תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה הולך פה? ניסיתי להתקין דרייבר שוב ניסיתי לראות בביוס מה הבעייה בדקתי שאין פילטרים והכל הוצאתי והכנסתי אותו הדבר היחידי שאני רואה זה שהוא רושם לי בהגדרות Bus: AGP (PCI MODE) זה אמור ליהות ככה? לחברים שלי יש Agp4X מה זה הPCI MODE הזה איך משנים? בביוס שיניתי מאוטומט ל 4X ועדיין זה ככה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש wi fi מובנה אבל הגישה אליו נדחית לגמרי . פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הבאתי מהעבודה של אמא שלי מחשב ... ופירקתי לו ת'חלקים בניהם כרטיס רשת.... הכרטיס: PCI ETEARNET (או משהו בסגנון) אני מכניס אותו .. המחשב מזהה (ווינדוס 98) אבל מבקש דרייבר הלתי לרשימת דרייברים של 98 ולא היה משהו תואם ... מה לעשות ? אני צריך את זה בדחיפות .....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי ADSL אבל אכשיו אני לא מצליח להוריד שום דבר אם מנהלי הורדה וEMULE לא פועל :'( אני מצליח להוריד אם המוריד של WIN אבל הוא דפוק בFLASHGET זה אומר לי שהתרשה SOKET ERROR=XXXXX (המספר שונה בכל הורדה) ולא מוריד ובEMULE זה לא רוצה להתחבר לשרתים ואומר שהתרחשה FATEL ERROR מה לעשות אני משתגע!!! תעזרו לי בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המחשב הישן נדפק (המעבד נשרף) אבל חבל לי להפסיד את כל המידע על הדיסק הקשיח.. בינתיים קנינו מחשב עם דיסק קשיח חדש עליו התקנו מערכת הפעלה windown XP הדיסק הקשיח של המחשב הישן עליו מותקן XP, בצד מחכה להורדת מידע.. איך אפשר לחבר את הדיסק הקשיח הישן בלי לדפוק משהו וגם לאפשר הורדת מידע לדיסק החדש?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לפני 30 יום הלחתי לאקסלנט כדיי שיחליפו לי את הלוח, אחרי 30 יום של נידנודים שלי לחברה על התעקבות המחשב הם התקשרו אליי ואמרו לי שהלוח הוחלף והכרטיס טלויזיה נראה להם לא תקין (הכרטיס לא נקנה מהם אלה מאוניברס-קלאב והוא לא באחריות) הם אמרו שהם לא נוגעים בכרטיס בגלל שהוא לא נקנה מהם. השאלה העיקרית שלי היא : איך הם יודעים שהכרטיס לא תקין אם הם לא נגעו בו ? ד"א:הכרטיס היה תקין עד שהוא הגיע אליהם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מבצע REBOOT באופן אקראי אני מקשר את התופעה ל MSN MESSANGER אבל לא ממש בטוח. האם יש סיבה לעדכן את הBIOS בלי קשר לתופעה הזו .
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי לוח אם של Abit מדגם NF7-SL Revision 2. זכרון של Twinmos 512MB 400MHz DDR ומעבד של AMD מדגם Athlon XP 2500+ (ליבת Barton). בלוח אם יש אפשרות "להפוך אותו לדגם 3200+. בעקרון המחשב עובד מצויין ואין שום בעיות מלבד 2 בעיות הבאות: 1. לפעמים כשאני משחק Counter Strike Source הופיע שגיע שאי-אפשר לקרוא מזכרון בכתובת.... 2. לאחרונה התחלתי לשמור סרטים מהמצלמת וידיאו דיגתלית דרך FireWire למחשב ולאחר מכן לקודד ל- DivX ורוב הזמן מופיעות בעיות מאותו הסוג הנ"ל. הבעיות נפתרו אחרי שאחזרתי אותו לדגם 2500+ נכון לבעיה שניה (בקשר למשחק לא בדקתי...) השאלה שלי כזאת האם הבעיה בזכרון? או בזה שאני הופך אותו לדגם 3200+?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לוח האם שלי: GA-P35C-DS3R(ver 2.0) גם כרטיס הרשת וגם כרטיס הקול (שניהם של Realtek ) לא עובדים יותר. עם הקול עוד הייתי מסתדר, אבל הרשת זה קריטי. בעת ההדלקה ישנם המון "פיצוצים" והמון רחשים מכרטיס הקול(מושמעים ברמקולים כמובן). אני בטוח שזה לא דרייברים כי כל הפיצוצים האלה מגיעים גם בזמן העלייה, ואפילו ישנם מדי פעם רחשים כשהמחשב כבוי. ניסיתי איפוס ביוס - לא עזר. ניסיתי להעלות עם UBUNTU 10.10 כדי לבדוק את נושא הדרייברים - לא היה כרטיס קול או כרטיס רשת זמינים ליובונטו. אני די אובד עצות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, השיגעון התחיל לפני כחצי שעה. העכבר שלי קפא על המסך. בהתחלה חשבתי שכל המחשב נתקע אבל הכל המשיך לעבוד כולל המקלדת (גם היא וגם העכבר משדרות למקלט אלחוטי שמתחבר לכניסת יו-אס-בי) אז עשיתי ריסט למחשב. המחשב עלה והעכבר עדיין היה תקוע וכל השאר עבד. ניסיתי להחליף כניסת USB אבל זה לא עזר. הוצאתי את הסוללות מהעכבר לכמה שניות, החזרתי אותן ועשיתי איפוס בין המקלט לעכבר (יש כפתור כזה על שניהם) - העכבר עובד... ושוב נתקע אחרי 5 דקות. עשיתי את התהליך שוב ושוב העכבר חזר לחיים רק בשביל להתקע אחרי כמה דקות שוב. מה לעשות? אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזו... תודה רבה! ~עדכון!~ מצאתי מה גורם לו להתקע - ברגע שאני מגלגל את הגלגלת (הכפתור האמצעי) העכבר נתקע... מה עושים במצב כזה? ~עדכון2~ זאת לא הגל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מאיביי סוללה לנייד אסוס ומבדיקה עם HWMonitor נראה שיש ירידת ביצועים של 5% (תמונה מצורפת). האם זה הגיוני לסוללה מקורית (OEM) חדשה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבינה למה צריך ואיך וכמה צריך באביזרים אלו. אני הייתי באופיס דיפו והיה שם שפע של כל מיני דיסקטים ודיסקים,אני שאלית מישהו שעובד שם ולא ידע איך להסביר לי.. אני ראיתי שיש דיסקים של די.וי.די ודיסקים אחרים של סי די.. בקיצור לא הבנתי כלום . רק שהם יפים לעין מרוב הציבעוניות של העטיפה . :s05:
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
רכשתי כמה חלקים חדשים - לוח, מעבד וזכרונות (ראו מפרט שלי), ומאז הרכישה ולאחר התקנת WIN7, פעם ביום קורה באמצע עבודה שהמחשב נכבה לגמרי (אני שומע את מאווררי ספק הכוח כבים גם הם) ואחרי שנייה המחשב נדלק שוב. בדקתי טמפרטורות, הכול תקין. חשבתי שזה מצב AHCI וביטלתי אותו מהביוס. הייתי אומר שמדובר בספק-כוח, אבל העיתוי של החלפת החלקים גורם לי לחשוב שזה יהיה צירוף מקרים גבוה מידי, שבדיוק שהחלפתי חלקים הספק התחיל לגסוס. בכל אופן, אודה לעזרתם ולאבחון של הבעיה. הייתי לוקח את המחשב למעבדה, אבל הבעיה שהתקלה באה פעם ביום, וכמו שאני מכיר את הדברים, היא לא תחזור במעבדה. אגב, אתמול בבוקר הייתה תופעה מוזרה נוספת שלא חוויתי מעולם: המחשב היה דלוק אבל הכול היה מקרטע ותקוע באופן בלתי נסבל. הרקע של…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים החלה תופעה מוזרה במחשב בה בין שניות ועד דקות מרגע הדלקתו הוא פתעום מרסט את עצמו ולפעמים אפילו מרסט את עצמו לפני גמר עליית המערכת. מה שמוזר הוא שחלק מהפעמים הוא עובד כמו שצריך ולא מרסט כלל. לא הותקנ אף תוכנה/חומרה חדשה על המחשב. אין מסך כחול או הודעות שגיעה כלשהן. וינדוס XP SP2 אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעבוד ממש לאט, ביחס לאיך שהוא פעל קודם.. היום אני שם לב שאני לא מצליח להתקין שום תוכנה "משמעותית" (משחקים וכאלה, לא דברים קטנים..) אני כל הזמן מקבל CRC Error.. קיבלתי את זה בשלושה משחקים, שניים שניסיתי להתקין מדיסק, ואחד מההארד דיסק. לפעמים הוא נותן את הארור ואז אני יכול לצאת מההתקנה, אבל לפעמים הוא נותן לי מסך כחול כזה כותב שם Phisical mommory core dump ועוד כל מני דברים, אבל הוא עושה לעצמו ריסט אחרי איזה שנייה, אז אני לא מספיק לקרוא.. האם אכן מדובר בזכרון? דרך אגב, המערכת היא Win XP, השאר במפרט..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. כאני מדליק את המחשב כמעט תמיד לא רואים כלום על המסך (המסך שחור), בדרך כלל אחרי כמה ריסטים או ניתוק וחיבור של הכבל של המסך למחשב זה מסתתדר. משהו יודע מה הבעיה? בעיה בכרטיס מסך?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את שלושת הדיסקים הבאים sygate 80 GB sygate 320 GB wd 160 MB הם יושבים במרווח במארז ככל האפשר ורק הwd מתחמם כרגע הטמפרטורה שלו 78 האחרים עומדים על 47 ו45 הwindows יושב על דיסק אחר ועל הדיסק הזה יש רק את קיבצי הtemp של הemule ליתר ביטחון סגרתי את הemule אבל הטמפרטורה שלו עדיין לא יורדת האם הוא תקול? הוא עדיין באחריות ואני יכולה להחליף
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, כותרת תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-