תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אוקי, ניסיתי לחבר בין הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI, ניסיתי אפילו כבל אחר. ניסיתי הכל שום דבר לא עבד. עד שמצאתי אצלי מתאם בין hdmi ל DVI. ורק אז זה עבד. שזה לגמרי מוזר. ובלוח בקרה של נבידיה בחיבור רשום מחבר, HDTV-HDMI וזה מראה כאילו זה מחובר דרך ה HDMI... אז למה לעזאזל ה HDMI עצמו לא עובד, זה מוזר לגמרי. למישהו יש מושג למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה סבלתי מ2 מסכים כחולים זהים [ היום זה הפעם השניה] הבעיה היא שאין סיבה למסך הכחול עד כמה שאני רואה ב"מציג האירועים" בוינדוס אשמח אם מישהו יצליח לזהות מה הבעיה: * הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שהדריבר של הכרטיס קול שלי עושה בעיות [ הוא מנתק את המיקרופון כל פעם ומחזיר אותו ומקפיץ חלונות ] אבל לא יודע אם זה יכול לגרום לבעיה.. --------------- זה מה שכתוב לי במציג אירועים : Bucket של תקלה 0xD1_Rtlh86+b339, סוג 0 שם אירוע: BlueScreen תגובה: ללא מזהה Cab: 0 חתימת בעיה: P1: P2: P3: P4: P5: P6: P7: P8: P9: P10: קבצים מצורפים: C:\Windows\Minidump\Mini071109-01.dmp C:\Users\Oren\AppData\Local\Temp\WER-343280-0.sysdata.xml C:\Use…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את המחשב הנייד שלו שאחותו הקטנה ראתה בו סרט ושפכה עליו כחצי כוס מים. המחשב, מדגם לנובו n3000 לא עלה. הפכתי את המחשב ונתתי לו ככה כשהוא עם המסך והמקלדת כלפ מטה להיות כחצי שעה, אח"כ בעזרת פן ייבשתי כל מקום שהצלחתי להגיע מתחת לכפתורי המקלדת (גם פרקתי חלק מהם) כמובן עשיתי את זה לרוב עם פן קר, וקצת קצת עם פן חם... פרקתי את המחשב ממתחת וניסיתי להגיע מתחת לדיסק הקשיח והזכרונות כמה שיותר פנימה ולתת גם שם פן אציין שהדיסק קשיח, זכרונות ומעבד היו יבשים משני צידיהם... חיברתי הכל והפעלתי את המחשב והוא נדלק ועלה, הבעיה היא שכשאני נכנס לוורד זה עושה כאילו כל הזמן איזה מקש נלחץ... וכשאני לוחץ על האות "נ" זה כותב "נא" וכשאי כותב "מ" זה כותב "טמ" וגם להפך, כשאני כותב "א" זה…
-
- 39 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי שלום, במחשב של חבר שלי,יש 2 כרטיסי מסך אחד מובנה ואחד PCIE. המחשב מזהה רק את מובנה,אבל כפי שידוע לי מתי שיש כרטיס נפרד אז יש הוא מנטרל את המובנה. הבעיה שהמחשב בכלל לא מזהה את הכרטיס,עוד עבד עד לפני חודש ופתאום הפסיק לעבוד הוא מחובר טוב מאוד. יכול להיות שהוא שרוף ? איך אפשר לדעת?< עכשיו הוצאתי את הכרטיס ההמסך PCI ובטעות זז כרטיס זיכרון,אז החזרתי את הכרטיס למקומו ואז המחשב התחיל לעשות רעשים סבבה,3 ציפצופים והמסך לא עבד בטח היה קשור לזיכרון,הוצאתי לגמרי את הכרטיס הזיכרון ופתאום המסך עבד ואחרי 3 דקות נכבה שוב? מה יכול להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
הצורב שלי כן תומך על 4X אבל שאני מכניס את הדיסק שקניתי זה פשוט נותן לי מהירות כתיבה הכי נמוכה 8X ואני צריך לצרוב ע 4X.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי להתקין וונדוס 7 התקין הכל טוב ויפה סיים להתקין עשה ריסט למחשב ואז תמיד שהעתי למסך של הboot זה עשה ריסט או שהופיעה הודעת שגיאה 0xc0000428 משהו שהוונדוס לא מקבל את החתימה של המוצר הנערף ניסיתי להתקין עוד 100 גירסאות מדיסקים שונים מאנשים שונים ותמיד אותה בעיה פרשתי באתי להתקין xp בחזרה שוב בעיה b0100800 אותו דבר בעיה עם החתימה של המוצר. מה עושים ? צריך לשנות משהו בביוס ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, כבר מאתמול אני מנסה לעדכן את הכרטיס מסך וכל פעם התוכנה מגיעה עד הסוף ופשוט נתקעת בלי להתקין. עשיתי את התהליך משהו כמו 10 פעמים וכל פעם אותה התוצאה.. מגיעה עד סוף ההורדה ופשוט נתקעת. אני מדבר על לפטופ עם כרטיס מסך Geforce GT 750M אם זה משנה. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שניסיתי להוריד את העידכון ישירות דרך האתר שלהם ועדיין ביקש ממני לעדכן את הדרייבר. בקיצור... זה לא הצליח.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. לפני כמה ימים נכנס לי וירוס מדיסק קון קי . עשיתי סריקה והאנטי וירוס לא זיהה שום וירוס. יש ל בעיה עם קבצי תמונה . ראו תמונה: ניסיתי לסדר באפשרויות תיקיה וזה פשוט לא הצליח... איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשחבר שלי מפעיל את המחשב לא מופיע לו כלום על המסך. המחשב עצמו נדלק (וגם יש את הצפצוץ הזה שיש כשמפעילים את המחשב). הוא אומר שהמסך והחיבורים שלו למחשב בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש במחשב והוא לא עולה ועושה צפצופים, ניתקתי את הדיסק קשיח והחזרתי ואז הוא עלה, אחר כך שוב עשה את אותה בעיה, חיברתי דיסק קשיח אחר הוא עלה בפעם הראשונה ופעם השניה שוב צפצף (1 ארוך ואחריו 3 קצרים) והוא לא עושה פוסט, ניסיתי לאפס את את הלוח אבל זה לא עזר, לאחר כמה פעמים שניתקתי את הדיסק קשיח והזרתי כדי שיעלה עכשיו הוא לא עולה בכלל, ניתקתי והחזרתי את הזיכרונות הוא שוב עלה ורשם שיש בעיה בטעינת הCMOS ולאחר מכן לא עלה שוב, השאלה היא אם הבעיה היא בלוח או במעבד (הוא אפילו לא מציג את הלוגו של הלוח אם בגלל זה אני יותר חושד בבעיה בלוח) תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם זה חשוב זה לא המחשב שמפורט למטה בחתימה הלוח הוא ASUS P5GC-MX\1333
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני חודש.. לא יודעי מה הבעיה.. פתאום המחשב היה עושה מעצמו ריסט.. ביטלתי היום את האפשרות שהמחשב יאתחל את עצמו מחדש.. ולפני כמה דקות קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה (צריך לעשות ריסט ידני ]= A problem has been detected and windows has been shut toselect safe mode. technical unformation: (0x0000000A (0x7E137D1B,0x00000002,0x00000 001,0x80540990 beginning dump of physical memory physical memory dump comlete. contact your system administrator or technical support group for further assistance אני משתגע, יש פיתרון? עריכה: פתחתי את הקובץ Dump ובקובץ רשום בסוף Probably caused by : tcpip.sys ( tcpip+f567 )
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש. בשבוע הראשון הכל עבד מצוין. בשבוע השני מום מה כשהדלקתי את המחשב לא היתה תצוגה, והיה צריך לכבות ולהדליק ורק אז כן נדלק. ככה זה היה כל יום מחדש. לאחר זמן מה המחשב כבר לא היה נדלק גם אחרי כיבוי והדלקה, אז איפסתי ביוז ועדין לא עבד, אז הוצאתי את הזכרון והחזרתי והמחשב עבד. ככה יום ואז חזרה הבעיה שצריך להפעיל מחדש כדי שיעבוד, ככה שבוע ועכשיו שוב לא נדלק בכלל ואני אצטרך להוציא ולהחזיר את הזכרון. מה לדעתכם הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי. חשבו לי להדגיש. אני עובד עם מחשבים כבר שלוש שנים בחנות מחשבים בפתח תקווה. אני יודע מספיק לדעתי, אבל זו בעיה שגם אני וגם עוד שלושה חבר'ה שמבינים אפילו יותר ממני לא הצליחו לפתור. יש לי מחשב נייח בבית, לפני כחודשיים התקנתי ווינדווס 8, ואחרי חודש נמאס לי ממנו אז החזרתי את ווינדווס 7. מהרגע שהחלפתי לווינדווס 8 וגם אחרי שחזרתי לווינדווס 7, ישנה בעיה שהמחשב נכנס כל הזמן למצב שינה אחרי 30 דקות. חשוב לי להדגיש שנכנסתי ל Power management ונכנסתי ל Power Plans, שינתי הגדרות וביטלתי את מצב השינה. אפילו עשיתי תוכנית הגדרות חשמל משלי. עדיין הבעיה חוזרת. מפרט מחשב: i7 3770k 16gb DDR3 1600mhz Radeon Vapor X HD 5870 Gigabite Z77X UD3 Enermax Revolution 1050W Crutial…
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
זה קרה לי היום,יותר נכון לאחי. אני מדליק את המחשב הוא עושה הכל רגיל כזה וזה עד שהוא מגיע לתמונה כזה של INTEL וזה שרשום שם על ה-BIOS שלוחצים F2 בקיצור ככה זה ברגיל אבל אחרי שהתמונה נעלמת במקום שהווידוס היה אמור להטען הוא מביא לי הודעה: BMCUF is compressed ואז תלחץ על ctrl+alt+delete לעשות הפעלה מחדש. בקיצור אין לי מושג אבל ממש מה זה הדבר הזה גם חיפוש בגוגל מה זה BMCUF. עכשיו הקטע יש לי חשד שזה קרה בגלל שעשיתי לכונן C בהגדרות שהוא ידחוס אותו בשביל לחסוך בשטח הדיסק אבל אני לא יודע עכשיו איך לשנות את זה ולבדוק אם זה באמת הבעיה. וגם הקטע שבמחשב שלי אין לי מושג איך להגיע ל-safe mode אני בכל המחשבים יודע להגיע משום מה אצלי במחשב זה מוזר אין אפשרות רק לפעמים הוא מציע לי באיזה דר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה וקצת. בימים האחרונים אני נתקל בבעיה שאם נניח סגרתי את המחשב ואני בא להדליק אותו או שהוא לא נדלק בכלל או שהוא נדלק וישר נכבה וכך חוזר נדלק\נכבה עד שאני מכבה אותו\מנתק מהחשמל. ניסיתי לבודד את כל החלקים, ניתוק כל הרכיבים (זיכרון\מעבד\כרטיסי הרחבה) והחזרתם ועדיין זה קרה. אחרי מספר ניסיונות כיביתי אותו לגמרי ובבוקר שבאתי להדליק עדיין זה קרה ושניסיתי שוב פתאום התחיל לעבוד בלי בעיות. האם יכול להיות שהלוח הלך איכשהו? למרות שלפעמים עובד..? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב כל פעם שאני מכניס את המחשב למצב שינה, הוא נדלק מחדש אחרי 2-3 שניות במצב שינה למישהו יש מושג איך לפתור את זה ? בעיה נוספת ברגע שאני עושה הפעלה מחדש למחשב, הוא כאילו עושה 3-4 רסטרים כל שנייה ואז נלדק ... זה תקין ? או שמשהו לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, בעיה במחשב נייד של HP DV4-1190EJ במבצע של אורנג', התקנתי עליו מע' הפעלה ויסטה הבעיה היא שאני התקנתי אליו את הכטיס קול שלו הוא עובד בסדר שאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו הוא כאילו מכבה את הכרטיס קול, הדרייבר מותקן כמו שצריך בלי התנגשויות, כשאני מתקין את הדריבר שוב זה מסתדר אבל עד שאני מכבה את המחשב, ניסיתי כבר הכל הסרתי את הדריבר גם מהמהל התקנים וגם מהוספה והסרה של תוכניות וכלום, לא מצליח לעלות עך הבעיה? מישהו יודע משהו? ניסיתי גם להוריד את הדריבר החדש ביותר של הכרטיס קול וגם לא עזר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-