עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ebrami,

שלום חשבתי להעלות את זה בפורום של תצוגה וגראפיקה אבל הבעיה היא לא בתצוגה וגראפיקה, אלא רק הביטוי שלה הוא בריצודים על המסך, אני אסביר. בעודי משחק פיפא 2006, פתאום כל תמונת המסך התחרבשה, כל התמונה נמרחה לחלוטין ולא היה אפשר לראות כלום פרט לכתמי צבעים מוזרים והמחשב עצמו נתקע. הפעלתי מחדש- ועוד מהרגע שמפעילים את המחשב והוא טוען את הווינדוס (XP), יש ריצוד של סימני מחשב על המחשב מלמעלה למטה, יש אותיות חצויות מהבהבות בכל מיני מקומות, והכל מחורבש ומוזר כזה, כשעולה הווינדוס עצמו, אפשר לראות כמה סמלים בקושי, אבל הכל מרוח עם פסים מאוד מוזרים בצבעים שונים ולא ממש קורה שום דבר כשמנסים ללחוץ על משהו.. למרות שעושה רושם שמשהו כן מגיב כשלוחצים. החלפתי מסך - לא עזר החלפתי כרטיס מסך - לא עז…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by itaysp,

יש לי צורב SCSI של ימאהה. קניתי אותו לפני 3 שנים. מאז שהחלפתי ל אקס פי כל פעם שאני מתקין תדריברים אחרי שאני מפרמט אז הוינדוס אומר שהדריברים האלה לא נבדקו................ חיפשתי דריברים חדשים לא מצאתי... ואני חושב שמאז שהחלפתי לאקס פי הצורב לא מתפקד כמו סקזי.. אני כשאני צורב אני בקושי יכול לנגוע במחשב, ואם אני מתעסק עם המחשב יותר מידי אז הצריבה נהרסת.. וזה לא אמור להיות ככה.... הצורב מחובר לכרטיס PCI שמחובר ללוח אם.. כי החיבור הוא חיבור שונה ואין לי כזה על הלוח אםץץץ זה מין IDE רק עם יותר פינים...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by T-80,

שלום רב1 בשלב מסויים של ההתקנת משחק מופיע הודעה YOUR SYSTEM HAS NOT BEEN MODIFIED וגם הוא רושם שיש צורך להתקין שנית ומאוחר יותר אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש מפרט של המחשב : מעבד 3G זכרון 1G כרטיס מסך NVIDIA 5200

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by superman2000,

אוקי אז ככה המחשב שלי מדי פעם מחליט להתכבות על דעת עצמו כל פעם שאני מעמיס עליו טיפה (ויש לי מחשב טוב שאמור לעמוד בעומס!!) אז הוא נכבה וגם שאני לא כל כך מעמיס עליו אהה ולפעמים הוא מראה לי מסך כחול ולא נכבה ובמסך הכחול הזה רשום שהמחשב נכבה על מנת להגן על הרכיבים שלי אז ככה אם מישהו יודע למה זה ככה אז בבקשה שיגיד לי ושיגיד גם את הפתרון אם הוא יודע ואם זה רכיב שצריך להחליף אז בבקשה תגידו לי את המחיר הכי זול לרכיב מחברה טובה הנה הפמרט התכני שלי בקיצור: פנטיום 4---> 3 ג'יגה הרץ 512 מגה ראם כרטיס מסך גיפורס 5200 ו120 ג'יגה אהה ולוח אם Field Value Motherboard Name MSI 865PEM2-ILS (MS-6743) הנה המפרט התכני שלי בהרחבה: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by pooki_1,

שלום לכולם קניתי את המחשב שלי בערך לפני חצי שנה ואני משתמש בחלונות ויסטה הום בייסיק (מקורי שהותקן עליו אחרי קניית המחשב) בערך מהשבוע הראשון שקניתי אותו, לפחות פעם ביומיים אני מקבל או מסך כחול+ריסט או שהוא פשוט נתקע, לקחתי אותו למקום ממנו נקנה ושם אמרו לי שכנראה הייתה בעיה בהתקנה (אבל היא עברה לי ממש חלק) ורצו לפרמט, את זה גם אני יודע לעשות.. תפרתי כבר את האינטרנט בחיפוש אחר פתרונות, אז בבקשה לא להפנות אותי לשאלות הנפוצות, אני אצרף פה את קובץ המיני דאמפ + צילום מסך כחול בקריאה אחרונה נואשת לעזרה. תודה מראש למי שקרא ולמי שיכול למצוא פתרון לדבר המעיק הזה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  7. יש לי כרטיס USB WIFI מסוג SPEED TOUCH 120G שאני חושד שלא מתפקד כרצוי. כשאני מפעיל את המחשב, הכרטיס מתחבר אוטומטית לרשת דרך מנהל חיבודי הרשת של WINDOWS. לרוב, אחרי זמן מסוים (עדיין לא מדדתי, אבל בערך רבע עד חצי שעה) האיקון של צג מהבהב (למטה בפינה ליד השעון) משתנה לצג עם X (לא מחובר) עם זאת, הLED שעל הכרטיס עדיין דולקת אך לא מהבהבת. ניסית את אופציית הREPAIR אך כשהוא "מנתק" את הכרטיס ומנסה לחבר מחדש, אני מקבל הודעת שגיאה שהכרטיס הזה אינו ידוע, ולא מתחבר, וב DEVICE MANAGER אני מקבל הודעת שגיאה CODE 10. הבעיה "נפתרת" רק כאשר אני מבצע RESTART. מפרט: amd 64 x2 3800 windsor core asus m2a-vm hdmi bios 1001 לוח אם קצת בעייתי!! http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?SLanguage=en-us&am…

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by נריה,

הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by R0tem1,

התקנתי במחשב WUNDOWS VISTA לאחרונה ומאז המחשב לא מצליח לזהות כמעט שום דבר שמתחבר דרך USB ומבקש ממני להתקין DRIVER. למשל למצלמה דיגיטאלית ולקורא כרטיסים הוא ביקש להתקין דרייבר (שלא נראה לי בכלל קיים). גם כשחיברתי לראשונה נגן של SANSA הוא ביקש להתקין דרייבר אבל מייד מצא אותו, התקין והנגן עובד עם הUSB יש לזה פיתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  10. המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by Qtec,

*המסמך נכתב על ידי Amos.G* יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה: בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל. לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :D. אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה. עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התק…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by airforce,

שלום רב, מזה כמה שבועות טובים אני חווה התנתקויות מהאינטרנט והתחברות מחדש באופן ספורדי. הכל החל עם החלפת לוח אם מסוג G1 Killer Assassin 2 t אשר נשרף בלי שום סיבה, כאשר הבאתי את המחשב לחברה KSP הוא נשלח לתיקון והגיע (ללא כל ידיעה) עם לוח מסוג ASUS Rampage IV Formula. בהתחלה היו תקיעות (Lags) בזמן צפייה בוידאו ( Youtube Mako וכו') בדקתי עם דפדפנים שונים, אותו הדבר, לאחורנה עם שידרוג כרטיס המסך מסוג EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 זה כמעט ואינו מורגש ולאחרונה אף החלפתי את הנתב לNetgear Vegn2610 ומאז הגעתו החלו ההתנתקויות הללו (בעיקר מול המחשב הנייח ולעיתים גם בנייד ובפלייסטישן 4). פניתי לספק בזק בנלאומי 014 PowerNGN (ברשותי חבילת TOP100) נאמר לי: "הכל תקין בדוק עם…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  13. בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by skyfire,

שלום, כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidump אשמח אם מישהו יוכל לעזור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by moshe4410,

יש לי את הלוח אם הזה http://www.msi.com/product/mb/H61MA-E35--B3-.html#/?div=Detail עכשיו קניתי SSD והוא קורא וכותב עד 200-220 עכשיו הבנתי שזה מגבלת SATA 3 ישר אבל אני מחובר ישר לSATA 6 שהיא ה 6GB אבל עדיין לא עובד עכשיו שמתי לב לזה • SATAIII controller integrated in Asmedia® 1061 chipset- Up to 6Gb/s transfer speed. - Supports two SATAIII ports (SATA5~6)

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by yosibbb,

שלום אני מדליק את המחשב הוא עובר למסך שחור ניכבה ונידלק שוב וחוזר חלילה מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  17. שלום אני חדש:> הפנו אותי לפורום שלכם כי חבר שלי אמר לי שיש כאן את האנשים שהכי מבינים בנושא ותוכלו לעזור לי... יש לי בעיה ממש מוזרה! לפעמים המחשב שלי מתחיל להפיק צללים מוזרים דרך הרמקולים והמחשב פתאום הופך לממש איטי. זה קורה בוניאמפ,משחקים וסרטים.כשאני יוצא מאותם תוכנות שדורשות גם אודיו המחשב שוב עובד בצורה רגילה... ואני לא יכול לשוב לאותם תוכנות עד שאני לא עושה ריסט... חשבתי שזה קשור לכרטיס קול כי זה קורה רק בתוכנות שדורשות אודיו...(יש לי כרטיס קול מובנה) אולי אני צריך להתקין דרייברים חדשים יותר? אול המחשב מתחמם יותר מיידי? בכל מיקרה הינה המפרט שלי אם זה עוזר...(קניתי לא מזמן מKSP יש אחריות) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DD…

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  18. האם זה אומר שהבעיה בחומרה כלומר הזכרון פגוע כך שצריך להחליפו? ממה זה יכול להיגרם והאם זה נדיר?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  19. שלום! יש לי כבר בעיה הרבה זמן שהכונן דיסקים באמצע עבודה במחשב פיתאום נעלם,ומתי שהוא נעלם המחשב ניתקע לאיזה 3 שניות וחוזר,וזה מפריע כי עם אני במשחק זה תוקע אותו,ורק אחרי ריסט למחשב הכונן חוזר,חשבתי על רעיון שאני פשוט יסיר אותו ממנהל התקנים,ומתי שאני יצטרך אותו אני יעשה סרוק שינויים בחומרה ואז זה חוזר,ואחרי שאני מסיר אותו ועושה ריסט הוא חוזר ואני לא רוצה!!! יש שיטה לעשות להגדיר משהוא במחשב שהוא לא יתקין לי תחומרה לבד?? שאני יגיד לו לא להתקין,כי איך שאני מדליק תמשחב הוא אומר לי זוהתה חומרה חדשה והוא מתקין אותו

20. Started by Guyn,

בעיה בכרטיס מסך, 9800GTX של חבר שלי: תוך משחק הופיע "driver stopped working", הסרנו, עדכנו ואז הופיעה בעיה אחרת: לאחר זמן מסויים של משחק, המחשב קופא ושומעים סאונד חוזר בלופ. רק ריסט עוזר. הנה מה שניסינו: * בדקנו את החיבורי מתח לכרטיס. * דרייבר עדכני. * הטמפ' תקינה, מגיעה לאזור ה-70 במאמץ. * בדיקת ארטיפקטים עם ATI Tool לא הראתה בעיות. בינתיים אמרתי לו שיעדכן DirectX. מה עוד שווה לנסות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GamerGuy,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש יחסית , וכבר עושה לי המון בעיות. לא תמיד קורה אבל זה קורה לפחות פעם בשבוע , לפעמים בסטים , כלומר עובד שבוע ואז מתחיל להתקע כל 10 דקות במשך שעה ושוב חוזר לעבוד. נעלמים לי ההרדיסקים מהמחשב בזמן ריצה (יש לי 2 הארד דיסקים ואחד SSD ) , תקיעות מחשב (freezes ) בלי שום שגיאה. לפעמים הוא מפיל לי חלקים מהמחשב ואז קופץ למסך בכחול . למשל לפעמים מפיל כרטיס מסך התמונה קופצת וקופצת שגיאה שכרטיס מסך נפל וrecovered לאחרונה בהדלקה הוא עושה לי צפצוף ארוך ואחד קצר ועולה רגיל. ניסיתי להחליף זכרון מקומות , ניסיתי לנקות את המחשב , ניסיתי לאפס את בbios ולהתקין את הגרסה האחרונה . וירוסים אין לי ואני עושה ניקוי מחשב , defrag לאיטים קרובות . החשד שלי הוא דווקא שספ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tialk,

תצורה: gigabyte 8knxp , p2.4/512/800 , twinmoss 2*256 ddr466 , raid 0 2*40giga , yamaha F1 interenal 44*24*44 כשאני מנסה לצרוב אפילו כפול 16 יש buffer under run ללא הפסקה ואני גם שם לב שהמעבד מתאמץ 50% למרות ש nero לוקח לו רק 3% זה משגע אותי, למה שידרגתי ב6000 ש"ח ? על הceleron 433 צרבתי בכפול 44 בלי שום בעיה. בנוסף שני הכוננים הקשיחים מחוברים דרך הgigaraid בraid 0 והצורב והסידי כל אחד master על ide משלו. קיבינימט מה לא בסדר פה ??? (מקווה שהעורכים לא יתייחסו לזה כקללה). ??? ???

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by segev21,

קודם כל שלום המליצו לי על הפורום הזה ואני כבר התייאשתי מלחפש תשובה לבעיה הזאת אז אתם תקוותי היחידה חחחחח אז אני יסביר: יש לי מחשב נייד מסוג acer ויש לי מערכת קולנוע בייתי מסוג lg 5 רמקולים וסאב עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת למחשב אבל שהשמעו בה סטריו של 5 רמקולים ולא של 2 אני מחבר את המערכת למחשב בקבל של 2 בננות לרסיבר וחיבור aux למחשב עכשיו אני שומע בכל ה5 רמקולים אבל במחשב יש לי רק אופצייה של סטריו 2 רמקולים אז הוא לא יכל לבצע אפקטים של 5 רמקולים ואין לי אפשרות אחרת לשנות מ 2 רמקולים מה שכן יש לי באפשרויות שמע יש 2 סוגים רמקולים digital output ברמקולים יש לי רק אפשרות של סטריו 2 רמקולים בדיגיטל הזה יש לי אפשרות ל 5.1 הבעיה זאת שאני מגדיר את הדיגיטל אני לא שומע כלום אנ…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. מכירים את זה שאתם עוזבים את המחשב לכמה ימים לצבא או לכל דבר אחר רק כדי לחזור ולגלות מהאח הקטן שמשהו מסתורי וקטלני קרה ושכלום לא עובד יותר? אז ככה, המסך שלי ככל הנראה נשרף, דיווחו לי על ריח של שרוף והוא לא נדלק יותר. עכשיו חיברתי מסך אחר כדי לעבוד במחשב וכאשר הווינדוס עולה הוא משחיר (עדיין דלוק, אבל מנורה כתומה שם למטה) אני יכול לעבוד על המחשב רק בVGA MODE של הווינדוס XP. (למי שלא מכיר, שם זה עובד על 640X480 ועל 8bit צבעים), וגם שם אם אני מנסה להגדיל את הרזולוציה אפילו ל800X600 או את הצבעים ל16bit שוב הנורה הופכת כתומה. מישהו יכול להצביע על הבעיה? הכרטיס מסך? הספק כח? לא יודע כבר.. אגב לא יודע אם זה משנה אבל למסך אין חיבור חשמך משלו אלא הוא מחובר למחשב והמחשב מחבר אותו לחש…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by Lirux,

כשאני בודק כמה מקום יש לי במחיצה שלי D... זה מה שזה מראה לי: 93 ג'יגה בשימוש... אבל כשאני נכנס לתוך הכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל נסתרים) הוא רושם שרק 60 ומשהו בשימוש... לאן הלכו לי כמעט 30 ג'יגה?!!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.