תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן נתקע בפעולות ספציפיות כגון העתק/הדבק או חילוץ קבצי ראר. intel dual core 7400 4gb ram windows 7 32 ati readon hd דיסק קשיח sata 500 gb wd עשיתי בדיק למעבד בעזרת תוכנת PM95 עשיתי ניקוי דיסק קשיח+בדיקת סקטורים פגומים. ובדקתי טמפ מעבד והיא לא גבוהה מידי... למישהו יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. המחשב שאני מנסה להפעיל עבד היום בצורה מושלמת. ניתקתי את כל הרכיבים והעברתי את הכל (מסך, מחשב, מקלדת, עכבר, חוט את'רנט וחשמל) לעיר אחרת. חיברתי את הכל מחדש ושום דבר לא עובד. העכבר, המקלדת והמסך לא מגיבים. חיברתי את העכבר למחשב אחר. המחשב האחר איתר את העכבר והפעיל אותו. חיברתי את המסך למחשב אחר וגם הוא עבד. יש למישהו מושג מה עלול לגרום למחשב להפסיק להגיב ככה? תודה מראש. עריכה: הבעיה נפתרה!!! בעצתו של מישהו מפורום אחר, פתחנו את המחשב, ניתקנו את כרטיס המסך, נשפנו עליו קצת וזה עובד! כשזה נדלק הופיעה הודעת "overclocking failed". עשינו ריסט ל Bios settings והווינדוס עלה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אתמול כשבאתי לכבות את המחשב שמתי לב שכשאני עושה התחל >>כיבוי>>כיבוי.. וOK הוא פשוט לא מבצע את זה. לא כשאני לוחץ ניתוק ולא כשאני לוחץ ריסטרט. הוא ממשיך כאילו לא עשיתי כלום. סרקתי בסימנטק אנטי וירוס קופרייט 8 מעודכן. סרקתי ADAWARE SPYWARE איחוי.. וכדומה. כלום. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בבקשה אם למישהו יש מושג -אז בבקשב לעזור
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
פרטי מחשב : E8400 כרטיס מסך: 9500 GT DDR2 512 יש לי את המחשב כ 3 חודשים(מחשב חדש יחסית). פירוט הבעיה: פעמיים שלוש ביום המחשב ניתקע לי ללא כול סיבה ניראת לעין. זה יכול להתרחש כאשר אני משחק משחק פלאש פשוט או סתם גולש ב ynet. כשזה קורה הרמקול משמיע סאונד קצר של הפרעות(רעש לבן כזה) ואז המחשב ניתקע, ורק ריסט מוציא אותו מיזה. בנוסף, לפעמים(לא תמיד) אני גם רואה מעין שיבוש קל בתמונת המסך עצמו כשהוא ניתקע. (כאילו מריחת צבע קלה ביותר, ממש מינורי אבל קיים) עוד פרט אולי חשוב: בחודש חודשיים הראשונים, הבעיה היתה מתרחשת בתדירות הרבה יותר נמוכה (פעם אחת ב 3-4 ימים, ועם הזמן זה עלה) שאלתי: מזה יכול להיות בהנחה שזה לא וירוס (הרצתי כמה אנטי וירוסים וזה לא מצא לי)? איך אני יכול לדעת מהי הבעי…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי בעייה.. קניתי מחשב חדש.. לוח אם של אינטל.. מעבד 4 ליבות Q6600.. כרטיס מסך אסוס ג'יפורס 8800GT אשר מתחבר גם לספק.. זיכרון 2 ג'יגה של קינגסטון DDR2 מהירות 800.. ספק של פנטיום 4 500W אני לא יודע אם הבעיה היא באחד מהחלקים האלה, אבל כאשר אני משחק משחק כלשהו, לאחר זמן מה המחשב פתאום נכבה, וכשאני מנסה להדליק אותו שוב הוא לא מגיב, רק לאחר זמן מה הוא מגיב כאשר אני מנסה להדליק אותו.. דבר נוסף, לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב ועולה הלוגו של האינטל הוא נתקע עליו, וצריך לעשות ריסט כמה פעמים אפילו עד שהוא מוכן בטובו להפעיל את הווינדווס.. למה זה קורה??? תודה רבה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול בערב הייתי כרגיל במחשב, לא עשיתי איזה משהו מיוחד סתם כמו תמיד באייסיקיו וזה, ופתאום המחשב נכבה. פשוט נכבה לגמרי! ואז אני לוחץ על הכפתור הדלקה הוא לא נדלק.. אבל בכלל לא עושה כלום! כאילו הוא בכלל לא מחובר לחשמל.. אז בדקתי את החיבורים וניסיתי עם כבלים אחרים וכל זה, ובשקעים אחרים וזה לא קשור.. הוא פשוט לא נדלק כאילו הוא בכלל לא מכובר לחשמל חח... ולא יצא עשן לא יצא כלום, מה זה אומר? איזה חלק לדעתכם הלך? כי יש לי אחריות על המחשב אבל אם הלך לי ההארדיסק זאת בעיה מאוד מאוד חמורה.. אז איז\ה חלק לדעתכם נדפק? הספק? הלוח אם? מה?.. רק אל תגידו הארדיסק תודה. [ד"א אני מדבר מהמחשב הישן שלי חח..]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל מתחיל בזה ששיחקתי הגדרות הזיכרון הווירטואלי בתקיה של "המחשב שלי" בתקווה שהמחשב יהיה יותר מהיר... מאז ששיניתי ושיחקתי שם בהגדרות כשאני נכנס למשחק אחרי 10 דק' בערך התמונה "קופאת" ולא זזה, המחשב לא מגיב לכלום ואז אני צריך ללחוץ על ריסט. ניסיתי לשים את האפשרות של : "גודל מנוהל על ידי המערכת", אך זה לא עזר... בבקשה תנסו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכל התחיל אתמול כשעברתי לאינטרנט במהירות של 3 מגה (אין לזה קשר לתקלה), לא הרגשתי במהירות ולכן הפעלתי מחדש את המחשב. לפתע, המחשב קפא במסך ה-BIOS, כפתור ה-NumLock לא עבד (ככה אני בודק בד"כ אם נתקע המחשב). התקשרתי לחבר והוא אמר לי להוציא ולהכניס את הסוללה שיש בלוח אם וכך עשיתי, הבעיה התסדרה. היום, באמצע גלישה באינטרנט המחשב שוב קפא (ב-Windows) ולחצתי על כפתור ה-Reset במארז. שוב שמתי לב שהמחשב קופא ב-BIOS. הוצאתי והכנסתי שוב פעם את הסוללה, אבל הפעם זה לא עזר. הוצאתי שוב וחיכיתי בפרק זמן ארוך יותר (כחצי שעה) וכשהכנסתי הבעיה הסתדרה. איך אפשר לפתור את הבעיה אחת ולתמיד? האם הבעיה אולי בסוללה, אולי צריך לקנות אחת חדשה (סוללה בת כ-6 שנים)? יכול להיות שהבעיה היא בלוח אם עצמו (לוח של…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה כזות שמהמחשב שלא לא קורא נגני MP3 ואמצאי אחסון ויש לי תמונה.: http://i33.tinypic.com/29uyjdi.png זה קרה לי לפני שפרמתטי מתחשב שלי וזה היה לפני חצי שנה . הנגן ואמאצי האיחסון לא היו עובדים לי אים דרייברים זה היה פעול לבד שאני מכניס תכבל.. אגב הכבל תקין 100% . ניסיתי ממחשבים אחרים הוא קורא תנגנים הכול טוב ויפה רק אצלי זה כך! אגב יש לי windows xp sp2 עם זה יעזור.. תעזרו לי בהקדם בבקשה! תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
זה ככה כבר איזה שנה וכל הזמן חשבתי שזה אחד המאווררים.. לאחרונה החלטתי להשקיע קצת ולהפוך את המחשב שלי להרבה יותר חלש (תיכננתי להפוך אותו ל-HTPC בסיסי), פתחתי את המחשב וניתקתי אחד אחרי השני את כל המאווררים, הפעלתי את המחשב ועצרתי את המאוורר של הספק לכמה שניות, הרעש העיקרי מגיע מההרד דיסק. דווקא מההרד דיסק (מקסטור 40GB, נקנה לפני כ-3 שנים). יש לי עוד הרד דיסק של מקסטור 40GB אותו הדבר בדיוק (אותו דגם) והוא לא עושה רעשים! יש לציין שהמחשב עובד אחלה, אין האטה, אין שגיאות חומרה\תוכנה, אין חלונות כחולים וההרד דיסק עובד בסדר, רק רועש. עוד רעש שקצת מפריע מגיע מהאוורור של הספק, אם אפשר לשפר אותו ע"י מאוורר חדש - אחלה. יש משהו שאפשר לעשות בקשר להרד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם משהו יכול לעזור לי לפתור בעיה שיש לי במחשב כאשר אני מפעיל את המחשב, השעה שמופיעה בשעון של הWIN98 לא נכונה. בד"כ מאחרת בכמה שעות. אחרי שאני מכוון את השעון, השעון מתקדם בסדר אבל בפעם הבאה שהמחשב יופעל, השעה שוב לא תהיה נכונה. האם צריך להחליף את הסוללה בלוח האם? התוכן של הBIOS נשמר אז, כך שאולי אם הסוללה היתה ריקה, הBIOS היה נמחק..... האם ניתן לסדר את זה ?......
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מכשירים שמחוברים למחשב ע"י USB כמו הארד דיסק חיצוני, מודם אלחוטי, דיסק און קי, ועוד. וכל הזמן ה-USB פשוט מתנתק (יש את הצליל של ניתוק אביזר USB) וחוזר אחרי כמה שניות איפה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה ביציאות ה USB במחשב הם מזהות לי רק עכבר ואת כל שאר ההתקנים כשאני מחבר אותם אז רושם לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED חשבתי שצריך USB 2.0 אז קניתי בקר PCI עם 4 חיבורים של USB 2.0 והוא בכלל לא עובד...לגמריי! יש לי XP SP3...הוינדוס מזהה את הUSB אך עדיין לא עוזר. נכנסתי ל BIOS והכל שם על ENABLE ...אין לי מושג מה לעשות. אפילו פירמטתי את המחשב- כי חשבתי שזה משהו בהגדרות ועדיין כלום! אשמח מאוד אם תעזרו. תודה רבה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי עם ה-msconfig וה-משתמשים של המחשב היה לי 2 משתמשים למחשב שניהם מנהלים כל פעם שאני מפעיל נכנס למנהל ה"ראשי" הלכתי למאפיינים במחשב שלי ואז מתקדם ואז לחצתי על הגדרות בשני שמה ומחקתי תמשתמש שכל פעם נכנכס אליו רציתי שיכנס לשלי לא לשני. עכשיו אני מפעיל אין כלום!! אני עושה מנהל משימות הכול ריק של המשתמש של המחשב של המערכת יש אבל של המחשב רק אחד ואין explorer וכל זה מה אני עושה? אני נכנס לתיקיות ולאינטרנט דרך הפעלה(שבמנהל משימות)>ואז שם explorer וזה פותח תיקייה ומימנה אני מנהלך אבל אי אפשר לעשות כלוםפ פשוט נעלם מישהו יודע מה עושים בבקשה? אני מוכן לעלות תמונות אם מישהו יכול לעזור אני מתייאש ..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. האם זה ניתן ו"בריא" לחבר את החשמל של הפקס באמצעות יציאת החשמל (איפה שבד"כ מחברים מסך) בספק הכוח של המחשב? כיוון שזהו הסידור אצל אבא שלי, וכל פעם שהוא מקבל פקס או מדפיס מסמך אז המערכת שלו מתכבה. יש לציין שהפקס מקבל באופן קבוע את החשמל מהמחשב, אבל כאשר המחשב מקבל את החשמל שלו דרך UPS אז יש את הבעיה, במידה והמחשב מחובר ישירות לחשמל אין בעיה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אתמול קבלתי מתנה מצלמת אינטרנט מבן דוד שעובד באנגליה. המשלוח הגיע בלי הדרייבר וגם אין עליה הרבה פרטים הפרטים שיש לי הם מה שמצאתי מצורף למצלמה : Handwork flosstoys PC CAMERA USB Digital Web Camera המייצר הוא כנראה Ham Friends המדינה: דרום קוריאה *המצלמה היא בצורת בובת דוב (חמוד לאללה, מומלץ כמתנה!) אם חסרים לכם פרטי מידע אשדל להוסיף!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והמסך לא מראה לי את העלייה של הווינדוס .. הכל עובד טוב עם המסך הוא מראה לי תמונה רק כשהוא מגיע אל ברוך הבא לווינדוס נהיית תמונה.. מסך דק.. אני רוצה לפרמט ואי אפשר לפרמט ככה =\
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כשאני בא להפעיל סרט זה מה שקורה כל הזמן... אין לי מושג מה גוקם לזה \:
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-