תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אקבל את חלקי המחשב החדשים שקניתי. לא הרכבתי מחשב בעבר, אך יש לי ידע נרחב בחשמל ואלקטרוניקה. השאלה שלי היא כזו; לאחר שארכיב את כל הרכיבים והכבלים למקומם הראוי ... האם עליי להתעסק ולהתקין בעצמי את ה-BIOS ? או שזה נטען באופן אוטומטי ומזהה את כל הרכיבים וכל מה שנותר לי הוא להתקין מערכת הפעלה ? נ.ב - סליחה אם זה לא כ"כ קשור לפורום הספציפי הזה, פשוט לא ידעתי לאן לשייך את זה ממש. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בזמן האחרון לאחר מספר שעות שהמחשב עובד הסאונד פתאום נעלם לי. או לחילופין הסאונד נעלם לי מספר דקוות תוך שיחה בסקייפ (לפעמים גם הסקייפ תוקע את המחשב). כשאני מנסה באותו רגע להתחכם ולהתקין את הדרייבר של הקול מתוך הדיסק שקיבלתי עם קניית המחשב אינני מצליח לעשות זאת, הדיסק נתקע. כאשר אני מכבה ומדליק את המחשב מחדש הסאונד עובד כרגיל עד לפעם הבאה. דגם לוח האם שבידי הוא : foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l ואני גם עובד עם דיסק קשיח חדש לגמרי.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
פתאום קפץ לי מסך כחול בויסטה 64 אחרי שעשית דיבאג זה מה שהיה כתוב הרצתי בדיקה מקיפה על הזיכרונות של 6 שעות ולא נימצא שום בעיה האם באמת הבעיה היתה בזיכרונות או שזה משו אחר?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה (לא) שייך לפורום הזה. קניתי מחשב חדש (<-- מפרט). עכשיו אני מדליק אותו ומדי פעם הוא פשוט נדלק (האורות והמאווררים) אך לא יותר מזה. יש אולי פעילות של 2 3 שניות של הארד דיסק וזהו. אין צליל של הדלקה כמו שיש בדר"כ. המחשב נדלק אך וינדוס לא עולה. לא משנה כמה זמן אני מחכה. כך צריך לנסות לכבות/להדליק אותו 3 פעמים עד שהוינדוס עולה. יש לציין שאין הודעת שגיאה או משהו (לא בעבר ולא בהווה), פשוט המסך כותב אין אות מהמחשב ולא עולה שום דבר (גם לא הביוס) לאחרונה שמתי לב לדבר מעניין: אם אני מוציא את הכבל של המודם (terayon tj715x) אז המחשב נדלק ללא בעיה מהפעם הראשונה. מכיוון שזה מטרד כל הדלקת מחשב להוציא כבל של המודם ואז להכניס אני רוצה לדעת מה הבעיה. כיצד ניתן לתקן או…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תגידו מה עדיף לשים בביוס שהמתח יהיה קבוע? או אוטומטי? כי אצלי במנוחה הוא על 0.920 voltage ובמאמץ 1.056 ושילדים מעלים פה תמונות מ CPU-Z עם אותו מעבד יש להם יותר voltage מימני אולי ביגלל זה קרייסיס עובד לי עם תקיעות? והמחשב ליפעמים קופא? כי יש לי כרטיס חזק 9800gtx+ ואחשיו המעבד על צריכת AUTO לדעתי כי זה עולה אוטומתי במאמץ אז מה לעשות אני לא הבנתי בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה רצינית. אוקיי דבר ראשון שאני מנסה להעלות את המחשב רגיל (מותקנת WIN XP) מופיע לי הודעת שגיאה שהמערכת פיספסה קובץ וזה מה שמפורט \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM רשום לי שאפשר לתקן את זה דרך ה RECOVRY CONSOLE אני מעלה דיסק של XP עם SP3 מובנה בהתקנה , ההתקנה עוברת את השלב שהיא טוענת קבצים והיא מגיעה לשלב שהיא אומרת לי SETUP IS STARTING WINDOWS ולאחר מכן יש עוד כמה דברים קטנים שרצים ואז מופיע מסך כחול. חיפשתי בגוגל לא מצאתי משהו בכל מקרה מה שרשום לי במסך הכחול זה דבר כזה: 0X00000051 (0X00000003,0X00000001,0X000FF000,0XE1220FF0) חברה אני צריך ממש עזרה אז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם לוח אם P5BE של אסוס.כבן שנה וחצי לערך.לפני כיומיים רכשתי לו דיסק קשיח חדש,אך שחיברתי אותו אחד מחיבורי הסאטא היה שבור מעט וחיברתי את חיבור כבל הנתונים (לא כבל המתח) הפוך ומאז המחשב נדלק,המאווררים פועלים אבל אין תצוגה והמסך לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח? הצילו..
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE. לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו. יש לכם מושג מדוע זה קורה? איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם יש אפשרות לשמור על המידע? תודה למגיבים...
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב ככה חיברתי את המחשב שלי ששבוע לא השתמשתי בו פתאום אני קולט הכל נדלק אין את הביפ הרגיל שיש וגם אין תצוגה על המסך.. ניסיתי כל דבר אפשרי. הוצאתי את כל הכוננים הקשיחים,הצורבים,הזכרונות,המעבד הקירור הכל פשוט הכל חוץ מהספק והספק פועל למה הנורית הקטנה של הלוח נדלקת. קיצר אני מפעיל את המחשב ואין ביפ הלוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהמחשב נתקע בזמן משחק יש לציין שזה יכול לקרות אחרי חצי שעה או אחרי שעתיים בדקתי טמפ' והכל נראה בסדר. הדרייברים של הכרטיס מסך והכרטיס קול מעודכנים. שהמשחק נתקע על המסך אני רואה תמונה לא ברורה והסאונד ממשיך לעבוד לפעמים זה נותן לי לצאת לשולחן עבודה ולפעמים רק ריסט עוזר. enermax liberty400w e6300 Gigabyte GA-965P-S3 2*1gb g.skill nvidia8800gt תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הורדתי משהו, כמה קבצים (ותוכנות) היו פתוחים, מוסיקה בוויליום גבוהה, פתאום המסך התחרבש והמוסיקה קפצה.. חיכיתי איזה 10 דקות, ולא הייתה תגובה. כיביתי אותו מהלוח אם מאחורה, ניתקתי את הכבל הראשי של כל החשמל בחדר, וחיכיתי 10-15 דק' שהמתח ירד. הדלקתי, והכל היה בסדר חוץ מזה שכונן D נעלם (אבל זה כבר בטיפול בפורום אמצעי אחסון). קיצר מישהו יכול להגיד לי למה הוא פתאום קרס? נ.ב היה לי אוברקלוק (הגבול של הלוח) לפני קצת יותר משבוע, אבל ביטלתי אותו. יכול להיות שזה קשור?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לא היו צפצופים המרמזים על בעיית חומרה כלשהי. לא עזרו תחינות, בקשות, איומים כעסים. זה קרה לי יותר מפעם אחת ואיני יודע מדוע ואיני בטוח שלא ישוב שוב. את ה"תקיעה" האחרונה של הביוס היום פתרתי על ידי כיבוי המחשב וניתוקו מן החשמל למשך כמה דקות (אפילו נגעתי בו כדי לנטרל אולי חשמל סטטי). לאחר החיבור לחשמל מחדש והדלקת המחשב, הכול עובד מחדש מצוין. אם תופעה זאת מרמזת על בעיה שעשויה להסתבך ומישהו יכול להסבירה ואולי לייעץ כיצד למנוע את הישנותה, אודה לו מקרב הלב הלוח הוא: GA-G31M-S2C והביוס הוא המעודכן ביותר. ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אתן קצת רקע לבעיה, אתמול ניסיתי להתקין משחק מחשב שהיה אמור לעבוד ומסיבה כלשהי נתקע בשלב ההרצה וכדי לצאת מזה היייתי חייב לעשות ריסט מאז התחילו הבעיות הסרתי את המשחק ועדיין המחשב נתקע או מרצד חשוב לי להזכיר שבפעם הראשונה שהוא התחיל לרצד הצלחתי לראות שהוא הסיר דרייבר כלשהו של המסך אבל לא ראיתי שום דבר בדרישה להתקין מחדש ולכן ביוזמתי התקנתי מחדש ועדיין זה קורה, דבר נוסף בזמן הריצוד אני יכול לצאת מהמשתמש ולהחליף משתמש התמונה חלקה. מלבד התקנת המשחק עשיתי דבר נוסף שאני חושד שגרם לבעיות, אציין זאת למרות הסבירות הנמוכה הגדרתי בביוס שהמקלדת תופעל ביואסבי אני משתמש במקלדת אלחוטית ורק אתמול שיניתי את ההגדרות, אני מצטער אם הנושא יצא מבולגן את כל זה אני כותב מהפלאפון, לכל מי שתו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בשבוע האחרון התחילו ארטיפקטים ואני רואה בעיות לפעמים במשחקים מה אני יכול לעשות? לצלצל לחנות?SKYPC)0
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
התקינו לי בחנות את המעבד, לוח וזיכרונות החדשים (E8400, EP45DS3L, 4G). ומאז קורים 2 דברים- או שאני מפעיל את המחשב ופשוט לא עולה כלום וכתוב- Disk boot failure, insert system disk and press ok או שהווינדוס פועל (לא קורה מה שקרה למעלה), אבל יותר מאוחר כונן G:\ (שהוא ההארדיסק השני שלי), פשוט נעלם וצריך להפעיל את המחשב מחדש. 2 הבעיות מסתדרות רק כשאני פותח את המארז ונותן כמה לחיצות על הכבלים משום מה... מה הבעיה פה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שחקתי Q3 כהרגלי פתאום המחשב נכבה לגמרי לא עשה ריסט או משהו אמרתי אולי תקלה פשוטה הדלקתי בחזרה המחשב בטעינה של ה WINDOWS עשה עוד פעם כיבוי עצמי בדקתי בב BIOS הכל בסדר כל המתחים טובים בדקתי ב EVEREST אפשר לראות בתמונה שמתח 12 לא מופיע מוזר אגב לא להתייחס ל POWER SUPLLY כי זה לא נכון חיברתי מאורר שיושב על ה HDDלחיבור שלו יש לי ספק גירני או איך שאומרים את זה בקיצור חסר שם כל עזרה תתקבל בברכה חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-