תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול קניתי מחשב חדש... מפרט ממש חזק והכרטיס מסך הוא ATI REDEON Saphire HD4870 x2 2GB יש לי מסך 26'... התקנתי COD 4 ואת ואת כל מה שצריך... והFPS שלי על 30-60 בצבע אדום... הרזולוציה ששמתי היא 1280x720 על מקסימום איכות כמובן... במחשב הקודם היה לי 9600GT וזה היה מריץ לי על 100+ FPS... הכרטיס מסך שלי אמור להריץ משחקים בקלות הוא אחד הכרטיסים החזקים בשוק... והמשחק גם לא רץ ממש ממש חלק...במחשב הישן שהיה הרבה הרבה פחות חזק מהמחשב החדש היה מריץ את זה הכי חלק שבעולם... עריכה: הנה המפרט של המחשב למי שצריך: מעבד: intel core 2 quad q9550 2.83 ghz 12 mb cache s775 1333mhz לוח אם: GIGABYTE - A-EP45C-UD3R 775 1600mhz כרטיס מסך: ATI REDEON Saphire HD 4870x2 2GB GDDR5 DX10.1 גרסאת Hi…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23753#details יש לי את המחשב הזה,והרבה משחקים(גיטרה הירו 3,אססין קריד,GTA סאן אנדרס!)פשוט לא רצים חלק,ומתחילים לעשות באמצע במשחק סלאו מושיין ותקיעות ואפילו Finale(תוכנה לכתיבת תווים!) שהדרישות שלה הם כאלה: Finale PrintMusic for Windows® * Windows XP/Vista 32-bit * 800X600 minimum monitor resolution * CD-ROM drive * Minimum 256MB RAM recommended * 235 MB hard drive space required for software and user manual נתקעת אצלי!,וגם אם זה עוזר בצד,קרוב לחלק האחורי הטמפרטורה ממש גבוהה,פשוט רותחת לא יודע איך זה משפיע תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן אופטי חדש, בחיבור sata (שעד היום לא היה לי בו שימוש) הכונן לא מזוהה, ואפילו לא מגיב ללחיצת כפתור חיצוני. החיבורים בסדר. במנהל ההתקנים לא הועילה הסרה והתקנה של הsata. בביוס לכאורה מסומן כפעיל (RAID ולא IDE) האם יש למישו יש עצה איפה לעדכן את הביוס, או רעיון אחר שטרם חשבתי עליו? דגם לוח אם Motherboard ID 08/25/2006-P4M800Pro-823-6A7L6G05C-00 הביוס מדגם 8VM800PMD775 F5 של גיגהבייט
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכם, אני יתחיל בזה שלא מצאתי מקום יותר מתאים לשלוח את ההודעה הנ"ל לכן אני מתנצל אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה. ולשאלה: קניתי כבל USB באורך 5 מטר ולא משנה מה אני מחבר עליו גם עכבר זה לא עובד, השאלה למה הכבל חדש ולא נראה לי שהוא לא תקין אני חושב שצריך איזה משהוא שיחזק את האות של ה USB מין שנאי כזה השאלה היא האם זה באמת כך ואם כן אז מאיפה קונים את זה כמה הוא עולה ואיך מחברים את זה בקצה של הכבל או למחשב ואז את הכבל עליו... השמח לעונים :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
????????????????עד אתמול המחשב עבד בסדר. עזבתי אותו לאיזה חצי שעה וכשחזרתי המסך היה כבוי (לא קיבל אות מהמחשב). איתחול של המחשב לא עזר. נכנסתי לsafe mode, מחקתי את הדריבר של הכרטיס מסך, ואז המחשב עלה. ניסיון להתקין דריבר עדכני מאתר החברה גרם לבעיה לחזור. כרגע המחשב עובד בלי דריבר לכרטיס מסך (מזוהה התקן vga) פרטים טכניים: מערכת הפעלה וינדוס xp sp3 כרטיס מסך nvidia geforce 6600 אין למחשב כרטיס גרפי מובנה. תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי.. יש לי לוח אם של ASUS וניסיתי להעביר אותו למארז חדש.. עכשיו כשאני מחבר אותו למארז ומחבר אליו את כל ההתקנים כגון:דיסק קשיח,כרטיס מסך וסידירום... ואז מנסה להדליק אותו הוא מניע את המאווררים את המקלדת את הסידירוםאבל לא את המסך... חשבתי אוליי זה בעיה אם החיבורים של המארז...כי אני לא ממש זוכר איך מחברים את הכבלים של ההדלקה... יש מישהו שיכול להגיד במדויק איך מחברים אותם..? ניסיתי כבר הכל ולא מצליח לי כלום..אוליי מישהו יגיד לי מה זה..? תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון בעיות עם המחשב... אני פותח את המחשב , והמחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב עשיתי ריסט ואז הוא כבר עלה לגמרי יש רעש מהכוננים שהם רצים . היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה, אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל. יש בעמים שהמחשב עולה טוב , זה דבר רנדומלי . משהו לא בסדר? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב IBM T61 שעבר מספר מסכים כחולים בשבועות האחרונים פתחתי את 4 קבצי הדאמפ האחרונים הראשון Probably caused by : resmgr.sys ושלושת האחרונים Probably caused by : mrxdav.sys אני לא ממש מוצא הרבה דברים ברשת ניסיתי לחפש בגוגל ועוד כמה אתרים אבל לא מצאתי משהו קונקרטי דרך אגב המשתמש אמר לי שהמסכים הכחולים קרו לו עם תחנת עגינה. T61 אחר שיש לו עובד כבר 3-4 ימים בתוך תחנת העגינה בלי שום בעיה. הT61 הבעיתי נמצא עכשיו אצלי יומיים בתוך אותה תחנת עגינה הרצתי אליו את כל בדיקות המאמץ של LENOVO TOOLBOX הכל עובר בהצלחה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני ישמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בהמשך לזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400530.msg3437675 אני עדיין לא מצליח לשחק במשחקים בצורה טובה כי המחשב ממשיך לעשות לי כל מיני דברים מוזרים כמו מה שכתוב שם וגם שינוי בצבעים של המשחק והרטיס מסך חדש ככה שזה לא כרטיס מסך בדיקת טמפ': במנוחה: http://img252.imageshack.us/img252/3325/miny.jpg מאמץ: http://img412.imageshack.us/img412/7259/max.jpg בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פעם קודמת שהוא עשה לי את זה(לא מוצא את האשכול בגלל החיפוש של הפורום) אז הוצאתי את הבטרייה וזה הסתדר היום אני מכניס דיסק לצורב ופתאום אני שם לב שהוא לא מופיע לי בכלל במחשב שלי וגם הדיסק לא עולה איך אני פותר את זה פעם אחת ולתמיד?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרה לי כבר פעמיים, לפני 4 ימים ואתמול: (לא יודע אם זו בעיית חומרה או תוכנה) מחשב בן כשנה מריץ ויסטה 32 SP2 - דולק 24/7 (Q6600, 4GB, HD2600XT, 5 HD) פתאום (לא הייתי ליד המחשב) המסך נהיה שחור ואין לי אפשרות לעשות פינג או להתחבר למחשב ב REMOTE לא הצלחתי כלום - רק לכבות "בכוח" אין בעיית טמפרטורות עד כמה שבדקתי (המחשב היה די ב IDLE שזה קרה - חוץ מהורדת טורנטים ופעולות של VISTA) המחשב עצמו עבד, כלומר מאווררים ו HARD DISKS עבדו (נראה גם שיש סיגנל למסך כי למסך שלי ישLED שמהבהב שאין סיגנל) לא ראיתי כלום ב EVENT LOG בדקתי SPYWARE ו ANTIVIRUS- לא נמצא כלום אין OC יש UPS מחובר האם מישהו מכיר את התופעה? או יש רעיון איך לדבג אותה? (כרגע שמתי את REAL TEMP שיכתוב לוג כל 10 דקות.. בשיל …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ניסיון כושל של OverClocking ואיפוס הביוס החלה אצלי תקלה מוזרה. לאחר זמן מה של עבודה המסך מפסיק לעבוד ולפעמים רואים אות בטלויזיה. אבל, לאחר זמן מה אין תגובה. וכן, אחרי איתחול זה גם קורה, מיד לאחר האתחול המסך מחשיך והנורית נדלקת (לא רואים אפילו את מסך הביוס) אבל, שומעים את הצליל שהווינדווס עולה. הכרטיס מסך שלי הוא ASUS Radeon 4870. כל שאר המפרט נשאר... שלחתי את הכרטיס מסך ל-KSP והם בדקו אותו והוא תקין. הטמ"פ שלו היא סביב 55 מעלותץ אני מבקש רק מאנשים שיודעים על מה הם מדברים להגיב, תודה
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אז רציתי להליף לאוזניות ניתקתי את הרמקולים וחיברתי את האוזניות ולא פעל, החזרתי לרמקולים ואז אין צליל וכשאני לוחץ על 'Volume center' המחשב עצמו עושה לי כזה ציפצוף קטן ואז זה מופיע: http://img137.imageshack.us/img137/3619/21072796.png עכשיו אני לא מבין ממש במחשבים אז תילכו איתי צעד צעד בבקשה ^^' תודה על זמנכם
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה ומשהו קניתי מחשב חדש. Champion intel CORE 2 QUAD Q6600 2.4 Ghz 8mb nvidia 8800GT 512mb. זיכרון 4GB. ספק 300W עכשיו לפני חודש בערך התחילו לי בעיות בכרטיס מסך, נושא שפתחתי לא מזמן אתם יכולים לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423216 בקיצור, אחרי שהוא נדפק אח שלי נתן לי סתם כרטיס - ATI 1650 בשביל שיהיה אפשר לעשות עם המחשב עד שהכרטיס החדש יגיע: HD4870. הכרטיס עבד חלק חודש, היום בבוקר שניסיתי להדליק את המחשב לא הופיע כלום על המסך. אחרי כמה שעות שוב ניסיתי וכלום. שוב פעם החלפתי לכרטיס אחר והוא עובד חלק. יכול להיות שיש בעיה עם אחד החלקים במחשב שהורס את הכרטיסי מסך שאני מכניס? הורדתי SpeedFan בכדי לראות חימום וזאת התוצאה: http://…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בזמן האיתחול הכונן האופטי- צורב DVD של LG - מזוהה ע"י הביוס אך אינו מצליח לבצע boot מה- cd המוכנס בו (bootable disk). המחשב עולה ישר למערכת -windows xp למרות שבסדר ה- boot שנקבע בביוס - הראשון הוא הכונן האופטי. מע' ההפעלה מודיעה על שגיאה בזיהוי הכונן האופטי. בבדיקת הכונן האופטי על מחשב אחר- הוא מתפקד באופן תקין לחלוטין. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה , האם וכיצד ניתן לתקן אותה? ל"א K7S5A של ECS . צורב DVD RAM LG GSA H42N ,ביוס: AMI גירסה: 1.21.11 תודה מראש arie2006
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב הנייח שלי קפא באמצע עובדתי במחשב. עשיתי לו ריסט,ושניסיתי להדליקו מחדש-שמעתי את המחשב עולה עם המוזיקה של ווינדוס אך המסך שחור וכתוב NO SIGNAL. ניסיתי שוב פעם להדליק אותו ועכשיו הוא עושה צפירה קטנה בהתחלה..ויש רעש של מאוררים של הכרטיס מסך (8800GT). דבר זה כבר קרא לי בעבר אך עבר. ניסיתי להחליף כבל ניסיתי להחליף מסך-שום דבר לא עוזר. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נפתח רגיל ,אבל כשאין בו דיסק הוא לא נפתח בכלל על ידי לחיצה בכפתור, וצריך להכניס סיכה לתוך חור הביטחון כדי שהמגש ייצא אז מה עושים כדי שהוא יפתח רגיל גם שאין בו דיסק ?
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-