עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קניתי מחשב חדש מלפי כשבועיים מאייבורי הנה המפרט: לוח אם NEO-F MSI EP45-DS3L מעבד intel 2.33GH Q8200 4MB דיסק קשיח 16MB SATA II 500GB זיכרון 2048GB DDR3 כ.מסך 512MB Nvidia GeForce 9800GT מסך WIDE 22 DVI 5MS W2242T LG ספק כח JSP-TECH 500W 12CMF EZCOOL אחרי מספר ימים שהמחשב היה אצלי בבית הוא התחיל לעשות בעיות ולהתכבות באמצע משחקים, עבודה באינטרט וכו' אז החזרתי את המחשב לאייבורי כדי שיתקנו את הבעיה ולאחר מספר ימים אצלם במעבדה הם החזירו לי את המחשב ואמרו שהם העבירו את כל הבדיקות על המחשב העמיסו עליו תוכנות, משחקים וכו' ולא מצאו שום בעיה. אבל למרות מה שהם אמרו המחשב ממשיך להתכבות... ניסיתי להחליף מערכות הפעלה, לפרמט מחדש ושום דבר לא עוזר עדיין המחשב ממשיך להתכבות. אז מה יכולה ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by AdiD,

היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!

3. המחשב לא מזה את הזיכרון של הכרטיס מסך! סוג הכרטיס HD7870XT 2GB WITH BOOST תמונה: איפה הבעיה? בכרטיס??

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by Reality,

היי חברה, יש לי מסך 1 שמחובר דרך מתאם VGA : DVI-I למחשב קניתי מתאם VGA : DVI-D אני מעוניין לחבר מסך נוסף דרך המתאם אך משום מה המחשב לא קולט את המסך השני. כאשר הכבל לא מחובר רשום על המסך "No cable connected". כאשר אני מחבר אותו, ההודעה נעלמת אך נשאר מסך שחור ולא רואים כלום. יש לי Windows 7, הלכתי ל Screen Resolution ולחצתי על Detect ע"מ לזהות את המסך השני, לא קורה כלום. כבר הלכתי לחנות וניסיתי לקחת מתאם אחר זהה אך אותו דבר קורה אשמח אם תעזרו לי ! תודה

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by tomertzi,

שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

8. Started by israelaruas,

שלום לכם! הנני יודע מה הבעיה במחשב שלי.שאני עושה לו כיבוי הוא תמיד אחרי כמה דקות נדלק שוב(ולא התקנתי שום תוכנה מסוימת שתגרום לזה ואפילו פרמטתי את המחשב כי חשבתי שאולי הבעיה בווינדוז) וגם בדקתי שבביוס AWAKE MODE כולם על OFF .. אשמח אם מישהו יודע מה אפשר לעשות בנידון... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 4.6k צפיות
  9. איך שאני מפעיל את המחשב הוא נכבה ואפילו הווינדוס לא עולה! ליפני שזה קרה ניקיתי את המחשב הוצאתי את הזיכרון והכטיס מסך ניקיתי והחזרתי כמו שזה היה ועכשיו יש את הבעיה. המחשב לא עושה ריסטרט פשוט נכבה. אמרו לי במקום אחר לחבר מחדש את הכבלים עשיתי את זה וזה לא עזר. עזרה בבקשה!!!

10. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב נייד דגם : LG F1 והמחשב נתקע בתהליך הפוסט ,גם לאחר הוצאת זכרונות וניקוי מגעים לעומת זאת כשמדליקים את המחשב רואים את הלוגו של LG אבל אז הוא נתקע יש שהוא לעשות בעניין ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by yadin,

בעיה המחשב נתקע בעומס ומופיעה הודעת שגיאה תוקן http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l /up1/gtynxyzgqryi.jpg http:// u p 3 5 2. s i z . c o . i l/up1/dutiyowwmyfo.jpg

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TheGame,

שלום לכם : חג שמח ושנה טובה קודם כל ! עכשיו לבעיה : אני משחק פיפ"א 2007 ובאמצע זה נתקע לי ועושה לי מסך שחור...ואני צריך לעשות ריסט דרך אגב זה לא קורה לי רק בפיפ"א 2007 זה קרה לי גם ב : call of duty 2 , באטלפילד 2 nba 2007 ככה שאל תעלו על דעתכם שהבעיה היא בהתקנה של המשחק או לא יודע מה...כי זה לא...זאת עובדה 100% המפרט שלי הוא כזה : (אם זה חשוב ) כרטיס מסך : 1900gt עם 256mb זיכרון זיכרון : 1GB של kingston .... שתי כרטיסים של 512 כל אחד מעבד : e6300 לוח אם : ‏ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E הנה תמונה של הטמפ' שלי במחשב ... אמרו לי שאולי זה יעזור ואולי זה חשוב.... תודה וחג שמח לכולם ושנה טובה !

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  13. הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Baridy,

המחשב שלי עושה ריסט מדעת עצמו כל כמה זמן מישהו יודע איך לעזור? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by yakir2a,

שידרגתי את המחשב שלי לפני חודש+ לוח אם חדש כרטיס מסך מעבד וזכרונות עכשיו אחי פירמוט והכל יש לי בעיה שהמחשב קופא לי בזמן משחק ובמסך אני רואה קוביות לבנות ושחורות וצריך לעות ריסטרט מיפרט: מעבד: intel core i7 2600 לוח אם: Gigabyte P67X-UD3-B3 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 *הערה הכרטיס מסך מחובר רק אם חיבור חשמל אחד (אין לספק שלי עוד חיבור)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by hezina,

שלום לפני איזה 3 שבועות קניתי מחשב חזק מאוד מאייבורי בשווי 9000 שקל שמטרתו העיקרית היא למשחקים...המחשב חזק מאוד עם מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך חזק,זכרונות וכולי...ועם מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה 32 ביט המחשב עובד מצוין והכל והוא מהיר אבל יש לי בעייה שדיי מציקה כי היא לא אמורה להיות במחשב כזה לפי דעתי וזה שהמחשב קורס לפעמים במשחקים..אולי לא בכולם אבל בחלק וישר שגיליתי את הבעייה פניתי מייד לאייבורי והם החליפו לי את הספק מכוון שטענו שבו הייתה הבעייה ובאמת הבעייה נפתרה לזמן מה אבל אחר כך זה חזר לי ושוב פניתי אלהם והם אמרו שאין שום בעייה ושהם לא רואים משהו שלא תקין וזה קורס לי לפעמים וזה משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות לדוגמא שאני סתם משחק בהגדרות או בתפריט של המשחק קרייסיס או שאנ…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  17. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by roei_yac,

שלום לכולם, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא מציג את המסך של המעבד, ואחר-כך הוא מציג לי מסך שיש בעיה (מסך שחור) עם אפשרויות לבחור Windows Normaly או לבחור ב-Safe Mode ועוד כמה אפשרויות שקשורות ל-(Safe Mode (With Networking, With Command כשאני נכנס ל-Windows Normaly, הוא טוען את המסך עם הסמל של ה-Windows (יש לי XP). אחר-כך הוא מראה מסך שחור, ואז אני רואה באורות שבמארז המחשב (הירוקה והאדומה) שיש את הירוקה כל הזמן והאדומה קצת מהבהבת ואז היא ניכבת. ככה המחשב נתקע והוא לא זז לי יותר. אם אני עושה ריסט הוא עושה את אותו הדבר. (מציג את המסך של המעבד, מציג את המסך השחור עם האפשרויות ואז נתקע). אם אני נכנס דרך Safe Mode הוא לא נתקע אבל הוא לא נותן לי להשתמש באינטרנט ואי אפשר לעבוד נוח …

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by levio,

אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by maimon_y,

יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Fat_Fred,

קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by maimon_y,

אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by House M.D.,

היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by eliom,

שלום. התקנתי windows 8 pro. ושאני פותח את הרישמת כוננים במחשב שלי. כונן dvd לא מופיע. ויש לציין שלפני זה היה לי windows 7 ושם כן היה מופיע. והפעלתי את הביוס והוא מופיע שם. יש פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.