עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yatirbenari,

שלום, נמחקו לי מהמחשב כמה קבצים, השתמשתי בתוכנה לשחזור קבצים (RECUVA), אבל שחזרתי אותם לאותו כונן שהם נמחקו ממנו, ואי אפשר לפתוח אותם, יש רעיון מה לעשות הלאה? כשאני מנסה להפעיל שוב את התוכנה למצוא קבצים שנמחקו, הוא לא מראה לי את הקבצים שכבר שחזרתי תודה

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  2. Started by igalgerman,

שלום קניתי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 6450 הכולל חיבור HDMI. התקנתי את הדרייבר ומה שקרה זה שהדרייבר של הכרטיס קול נעלם. בPLAYBACK DEVICES מופיע רק תצורת קול אחת HDMI ובמנהל התקנים לא מופיע הכרטיס קול כאשר אני מחבר את הHDMI שומעים מהטלווזיה וכאשר אני מנתק אותו רשום שהרמקולים לא מחוברים למחשב למרות שהם מחוברים . יש לי מחשב:hp pavilon 6020.is עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 32BIT תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by alex542,

לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Chumlee,

לאחי יש מחשב G2020 עם 8 גיגה זיכרון וכל פעם שהוא מפעיל גוגל כרום - כמה דפדפנים המחשב מגיע בקלות ל 7-8 גיגה PF ואז הארד דיסק נחנק הסתכלתי על המנהל משימות שם כל כרטיסיה לקחה בין 1.5-2 גיגה' בייט זה מטורף !!!! אם אני אפעיל דפדפן או שניים המחשב יצליח לסחוב אבל עם 5 דפדפנים הכרום פשוט גומר את המחשב הכמות זיכרון שהגוגל כרום לוקח זה הזוי !!!!! דווקא במנהל משימות התוספים לא לוקחים הרבה ושללתי את הבעיה שזה נובע מהם . שאחי עובד על ה FF פותח 20 דפדפנים והמחשב עובד סבבה שאני אומר המחשב הכוונה לזיכרון .. כדי לעבוד עם גוגל כרום " בכיף " צריך 16GB RAM ואני לא צוחק . אם כל דפדפן לוקח 1.5-2 גיגה' ואני מדבר על אתרים מצחיקים לא כבדים בכלל SCORES 365 , ZAP , אפילו סתם אתרים עם מידע בלי פלאשי…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. היי, יש ברשותי שתי נתבים: אחד של Audiocodes שקיבלתי מתקופת היותנו לקוחות ב012 ועוד אחד שרכשתי מזמן Edimax wireless 802.1 ln אנחנו כרגע מחוברים עם סיבים של פרטנר 300 מגה - הכוללת שכירות נתב TechnicolorTG789 (יש בנוסף אל הנתב קופסה שחורה קטנה שאין לי מושג מההשימוש שלה) לאחרונה גיליתי שאפשר להשתמש בנתב הפרטי ובכך לחסוך את עלות ההשכרה רק שפרטנר לא ממהרת לנדב את המידע כיצד להתחבר. האם מישהו פה ידע להסביר לי איך עושים את ההחלפה? הגדרות במחשב וכו'? כמו כן מישהו יודע מה השימוש של הקופסה השחורה המחוברת לנתב ומשם לשקע הטלפון? המון תודות

6. Started by THE FOX,

כיצד ניתן לאפשר פעולה רצופה של היציאה האופטית מן הכרטיס קול המובנה? מדובר בלוח GIGABYTE ‏EP43-DS3L

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. https://www.youtube.com/watch?v=mlY2QjP_-9s

9. Started by rabbit,

1. כאשר אני מפעיל את המחשב אז לוקח לתוכנות שבצד ליד המחשב כמה דקות לעלות חשבתי שזה בגלל שלא פירמטתי הרבה זמן אבל היום פירמטתי ואותה בעיה אין לי מושג אך לפתור אותה ... 2. המחשב מבצע ריסט באופן אוטומטי בלי שום הודעת שגיאה או בעיה למרות שביטלתי את האפשרות לביצוע ריסט אוטומטי והמעלות של המחשב הם בסדר גמור כך שזו לא הסיבה אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור לי...

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שמעו, אני מפעיל את המחשב ושזה טוען לי את הווינדוס פתאום זה מראה לי מסך כחול קטן כזה ועושה ריסטרט לא עשיתי OC מה לעשות אבל נכנתי לביוס בלי לשנות כלום עשיתי גם DEFULT SETTING אני מאוד מתעניין ב-OC נכנסתי לביוס לראות איך זה נראה ולתכן את ה-OC שלי עשיתי אפילו בדיקת OCCT לפני כן והכל היה תקין

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SendaRider,

אוקיי אנשים יש לי GeForce 8800 GTs 320 וכשאני נוגע בו הוא חם טיליםם .. אבל ממש! המאוורר עובד והכל טוב ואני לא יודע מה לעשות! אני גם לא יודע איך לבדוק טמפרטורה ! תעזרו לי !

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום רב, יש לי דיסק חיצוני WD my book בגודל 320 GB הדיסק מחובר למחשב באמצעות כבל USB הורדתי למחשב קובץ בגודל 7.6GB בפורמט MKV וניסיתי להעתיק אותו לדיסק החיצוני, אך משום מה, הפעולה לא מצליחה, ומתקבלת ההודעה שאותה אני מעלה לפורום. וזאת למרות שיש כ-280GB פנוי על הדיסק. מן הראוי לציין שכמה דקות קודם לכן, העתקתי לדיסק הזה קובץ דומה בגודל 3.7GB ללא שום בעיה. כמו כן ניסיתי להעתיק (לאחר הנסיון הכושל) קובץ פשוט בפורמט AVI בגודל כ-1GB וגם זה הצלחתי בקלות מה יכולה להיות הסיבה שלא ניתן להעתיק את הקובץ המסוים הזה??? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. במחשב חדש לאחרונה יש תופעה מוזרה: המחשב שדולק 24/7 מאתחל עצמאית בשלב כזה או אחר ולאחר מכן לא מצליח לעשות BOOT - לא מזהה דיסק עם מערכת הפעלה. עד כה זה קרה פעמיים, פעם ראשונה ניתקתי את הדיסק המשני (ה1000GB) והעלתי מחדש עם דיסק מע' ההפעלה בלבד וזה הסתדר. לאחר מכן חיברתי את הדיסק המשני חזרה. לאחר כיומיים זה קרה שנית. הפעם כיביתי את המחשב והלכתי לעבודה. כשחזרתי פשוט הדלקתי והמחשב עלה רגיל. תוכנת BLUESCREEN לא מאתר לוג מינידאמפ, וטוענת שלא היה קראש. תחושתי האישית זה שהSSD עליו מע' ההפעלה מזייף. או אולי יש קשר להגדרות IDE/AHCI שגויות? אודה לעזרה כיצד לגשת לבעיה... מצ"ב מפרט המערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nir767676,

שלום, רכשתי זיכרון חדש, שתי סטיקים של 512mb ddr400 של kingston ויש לי כמה בעיות עם ההתקנה שלהם - לאחר שחיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, נכנסתי לBIOS והיה רשום לי שם שלמחשב יש רק 512MB זיכרון, ולא 1024 כמו שמחובר למחשב והבעיה השנייה היא, שעכשיו, כל פעם שאני מפעיל את הוינדוס, המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל דקה בערך... אז לבנתיים החזרתי את הזיכרון הישן שלי והוינדוס עובד בסדר אם למישהו יש מושג למה זה אני יודה לו מאוד ד"א אם זה חשוב - לוח אם - ASUS pm4s533-vm מעבד - pentium 4 2400Mhz

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מחשב(רוב החלקים יש לי ) החלקים שאני רוצה לקנות זה: לוח אם :Gigabyte GA-H55M-S http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4893&CatCode=601 מעבד: intel core i3 530 box זכרונות:X2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 השאלה היא האם ספק כוח מדגם:FSP http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5041&CatCode=409 יחזיק מעמד? נ.ב אני מוסיף כרטיס מסך HD4650 +1GB תודה לכם!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by akruvi,

שלום, יש לי מחשב עם 512 זכרון DDR בשני סטיקים של 256. היות ובלוח ASUS P4S800D יש 4 סלוטים, החלטתי היום להרחיב ל1GB. קניתי עוד שני סטיקים של 256, כמעט בדיוק אותו דבר כמו הקיימים (רק עם Timing קצת שונה), וחיברתי אותם לסלוטים השחורים בלוח. פוף - אין מחשב. טוב, יש מחשב, אבל יש צרות, על פי סדר ההתרחשויות: 1) כשלוחצים על כפתור ההפעלה, כלום לא קורה. רק אם לוחצים על ריסט פעם או פעמיים הוא עולה. 2) כשעושים ריסט, מכל סיבה שהיא, גם אם אני בביוס ועושה שמירת שינויים, המחשב לא עולה. 3) נפילות אקראיות במשחקים 4) מסך כחול ושגיאת IRQ שחוזרת על עצמה ברגע שווינדוז עולה. כשניתקתי את שני הזכרונות החדשים, הכל חזר לקדמותו (אני מקווה, זה היה רק לפני 10 דקות). שיחקתי ושיחקתי, ונראה שהבעייה לא טמו…

• 16 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by אורי סלמן,

יש לי כרטיס SSD 120 גיגה והוא כמעט מלא.. זה יכול לגרום לאיטיות כלשהי או הורדת FPS במשחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Wildatack,

חברה אני חדש בתחום המחשבים !! בענין הפירמוטים וכו' ואני רוצה עזרה שתאמרו לי איך מפרמטים !! דחוף !!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by IDAN AMRAM,

אני משתמש באימיול החדש של ליונטוורק גירסא 5 ..... הכל פועל כמו שצריך חוץ מזה שאני מקבל הודעה על הקובץ קרדיט כל פעם שאני מפעיל את אי מיול אני לוחץ אישור ואז ההודעה שוב מופיע שוב אישור ושוב מופיע ככה 6-7 פעמים.... זה מעצבן..... מישהו יודע איך לטפל בזה?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by טוהר2324,

המטען שלי לא מצליח להטעין את הסוללה ל 100% האם יש פיתרון לדבר או שצריך לקנות מטען למחשב נייד חדש?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  21. התקנתי ליתר דיוק אחי התקין אותו במחשב (אחי הוא מהנדס חשמל) לאבא שלי במחשב את כרטיס הרשת הבא: http://www.imatrix.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=185. כך שאני בטוח שההתקנה טובה. המחשב הוא עובד עם Win xp +Sp3 מעודכן. המעבד הוא פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ, עם 512MB זיכרון (ddr). אחרי מספר דקות שהמחשב פועל, הוא קופא. היה לי את הסיפור הזה, לפני מספר שבועות, כאשר אני התקנתי את הכרטיס. אבל אז כנראה שלא התקנתי את הכרטיס בצורה טובה (לא עד הסוף) והכרטיס נשרף (לדברי הטכנאי, שאמר שהכרטיס מקצר). החלפתי את הכרטיס שהוא באחריות (קניתי אותו לפני כחודשיים). עכשיו כשאחי התקין אותו הבעיה חוזרת. אשמח לדעת מה הבעיה, ואיך לפתור אותה. אם דרושים פרטים נוספים בקשר למחשב או אחרים, אשמח לספק. אציין …

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by almog14,

שלום לכולם. יש לי בעיה שמופיעה בשני מחשבים שונים על שתי OS שונות xp32 ן 7 64: הכפתור האמצעי של העכבר בחלק מהתוכנות אינו מבצע את הפונקציות הרגילות. בדפדפן אינטרנט הוא אכן פותח טאב חדש בלחיצה עללינק, אבל זורק אותי לראש הדף הנוכחי. בסייר הקבצים (המחשב שלי...) הוא עושה פעולה שהיא כנראה שילוב של ctrl+A, + ctrl+C. ובתוכנה אחרת שאני עובד עליה הוא נותן פעולה שמקבילה רק ל ctrl+C ובתכנה שלישית הוא אכן נותן את אופציית הגרירה, אך רק לפרק זמן של שתי שניות רצופות. ניסיתי להחליף עכבר, ולא עזר. למיטב זכרוני הבעיה התחילה בשני המחשבים כשהיה מחובר אליהם עכבר B110 של לוג'יטק. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה של התמיכה בעכבר של לוג'יטק וגם לא עזר. אנא עזרו.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by omry8728,

אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. שלום, בימים האחרונים המחשב שלי סובל מבעיות חמורות מאוד, בעיקר BSOD. - Blue Screen of Death לאחר קריאה מרובה על הבעיות אני חושב שהבעיה היא בזיכרון RAM במחשב. אי אפשר להגיע לווינדוס ואי אפשר להתקין ווינדוס חדש, לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני חייב לנסות לגבות חלק מהקבצים החשובים שיש על המחשב, במעבדות הם אף פעם לא מתחייבים לשמור לך על המידע במהלך התיקון. אני מחפש איזשהו boot disk שיתן לי גישה לשורת הפקודה ודרך שורת הפקודה אני אוכל להעתיק קבצים מהארדיסק לכונן USB נייד. מצאתי והורדתי boot cd של ווינדוס 98 ובאמת הצלחתי להגיע איתו לשורת הפקודה והוא אפילו זיהה את ה USB ככונן אבל הבעיה היית שהוא לא זיהה את הארדיסק שלי. אשמח אם מישהו מכיר איזשהו boot disk שיתן לי את הגישה הזאת …

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by zolder,

אני הולך להחליף מארז וצריך להעביר את כל הדברים ואני רוצה לעשות את זה לבד אבל לא כל כך מבין בזה. האם זה מסובך עד כדי כך או שכדאי ללמוד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.