמן בעיות עם חיבורי USB אתמול חבר שלי שהעלה רעיון ורציתי שתגידו לי האם יכול להיות דבר כזה , ואיך מטפלים? אז ככה הלוח תומך בחיבור USB2 יש SP2 אז לא אמור להיות בעיה הקטע הוא שלאורך תקופה אני נתקל בבעיות זיהוי של מכשירים שמתחברים דרך ה-usb הם מזוהים ועובדים תקופה מסויימת אח"כ מפסיקים והאמת שכבר לא חוזרים לעבוד, לא ייחסתי לזה חשיבות חשבתי שזה בעיה של המכשירים עצמם כי הם גם הפסיקו לעבוד במחשבים אחרים. המקרה האחרון קרה לפני כחודש עם disk on key של 128MB שתומך ב USB2 תקלה דומה היו בקורא כרטיסים של CF ובעוד מקורא כרטיסים אחר של חבר שלי מחברה זהה. לעומת זאת כל משכירים שמבוססי USB1 ברוך השם לא עשו בעיות - מדפסת לייזר…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by greataviv,

הרכבתי מחשב חדש .בקדמת המחשב יש שני יציאות USB המאוגדות ביחד ע"י חיבור 7 פין לבן . הקצה של קבל זה , אשר אמור להתחבר ללוח האם אינו מתאים . (צריך חיבור עם 5 פינים ומתחת 4 פינים) כמו כן איני יודע עם הקבל אמור להתחבר לחיבור אחד עך הבורד או להתפצל לשני חיבורי (כי יש שני יציאות ) אודה לעזרה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  19. יש לי מסך חדש של DELL 2209WA המסך מחובר למחשב בחיבור DVI כשהמחשב דלוק הרבה זמן ולא משתמשים בו המסך כאילו "נכבה" נכנס למצב שקט (מנורה כתומה) והוא לא נדלק, רק כאשר אני מכבה תמחשב דרך הכפתור כיבוי במארז אותו דבר קורה לי כשאני מכבה תמחשב ומדליק אותו אחרי כמה שעות... המחשב עולה אבל המסך לא (עוד הפעם מנורה כתומה) אז אני עוד פעם מכבה תמחשב דרך הכפתור במארז ואז מדליק שוב וזה מסתדר מה אמורה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by davidb151,

שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by itzik2025,

שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by Twisted,

שלום ! יש לי בעיה כשאני מנסה לחבר שני HDD's של חברת SEAGATE ללוח של ABIT ISE7 אממ ניסיתי גם עם בקר RAID וזה לא עולה הבעיה שלי היא כשאני מחבר את שניהם ביחד הוא רושם לי ב STARTUP BOOT DISK FAILED PLEASE INSERT SYSTEM DISK אן משו בסיגנון אפשר עזרה בבקשה? תודה מראש

23. Started by eran1,

שלום לכולם. יש לוח אם k8nf- 9 של ג'יגה בייט עם שמונה חיבורי USB, שניים מהחיבורים נמצאים בקדמת המחשב. כשאני מנסה לחבר את הנגן mp3 שלי של חברת i-river ל- USB שבקדמת המחשב אין תגובה מהמחשב כאילו לא חברתי כלום, וכשאני מחבר אותו מאחורה הוא עובד מצויין. כזכור לי שחבר שלי חיבר אצלי את הנגן שלו ב- USB מקדימה לא היתה שום בעיה. איך אני יכול לבדוק את חיבורי ה- USB ולראות האם כולם תקינים? ואולי בכלל אני צריך לעשות משהו אחר בנושא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להריץ אוורסט, לבדוק אם המצב תקין....אך, חיישן טמפרטורת המעבד מסרב להראות טמפרטורה! בדקתי בהגדרות, ושם הכל תקין......הטמפרטורה אמורה להיות מוצגת, אך זה לא המצב! יכול להיות שהחיישן נדפק? (מסיבה לא ברורה?!) או שהתוכנה פשוט דפוקה (everest ultimate edition 2006 v3.00.630) תודה לעונים -רון

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by x-dude,

או קיי אז ככה,יש לי חדר אחד בבית שעבר שם 3 דורות של מחשבים,החל מפנטיום 1 עד כרגע פנטיום 4 1.6Ghz. בזמן האחרון נשרפים לי שם ספקי כח בתדירות גבוהה (אני מדבר על אחת לכמה חודשים),בחדר אחר בבית יש לי מחשב שעובד כבר קרוב ל 3 שנים בלי שום בעיות. לפני אמממ שנה+ בערך היה פה איש חברת חשמל שבדק את המתח של החשמל בבית,זה היה על מינימום אבל עדיין עובר. מה אני יכול לבדוק ולעשות באותו חדר שנראה לי שזה בעיה בחשמל? תפרטו קצת כי אין לי מושג בחשמל :

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.