תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי).. המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI). ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין. לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,בתקופה האחרונה המחשב התחיל לגמגם,לפעמים רועש..אני מרגיש שהביצועים שלו נהיו הרבה פחות טובים[בפעולות פשוטות..] אני מנקה אותו מאבק לעיתים קרובות. תמונות: זה המחשב - כן גרוטאה,אבל אני בכל זאת רוצה שהוא ימשיך לעבוד בצורה תקינה.[מעבד 3.8 GHZ] http://img543.imageshack.us/img543/1839/71012340.jpg טמפרטורות : -במאמץ :
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא מעלה את עצמו, לאחר ההדלקה מופיע על המסך תצוגה של יצרן לוח האם (asrock) והמחשב לא מגיב לנסיונות לעלות את הביוס או לכל פעולה אחרת. ניסיתי להחליף זכרונות, כרטיס מסך, מעבד, ספק ואפילו דיסק קשיח.. הבנתי שכנראה הלוח אם הלך אבל הוא מגיב אם לא מחברים זכרונות (עושה צפצופים). לאחר איפוס הביוס המחשב הגיב ונכנס לתפריט של הביוס אבל אחרי 10 שניות המסך קפא (קרה מספר פעמים) אני די בטוח שהלוח אם הלך אבל אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה.. התקלה קיימת מאתמול והכל קרה לאחר חיבור כרטיס מסך gts250 (הכרטיס תקין ועובד במחשבים אחרים) נ.ב- אין כבלים נפוחים על הלוח והוא נראה תקין לחלוטין. תודה מראש והמשך ערב טוב, ליעד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום היום קניתי כרטיס מסך Geforce 620 , וכשכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש גיליתי שנעלם לי הדרייבר של הכרטיס קול , לא יודע אם יש קשר או לא , בכל אופן ניסיתי לאתר את הדרייבר של הלוח אם שלי לפי Everest שטוען שהלוח אם שלי הוא Asus P5BW-LA אבל באתר של אסוס אני לא מוצא את הלוח אם הזה והלכתי לאיבוד בכל העניין , אשמח לעזרה , תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היה לי ספק גנרי אז הזמנתי ספק חדש מסוג FSP 350W 60HCN 120mm. היום התקנתי אותו וכשהפעלתי שוב את המחשב מתברר שאני צריכה לעשות Reboot - האם זה בגלל שהתקנתי את הספק לא נכון? או שזה אמור לקרות? הידע שלי מאוד בסיסי, אין לי מושג איך עושים Reboot (האם זה אומר שכל מה שהיה לי במחשב נמחק?). על המחשב במקור היה ווינדוס ויסטה ואז הורדתי והתקנתי ווינדוס 7, אני דיי בטוחה שאין לי את הדיסק המקורי של מערכת ההפעלה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין (לפחות בפורום) אדם שלא נתקל במחשב (כמעט תמיד נייד) שעל צגו המהודר פסים צבעוניים אנכיים, שלא אמורים להיות שם. במקרים הקלים בד"כ קו אחד או שניים, בעלי צבע ירוק או סגול, במיקומים שונים במסך. ואז הם מתחילים להתרבות: במקרים המתקדמים, נהוג לראות פסים אנכיים בשלל צבעי הקשת על המסך, חלקם מרצדים בשני צבעים שונים, ולבסוף מכסים את המסך ברקמה אפריקאית מרהיבה שלא מאפשרת עבודה במחשב. ועכשיו, נשאלת השאלה- למה? מה הגורם למצב? האינטואיציה אומרת מסך פגום, אבל ברוב האתרים שחיפשתי טוענים שמדובר בבעיות חומרה, כמו לוח אם תקול או GPU שהולחם ברשלנות ללוח. מישהו יכול לתת לי הסבר מהו הגורם השכיח למצבים כאלה? ואיך לטפל בהם בלי ללכת למעבדה? אודה מאוד למי שיעזור לי וישלים את ההשכלה הכללית שלי.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לשאול שאלה הקשורה לעדכון הביוס. יש לי את לוח האם (gigabyte DS3P (rev 2.1 בדקתי ויש לי את גרסה F7 של הביוס. האם עדכון לגרסה החדשה ביותר F12 יכולה לגרום לנזק כלשהו? מה זה בעצם אומר לעדכן ביוס? מה היתרונות והחסרונות של זה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#bios תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה עושים כשיש לאגים במחשב כשרואים סירטון על מסך גדול, כל הדריברים מעודכנים, נבדקו וירוסים בעזרת NOD32 ולא נמצאו, ובוטלו כל התוכנות עם העליה של המחשב כשהסרטון קטן אין את הבעיה אבל שמגדילים אותו על כל המסך הוא עושה את הבעיה, בכל הסרטים עושה את הבעיה ולפני כמה ימים זה לא היה ווינדוס XP מעבד E2140 זיכרון 2GB
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכה גרפית ווידאו . היום לראשונה השתמשתי בו והבחנתי בתופעה שלא הייתה מוכרת לי עם התמונות שלי קודם לכן , התמונות נראות מפוקסלות , על אף שהן אינן . אם אני עושה 100% זום יש ממש ריבועים גדולים , דבר שלא היה לפני ולא באף מחשב שבו הסתכלתי על התמונות . אני אשמח לעזרה , ייעוץ בנושא . תודה !
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרתה לי תקלה כלשהי במחשב שהצריכה פורמט, ויום לאחר הפורמט נאלצתי לפרמט שוב. לפני הפורמט הראשון גיביתי קבצים של לימודים לצערי על דיסק DVD וחשבתי שזה מספיק טוב ואוכל לפרמט. לאחר הפירמוט הכנסתי את דיסק ה DVD למחשב וניסיתי להעתיק את התכולה שלו למחשב וההליך פשוט נתקע, חזרתי על הפעולה מספר פעמים אפילו במחשבים נוספים ושוב אותו הדבר, אפילו כשאני מנסה להכנס לקבצים מתוך הדיסק עצמו הם לא נפתחים, אך יש מספר קבצים שאותם כן אפשר להעתיק ולפתוח מהדיסק עצמו. בקיצור עושה רושם שאני בבעיה רצינית, ניסיתי להעזר במגוון רב של תוכנות שהבולטת בניהן היא getmydataback שמצאה קבצים רבים שכבר שכחתי שהיו אי פעם במחשב שלי, אבל לא את התיקיות אותם אני צריך (או שהם שם ואני פשו…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה את הבעיה הזאת אני מדליק את המחשב ומגיע למסך של הלוח אם (על המסך יש תמונה צבעונית עם השם של הלוח ורשום איזה F צריך ללחוץ כדי להגיע לביוס וכו) והמסך תקוע ולא קורה כלום (כלומר אני לא מקבל את הצלצול ביפ הרגיל - נראה לי שככה קוראים לפוסט). אחרי ריסט מהמצב הזה המחשב עולה כרגיל. זה קורה רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב. למיטב ידעתי יש חלקים במחשב שהם באחריות. כמו כן חוץ מהבעיה הנ"ל אין לי בעיות עם המחשב אבל אני מניח שזה סימפטום של רכיב שהוא תקול או שהוא עומד להתקלקל אני לא מביא אותו למעבדה כי אין לי מושג מה הבעיה ואני לא בטוח שאני אוכל לשחזר את התקלה שם. אשמח לכל מידע מועיל הלוח אם הוא arsock h67m i5 4 gb ram
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539357.msg4605804#msg4605804 כשקיבלתי את המחשב גוף הקירור היה מפורק, והיה מרוח עליו(ועל המעבד) חומר כחול. מה החומר הזה? הרכבתי לבד את גוף הקירור ובמהלך ההרכבה חלק מהחומר שהיה על גוף הקירור ירד ממנו. עכשיו הטמפרטורה של המעבד היא 49 מעלות. האם זה נורמלי? האם לחומר שהיה על גוף הקירור או לעובדה שהרכבתי אותו בעצמי יכול להיות קשר לכך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי במחשב לוח אם מדגם GA-P55-UD3L של חברת ג'יגבייט. על המחשב מורכבים כבר 2 סטיקים של 2GB כל אחד מדגם : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211440 אני רוצה להרכיב עכשיו עוד סטיק אחד שקניתי של חברת Ceon בנפח 4GB על הסטיק רשום : ddr3 1333 4GB CL9 ולפי מה שהיה רשום למוכר באייבורי זה בדיוק אותו הטיימינג כמו של הסטיקים שיש לי עכשיו. ברגע שאני מחבר אותו לאחד מ 2 הסלוטים הפנויים המחשב מסרב לעלות ומשמיע צפצוף ארוך וממושך. לדעתי יכול להיות שזו בעיה של קונפיגורציה בלוח אם כיוון שהיה לי את אותו הצפצוף בדיוק כשניסיתי פעם להתקין את 2 הכרטיסים על סלוטים 1 ו 3 במקום על 2 ו 4 (כרגע הם מותקנים על 2 ו 4) אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה ישלי לוח אם מדגם Gigabyte P55A - UD3 . ישלי 4 זכרונות של DDR 3 של 2GB ! . עכשיו שאני מעלה את המחשב מקש ימיני כתוב לי 8GB רק 3.99 ניתנים לשימוש .. עדכנתי את הbios שלי לגירסא הכי חדשה . ניסיתי גם לשנות את המיקומים שלהם וזה לא עבד .. פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון אני מקבל המון מסכים כחולים בעת השימוש במחשב, כשלפי מה ששמתי לב המסכים הכחולים קורים כשאני גולש באינטרנט. ניסתי לפרמט, פעמיים, והבעיה חזרה, מהה גם שיש לי אנטי וירוס שלא דיווח על בעיה כלשהי(נוד 32). שוב, אציין שזה אף פעם לא קרה לי בזמן משחק, סרט או שיר ששמעתי, אלא אך ורק בגלישה באינטרנט(משתמש באספלורר 9, אם זה משנה). יש מצב שזה הכרטיס רשת? המודם? או שאין סיכוי וזה בכלל רכיב חומרתי אחר כמו מעבד, זיכרון, לוח אם, הארד דיסק או כרטיס מסך? אגב, כשיש מסך כחול, המספרים שמופיעים רומזים לך על מציאת הבעיה או שזה אותם מספרים בכל מסך כחול כלשהו? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן אז ככה.. אני מוריד סרטי HD מטורנטים ורואה בVLC שבלפטופ, פעם בחצי שעה בערך הסרט נתקע ונסגר. אם אני פותח את הסרט מחדש הוא נתקע באותה נקודה בדיוק ונסגר, אם אני עובר את הנקודה הזאת אפילו בשניה אחת הסרט ימשיך כרגיל. בדקתי במחשב הנייח והסרטים עובדים חלק. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי הפסיק לעבוד לפני כמה זמן. לקחתי אותו למעבדה שאמרו שחבל על הניסיון לתקן ומאז קניתי מחשב חדש כי בכל מקרה חשבתי לשדרג. חשבתי לנסות לתקן אותו בשביל אבא שלי שצריך מחשב פשוט לאינטרנט ואופיס בלבד, אז אתמול פתחתי וניקיתי אותו וניסיתי להפעיל מחדש. הוא נדלק ועבד למשך כדקה (הגיע למסך הלוגו של window) ואז נכבה. ניסיתי להפעיל שוב ונכנסתי ל- BOOT אבל הוא שוב נכבה. בכניסה נוספת לראות את טמפ' ה-CPU הוא הגיע מעל 100 מעלות צלסיוס לפני שנכבה שוב. זהו מחשב בן כ-5 שנים: לוח אם ASUS P5GC-MX מעבד intel dual core 820 זכרון 1.5GB DDR2 מע' הפעלה- windows xp במעבדה בזמנו לא בדקו לעומק אבל הטכנאי אמר שכנראה הבעיה בלוח אם- שנשרפו כמה קבלים או משהו כזה- נשמע הגיוני? האם המחשב הי…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחדשתי במחשב נייד ושמתי לב שמידי פעם שהוא פותח דברים, לא משהו גדול כמו משחק או תוכנה, אלא משהו קטן כמו פלאג כגון יוטיוב או סתם איזה תיקיה המחשב נינכ סלמצ של ריצוד. הכוונה שאם היה משהו (קול) שמתנגן ברקע, הוא ירצד לי (כמו דיסק שרוט) לכמה שניות. המחשב לא נינכ סלמצב שהוא ניתקע לגמרי, הוא רק מרצד משום מה. ניסיתי להבין מאיפה יכולה לנסוע הבעיה, אולי הHD אך הוא חדש ושוב, זה דברים קטנים שלפעמים מקבלים ישירות לRAM כמו תוכן מדפדפנים. מה יולה להיות הבעיה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד חדש של ASUS. פירמטתי אותו והתקנתי מערכת הפעלה נקיה מחדש WIN7. פעמים במהלך התקנת הדרייברים קפץ חלון כחול וספר כמה שניות ואתחל את המערכת מחדש. לא הספקתי לקרוא את מהות החלון. הוספתי למחשב סטיק זכרון 1ל 4GB כרגע יש בו 8GB היום. האם יש מקום לדאגה? מה יכולה להיות הבעיה מהתיאור הכללי? ומה עלי לשים לב בזמן הקרובה על מנת להיות בטוח שהמחחשב תקין ב100%? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיות האדמין של המחשב, יש בו 2 משתמשים אחד אני יודע את הסיסמא והשני אני לא יודע זה מחשב שהבאתי אותו ממישו איך אני יכול לדעת מה הסיסמא? אני ניסיתי לעלות את המחשב במצב בטוח לא עוזר זה מבקש את הסיסמא
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-