תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי חיברתי היום בפעם הראשונה את המחשב ל-LCD ואני נתקל בבעיות של הגדרת הרזולוציה.. לא יודע מה עשיתי ובמה נגעתי.. כרגע אני בנקודת מצב הזו : http://imageshack.us/f/191/27849779.jpg/ כמה פרטים: *הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680X1050 *הרזולוציה המקסימלית של הLCD שלי היא 1980X1020 (אם אני זוכר נכון). בשורה התחתונה: על הצג מחשב אני רוצה להיות על 1280X1024 ובטלוזיה אני רוצה להיות על המקסימום שזה 1980X1020.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר הכל חיברתי את המחשב לחשמל ולמסך …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התפתחה אצלי בעיה קלה במחשב. כאשר מזיזים את העכבר ימינה עד הסוף, הוא עובר את הגבול של התמונה וכאילו נעלם מהמסך. כשמזיזים שמאלה הוא נשאר בגבול שעד התמונה ולא מעבר לזה. למישהו יש מושג ממה זה נובע ואם אפשר בכלל לסדר את הבעיה? מקווה שהבנתם את הבעיה. תודה ושבוע טוב....
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לאחר פירמוט של המחשב הנייד והתקנת WIN7 התקנתי מחדש את כרטיס המסך (GEFORCE 8400M GS) הכרטיס הותקן, אך יש בעיה והוא מראה במנהל ההתקנים שיש בעיה עם ההתקנה/הגדרה. כבר עשיתי פעמיים פירמוט והתקנה של הווינדוס (בלי קשר לכרטיס המסך) , ואת כרטיס המסך התקנתי גם כמה פעמים (לפי הדרייברים הכי עדכניים וגם כאלה שלא... רק כדי לנסות לפתור את הבעיה). בכל מקרה - הבעיה לא נפתרה ואין לי שום אפשרות לגשת לסרגל כלים של NVIDIA ולא להגדרות כרטיס מסך. מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ניסיתי לעדכן את ה-C400 דרך וינדו. עשה ריסטארט ומסכים כחולים ובלאגן. ניסיתי דרך CD - התוכנת תקועה בשלב מציאת הכונן (מחפשת ולא מוצאת). הכונן עצמו מופיע בביוס. עניין שני הוא תמיכת ASUS P5K ב-AHCI. פשוט ביטלו את האופציה לזה בביוס. מצאתי ביוס פרוץ שמאפשר את זה. שווה את הסיכון? http://www.bios-mods.com/forum/Thread-solved-enabled-AHCI-on-Asus-P5K?page=3 למישהו יש נסיון עם הפורום הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי שיש עליו תוכנה בשם 'DTE Launcher' שמגנה עליו עם סיסמא, כשאני יודע מה הסיסמא עכשיו כנראה שנכנס לדיסק און קי הזה סוס טרויאני כלשהו (ככה AVG טוען), ואני מעוניין לפרמט את הדיסק און קי הזה לגמרי כדי שגם התוכנה הזאת שמצפינה תימחק לגמרי... איך אני עושה את זה? :s05: מצורפת תמונה של המסך שאני מקבל כשאני מנסה להכנס ל-DOK
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, היום לאחר פירמוט והתקנה של מערך כרטיסי מסך 6850 קרו כמה קריסות מוזרות של BSOD. - בהתחלה הייתה בעיה בהתקנה של הסטים שהקריסה את המחשב מספר פעמים. - לאחר שסידרתי את זה עשיתי עידכוני מערכת ואחרי זה המחשב עוד פעם קרס( הקבצי DUMP לא עזרו לי) - לאחר מכן חשדתי שהבעיה היא בכרטיסים ונכנסתי למשחק מיינקראפט אבל המחשב שוב קרס. - אחרי זה עודפעם נכנסתי למחשחק והמחשב לא קרס. - התחלתי לחשוד שהכרטיסי מסך לא פועלים במערך אז וידאתי את זה ועשיתי בדיקת מאמץ וראיתי גם בהגדרות שיש כרטיס מסך מסאטר ועוד כרטיס מסך שמסתנכרן אם המאסטר. לכל אלו שמפקפקים, פתחתי את אפשרות הקרוספייר. עד עכשיו לא היו עוד קריסות אבל אני דואג שהיו עוד,מה אפשר לעשות תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צהריים טובים, מראש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיתרון הבעיה, היא דחופה להיום בערב. תודה. ברשותי טלוויזית LCD דגם SONY BRAVIA, כל זמן שרציתי חיברתי את כבל ה-HDMI למחשב, התמונה והקול עברו וצפיתי בסרטים כרגיל. היום משום מה חיברתי את הכבל אך אני מקבל הודעת "OUT OF RANGE" ללא תמונת מסך (שחור) וללא קול, אך במחשב הקול מפסיק לפעול כאילו עבר לטלוויזיה. ניסיתי לשנות רזולוציה פעמיים כלפי מטה (הרגילה היא 1360x768), העברתי גם את הכבל ליציאה הנוספת של ה-HDMI אך ללא הצלחה. פרטי המחשב: מערכת הפעלה W7HP בעל 64 סיביות. פועל על 60hz. עריכה: המחשב הצליח לזהות ריבוי צגים ומאפשר לי לשחק קצת עם ההגדרות אך עדיין על המסך LCD הוא מראה שחור עם הכיתוב out of range.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברתי כבל HDMI מהמחשב נייד (DELL N5110 Ci7 ) לרסיבר (YAMAHA RX-V467) שמחובר לרמקולים של מערכת קולנוע ביתי. המטרה היא שהמערכת קולנוע ביתי תשמש כרמקולים למחשב. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את הכבל HDMI למחשב המסך מחשב הופך לשחור, אבל השמע במחשב כן מועבר דרך הכבל לרסיבר ולרמקולים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה בלפטופ (חלונות 7). המחשב מרגיש ממש ממש עמוס, הנורה של המעבד כל הזמן דולקת משמע המחשב כל הזמן מבצע פעולות כלשהן למרות שאיני עושה דבר. כאשר אני עושה משהו אז כל כמה זמן המחשב נתקע! ביצעתי בדיקת וירוסים ואין כלום. מה עוד ניתן לעשות לפני שעושים פירמוט???
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש לי סט של מיקרוסופט עכבר +מקלדת בדגם 1000 ,העכבר משום מה עשה בעיות בגלגלת וקניתי חדש עכשיו -קניתי אותו דגם בידיוק של העכבר ..אבל ללא מקלדת אלא רק עכבר יוצא שיש לי שני מקלטים מחוברים למחשב אחד לעכבר ואחד למקלדת...שניהם חיצונית אותו דבר ואם אני ישים מקלט של אחד מהם השני לא יעבוד.השאלה היא האם אפשר לאחד אותם ששניהם ישדרו על אותו הגלובכך אחסוך לי את שני המקלטים באחד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה העדכנית של הדרייבים לכרטיסי המסך של ATI 12.4, כאשר שיחקתי בסקיירים אחרי כ- 20 דקות המשחק פשוט נתקע והייתי צריך לסגור אותו בטסק מנג'ר. בדקתי טמפרטורות וראיתי שמהר מאד (גם המאוורר הרעיש יותר מבדרך כלל) הכרטיס שלי מגיע ל - 79 מעלות.. דבר שלא קרה בעבר לפני התקנת הדרייבר. רציתי לשנמך, לגירסה ישנה יותר ועשיתי driver sweeper ב - safemode, ובסוף החלטתי לתת לדרייבר הזה צ'אנס נוסף בגלל שעשיתי את ההסרה המלאה של הדרייבר.. אלא שכעת הוא לא מזהה את תוכנת ה - CATALYST, ונותן הודעה של Cli. implemantaition. עצות? אני כבר מותש מהסרות והתקנות.. מה גם שכעת הקונטרול פאנל לא מזהה בכלל את תוכנת הקאטליסט.. המון תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול לקחתי את הכונן מהקניה הקבוצתית של קרוסייל איך אני מחבר אותו למחשב יש חיבור קטן ויש חיבור יותר גדול את מה אני מחבר, אחד מהם או את שניהם? תודה וערב טוב
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שמתרחשת בעיקר בזמן שאני משחק במשחק League Of Legand, אבל לפעמים גם סתם באמצע עבודה רגילה. הבעיה היא שהתמונה קפואה והמחשב נתקע וגם כשאני סוגר את הPROCESS שלו לוקח לו המון זמן לסגור אותו. לעתים רחוקות גם קורה שהתמונה מרצדת ויש פסים שחורים אופקיים על המסך והמחשב עושה RESTART. בEVNET VIEWR הוא מציג שגיאה event 1002 ובמידע כתוב: יישום לא מגיב League of Legends.exe, גירסה 1.0.0.139, מודול חוסר תגובה hungapp, גירסה 0.0.0.0, כתובת חוסר תגובה 0x00000000. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. בעבר זה קרה לי גם בעוד כמה משחקים אז אני דיי בטוח שזה לא בעיה במחשק. ניסיתי כמה גרסאות של המשחק וגם פירמטתי את המחשב אב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד HP pavilion בן כמה שנים. בעת האיתחול ויסטה מפסיקה לפעול באמצע מסך הטעינה, עוברת למסך שחור ואין שינוי. היישומים "תיקון האיתחול" ו"שיחזור המערכת לנקודה קודמת" לא פתרו את הבעיה. מצב בטוח (safe mode) גם הוא לא עולה - נתקע בעת טעינת crcdisk.sys. פרטי הטעות לפי הודעת השגיאה בתיקון האיתחול: StartupRepairV2 AutoFailover 6.0.6000.16386.6.0.6001.18000 6 917518 xfe0 xfe0 0 2 WrpRepair 2 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 תודה מראש על כל עזרה שתינתן!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הספק (seasonic 620w s12II) ללוח אם (MSI Z77A G45) באמצעות חיבור ה8 פינים וה24 פינים. נראה כי הכבל של ה8 פינים נוגע במערכת הקירור של המעבד (SCYTHE MUGEN 3) מפאת גודלה, ככל הנראה. צירפתי תמונות הממחישות את הבעיה. האם יש פתרון לכך? או שמא אין כל בעיה וניתן להשאיר את הכבל בצורה זו. אציין כי טרם חיברתי את כרטיס המסך (SAPPHIRE 7850 OC) אעריך כל התייחסות. תודה! דניאל
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-