תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חבר המחשב החדש שלי מאיבורי קפא לא זז כלום עד שעושים ריסט ...יש לציין שהמחשב חדש עם אנטי וירוס ונסרק ולא נמצאו וירוסים ..רציתי לדעת האם זה שייך להגדרות של ה bios שיותר מדי גבוהות למחשב והאם מומלץ להחזיר להגדרות ברירת מחדל?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת Lexmark x6170. היום ביצעתי פורמט, והורדתי את הדרייבר הדרוש למדפסת והתקנתי. לאחר ההתקנה ניסיתי להדפיס על מנת לבדוק עם זה עובד אך המחשב לא זיהה את המדפסת. מה אני אמור לעשות ? עד לפני הפורמט זה עבד כמו שצריך.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הוצאתי את הכ.מ, שימנתי אותו, דיי הרבה האמת..החזרתי אותו והמחשב פשוט לא הגיב, לחצתי על כפתור ההדלקה ולא קרה כלום... מה אם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. כאני מדליק את המחשב כמעט תמיד לא רואים כלום על המסך (המסך שחור), בדרך כלל אחרי כמה ריסטים או ניתוק וחיבור של הכבל של המסך למחשב זה מסתתדר. משהו יודע מה הבעיה? בעיה בכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי P4 בן 4 שנים שמריץ win-xp. מיד אחרי נפילת מתח שהפילה את המחשב המחשב לא זז. אני מדבר על 10 דקות עד ש windows מסיים לעלות! גם אחר כך הוא לא זז ומראה "שימוש ב CPU: 100%". כל כמה דקות השימוש ב CPU מסתדר לחצי דקה ואז חוזר ל 100 ושוב שום דבר לא זז. הרצתי בדיקות על הדיסקים והכל תקין. גם כמות הזיכרון שמוצגת זהה למה שיש ומהירות ה CPU תקינה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת,כשאני נכנס למשחק כלשהו העבר והתצוגה זזים בקפיצות קטנות בעיה חמורה..תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד AMD אתלון 3800+ למעבד יש תכונה cnc - שמפחיתנ את מהירות השעון של המעבד והמתח שלו בזמן מנוחה וככה שולטת על ההתחחממות שלו. התקנתי את הדרייבר ולפי ההוראות באתר של AMD כדי להפעיל את התכונה הנ"ל יש ללכת לצריכת חשמל ולעבור למצב של "ניהול צריכת חשמל מינמלית" (ואז המעבד ירד במהירות שלו כדי להפחית החום) כשאני מנסה לעשות אתזה המחשב נתקע, ועל המסך יש קשקוש של צבעים בדקתי בביוס והאופציה שלcnc פעילה, כמו כן התקנתי פאץ' של ווינדוס לגבי בעיות בצריכת חשמל של מעביד כפולי ליבה ראו כאן: http://support.microsoft.com/?kbid=896256 לא עזר כלום האם למישהו יש מושג מה קרה ואיך אני גורם לכך שהדרייבר יפעל? תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב קופא בפעולות רנדומליות, במה הבעיה? יש לי מחשב חדש לחלוטין (מפרט בצד), מערכת Windows XP SP2 מעודכנת, אנטי וירוס NOD 32, פיירוול של Windows ואני עושה בדיקות וירוסים ותוכנות ריגול באופן סדיר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם היא יכולה לנבוע מבעיה בחומרה? עדכוני ביוס? זכרונות? מעבד? או שמא מדובר בתוכנת ריגול? או סתם משהו שרץ ברקע? אשמח לקבל כיוונים לפתרון, תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המפרט בצד. מה שקורה, זה שאני משחק משחק כבד כלשהו - כגון BF2142 או Lostplanet החדש.. בlostplanet המחשב נתקע לאחר 4-5 דקות של משחק, אני לא מצליח אפילו להספיק להכנס לבניין... בBF2142 הוא נתקע רנדומלית, פעם אחרי שעה, ולפעמים גם אחרי שעתיים... התקיעה היא בעצם תקיעה של כל המחשב, הוא לא מגיב בכלל. בזמן שהמחשב תקוע מופיע לי המשחק עם סאונד תקוע והתמונה האחרונה עם שבירות טקסטורות על המסך. הוצאתי סטיק סטיק והחלפתי בינהם, הם לא הבעיה... עזרה בבקשה! אין לי מושג מה זה... דרך אגב, 3DMARK06 רץ מצויין עם תוצאה של 9328 בסטוק כמובן הכל, ו ATI TOOLS רץ לי שעתיים ללא ארטיפקטס... מה נסגר עם המחשב!?!?!!?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
המחשב עושה 2 צפצופים מציג לי על המסך error 0175:bad crc1, stop post task מה הבעיה? מחשב נייד מסידרת טינקפד של IBM
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מבצע את ההתקנה ורגע לפני באותו מסך שאני בוחר האם לעשות ריקוברי או סטאפ הוא מודיע לי כשאני בוחר בsetup שהוא לא מוצא את ההארד דיסק .. אני יודע שיש לזה פיתרון אבל שחכתי איך עושים את זה בבקשה עזרה.. תודה מראש לעזורים.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוףףף... הייתי באמצע משחק ואז הופיע לי מסך כחול אני צריך שתגידו לי איך מסדרים את זה....בבקשה הנה הלינק לתמונה : http://www.speedyshare.com/965250849.html אני יודע שזה לא הכי ברור...אבל תעזרו לי ... תודה !
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי התקנתי VISTA שעובד מצוין. הבעייה היחידה שיש לי זה שמופיע על המסך איזור מרוח שממש מקשה על הראייה. אני מצרף תמונה שהוכנה בפוטושופ כדי להמחיש. אגב, ויסטה מזהה לי את המסך כ Generic PNP . נתונים: כרטיס מסך: 6600GT 128 Nvidia Gigabyte דריוור: אחרון מאתמול. לוח: p4gd1 מסך: 996PF MAG תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על כונן D הוא אומר לי שיש לי סה"כ קיבולת מקום בכונן 64 ג'יגה, ואומר לי שיש לי מקום פנוי 12 ג'יגה. עכשיו עשיתי מאפיינים על כל הקבצים שיש לי בכונן D (כולל קבצים מוסתרים וקבצי מערכת) וזה אומר לי שהכל תופס 40 וקצת ג'יגה... חישוב קצר 64-40=24, מישמע אמור להיות לי לפחות 20 ג'יגה פנוי... ולא 12 כמו שזה מציג... אם זה עוזר, מערכת הפעלה XP פורמט כונן NTFS ההארדיסק שעליו מדובר הוא 80 ג'יגה סה"כ, והוא מחולק לכונן C וD, בכונן C יש 10 ג'יגה ובכונן D יש 64.7 ג'יגה. עשיתי את הפעולות הבאות, שלא עזרו: בדקתי שהסל מיחזור ריק עשיתי סריקת שגיאות (סורק דיסק של ווינדוס XP) עשיתי איחוי דיסק (של הווינדוס) בדקתי שהזיכרון הוירטואלי הוא לא זה שתופס לי את המקום מחקתי קבצים זמניים מ…
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להסיר את הדריבר שלי כדיי להתקין דריבר חדש יותר, אני רוצה לדעת עם יש פעולה מסויימת שאני צריך לעשות כדיי להסיר אותו בצורה הטובה ביותר כלל Catalyst Control Center והתקנה מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זאת ההודעה: עזרה מישהו?אני נואש כבר.. :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נתקע לי המחשב באמצע העבודה. עשיתי ריסטרט, ושהמחשב עלה שוב הגעתי למסך הטעינה של ווינדוס ואז קיבלתי מסך כחול. מאז זה קורה בכל פעם. כרגע אני עובד דרך safe mode וזה די מעצבן.. עשיתי בדיקת דיסק לכונן C שעליו ווינדוס מותקן אבל זה לא עזר.. המחשב עדיין נתקע אחרי מסך הטעינה.. אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע, כי זה די מעצבן לעבוד מ - safe mode כל הזמן.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקיי , זה הלוח אם שלי http://www.foxconnchannel.com/Product/motherboard_detail.aspx?ID=en-us0000219 ויש עליו כרטיס מסך של Via\s3G Deltachrome עכשיו אני רוצה להתיקן את ה7300GS אבל הוא לא נדלק כשאני מחבר אותו , אבל הוא נדלק עם הכרטיס המובנה. אז איך אני מבטל את הכרטיס המובנה?
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס תוכל להשאיר אותי הכי מעודכן והכי בטוח מבני מה שהולך היום ברשת... אני מתלבט אם לרכוש את הנורטון 2007 אך שמעתי עליהם ביקורות לא הכי מרנינות..
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח-אם Gigabyte GA-M59SLI-S5 גרסאת ביוס F3. המחשב נוהג לעשות ריסטרטים ולשלוח הודעות לגבי שגיאה בקריאת הזיכרון. החלפתי כבר ספק, זכרונות, הארד דיסק והתקנתי ווינדוס מחדש. הבעיה עדיין קיימת ולכן אני בטוח יותר מתמיד שהבעיה היא בלוח. דוגמא להודעת שגיאה שאני מקבל: The instructions at "0x64a16295" referenced memory at "0x00a8c42c". The memory could not be "read". Click OK to termniate the program Click CANCEL to debug the program האם יש דרך כלשהי לסדר את הבעיה? האם עדכון הביוס יכול לסדר את הבעיה (הגרסא הכי חדשה היא F7)? ועוד שאלה, אם אני מתקין גרסא חדשה יותר של ביוס, נניח F7, הוא כולל בתוכו את השדרוגים שהיו גם ב-F4, F5 ו-F6? ושאלה אחרונה.. האם אני יכול לאבד את המי…
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, קניתי שתי סטיקים של זיכרון בנוסף לשתיים שיש לי והכנסתי אותם למשחב כשכולם בפנים המחשב לא עולה, כששלוש תושבות של זיכרון עובדות המחשב עולה והכל בסדר, יכול להיות שיש בעיה בתושבת של הזכרון? גם כשאני מכניס את הזכרון המקורי שהיה לי הוא לא עובד בתושבת שלא מזהה כלום, מה הבעיה? הזכרון הוא באותה מהירות של הזיכרון הראשון שיש ועם אותם תזמונים
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-