תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני דגם: Seagate FreeAgent Desk 1000GB ומדי פעם הכונן מבצע תיקתוקים ל 3-4 שניות גם בזמן מנוחה.. יכול להיות שהכונן לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק פנימי של טרה וחיברתי אותו למחשב . הבוט ומנהל ההתקנים קולטים אותו אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי (win7). החלפתי כבלים בשביל לבדוק את הבעיה וזה לא עזר למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה מראש חגי.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p5qpl-am 2 הארדיסקים ו1 כונן CD כולם תקינים , הכל עובד עם SATA אני מנסה לחבר את 3 כבלי הSATA ללוח ואז זה מזהה לי את 2 ההראד דיסיקים אבל את הCD לא. אבל במחשב הוא כן מזהה ואפילו קורא דיסקים. ניסיתי לשנות מיקום של הSATA ואז הוא מזהה את הCD+HARD DISK1 . וHARD DISK2 לא מזהה.. איך אני יכול לגרום לביוס לזהות את שלושתם ולהגדיר הארד דיסק כmaster . אגב שאני מעלה את המחשב הוא כותב לי הודעה ומאלץ אותי ללחוץ על F1
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בכרטיס מסך,לפני בערך שבוע פירמטו לי את המחשב לגירסא XP SP3 ואז הכרטיס מסך לא עבד כראוי,התנקתי דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך,וזה עדיין לא עזר,המשחקים לא עלו וכולי. אז פירטתי שוב את המחשב לגרסא XP SP2 PRO ועכשיו אני מנסה להוריד דרייברים מאתרים שמתאימים לגרסא שלי וזה כל הזמן אומר את אותה השגיאה: http://www.siz.co.il/up.php?i=yymrmjyzwizy.jpg ניסיתי שוב להתקין מהדיסק,וזה לא עזר.המשחקים עדיין מוצגים לא טוב. מה אני עושה?תודה מראש. ד"א הגרסא של הכרטיס מסך היא: ATI Sapphire HD 3850 radeon
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
כותרתתת חברה אז ככה המחשב של אחים שלי לא עבד כמה זמן היום אמא שלי לקחה אותו לטכנאי קיצור הטכנאי החליף לוח אמ לאחד כרטיס מסך מעבד וזיכרון קיצור כימעט מחשב חדש ואמא שלי שהיתה שם הוא הראה לה שהכל עובד וזה היא הביאה אותו חיברתי אותו והמסך לא עלה חח ואז שמתי לב שלא חיברתי את המסך למקום הנכון.. קיצור אחרי שחיברתי אותו למקום הדלקתי והוא עלה הגיע למסך טעינה של הויינדוס(XP) יעני שכתוב ווינדוס יש כזה דגן והוא טוען ואחרי זה שהוא מססיים לטעון אז זהו המסך כיאלו נכבה.. הוא אמר משהו שומר כוח או משהו ואז מכבה אותו לא רואים כלום ויש הודעה של המסך שכתוב המסך עובד תבדוק תמחשב.. מה לעשות? אצל הטכנאי זה עבד...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לבד. הכול עבד חלק עד אחרי חודש וחצי בערך אחרי הפירמוט שהמחשב התחיל לכבות את עצמו ולעשות רעשי צפירה רצופים כאלה מהמעבד. בישביל להפסיק זאת הייתי צריך ידנית ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה של המחשב -לכבות את המחשב לחכות כמה שניות ולהדליקו מחדש. פירמטתי שוב את המחשב לבד. מה שקרה עכשיו זה שהמחשב עובד חלק כמה דקות עולה הכול מצויין ואחרי עשר דקות בערך -המסך מתכבה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט. או שהמחשב ממשיך לעבוד ורק המסך מתכבה. פתחתי את המעבד וראיתי שהכול עובד חלק חוץ אולי מאיזה מאורר קטן שלא כל כך חשוך לעין. בצבא לבן קטן קטן שלא מסתובב באמצע המחשב שאני חושב אולי שזה המאורר של הכרטיס מסך שלא מסתובב. מישהו יודע מה הפיתרון?איזה בעיה זאת?אשמח לתשובת כי ארצה מחשב בח…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום .. לא מזמן פירמטתי את המחשב לויינדוס 7 יולטימט החדש וזה בעברית והכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה במשחקים יש לי מחשב טוב אבל כל משחק פשוט שיש הוא לא מפעיל לי אותו טוב כאילו מקוטע כזה זה כאילו המחשב שלי לא טוב המשחקים לא רצים לי טוב על המחשב אפילו אם אני עושה גרפיאקה הכי נמוכה הנה זה המחשב שלי http://www.siz.co.il/my.php?i=zzjfjdwmemzz.png עכשיו איך יש לי מחשב טוב ואפילו משחקים ברמה של drift city שזה משחק רשת של ijji לא מפעיל לי כמו שצריך או באטלפילד 2142 שזה משחק לא הכי חדש שלפני הפרמוט עבד לי טוב על הכי גבוה ועכשיו זה לא רץ לי טוב במשחק כגון פיפה 10 שום דבר לא רץ לי טוב לא משנה על איזה גראפיקה אני שם חששוב לציין פרט קטן שאני בתפריט המשחק וזה על הגראפ…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היום הופיעה אצלי פתאום בעיה במתאם רשת האלחוטי (TL-WN321G) המחשב רושם לי USB IS NOT RECOGNIZED והמתאם לא עובד.. ניסתי לחבר ולהכניס כמה פעמים, התקנתי שוב את הדרייברים, עשיתי UNINSTALL ועדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשות המחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAM מה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחול אחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותר הרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייה ושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייה בין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דבר הדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digital דגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסח האם זה יכול להיות בעיה…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה עד לפני כמה חודשים שלחתי את המחשב לטכנאי שיחליף לי כמה חלקים במחשב כולל לוח אם והכל לפני שהוא עשה את זה יכולתי לפרמט חופשי לא הייתי צריך לגעת בביוס בכלל פשוט הייתי מכניס דיסק וזה היה עושה לי את ההודעה הזאת של press any key... קיצר עכשיו אני מנסה לפרמט את המחשב אבל ההודעה לא מופיע ויש לי bios מוזר אין שם את ההאפשרות לסדר את ה bios order מה אני עושה? כבר הכנתי מלא קבצים לגיבוי ומחקתי אפילו מלא דברים אני חייב לפרמט יש לו גם מלא תקלות בזמן האחרון של מסכים כחולים מכל מיני סוגים :-\ אם זה עוזר.. הגרסא של הביוס שלי היא : v6.0 Award Modular BIOS __________________
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלק מהמחשב שלי כתוב בג'יבריש במקום בעיברית נגיד באאוטלוק או בדפדפן למטה כתוב במקום "אינטרנט" בג'יבריש ובתפריט של הבלוטוט' חח קיצר בהרבה מקומות....מישהו יודע מה עושים עם זה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום טוב קודם כל נאלצתי לפרמט את המחשב בעקבות זה שהוא היה טוען את הווינדאוס אתם יודעים במסך השחור איפה שרשום וינדאוס פרופשונל ואז עושה ריסטארט שוב ושוב באותו מקום לא ניתן גם להעלות את המחשב דרך סיייפ מוד פירמטטי אותו ואז שוב בכל היה בסדר התקנתי את הדרייבירים הוא ניכבה ועלה רגיל עד שקמתי בבוקר שוב הפעלתי ת המחשב וזה עושה לי בדיוק אותו דבר טוען את הווינאוס ועוששה ריסטארט מה יכולה להיות הבעיה המחששב נקי מבחינה פנימית (חלקים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מיזמן הארד דיסק חדש! הכל טוב ויפה!הוצאתי את ההארד דיסק הישן הכנסתי תחדש!מגיעה לקטע שאחרי חילוק למחיצות והעתקת קבצים של וינדוס!הוא עושה ריסט!וכל הסיפור מתחיל מחדש[אפילו ששניתי בביוס לעלות מההארד דיסק] עכשיו הבנתי שאני צריך לעשות רישום של הארדיסק SATA בביוס!והבעיה שלא הבנתי איך בידיוק!יש לי את הדיסק ההתקנה של הלוח אם פה אבל אין לי את ספר היצרן מדובור בדיסק SATA2 של SEAGATE ולוח אם GA-K8NF-9 ניראה לי... עכשיו המחשב גם לא מזהה את ההארדיסק גם במערכת עובדת[הוא אמור לזהות אותו כמחיצה אבל הוא לא..] שמח אם תעזרו לי תודה ויום טוב...
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-AB350M-DS3H V2 (rev. 1.1) וכשאני מכבה את המחשב האור בעכבר לא נכבה הבנתי שזה משהו בהגדרות של הBIOS
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ- 3.5 חודשים קניתי מחשב כזה: CORE2QUAD Q9550 OCZ 4GB 800MHZ HITACHI 500GB SAPPHIRE HD4870 THERMALTAKE SOPRANO+THERMALTAKE 550W אז הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נידלק ורק אחרי שאני מנתק את הקבל של הספק מאחורי המחשב ולאחר מכן מחזיר אותו רק אז המחשב נידלק הבעיה קיימת כבר כ-חודשיים והיא מתחילה לעלות לי על העצבים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב ASUS , פנטיום 4 של אינטל. הבעיה הזאת קרתה לי לפני כשנה וההורים שלחו את המחשב לתיקון,אבל עכשיו זה גרוע יותר. כשאני מפעיל את המחשב אז במקום שהווינדוס יעלה אז הוא רושם לי את הדבר הבא: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key אני לא יודע איך להסתדר עם חומרה ממש אז לא הבנתי מה לעשות ולפעמים זה רושם משהו אחר: Disk error occourd משו כזה Press Ctrl+alt+delete אני לוחץ,זה עושה ריסטארט ואז שוב מופיעות אחת מהבעיות הנ"ל. אני מעלה עכשיו תמונה עוד מעט אני אביא תמונה...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח תמחשב מגיע ל מסך הטעינה של ווינודס xp וזהו הוא לא עולה מה הבעיה???????
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד שמתחמם פתחתי אותו כדי לנקות אבק וגילית שהאוורר של המעבד לא עובד. הוא עובד כמה שניות לאחר ההדלקה של המחשב ואחרי זה מפסיק.ניסתי לסובב אותו ידנית והוא עדיין לא עובד. נ.ב במקרה ואני צריך להחליף מאוורר אז אם אפשר תצרפו קישור מאתר שאפשר לקנות ממנו. דגם מחשב acer travelmate 2490
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחצי שנה לערך קניתי מרשת אייבורי הרד דיסק נייד מהדגם הבא: http://www.gamaoffice.co.il/products/113971 בדיוק כזה רק של 500 ג'יגה. עכשיו אני מגיע לבעיה... מאז שקניתי אותו תמיד היו איתו בעיות שפתאום המחשב לא זיהה אותו והציג הודעה כזו: "usb device not recognized" עכשיו הדבר הזה היה קורה לי תמיד מאז שקניתי את ההארד דיסק והיה נפתר אחרי הרבה עצבים כאשר ניתקתי לו את החשמל\כבל ה USB שלו ושיחקתי עם ככבלים עד שהוא קרא אותו. העניין הוא שבשבוע האחרון לא משנה פשוט מה אני עושה המחשב מציג את ההודעה הזו ברגע שאני מחבר את הההרד דיסק ומסרב לקלוט אותו. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר והייתה אותה בעיה,הורדתי לו דרייבר עדכני והבעיה עדיין ממשיכה. הגעתי היום לחנות אייבורי ממנה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
... אוקי ככה קניתי מחשב חדש.. c2d e2180 2.0 לוח אם של אסוס שתומך עד 1333 מה"צ דיסק קשיח 160 גיגה זיכרון 2 גיגה וזה כעקרון הדברים החשבוים קיצר הכל טוב.. עכשו אתמול הגעתי עם המחשב הביתה ,התקנתי xp sp3 הכל היה טוב,שמתי דרייברים מעודכנים לכ.רשת,מסך,קול.. עכשו המחשב קורס לפעמים.. אז מה שעשיתי זה בדקתי קבצי minidump והייתה בעיה בדרייברים של הכ.קול (reltek high definition -מובנה) עכשו מה שעשיתי ביטלתי מהביוס את הכ.קול-ועד עכשו לא קרס אבל אני לא יכול בלי כ.קול =\ הייתה לי גירסא חדישה לדרייבר ועדיין קרס.. נ.ב תמליצו לי על איזה אנטיוירוס אגב... תודה[: יומטוב
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.
-
- 15 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אוקיי אז אני חדש פה!ואין לי מושג אם זה המקום הנכון לפנות אליו! אז ככה יש שתי הארד דיסקים במחשב!אחד מחובר באמצעות S.ATA2 והשני בIDE!לפני כשבועיים בערך המחשב העלים שלי שתי מחיצות(יאעני כונן G ו-F)מאחד ההאר-דיסקים!זה קרה אחרי ששמתי דברים להורדה,הייתה הודעת חוסר זיכרון!והמחשב ניכבה!וניסה לעלות מעוד וינדוס שיש לי אבל קרס באמצע!לאחר שכיביתי אותו שוב הוא עלה רגיל אבל בלי שני כוננים! אולי למישהו יש רעיונות איך להחזיר את הכוננים שנעלמו?!
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-