תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי מחשב ישן של מישהו, אני חיברתי אותו כדי לראות כיצד הוא עובד, הוא נדלק וכאשר הוא מגיע לקטע שבו הוא אמור להיכנס לווינדוס המסך מהבהב לשנייה אני רואה פס ירוק מהבהב עוד פעם ואז מופיע לי ההודעה Mode not supported , אודה לכול מי שיוכל לעזור.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב לא מזמן התחלתי לשחק קצת במשחק Warhammer 40000 Dawn of War II ואני מרגיש שהמעבד ממש מתאמץ במשחק (כמו בכל שאר המשחקים שאני משחק). אני לא סגור שהבעיה היא במעבד אבל בזמן משחק שומעים אותו מתאמץ ואחריי בערך 20 דקות של משחק המסך פתאום נכבה לכמה שניות (כאילו המעבד נח לו) ואז חוזר לעצמו מיד והכל ממשיך כרגיל.. זה קורה בערך כל דקה שתיים אחריי 20 דקות של משחק בערך. עכשיו המחשב חדש הגיע לפניי שבוע וחצי.. המפרט שלו הוא כזה: CPU Type QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA770T-ES3 (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, Audio, Gigabit LAN) DIMM3: Crucial RM25664BA1339.16FF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 59…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח hd103sj. כאשר הוא פועל בתוך המארז אז יש מין כזה רעש הימהום מעצבן. אני יודע שהבעיה בקשר בין הקשיח למארז ולא בקשיח עצמו כי אם אני מוציא את הקשיח מהמארז ומפעיל אותו כאשר הוא על הרצפה אז אין בעית רעש. המארז שלי הוא compucase 6a19. הוא מחזיק את הקשיח במין כלוב מודולרי עם גומיות. שיניתי את המיקום של הדיסק בתוך החלק המודולרי הזה אבל זה לא עזר. יש רעיון איך לטפל ברעש הזה?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת במחשב. כאשר אני מכבה אותו הוא לא מתכבה לגמרי - אחרי שהמסך נכבה הנורה של המחשב (נורת החיווי שדולקת כאשר המחשב דולק) מהבהבת ולא כבויה כמו שהיא צריכה להיות. ואז אני פשוט לא מצליח להדליק את המחשב - גם לא דרך כפתור ההדלקה וגם הריסטרט לא עובד. הדרך היחידה שאני מצליח להדליק אותו זה אם אני מנתק אותו מהחשמל עד שהנורה מפסיקה להבהב ואז מחבר אותו שוב ומדליק אותו רגיל. למשהו יש מושג מה זה ואיך פותרים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב הוא מחשב ישן AMD 3000+ s-754 1gb kingston לוח אם של epox 160GB דיסק קשיח היה בעיית קריסה למחשב עקב כך שהמעבד היה מתחמם הורכב מאוורר חדש למעבד AC alpine7 בעיית הכיבוי כבר לא קיימת אבל מופיע מסך כחול ניסתי לפרמט כבר 6 פעמים כל פעם מסך כחול הוחלף דיסק קשיח הוחלף זיכרון והוחלף ספק כח עדיין מסך כחול לא משנה מה אני עושה ניסתי לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת הבטריה והחזרת וגם איפוס הגדרות שום דבר לא עובד .. Uploaded with ImageShack.us האם המחשב הלך?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 20:48:23 טוב הסתכלתי היום על הלוח אם שלי וראיתי שכל ה-6 קבלים שליד המעבד נפוחים כנראה זה גורם הבעיה http://www.yesky.com/imagesnew/hardware/0131/Athlon64/pic/EPOX/754/5.jpg התמונה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה שייך לפה אם זה לא מבקש סליחה ולהעביר למקום הנכון. אני אספר קצת באירוך כי יש פה 2 בעיות. יש לי שני מאווררים אחד של המעבד ואחד נוסף שקניתי שמתחבר ללוח אם (מותקן בצד המארז). לאחרונה פתחתי את המחשב מסיבה שאני לא זוכר ובמהלך ההתעסקות יצא הכבל של המאוורר שמתחבר ללוח אם. החזרתי אותו ומאז המאוורר (שעובד ע"פ חום) מקרר בטירוף כאילו השמש מסתתרת מאחורי המעבד שלי. היום החלטתי שזה מרגיז כי זה עושה הרבה רעש ושוב פתחתי את המחשב כדי לנסות לשער מה הייתה התקלה. ראיתי שהמאוורר של המעבד תקין (וכי כמובן השמש אינה מסתתרת מאחוריו) ואז שאלתי את עצמי אם חיברתי את זה הפוך ללוח אם וניסיתי איזה חצי שעה להוציא את זה ולא הצלחתי. אז קודם כל, האם חיבור הפוך ללוח אם של המאוור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש הכול טוב ויפה, התקנתי כמה משחקים בווינדוס XP ומשום מה כל המשחקים מGTA 2 ועד COD4 וGTA המקורי IV , לאולם בעיות רציניות בגאפיקה, רואים פסים משונים, טישטושין, וב-IV הגעתי למצב שהייתי צריך לעשות ריסטרט כל המחשב נתקע עם טישטושים מפחידים חשבתי הוא כבר נשרף. התקנתי ווינדוס 7 , מכיוון שיש בו DIRECTX 11 מובנה והווינדוס מעדכן דרייברים והכול, כל הדרייברים שלי פועלים שמתי תהכי חדשים והכול פועל טוב, אבל שוב בעיות בכל המשחקים, ניסתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל לא עוזר. דרך אגב הכרטיס מסך הוא ג'יפורס 240GT של NVIDIA. זיכרון 2.GB RAM - מעבד 3GHRZ INTEL I3 CORE בקיצור הכול חדש במחשב הוא לא מחשב של גיימרים אבבל בהחלט אמור לעמוד במשחקים פשוטים כמו GTA …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה עם הזיכרון שלי. לפני כמספר ימים הספק שלי הפסיק לעבוד ז"א המחשב לא היה נדלק בכלל. רכשתי ספק חדש, המחשב נדלק אך לא עלה והמסך נישאר מסך שחור, המחשב עשה רסטרט לעצמו כל פעם. ניסיתי לעשות רסטרט ביוס אך לאל הצלחה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על הזכרונות, להוציא אחד מהם ולמזלי כאשר הוצאתי אחד מהזכרונות המחשב התחיל לעבוד, עלה הכל טוב ויפה אך עם זכרון אחד 1 GB. שתי הסלוטים היוו 2 GB, כל סלוט ג'יגה אחד. זה המגען השבור או מה שזה לא יהיה: אם זה כך, אין שום דבר או אפשרות להכזיר את הזרכרון לחיים? וממה זה נבע כל העסק הזה? התחממות יתר או משהו? ועוד דבר, אין לי קבלה של הזכרונות (נרכש באייבורי) ישנה אפשרות שעל גבי האחריות שנימצאת אצלהם במחשב יוכלו להחליף? או שאנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למחשב ל-3.51 מ-2.8 הטמפרטורה יציבה במאמץ בין 78-75 לאחר 7 שעות בערך המחשב קרס(מסך כחול) והפנו אותי מפורום OC לקבלת תמיכה לוודא שהבעיה הינה ב-OC. קובץ ה-dump מצורף למטה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה ומעצבנת! אני משתמש במחשב,הכל רגיל וטוב (כמה שאפשר כמובן) המחשב שלי יושב על שולחן מחשב רגיל. כל פעם שיש מין מכה כזאת לשלוחן שהוא(המחשב) יושב עליו הוא נתקע דוגמא למכה זה שאני לוקח את המדף גרירה של המקלדת עד הסוף וזה נותן מין מכה כזו בסוף המחשב נתקע בגלל זה. זה ממש מוזר , למה זה קורה?@#?@$ נתקע = המקלדת לא מגיבה העכבר לא מגיב בקיצור צריך ריסטרט. בבקשה עזרה,תודה מראש! ד"א המחשב עצמו עובד טוב מאוד ואין שום בעיה נוספת איתו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח של 500gb כבר הרבה זמן ולפני כשבועיים הוא התחיל להיות מזוהה רק כ 127gb בדקתי עם דיסק קשיח אחר של 250gb והוא עדיין מראה לי גודל של 127gb עשיתי עידכון לביוס וזה לא שינה דבר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שכל דיסק קשיח בכל גודל יראה את אותו נפח בדיוק. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הלוח אם שלי משמיע יותר מידי צפצופים כאשר המעבד עולה על 50% נצילות.. בדרך הכלל הציפצוף הוא ארוך ומייגע ולא מפסיק עד שאני סוגר תתוכנה או תמשחק שגורמים לנצילות רבה של המעבד.. איך אני יכול לפתור תבעיה? הבעיה לא הייתה קיימת אצלי באותם תוכנות לפני מספר חודשים.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם gigabyte ga-ma78m-s2h ומעבד amd athlon 64 x2 5600+ משתמש ב windows xp (אם זה חשוב) כשאני מבצע פעולות זוללות מעבד לאורך זמן למשל המרה של פורמט של סרט נניח אפילו של 10 דקות המרה בעזרת תוכנה למדידת טמפרטורות של החומרה קיבלתי ערכים גבוהים יחסית CPU0 CORE - 67C CPU - 43C MAINBOARD - 104C נראה שהלוח אם מגיע לטמפרטורות ממש גבוהות משום מה בנוסף יש צפצוף שבהתחלה של הפעולה מתחיל בצפצוף כל כמה שניות וככל שהטמפרטורה עולה בסביבות ה 90C יש צפוף קבוע עד סיום הפעולה יש לציין שאין קשר בין הצפצוף לתוכנה כלשהי זה צפצוף מהרמקול הפנימי של המחשב מה יכול לגרום להתחממות כזאת מוגזמת? מה אפשר לעשות? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב מבצע אתוחל פתאומי , המעבד אינו מתחמם נמצא במצב של כ40 מעלות, ביצעתי פירמוט והתקנה חדשה , היה נראה שהכל בסדר פתאום התופעה חזרה אני משתמש בוינדוס 7 , האם למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חומרה לא מזוהת במחשב ושמה "בקר אפיק SM" אם מישהו יודע מזה הוא יכול בבקשה להביא דרייבר לזה, חיפשתי באינטרנט לא מצא לי כלום! תודה לעוזרים ;D
-
- 6 תגובות
- 25.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-