עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by matizami,

קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by sabosal,

ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

כאשר מתבצע אתחול ,המחשב לא עולה או שעולה וממש לפני שמעלה את המערכת הפעלה שוב עושה ריסט . זה ממש מוזר הוא כביכול עולה ונעצר פתאום ,לא ממשיך ונשאר ככה עד שאני עושה ריסט ידני ואחרי זה הוא עולה . מה עושים ? מערכת הפעלה WIN7 לוח GIGABYTE UD3A מעבד I5 זיכרון 8 GB 3 דיסקים קשיחים כרטיס מסך HD5850 ספק כוח seasonic 650 bronze מארז ומאווררים של Coolermaster 690 / *ברגע שהמחשב כבר עולה הוא עובד בצורה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by .::Void::.,

המעבד שלי מת (p4 2.4), ולכן קניתי מעבד אחר (אותו מעבד) מיד שניה. בהתחלה כשחיברתי אותו המחשב לא הגיב לו כלל והתנהג כאילו אין מעבד (מסך לא נדלק ושומדר לא מגיב). חשבתי אולי המעבד שמכרו לי דפוק, אז שמתי אותו במחשב שעובד של אבא שלי שגם לו אותו מעבד ושם המעבד עלה ללא שום בעיות בלי לשנות שום דבר בביוס ולא כלום- עלה חלק. חשבתי אולי גם הלוח שלי הלך, אבל ניסיתי שוב לחבר את המעבד למחשב שלי והפעם המחשב עלה. אבל, המחשב משמיע צפצופים נמשכים, שני צפצופים קצרים, אחד גבוה ואחד נמוך ככה רצוף צפצוף גבוה- צפצוף נמוך- צפצוף גבוה- צפצוף נמוך וכך הלאה. הלוח גם לא מזהה את המעבד כמו שצריך אלא מזהה אותו כ p4 1.6. בדקתי טמפרטורות בביוס, והטמפרטורה של המעבד בסדר גמור (נע בין 38-42). המחשב גם הגיעה א…

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  7. שמעו אני לא ממש הבנתי מה זה . אבל אם הבנתי נכון כשאני נכנס לאתרים מסויימים פעמים רבות אז הנתונים שלהם נשמרים שם וכך האתרים נפתחים ומגיבים מהר יותר. יש לי בעיה רצינית עם יד 2 , האתר הזה כל הזמן איטי , מה הסבה לכך? זה אתר שאני נכנס עליו המון אז בתוך הוא שמור בCACHE תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noir,

יש לי איזה MMX ישן עם בורד שתומך גם ב-DRAM וגם ב-SDRAM. עד עכשיו היה בו 32MB של DRAM והכל עבד. רציתי להוסיף לו SDRAM וגיליתי שהוא מזהה אותו כמו רבע מהגודל האמיתי שלו (64 הוא מזהה בתור 16 ו-128 הוא מזהה בתור 32), גם כשמרכיבים רק את ה-SDRAM בלי ה-DRAM. יש למישהו מושג מה הבעיה שלו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by AAvihayD,

בס"ד, אחר צהריים טובים לכולם. יש לי בעיה ואני מאוד מעוניין אם מישהו פה יוכל לנסות ולמצוא את גורם הבעיה. ליפני כ-חצי שנה ליפני שקניתי את המחשב החדש אז המחשב הישן זיהה מסך CRT וכבל VGA (הכחול). עכשיו שיש לי מחשב חדש חיברתי אליו את המסך LCD וכבל DVI (הלבן) הכול טוב ויפה. התחלתי לשחק את המשחק Counter Strike ובמשחק הנ"ל HZ הוא גורם משפיע מאוד במשחק ומשום שכבל DVI מגביל אותך ל60 HZ אז זה קצת בעיה. לכן החלטתי לנסות ולשנות לכבלVGA .. וללא הצלחה , הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי צג המסך לא מופיע דבר , רק שחור ושחור. אמרתי שאולי זה בעיה בכבל. אז הבאתי את המסך CRT שהוא מגיע עם כבל VGA משל עצמו ואותו דבר, הנורה של המסך מהבהבת ועל גבי המסך לא מופיע דבר. אמרתי.. אולי זה גם נהרס.. אז ביקשת…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. [TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1]שבוע טוב חברים. אני חושש כי הדיסק קשיח ה"חדש" (חמישה חודשים) שרכשתי עושה לי בעיות. זה התחיל מזה שאחרי הפסקת חשמל, המחשב ביצע בדיקת שגיאות על הכונן ואני חושש שהוא מחק קבצים והוציא קובץ בשם bootsqm.dat לבסוף. נכון לרגע זה אני מנסה להעתיק קבצים לכונן ומקבל הודעה שגיאה 0x8007045D. עזרתכם הדחופה. האם יש סיכוי שהכונן ביצע תיקון שגיאות ומחק טבלאות/קבצים ? מה יכולה להיות הבעיה ? כיצד אני יכול לראות (היכן שמור הקובץ) אילו קבצים נמחקו?? וכיצד אני יכול לפתוח את הקובץ bootsqm.dat?[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] חייב לציין שבעת כיבוי המחשב, המחשב כבר עשרות דקות נמצא על "יוצא..." כל שנאלצתי לכ…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק... נ.ב.2 עשיתי דיסקט עם דרייבר של הSATA...שמתי בווינדווס וזה עדין לא עובד

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום כולם לאחרונה התקינו לי קירור זלמן למעבד 9500 אם זה מענייו מישו ואז הסתכלתי במארז לראות מזה והרגשתי חום לא מוסבר ואז נגעתי בצלעות קירור של הכרטיס מסך וזה חום ברמה של עושה כוויה אזיהשאלה היא אם זה בסדר שהצללעות קירור כל כך חמות (יש לי נוידה PCIX 5300) הכרטיס והמחשב בכלל לא עבר אוברקלוק בכלל ורק עכשיו שמתי לב שזה כל כך חם. וגם אני לא יודע אם זה קשור אחד בשני אבל כשמתי את השומר מסך של ווינדוס XP שיש את הסמל של חלונות בתלת מימד אז אני רואה את זה מוזר ולא תמיד רואים הכל כאילו הכרטיס לא מצליח להציג את הכל... תודה לעונים עמית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום שלום. לפני כמה זמן הייתה לי בעיה (המחשב יצא מתוכנות ועשה ריסטרטים בלתי צפויים) ושלחתי את המחשב לתיקון בחנות שקניתי ממנה (המחשב חדש והוא נשלח בערך שלושה ימים אחרי השימוש הראשוני).הטכנאי אמר לי שהוא התקין את דירקס X הכי חדיש (9C,למרות שהיה לי אותו) והתקין דרייברים חדשים (אני התקנתי את הדרייברים מהדיסק) ומאז הריסטרטים לא קורים.האם זאת יכולה להיות הסיבה?בנוסף,הוא אמר שהוא החליף זכרונות (מkingstone לtwinmos). תודה.

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  14. קראתי בפורום אחד את המדריך הבא: בדרך כלל כשאני מפעיל את המחשב אני שומע שתי ציפצופים אז חשבתי, נוו זה בטח ביגלל שיש לי מעבד Dual Core אבל היום, הפעלתי את המחשב והוא עשה לי ציפצופים של אמבולנס! אז רציתי לשאול אם המדריך הזה ביכלל נכון ומה המשמעות של זה שהוא עושה לי שתי ציפצופים ולפעמים ציפצופי אמבולנס מחכה לתשובה, powerUp

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by -oR-,

שלום לכולם, המחשב שלי איטי , אני הסברתי את זה בשרשור קודם וזה מיותר להסביר שוב. עשיתי בדיקה של ההארד דיסק בHDTUNE הוא מראה קצב של 3MB הבנתי שלמחשב לא נשאר הרבה לחיות אבל האם זו בוודאות הסיבה לכך שהמחשב איטי ביוטיוב (סרטונים מגמגמים) ובמשחקים? תודה מי שלא רואה את התמונה אז הנה:http://goo.gl/o6zNT

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by chaim_f,

במחשב של אחי (מערכת הפעלה ווינדוס 10) פתאום העכבר והמקלדת (USB כמובן) לא עובדים ניסינו כניסות אחרות וזה לא עובד בדקתי בביוס וה - USB מוגדר כפעיל (עד השלב שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הם עובדים) ניסיתי להיכנס למצב בטוח אבל זה לא מתאפשר סריקה (SFC /SCANNOW) לא מוצאת בעיה שחזור מערכת עוזר אבל ליומיים שלושה ניסינו למחוק את הדרייברים של ה - USB אבל הבעיה חזרה שוב יש למישהו עוד רעיונות מה לבדוק? אולי כדאי למחוק עדכון אחרון של מערכת ההפעלה? זה מומלץ?

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by avram,

שלום למומחים המחשב הישן הפסיק לעבוד לי זה התחיל כשהוספתי לו עוד 256 זכרון שהסתובבו לי פה כשניסיתי להדליק אותו עם הזכרון החדש , הלוח אם התחיל לצפצף אז החזרתי את המצב לקדמותו ואין יותר ציפצופים , אבל המחשב נתקע במסך הראשון (שהוא מציג את כמות הזכרון ומהירותו) ואני לא מצליח אפילו לגשת לBIOS ניסיתי להוציא את הבטרייה כדי לאתחל הכל- לא עזר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית של שלושת כרטיסי הזכרון - לא עזר פשוט תקוע :s05: אז לפני שאני לוקח אותו לטכנאי , רציתי לדעת מה יכול לגרום להתנהגות הזו?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by Avi952,

לאחר איזה חוסר פעילות של המחשב לאחר בערך חצי שעה כאשר אני מנסה ללחוץ על משהו או להפעיל משהו, הוא נתקע ואי אפשר לעשות כלום. הדבר היחידי שאפשר להזיז זה את העכבר, ואני צריך ללחוץ על הריסט צריך את עזרתכם - זה כבר בלתי נסבל! אם זה עוזר אז אני עובד עם Windows XP Professional SP3, תוכניות שרצות ברקע: NOD32,Daemon Tools,Comodo Firewall Pro בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. אהלן קרה לי מקרה מוזר עכשיו... הגעתי למחשב, הדלקתי את הרמקולים ולאחר מכן ניתקתי את האוזניות שהיו מחוברות בקידמת המארז. ברגע שעשיתי זאת המחשב באופן פתאומי נכבה, נשמע רעש של ״טיק״ די חזק, וכרגע הוא לא נדלק כלל... מה אפשר לעשות? ללכת ישר לאחריות? אני מקווה שזה לא משהו רציני... עוד דבר-אני זוכר שלפני כמה ימים גם היה משהו מוזר עם האוזניות שם. ברגע שחיברתי אותם קיבלתי זרם קטן באצבע והמחשב נכבה. אבל לאחר מכן הוא נדלק וחשבתי שהכל כבר בסדר. אולי המידע הזה יכול לרמז על בעיה כלשהי.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by nisomix,

היי חברים, יש לי בעיה מוזרה, איני מצליח להתקין XP במחשב. העלתי את הדיסק התקנה דרך BOOT הוא מתחיל להתקין את הXP ואז נעצר באמצע ונותן את ההערה הבאה: עשיתי כבר הכל,החלפתי הרד דיסק אחר,הוספתי זיכרון למחשב,ניסתי להחליף דיסק התקנה (יש לי כמה) של XP מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Burned,

אז ככה לפני שנתיים בערך קנינו מחשב AMD GAME כחבילה אחת. המפרט: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: CPU (מעבד): Athlon X2 6400 Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW Case (מארז): Recom Blackdraft ATX Power Supply (ספק כוח): Recom 450W קצת אחרי שקיבלנו אותו הוא כבר התחיל לעשות בעיות... הבעיות הן שהCPU USAGE עולה ל100% ותוקע את המחשב כל הזמן והוא מגיב ממש לאט כאשר מפעילים אינטרנט, לא משנה איזה דפדפן הוא עולה ל100%CPU וזוחל. במיוחד עם פלאש. פירמוט לא עוזר, גם אחרי פירמוט הוא ממשיך לעשות את…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום היום כשהדלקתי את המחשב פתאום אני מקבל את ההודעה הבא. בדקתי ב-BIOS וגם שם אין לי את הארדיסק יש לי שם רק את הפלופי ואת הDVD. בדקתי חיבורים והם מחוברים בסדר

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Lirux,

שמעתי שירים לפני כמה דקות ופתאום שמתי לב שרק הרמקול הימני מוציא צליל (רק הערוץ הימני פועל). מדובר בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח. עכשיו בדקתי עם הmp3 שלי ו2 הרמקולים עבדו. ולא אני לא טיפש, בדקתי שבמחשב הבאלאנס מאוזן. ועוד משהו... זה קורה רק בחיבור על הלוח אם... אם אני מחבר בכניסת אודיו הקידמית זה עובד טוב. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  25. היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.