תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם ולילה טוב, לאחרונה בכל וידאו שאני רואה, כאשר יש הרבה תנועה על המסך, מופיע לי קו מרצד אופקי. זה קורה לי גם כשאני רואה סתם וידאו באתר אינטרנט, או בוידאו של משחק. פעם הייתה לי הבעיה הזאת, ואחרי פירמוט המחשב היא נפתרה, ועכשיו זה חזר שוב. מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (Nvidia GeForce 9400 GT) והתקנתי מחדש, וגם הסרתי את הקודקים של הוידאו מהמחשב והתקנתי מחדש - כלום לא עזר. אני משתמש בחלונות 7 (הבעיה היתה גם כשהיה לי ויסטה), והבעיה מופיעה גם במסך מחשב, וגם במסך LCD שמחובר למחשב. תודה רבה על העזרה! חג חנוכה שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המקלדת והעכבר (משטח המגע) פועלים כרגיל עד שההתקנה מסיימת להתקין את הדרייברים, ומופיע המסך שבו אני אמור לתת שם משתמש ראשוני ואירגון (כחצי שעה לפני תום ההתקנה - עפ"י ההערכה של ההתקנה) הסמן של הטקסט מהבהב בשורה של שם המשתמש, אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים. מדובר במחשב נייד LG M1 dual express (אין לי מקלדת שמתחברת ב USB כדי לנסות לעקוף את המקלדת הרגילה, ואין חיבור חיצוני למקלדת במחשב זה - בכל מקרה נראה לי שזה לא יפתור את הבעיה) עריכה: הצלחתי להתקין את XP ע"י שימוש ב nlite + unattended installation, אבל לפעמים במסך הפתיחה של שם המשתמש והסיסמא או קצת אחריו - המקלדת והעכבר מפסיקים להגיב. בתודה לעוזרים, ערן.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה שעות,בדר"כ בצפייה בסרטים המחשב נתקע ומשמיע צליל מתמשך. אין אפשרות לעשות כלום מלבד לכבות אותו ולהדליק מחדש. המחשב חדש לגמרי ואין לי אותו שבועיים אפילו. המפרט: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX מעבד GIGABYTE GA-P55-US3L לוח אם PATRIOT 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 זכרונות GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כרטיס מסך SEASONIC 500W : SS-500ET ספק 160GB SATA II 7200RPM 8MB 250GB SATA II 7200RPM 16MB 500GB SATA II 7200RPM 16MB 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ NEC 3550A DVD±RW x16 Dua צורב SAMSUNG LA37B530 FULL HD מסך SAMSUNG 226BW 22'' LCD WIDE מסך צירפתי תמונה של הטמפרטורות מתוך EVEREST. מחשב בזמן מנוחה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה דקות המחשב (שאפשר לראות במפרט בצד) פתאום נכבה, חשבתי שיש הפסקת חשמל אבל לא, כי הטלוויזיה עבדה עכשיו שאני לוחץ על הכפתור הדלקה פשוט לא קורה כלום. לא ציפצופים ולא קליקים ולא שום דבר במסך כמובן ואף מאוורר לא מתחיל לזוז, ממש כלום לא קורה. ניסיתי ספק כוח שיש לי בארון, חיברתי במהירות ועדיין אותה התופעה. ניסיתי בלי זכרונות מסויימים ובכלל, לא שינה כלום. מכיוון שזה לא הספק כוח, אז הרכיב הבא שאני מאשים הוא הלוח אם, אבל יש על הלוח את הלד הירוק שמראה שהוא מקבל חשמל, והלד הזה עובד. אז רוב הסיכויים שזה הלוח אם או שיש עוד אפשרויות לנסות? אין לי בעייה לפרק או להרכיב כל מה שצריך על מנת לא להשאיר את המחשב בksp מחר... עוד כמה פרטים: בזמן התקלה שום תוכנה כבדה או משחק לא עבדו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל זה התחיל בלי שום סיבה , המסך פשוט קופא וחייב ריסטרט בשביל לצאת מההקפאה (כנראה ממש קר לו ) בכל מקרה , רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע והאם יש פתרון , זה קרה כמה פעמים כבר פעם בלי קשר , פעם בדפדפן ופעם במשחק .. לא הורדתי שום דבר זה התחיל בפתאומיות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר בערך כחודשיים, שקוראת באופן אקראי למדי, לא בתדירות גבוהה (משהו כמו פעם בכמה שבועות). עברתי על האופציות בסטיקיז אבל אני לא רוצה לנסות דברים לפני שאני מקבל דעה של אנשים שמבינים יותר ממני. אז ככה, הבעיה מתחילה בזה שהמחשב מפסיק להגיב לגמרי למשך זמן בלתי מוגבל (אם יש מוזיקה באותו רגע אז או שהיא ממשיכה לנגן עד קטע מסויים או שפשוט מתחילה לחזור על עצמה) בפעם הראשונה שראיתי שאין תגובה מוחלטת, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב, בנסיונות אחרים ראיתי שאם אני לא נוגע אולי זה חוזר אחרי כמה דקות לתפקוד מלא, אבל רוב הפעמים המחשב נתקע לגמרי גם אם אני משאיר אותו שעות דלוק. עכשיו, הבעיה היא בעצם לאחר הדלקת המחשב מחדש, המחשב נראה כאילו הוא עולה כרגיל אבל המסך, המקלדת העכבר והרמקולים א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז היום קבלתי את המחשב החדש, התקנתי בו xp הכל טוב ויפה הכל פועל טוב אחרי התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך המחשב פשוט משתגע כל כמה דקות לפעמים שניות כל המחשב קופא, המסך מתכבה ואז נדלק ויש לי Send Report/Don't Send של ATI עכשיו לפעמים זה גם מתכבה ואז מופיע מסך כחול, אין לי מושג מה לעשות ניסיתי לעדכן דרייברים/להתקין 5 פעם מחדש לא עזר גם ניסיתי להחליף חיבורים, שוב פעם ללא תועלת. אני לא יודע אם זה מתקשר לבעיית הכרטיסים מסדרת 5700/5800 אם מישהו יודע איך לפתור או למה זה קורה בדיוק אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דולק ללילה כאשר המסך היה מכובה,בבוקר כאשר הדלקתי את המסך הוא נדלק בערך לכחצי שניה ולאחר מכן נכבה,כך זה קרה בערך כעשרה פעמים המסך המדובר הוא (q17). יום למחרת רכשתי מסך חדש לאחר שבדקתי שהמסך לא עובד גם על מחשב אחר כמובן,כעת הבעיה אחרת המחשב לא עולה,כלומר הוא כן עושה בוט אבל כאשר הוא מגיע לטעינת הווינדוס קופץ מסך כחול לאחר כ-5 שניות אשר מופיע לשבריר שניה מה שעושה את העתקת השגיאה לבלתי אפשרית והמחשב נדלק מחדש. השאלה שלי: האם יש קשר בין הידפקות המסך למחשב,ויש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ישן של פוג'יטסו. פתחתי אותו ופתאום המשטח מגע לא עובד. חיברתי עכבר חיצוני וראיתי שהוא נעלם מהמנהל התקנים. איפסתי את הביוס של המחשב וראיתי התקנים מוסתרים וראיתי PS/2 Compatible Mouse ויש שם שגיאה code 24. בעיקרון הדריבר זה דריבר סטנדרטי של וינדוס. ולא כל כך הבנתי מהדף הזה באתר של המיקרוסופט שמסביר על הקודים איך לפתור את הבעיה. שלחצתי פתור בעיות אז משום מה זה לא עובד או שצריך להיום און ליין. אגב בשבוע האחרון המשטח מגע התפגר כצאת והתחיל לא להגיב והוא הגיב לפעמים רק שהיום לוחצים כצאת חזק. במקרים קיצוניים המשטח מגע היה מזיז את הסמן לבד ולוחץ על כל מיני דברים ועושה בלאגן (כמו סוס טרוייני). יש לכם מושג מה ניתן לעשות כי זה בעסה שהמחשב היה תלוי עכשיו בע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פרמטתי עכשו את המחשב הישן שלי P4 שיש בוא המון בעיות עכש הפרמוט עבר בהצלחה והכל בסדר כשעלה הווינדוס 7 רציתי להתקין לו עברית ובשביל זה הייתי צריך להתחבר לאינטרנט אז חיברתי את הכב ל אינטרנט למקום שלו המחשב פשוט קפא לגמרי (העכבר הכול) זה כבר קרא לי גם בXP אבל רק כשהייתי מחר USB בקיצור כיביתי אותו והדלקתי מחדש ושעלה הווינדוס הוא נתן ליאת ההודעה הזאת שהווינדוס לא נכבה בהצלחה וזה נותן לי או לעלות או רגיל או "לתקו" משהו כזה בקיצור לא משנה מה אני בוחר זה נותן לי את המסך הכחול הבא ופשוט נתקע שם: מה זה אומר? עזרה בבקשה =/
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום היום "קפץ הפקק" בביתי בעקבות חיבור מכשיר חשמלי סורר ומאז המחשב שלי לא עולה- הוא כן נדלק והמאווררים עובדים אבל אין תמונה על המסך. פתחתי את המחשב והכול נראה תקין אבל אין תמונה כשאני מדליק אותו, חיברתי את המסך לכניסה השניה בכרטיס מסך (VGA במקום DVI) ועדיין אין תמונה חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. האם יש דרך לדעת בלי לקחת את המחשב למעבדה אם הבעיה היא בספק כח או בכרטיס מסך או במשהו אחר? :s05: תודה! ------------------------------------------------------------------- אלוהים יודע מה קרה אבל המחשב חזר לעבוד תודה על כל התגובות!
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הווינדואז לא עולה לי, המחשב נתקע בדוס בשלב שלפני הווינדואז ומופיע מסך שחור עם ההודעה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart מידי פעם הווינדואז כן עולה אבל לוקח לו המון זמן וגם אז הוא בקושי מתפקד אני מנחש שזאת בעיה בהארד דיסק?... תודה!
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מזה חודש המחשב נתקע בין אם בצורה רנדומלית אבל לרוב כאשר אני מבצע העתקה של קבצים וחילוץ קבצי RAR. עשיתי התקנה מחדש של XP במחיצה אחרת של המחשב כך שיהיה לי dual boot לבדוק את הנושא אולי משהו במערכת ההפעלה נתקע. אך התקיעות ממשיכות, כך שלא ניתן להזיז כלום מלבד לעשות restart. חיפשתי בפורום פתרונות וברחבי גוגל ועשיתי כמעט כל פתרון אפשרי. אני חושש שזה הספק כי כשהתקנתי OCCT לבדוק מאמץ אז ראיתי את המתחים קופצים, במיוחד ה-5V. הייתכן וזו הבעיה? הספק? אשמח לעזרה מה-best of the best כי זה מעצבן ואני חייב את המחשב שירוץ חלק להגשת עבודות סוף סמסטר. מה לעשות? :'(
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה התחיל להרגיז אותי רעש זמזום שיוצא מהמארז... חשבתי שזה אחד המאווררים וזה לא הם, וגם לא הקשיחים, האם יש למישהו רעיון? זה לא הקשיחים כי נשמע שזה מגיע מאזור הגשר הצפוני/מעבד יש לי סה"כ 4 מאווררים: מאוורר ספק מאוורר כרטיס מסך מאוורר מעבד מאוורר פליטה אחורי את כולם ניסיתי לעצור והזמזום נשאר. גם ניסיתי לחפש אם משהו לא מוברג עד הסוף ואפילו ניסיתי לגעת בחלקים (להשתיק ויברציות בעזרת מגע). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אני כבר חושב להחליף את המארז בתקווה שהיה בו משהו דפוק (ג'נרי)
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן. יש לי את המחשב הבא p4 3.0ghz prescot 478 msi mainboard 1.0gb ram ceon ddr 400mhz ומותקנת עליו מערכת הפעלה windows 7 ultimate x86 english b7600 בקיצור יש HDD wd 80gb sata שעליו יושבת המערכת הפעלה. ויש hdd wd 40gb ide שזה סתם דיסק משני. עכשיו המחשב קופא לעיתים קרובות והרצתי memory test 86+ ואין שום בעיה (הזיכרון די חדש שנה וחצי משהוא כזה). הרצתי occt ניראלי איזה שעה ומשהוא והמחשב לא נתקע. והרצתי mhdd והוא לא מצא שגיאות. עכשיו היום יש תיקיה של 13gb שנמצאת בimage של גוסט, העתקתי אותה וקרתה לי תופעה מוזרה. אני שומע רעש שהhdd נכבה ואז רשום "לא מגיב" ואז אני שומע אחרי דקה שהוא נדלק שוב וזה חוזר להעביר קבצים. אגב שניסיתי להעתיק את התיקיה להארדיסק של ה80gb אז לא נתקע …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט,בכל פעם שאני משתמש בתוכנה המחשב מגיע לblue screen וקורס.. עכשיו אני לא מבין למה זה? אם יש מישו שיוכל לעזור לי ולתת לי דרך לנטרל את הblue screen אני אשמח או שיש דרך אחרת לטפל בזה.. תודה מראש=]
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח פנימי WD 320GB שקיבל קצר כתוצאה מ2 פינים\חוטים חשופים בכבל SATA שלו, (כנראה התעקם וחשף את המגעים) הבעיה היא בוודאות בכונן, ולא בחיבור שלו ללוח האם. כל מה שניתן לעשות עם הכונן כרגע זה להעתיק\להעביר לתוכו מידע, אך לא לייצא אותו לכוננים אחרים. ברגע שניסיתי לייצא ממנו מידע בכל זאת, קיבלתי "Delayed Write Failed". ניסיתי לבטל את ה caching שלו, אך גם אז הוא פשוט לא היהמוכן להגיב לפעולה, ולא השאיר ברירה להדלקה מחדש. נכון לעכשיו, הכונן (עוד) לא מספיק פגום כדי למנוע ממני גישה לקבצים. על הכונן 25 GB של מפעל החיים שלי. לצערי ללא גיבוי. השאלה: האם יש סיכוי לשחזר את המידע בדרך כזו שלא תעלה הון מיותר?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! לפני קצת יותר משנה קניתי מחשב חדש, המפרט בצד. ביומיים הראשונים המחשב עבד טיפ טופ (היה מותקן עליו WIN XP) אך יום אחד המחשב התחיל להתקשות בהדלקה, תהליך ההדלקה היה לוקח למחשב מספר רב של ניסיונות, רובם היו ניגמרים בBSOD או תקיעה של מסך הBOOT או ריסט ישר אחרי מסך הBOOT. החלפתי דרייברים, סרקתי מווירוסים, בדקתי טמפרותורות והכל היה תקין. מכיוון שאני עצלן מידי וכשהמחשב היה נילדק הוא היה עובד טוב מאוד (שום ארטפקטים ודברים בסגנון) לא הקצתי לבעייה מספיק זמן דאז והייתי פשוט מחכה למחשב שידלק. עבר זמן ועברתי לWINDOWS 7, כאן הבעייה התחילה לחזור על עצמה. פעם בלו סקריi עם הקוד 0X0000007, פעם בלוסקרין עם ATI משהו .SYS או שהמחשב היה נעצר בBOOT SCREEN, או שהוא היה עושה ריסט, או שאפשר הי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אז אני לא יודע אם אני רושם במקום הנכון את הבעיה שלי אז אם אני טועה שמישהו יגיד לי איפה לרשום. אוקיי אז יום אחד הדלקתי את המחשב נכנסתי למחשב שלי וראיתי שכל הכוננים של הדיסקים נעלמו ובגלל זה הדיסקים שאני מכניס למחשב פשוט לא נקלטים ע"י המחשב ואני לא יכול לצרוב דיסקים וכו'. אני צריך עזרה דחוף!!! תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום מלפני יומים התחיל לי תופעה מוזרה במחשב מרגע ההפעלה כעבור כ2 שעות הוא מבצע כיבוי והפעלה .. לא נראה לי זה רוגלה ולא ווירוס .. ניקית את כל המאווררים מחדש( הטמפ' זה בסיבות 22-23 מעלות ) המחשב הוא כפול ליבה 2 גיגה .. והכל מחוזק ויושב טוב במקום למישו יש רעיונות מה יכול להיות הבעיה? אין שום ציפצוף או הודעה מוקדמת
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-