עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Grumpy,

ערב טוב לכולם, יש לי בעיה מאוד מעיקה על המחשב שאני מנסה לפתור כבר הרבה זמן. המחשב שלי קורס לעיתים קרובות. זה יכול לקרות בבו הרגע שאני מדליק את המחשב, וזה יכול לקרות לאחר שעה או שעתיים של עבודה, או כאשר אני מפעיל משחק. הכרטיס מסך שלי בזמן רגיל (idle) מגיע מטמפ' של 50 עד 55 מעלות לערך. בזמן עבודה הוא אינו עובר את ה-80. לפי דעתי, הבעיה היא כנראה לא מהתחממות המחשב מאחר ואני מנקה את המחשב לפחות פעם בחודש מבפנים. המפרט שלי הוא: QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 NVIDIA GeForce GTX 285 (1024 MB Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 4096 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) אני לא מבין בחומרה ברמת הטכנאי, אני באמת רוצה לדעת מהו הגורם לבעי…

2. שלום לכולם, יש לי הארד דיסק מסוג SATA בערך שלוש שנים בנפח 40 ג'יגה מחובר למחשב והכל בסדר, קיבלתי לא מזמן הארד דיסק מסוג IDE גם של 40 ג'יגה ורציתי לחבר אותו למחשב להגדיל את כמות הדיסק שלי. ההארד דיסק מסוג SEAGATET, מספר דגם ST340014A לפי הכיתוב מאחורי ההארד דיסק במצב סלייב פשוט לא צריך את הג'אמפר. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק מופיע לי לפני ההפעלה של הווינדוס מסך כחול כזה שמבקש ממני לעשות ריסטר או לבדוק את ההארד דיסק: Chkdsk /f התמונה של השגיאה: http://i25.tinypic.com/2zdxfzo.jpg ניסתי לבדוק גם אם יש משהו בביוס לגבי זה אבל לא ראיתי שום דבר, יש לי לוח אם מסוג: D946GZIS עכשיו השאלה שלי האם אני לא מחבר נכון את ההארד דיסק? או שיכול להיות שהוא פשוט תקול? אשמח לתשובה.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by xD212,

יש לי בעיה שאני משחק ב A.V.A ובעוד כמה משחקים: הבעיה שאני באמצע המשחק אז יש לי תקיעות כל המחשב תקוע ואחרי חצי דקה הוא חוזר לעצמו או שכל המחשב תקוע והמסך כולו בצבע אחיד כל פעם צבע אחר ויש רעש מוזר באוזניות ואפשר לסדר את זה רק ע"י הפעלה מחדש. יש לי win 7 64bit והמפרט שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad q6600 2.4Ghz לוח אם: intel dg31pr זיכרונות: 2gb +2gb (KINGSTON 800Mhz) כרטיס מסך: ati readon hd 4670 1GB ספק כוח: ezcool real 300w דיסק קשיח : SAMSUNG HD322IJ (ראשי) WDC WD800JD הדרישות מערכת למשחק : The Minimum System Requirements For Alliance of Valiant Arms: Operating System: Windows XP/Vista/7 Processor: Intel Pentium 4 2.4Ghz Memory: 1 GB Hard Drive: 1.6 GB Free Video C…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכם. שאלה חשובה: אם קניתי מחשב חדש וכשהדלקתי תמחשב הוא שואל אותי: start widows normally? במידה ולוחצים כן אז עולה אשף תיקון בעיות. האם זה אומר שמכרו לי הרדיסק משומש??? ההרדיסק corsair force 3 128 ssd דחוף מאוד. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום , ברשותי מחשב שרכשתי הנה המפרט שלו: 1.INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY 2.ASROCK H67M-GE. 3.זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ. 4.מארז ANTEC SONATA III w/o PSU 5.ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL. 6.קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER. 7.SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ. המחשב מריץ WINDOWS 7 ULTIMATE והוא פשוט איטי , לא יצא לי להתעסק עם המחשב יותר מידי רק בזמן האחרון ,אני פשוט שם לב שהמחשב איטי , לדוגמא עם אני פורס קבצי RAR גדולים אני באותו הזמן לא יכול לעשות כלום במחשב כמעט כאילו כלום לא זז.. מה אני צריך לעשות על מנת לזהות מהי הבעייה ? מה מאט אותו בצורה כזו ? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by nir_ofer,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם עם בעיה עם המחשב של אחי שהחליט פתאום לא להידלק.. בלחיצה על כפתור ההדלקה נדלק ספק הכוח, כל המאווררים והנורה הירוקה שעל הכונן האופטי מתחילה להבהב... המסך נשאר שחור לגמרי.. שום תגובה מהHD לא נורה וגם לא בהרגשה פיסית של הרכיב. המסך מזהה אות (הנורה עוברת מכתום לירוק) אך המסך נשאר שחור לחלוטין! לאחר משהו כמו 30 שניות הספק נכבה לבד. לאורך כל הזמן אין כלום על המסך! עברתי על לוח האם בחיפוש אחר קבלים בעייתיים וניסיתי לנתק את כל הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך) ועדיין אותה תגובה בדיוק. מאוורר המעבד הוחלף ממש לא מזמן וכל הרכיבים נקיים ברמה סבירה ככה שאני לא חושב שהבעיה היא חום... ההשערה שיש לי כרגע היא שיש בעיה עם ספק הכוח, מה אתם חושבים? צרפתי תמונות של החו…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by BaR151,

שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by שגיב,

שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל CHIPSET הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by shay33,

ההארד דיסק הוא של סמסונג 2.5 מתחבר בUSB . וינדוס 7 מצליחה לזהות שהוא מחובר,אומרת שהוא פגום ומבקשת לאתחל אותו. אם אני עושה "פתיחה אוטומטית" הוא נפתח.. מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by Vlad3,

קניתי משחק *לא אציין איזה* שאני רוצה להתקין אותו ומכניס את הדיסק לכונן שום דבר לא קורה ושאני מנסה להיכנס למחשב שלי זה טוען שעתיים וכלום לא קורה פשוט הטעינה נתקעת מה אפשרי לעשות? אין דרך אחרת להתקין את אותו המשחק

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by dror7,

רכשתי כונן IDE למחשב פנטיום 4 שלי מפני שבמקורי יש לי המון וירוסים החלטתי לקנות חדש לחלק למחיצות ולהתקין חלונות XP הבעיה היא שהוא לא מוצא את הכונן ומתחיל את פעולת ההתקנה אפילו שבביוס נתתי לו הרשאה ללכת ראשון לכוננים ברגע שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי לאחר הטעינה שלו את המילה: _ <GRUB מה עליי לעשות כדי שהדיסק הקשיח יתחיל את פעולת ההתקנה של החלונות מיד עם עליתו? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לפטופ מדגם: lenovo Z570 בן שנה פלוס מינוס. יש לו כ. קול (מובנה כמובן) שלמען האמת אני ממש לא יודע איך יודעים את הדגם שלו... אז אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה אני אשמח. בכל אופן, בשבועיים האחרונים, ובאופן די ספונטני (לא עדכנתי דרייברים או משהו בסגנון) קלטתי שהסאונד נעשה צרוד\שרוט, לא משנה מה אני שומע ובאיזה איכות ומאיפה, פשוט הסאונד צרוד כאילו אני שומע בפול-ווליום מרמקולים שעלו 2 שקל הקטע ההזוי הוא, שזה לא רק הרמקולים של הלפטופ, גם אזניות, או חיבור לרמקולים איכותיים נותן את אותו הסאונד בדיוק. עריכה: עדכון... הורדתי genius driver ועדכנתי את כל הדרייברים שלי (בשביל הדייבר של האודיו הוא ביקש למחוק קודם את הנוכחי ולהתקין חדש) התוצאה - אין לי דרייבר של סאונ…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by גלאון,

מנסה להגדיר ב-BIOS של SAMAUNG NETBOOK NC110 כי יעשה BOOT מה-USB, אבל בתפריט של ה-BIOS מוכר רק הדיסק הקשיח. כיצד אפשר להכיר ל-BIOS את ה-USB? במצב אשר תיארתי אינני מצליח לפרמט.....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברים אני לא יודע מה קרה, אבל מאתמול כל כמה דקות ההודעה הבאה קופצת לי: (צרפתי לנושא את התמונה) D זה הכונן החיצוני אני לא יודע למה המחשב החליט שאני צריך לעשות את זה.. גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל USB כמה פעמים הוא החליט שזה בסדר, ואחרי שעה שוב ביקש שאפרמט יש איזשהי אפשרות לסדר את העיניין בלי לפרמט? יש לי עליו גיבוי של כל החיים בערך.. תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by yz101,

יש לי מערכת עם לוח מבוסס G31. של חברת ECS. דגם G31T-M7. התקלה: תסמינים: המערכת זזה לאט להחריד בהתקנות של עדכונים. נתקעת לעיתים בBOOT מיד לאחר זיהוי מוצלח של הכוננים שלה, קשיח 160GB SATA של WD וצורב DVD של LG בחיבור IDE. מערכת משתהה / לא עוברת לשלבים הבאים. נגיד שמתי להקין עדכון, הוא למעשה מסיים, אבל לא רושם שסיים, ורק לאחר הפעלה מחדש הוא מסיים את התקנת העדכון בזמן הכיבוי. זה לא שלא המתנתי דיו. - אין מסכים כחולים ואין התרסקויות. - מן הרגע שנותנים לו לבצע עדכון, לוקח לו (ככל הנראה לפחות) כמה וכמה רגעים להתחיל בהורדות. בדיקות שנעשו: - MEMTEST הראה ש2GB הזיכרונות תקינים - גם בריצה של 15 לופים. ניסיתי גם אחרים - ללא הואיל. - בדיקות של הקשיח בHDTUNE וMHDD לא נתנו שגיאות ונתנו ב…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by superman2000,

שלום. יש לי לפטופ שהכל היה איתו בסדר בלילה וכשקמתי בבוקר הווינדוס 7 פשוט לא עולה! באמצע שהוא מראה את הסמל טעינה של הווינדוס הוא זורק בלו סקרין לאיזה חצי שניה ועושה ריסטארט. אחרי הריסטארט עולה לי אשף התיקון האוטומטי של ווינדוס אבל כלום לא עזר לי בזה! גם לעשות למחשב Restore. מה עושים?! על הווינדוס יש לי קבצים שאני חייב לגבות של הלימודים ככה שאני חייב שהוא יעלה לי לפחות פעם אחת שאני אוכל לגשת לקבצים האלה! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by barvaknin,

אהלן חברים, יש לי כרטיס מסך של nvidia,GEFORCE 9600GT, קניתי את הכרטיס בערך לפני שנתיים שלוש,יש לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות ואני כמעט בטוח שזה נובע מהכרטיס מסך,אני סתם גולש בדף אינטרנט רגיל ופתאום התמונה נהיית קפואה ולאחר מספר דקות המחשב קורס ומאתחל את עצמו או שמראה תמונה כחולה כזאת ולאחר מספר שניות זה מאתחל,אני די בטוח שזה קשור לכרטיס מסך כי יש לי בבית כרטיס נוסף גם הוא של NVIDIA,GEFORCE 8400 GS,חיברתי אותו והכל עובד חלק,עכשיו השאלה שלי אם יש דרך כל שהיא לסדר את זה או לבדוק בוודאות אם זה הכרטיס מסך או שאין מה לעשות ואני חייב לקנות כרטיס חדש,תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  18. שלום לכולם, בעיה מוזרה מאוד,אני משתמש בWINDOWS 7,לא הייתה לי בעיה כזאת בעבר. הWINDOWS מזהה את הכונן תקליטורים במנהל ההתקנים אך אני לא מצליח להתקין אותו. גם כשהתקנתי DAEMON TOOLS לא הצלחתי ליצור כוננים וירטואליים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  19. מקס' מגיע ל80..זה נורמלי?זה חריג מאוד?? צריך או חובה לקנות קירור? E6850 קור 2 דו ללא אוברקלוק ספק כוח חדש והכרטיס מסך מגיע ל55 בדיאבלו 3 מה אתם אומרים?תקציב סה"כ לשני מאווררים ומשחה נגיד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mrBezos,

/*קודם כל, אני לא בטוח שפתחתי בתת - פורום הנכון. אם זה לא המקום האם אפשר להעביר את זה למקום?*/ ~~~ אני רוצה לנקות את המחשב (מאבק) חשבתי שצריך שואב אבק אבל חיפשתי באינטרנט ככה ליתר בטחון ואמרו בפירוש לא שואב אבק. היה כתוב להשתמש בספריי אוויר דחוס. http://www.gamby.co.il/ProductDetails.aspx?pid=941 1.האם הספריי הזה טוב^^^ gamby, co il במקום הצנזורה במקרה ויש בעיה. 2.כמה אני צריך לקנות פחות או יותר? 3. למישהו יש הסבר כיצד לנקות בדיוק? (ראיתי סרטון ביוטיוב אבל אני לא בטוח)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. חבר הביא לי HDD חיצוני של (western digital (wdbaau0020hbk חיברתי אותו לUSB. הוא זיהה "התקן חדש" וכו', אבל אני לא רואה שום מחיצה חדשה במחשב שלי. ניסיתי להיכנס לניהול מחיצות ולראות אולי צריך להגדיר לו שם (אות) או משהו אבל נראה שהוא רק "יודע" שהוא שם ולא שום דבר מעבר לכך. התקלה כבר חוזרת על עצמה לא פעם ראשונה ובדרך כלל הייתי פשוט מפרמט את הכונן/דיסקאוןקיי וזה היה פותר את הבעיה לצמיתות לגבי אותו כונן/דיסקאוןקיי. אבל זהו HD לא שלי ויש עליו המון מידע חשוב. יש לציין שזה קורה על המחשב שלי אבל לא על המחשב שלו (יש לו MAC אם זה משנה משהו). האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה מבלי הצורך לפרמט אותו?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by עובד,

יש לי סט עכבר + מקלדת Logitech LX710 .. העכבר עובד מצויין או לפחות אני לא מרגיש שיש בו לאגים (משהו שלא נראה לי הגיוני) המקלדת לעומת זאת עושה לי בעיות של לאגים.. לדוגמה כשאני מקליד רווח הוא עושה לי 6-7 רווחים ברצף.. כנ"ל לגבי Enter .(נקודה) או Ctrl+V לפחות באלה זה ממש מורגש. לפעמים היא גם לא קולטת את אותם המקשים או קולטת אותם ממש לאט (כלומר אם לחצתי פעמיים רווח מהר הוא לא קולט אחד מהם או אפילו את שניהם) ויש ללחוץ מספר פעמים.. המקלט יושב ממש מול המקלדת אין שום דבר שמפריע בדרך. האם זאת בעיה חומרתית במקלדת, במקלט, במחשב עצמו או אולי במשהו אחר (WIFI, טלפון וכו')?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by SEangel,

שלום. לידידה שלי יש מדפסת משולבת של לקסמרק מדגם X5150. לאחרונה, המדפסת הפסיקה להדפיס (המסמכים נשארים ברשימת ההדפסה, אך לא מודפסים). זו ככל הנראה לא בעיה של דרייברים, כי הסורק עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייח המחובר לראוטר של בזק. הראוטר הקודם היה rotal-rta 1025wשל בזק ולא הייתה בעיה להתחבר אליו ברשת אלחוטית עם מחשב נייד. החלפנו את הראוטר ל (wireless/N (netgear. כאשר אני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד, אני מקבלת הודעה: windows אינו מצליח להתחבר לרשת, החלון עם בקשת הסיסמה אינו מופיע כלל. במחשב הנייד יש לי windows xp בעברית. מה צריך לעשות? בתודה, גילה. ???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.