תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
ב health status הוא כותב warning בשניהם. באחד (250GB) מופיע בכיתוב מודגש: C7) ultra DMA CRC Error count) ובשני - 1000GB (C5) Current Pending Sector C7) ultra DMA CRC Error count) הרצתי Error-checking של הווינדוס, והוא מצא את התקלות בHDD השני. גם ה HD tune מצא שני סקטורים פגומים: הוא מצא את: 288054mb LBA 589936192 292480mb LBA 598999744 קצת ידע מסביב. המחשב הזה "אכל" כבר המון הארדיסקים. יש להם משום מה אורך חיים ממש קצר אצלו. ה HDD השני עוד באחריות. לגבי הראשון אני לא בטוח, אבל הוא גם לא זקן מדיי.. זה מתחיל להישמע לי חשוד שהוא דופק לי הארדיסקים כל שני וחמישי בערך. האם זה יכול להיות באמת רק צירוף מקרים? או שיכול להיות שהבקר בלוח אם נדפק, ולוקח איתו את שאר הHDD לגיהינום ביחד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים, מדובר בהרד דיסק של SEAGATE. בכל מקרה, משהו מאוד מוזר לי איתו, מהירות העברת הקבצים מהמחשב אליו - 5-7 מגה לשניה . לפעמים המהירות עולה ל 20 מגה לשניה.. (עדיין נשמע לאט). מעבר לכך, הרבה פעמים הוא כאילו במצב שינה כזה.. ושאני נכנס אליו, הכל קופא לכמה שניות.. ואז אני שומע אותו עושה איזה רעש כאילו הוא מתחיל להסתובב ורק אז אני יכול להכנס לתיקיות שבו.. ניתן לבטל? מה לגבי המהירות? (הוא מחובר ב USB ישירות למחשב ולא דרך מפצל או משהו) תודה. עריכה : עכשיו שמתי לב, שאני גורר קובץ גדול בודד, הוא מתחיל מאוד מהר.. 120 מגה לשניה.. וכל שניה שעוברת הוא יורד ויורד במהירות עד 5 מגה בערך ושם אפשר להגיד שהוא נתקע הרבה פעמים.
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי מאיבורי מחשבים, לא ממזמן התחלתי לשמוע רעש של טיק טוקים מהמחשב ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום והרעש ממשיך כך עליתי לאט לאט על הבעיה השאלה היא למה המחשב לא נדפק אנ ירוצה לדעת מה דפוק בו כי הרעש הזה פעם בכמה ימים למשך מספר דקות שאני מדליק את המחשב אם היתי יודע שזה מחלק מסויים היתי הורס והיו מחליפים לחדש האחריות עדיין זמינה לשנה נוספת הבעיה היא שהרעש פעם בכמה זמן אז הרעש או לוח אם או ספק כוח כי לפעמים אני רואה שרואים גם תמסך מהבהב טיפה הוא גם בן 4 שנים דגם 731bf שבע עשרה אינץ' , הבעיה עכשיו איך אני יוכיח לחנות שיש בו משהו דפוק מה אני יחכה לעוד שנה אני לא רוצה שאחריות תפוג יש שיטה כל שהיא לדעת מה דפוק בו כי ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום ועדיין הבעיה ממשי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי. מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש מושקע (מפרט בקישור שלי בצד) אתמול באמצע העבודה המחשב נכבה בצורה פתאומית ולא נדלק שוב. כשאני מחבר את הכבל חשמל בחזרה אני רואה שיש מתח בלוח אם, האורות דולקים אך כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב לא נדלק, הספק פועל איכשהו בצורה מינימלית (למשל אני לא שומע את המאוורר אבל שומע קצת רעש שהספק כן עובד) ושום דבר לא נדלק, לא מאוורר לא כלום. ניסיתי לנתק הכל הכל הכל חוץ מהמעבד ולהדליק שוב אך ללא תוצאות. ניסיתי גם להדליק את המחשב דרך כפתור ההדלקה שנמצא על לוח האם. המחשב עבד סבבה חודשיים 2 שינויים אחרונים שעשיתי 1) לפני כשבוע הרכבתי מערך RAID 0 עם 2 כוננים קשיחים של WD (זההים) 2) לפני כחודש הזמנתי מהאינטרנט קורא כרטיסים פנימי שמתחבר ללוח אם ישירות. יכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם אני יכול לחבר ללוח אם שיש בו כניסת PCI Express 1.0 כרטיס עם חיבור PCI Express 1.1?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיות עם האינטרנט, כבר פירסמתי נושאים בכמה פורומים ולא ממש קיבלתי מענה שעוזר לבעיות שלי.. אני מקווה שאתם תדעו לענות לי ושתסבירו בשפה מובנת כי אני לא ממש מדען טילים הבעיות: * האינטרנט שלי איטי בכללי, ולפעמים זה לוקח זמן עד שהוא טען את הדף. * אני לא יכול להוריד מהאינטרנט! כאשר אני לוחץ על כפתור "הורדה" (בכל אתר רנדומלי, דוגמה) הוא לא מגיב בכלל, כל האינטרנט נתקע והופך לאיטי. לפעמים זה כן מוריד אבל רק לאחר שהמחשב ממתין מספר דקות (תלוי לפי גודל הקובץ) ואז במקרים אלו זה מוריד את הקובץ בבת אחת. * כאשר אני נכנס לסרטון YouTube, זה לא נטען בכלל ואני רואה רק את הסמל המסתובב של הטעינה. אחרי עשר דקות בערך הווידאו נטען פתאום בבת אחת .. פרטים: *אני…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה קריסות ביום של המחשב - לפעמים עם bluescreen ולפעמים הוא פשוט מת. לעיתים זה נראה כאילו כוננן ה-SSD התנתק וכשהמערכת עולה היא לא מצליחה לתקשר איתו והבעיה עוברת רק אחרי כמה דקות. תיאוריה: ה-PCIe x16 slot #1 יושב ליד הבקר וגם ליד ה-SSD, ושם כמובן מורכב הכרטיס מסך שהוא גדול מאוד וחם מאוד. 1) האם יתכן שהתחממות הכרטיס מחממת מספיק את סביבתו וגורמת לבעיות? הכרטיס מסך כה גדול שיש מעט מאוד רווח מתחתיו ולידו באופן כללי. 2) האם למישהו היו בעיות דומות (או אחרות) עם לוח אם זה? 3) באתר gigabyte כתוב שאם יש כרטיס מסך בודד, עדיף מבחינת ביצועים שיהיה על סלוט #1 . אבל ללוח האם הזה יש עוד סלוט pcie x16 שנמצא נמוך יותר ובאזור מרווח יותר. האם תהיה לי בעיה אם אעביר את הכרטיס לשם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני מנסה לעשות את המדריך הנ"ל ושאני רוצה להיכנס למצב בטוח, אין אותו בביוס. זה המחשב הראשון שאני נתקל בו ואין את המצב הזה אצלו. יש רק להתחיל את החלונות רגיל, או להיכנס ל"מצב תיקון אוטומאטי" איך אני בכל זאת יכול לעשות את המדריך, אני עוד לא רוצה לפרמט את המחשב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קורה שבזמן גלישה המחשב נתקע, במיוחד בזמן צפייה ביוטיוב ומגה וידאו, זה קורה לי כמה פעמים ביום, פעמיים-שלוש. ועכשיו גלשתי שוב במאקו ופתאום המסך הפך לכחול והיה כתוב למטה physical memory ומספרים עולים מ-0 עד 100 ואז המחשב נכבה והפעיל את עצמו מחדש...אני לא יודע אם זה קשור אבל דקה לפני שנכנסתי למאקו אז סתם ציירתי משהו קטן בצייר. המחשב חדש(קניתי לפני 3 חודשים), יש לי 2 אנטי וירוסים וניסיתי לבטל אחד מהם כדי שלא תהיה התנגשות, flash player מעודכן, אקספלורר 8, וזה קרה לי גם ב-chrome. אני משחק הרבה במשחקים(red alert 3...bfbc2) ולא קרה לי שזה נתקע באמצע משחק, שיחקתי מקודם שעה red alert 3, יצאתי ממנו, אחרי כמה דקות נכנסתי לצייר וסתם ציירתי משהו, יצאתי מזה, נכנסתי לאינטרט ו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נראה לי שזה המקום הנכון לכתוב המחשב החליט שהוא מתחיל לכבות את עצמו וכשהדלקתי הוא אמר לי the computer turned itself off due to cpu overheating או משהו בסגנון. הוספתי מאוורר מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא. לפני כמה ימים הוצאתי את מאוורר הCPU כדי לנקות והחזרתי נכון למקום. יכול להיות שהוא לא עובד טוב? יכול להיות שצריך לשים איזה חומר בינו למעבד? אני לא מבין בזה כל כך אבל אני בטוח שהתשובה תגיע מהר. להלן תמונה שבה הטמפרטורה כשהוא מתחיל להתאמץ קצת אבל זה לא ממש מאמץ הוא מכבה את עצמו לדעתי קצת ממש אחרי זה. תודה מראש, שקד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי לנובו G550 ובעיקרון יש לי מדבקה על המחשב שרשום עליה "nvidia geforce with cuda" ליפני הפירמוט היה לי אחלה רזולוציה במחשב וכל משחק שרציתי רץ לי אחלה לגמריי. עכשיו אחריי הפירמוט הכל נראה על הפנים פשוט מזעזע, וכלום לא רץ. הרצתי את התוכנה PXC WIZARD ובכרטיס מסך רשום לי : מתאם גרפיקת VGA רגיל. ולא משנה איזה דרייבר ניסיתי להוריד לNVIDIA, זה לא נותן לי להתקין. האמת שזה בקושי נותן לי להתקין שום דרייבר.. ואני מתחיל נורא להתייאש ולא רואה מוצע. אם מישהו יוכל לעזור לי אני נורא נורא אשמח.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. הרכבתי כרגע מחשב ומערכת ויסטה אולטימט הכל היה בסדר עד שהתקנתי עדכונים ודרייבר של כרטיס המסך. המפרט של המערכת: לוח MSI NEO2 P-45 [urhttp://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.htmll] מעבד E2160 PALIT DDR2 800 כרטיס 9800GT SPARKLE 512MB ספק 405W ENERMAX TOMAHOK מארז אנטק 300 + 1 מאוורר 140 + 2מאווררים 120 קירור MUGAN עם המאוורר המקורי(120מ"מ) כונן צורב DVD LG X22 WD 80GB IDE לדעתי הספק לא מספיק אבל אני לא מומחה בעניין לכן אני רוצה את דעת המומחים בעניין זה. הבעייה עצמה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הכל עולה עד לשלב הכניסה לחלונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחי שיחק אתמול ב MW2 ובאמצע משחק היה כתוב HACKER ונהיה לו מסך כחול!!!!!!מאז המחשב נלק פעם אחת ויש את הראש של הציפוצוף -אבל כלו םל אעולה,ובפעם השנייה שמנסים אין רעש ואין כלום,רק מאווררים עובדים,זה פשוט הזוי,הוא גם טוען עכשיו שיש לו תיקתוקים בהרדיסקים(2 הרדיסקים!!!) אני לא מבין מה קורה שם.אפשר לפתור איכשהו את הבעייה?ניסיתי להוציא את הבטרייה ולהחזיר,הוצאתי את הזכרונות והחזרתי,כלום לא עובד,איך מסדרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך של I5 יתאים לפנטיום 4 חייב לדעת !! בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד i5 2.8 כרטיס מסך shapire hd5870 oc vapor x 4 ג'יגה זיכרון ויש לי במשחקים מדיי פעם מסך אפור כזה... מה זה ממה זה קורה? והתקנתי דרייבר לכרטיס מסך. (call of dufy / james 007)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי דיסק חיצוני Seagate freeagent 1TB לפני כשנה וחצי (אחריות לחמש) מ-K.S.P. הדיסק מלא בסרטי HD ומחובר לסטרימר. לאחרונה הוא התחיל לעשות רעשי נקישה (כנראה הראש) וכשזה קורה הסרט קופא כחצי דקה עד שהקליקים פוסקים. העברתי את הדיסק לסניף של K.S.P ממנו רכשתי. כעבור שבוע וחצי כשראיתי שלא חוזרים אליי, ניסיתי ליצור איתם קשר. לאחר כשעה במענים הקוליים שלהם הצלחתי להגיע למענה אנושי שהעביר אותי למעבדה. במעבדה הודיעו לי שהדיסק עבר בדיקת העברת נתונים ועוד בדיקה עם כלי של Seagate ושהכל בסדר, הם לא שמעו קליקים ולא מוכנים להחליף. אמרו שאם הדיסק יתקלקל אז יחליפו למרות שהפצרתי בהם להחליף מכיוון שאני לא מעוניין לחכות למותו של הדיסק ולאבד את כל החומר. המליצו לי לגבות את החומר בצריבה (1TB…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב של בת זוגתי (מעבד AMD 6000+, לוח אם של אסוס, 4670 ו5 ג'יגה זכרון) קופא כשניה או שתיים אחרי שהוא עולה. בsafe mode הכל עובד מושלם. ניסיתי להתקין מחדש וינדוס על דיסק אחר, גם קופא.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נדלק והמאווררים פועלים אבל המחשב עצמו לא עולה ולא מתקשר עם המסך. בדקתי זכרונות, הוצאתי סוללה, ובדקתי חיבורים. הגעתי למסקנה שזה או ספק או כרטיס מסך. חשוב להגיד שהייתה הפסקת חשמל היום בבוקר כאשר הייתי בצבא והמחשב היה דלוק ויכול להיות שזהו הגורם של הבעיה. גם כן חשוב להגיד שהספק בן 5 שנים והכרטיס מסך יחסית חדש בן שנה. צריך עצות מה לדעתכם הגורם פה.
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-