תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
לא מזהה לוח אם של abit IL 9 PRO מחשב חדש עכשיו הקטע פתחתי את המחשב הלוח אכן של abit מה אתם אומרים??? עבדו עלי??? תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3-1000, לוח cuvc-4x ומע' הפעלה XP. הורדתי את הקובץ החדש (viahyperion4in1446vp6) וכשאני מנסה להפעילו מופיעה ההודעה: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות". האם מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה בהרד דיסק יש לי 2 הרדיסקים מחוברים למחשב אחד שכולו מלא במידע שלי ואחד ריק שתכננתי לעשות ממנו דיסק גיבוי.. אבל יש בעיה איך שאני נכנס אליו כל המחשב נתקע.. וזה מחייב ריסטארט.. האם יש דרך לסדר אותו? נסיתי את התוכנה HDD Regenerator אבל ברגע שאני מפעיל אותה המחשב נתקע נסיתי פירמוט ב-58 אחוז נתקע.. מקווה שלא קרה לו כלום
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז ככה הלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..) לפני יומיים הלוח שבק חיים אני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT) הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6 ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקת שוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוס הלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך? אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40g הקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך GT630 וחיברתי אותו אצל אחי. רואים תמונה, מופיע שנמצא מתאם VGA רגיל ואין לי אפשרות להתקין דרייברים מהדיסק המקורי כי המחשב טוען שלא קיימת חומרה מתאימה. ניסיתי אצלי בבית והוא כן זיהה את הכרטיס. ניסיתי במחשב שלישי אצל חבר וגם שם הוא לא מזהה אותו למרות שכן רואים תצוגה. ממה שאני מבין הכרטיס תקין. אבל שני מחשבים תקולים זה מוזר... במיוחד ששניהם יותר חדשים משלי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד אבל מעבד פנטיום 4 3.00GHZ לוח אם של אינטל 915PGN הטמפ' בזמן מנוחה היא בין 44-46 ושל הלוח אם 33-40 ובזמן מאמץ בלוח אם עובר ת40 והמעבד יכול להגיע ל60
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי עכבר במחשב כי הישן לא עבד כנדרש, ומאז המחשב מסרב לזהות אותו. ניסיתי להתקין ידנית דרך "אשף הוספת חומרה חדשה", הוא מדיע לי שהחומרה הותקנה בהצלחה ויש להפעיל מחדש את המחשב, ולבסוף הוא עדיין לא מזוהה. סוג העכבר הוא לוגי'טק (גולה) מחובר בחיבור PS2. סוג המחשב הוא פנטיום MMX מהירות מעבד 233MHz עם 128MB זיכרון שמריץ Windows 98. ניסיתי להחליף לעכבר אחר של מיקרוסופט שבוודאות עובד ואותו סיפור. תודה מראש, גיא.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש היום ויש לי בעיות בהתקנת הBISO הצלחתי להתקין וונדוס אבל כשעולה לי המחשב אני נתקל בהודעה Dedecting ואחרי כמה שניות MButral133 BISO is not installed because there are no drives attached מה לעשות בשביל להתקין את הBIOS (לפתור את הבעייה)? אגב אחרי ההודעה הזאתי התקני הUSB של הלוח אם מפסיקים לתפקד (אני יודע את זה כי העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול) מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4G זיכרון (2X2G), ביום שישי התחילה בעיה עם זיהוי הזיכרון. במקום להראות 3.2G (מערכת הפעלה 32BIT) המערכת המפעלה הציגה 340M זיכרון בלבד. הבעיה הסתדרה וביום שבת הכל עבד כמו שצריך, היום שב הבעיה חזרה והפעם לא הצלחנו לסדר אותה. ניסיתי לפרמט את המחשב אבל הוא התקשה לעשות BOOT מ CD (שוב כניראה מחסור בזיכרון). עכשיו אני מריץ MEMTEST אבל הוא כותב שיש 1090M זיכרון ולא 4G (גודל שונה ממה שהוצג במערכת הפעלה). לפני שבוע-שבועיים היה לי בעיות עם הורדה ופריסה של קבצים מקובצים (RAR/ZIP), הוצאתי את הסטיקים של הזיכרון ובדקתי כל אחד בנפרד, MEMTEST הראה שהכל תקין, באחד בהם באמת הייתה בעיה עם קבצים מקובצים אבל אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו הוא הסתדר ומאז ועד שהתחילו הבעיות בששישי הכל עבד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקנתי היום מע' הפעלה 7 ultimate והמחשב קורס נכנסתי לEVENT וראיתי את זה: Event 41, Kernel power The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. ניסתי לחפש דרך מיקרוסופט אבל לא מצאתי משהו. למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ביום שבת: אני פותח את המחשב מקבל שגיאת oc fail please enter setup to change oc fail settings. לאחר מכן עשיתי LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה, עשיתי REPAIR לווינדוס והכל חזר לקודמתו... עכשיו הכל טוב ויפה עד יום שני: שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL בתחילת המחשב, עשיתי שוב LOAD OPTIMIZED SETTINGS בביוס, המחשב עלה הפעם בלי REPAIR, והחלטתי לעשות גם RESTORE ל-4-5 ימים לפני, כי בזמן הזה התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס המסך וגם DIRECTX9, וחשבתי שאחד מהם גרם לבעיות... (התקנתי אותם עוד לפני הפעם הראשונה ביום שבת, והחזרתי את המחשב למתי שהם לא היו מותקנים) עכשיו הכל עובד, חשבתי שגמרתי עם הבעיה אבל היום בבוקר אני פותח את המחשב והבעיה חוזרת... שוב אני מקבל שגיאת OC FAIL…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני וצה להחליף אבל אני לא בטוח ש זה יעבוד לי טוב
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 5.1, חיברתי אותם לכרטיס קול, וכל הרמקולים חוץ מהאחוריים פועלים ניסיתי לעדכן דרייברים ושום דבר לא הולך http://planet.nana.co.il/sniper12/sound.JPG הנה, פה בהגדרות הכול פועל חוץ מהLB/RB יודעים מה לעשות? זה בעיה בחיבור עצמו אולי?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיה- בזמן האחרון הוא מרבה להתקע. אני לא מעמיסה עליו תוכנות ברצף. המחשב כבן שנתיים, יחסית חזק. שמתי לב שכאשר אני מקודדת בעזרת אביריקומפ הוא נתקע כמעט בכל פעם, הורדתי גרסה חדשה לריקומפ וזה פתר את הבעיה. אך לאחר 3-4 קידודים זה שוב חזר. הפעלתי תוכנה ש"מקודדת" לMP4 שמשך הקידוד הוא 2-4 דקות קידוד וגם זה תוקע את המחשב אך לא תמיד. זה קורה גם שרק תוכנת הקידוד פעילה ושם דבר אחר לא דלוק. עכשיו, שאני עושה קונטרול אלט דליט לבדוק את PF USAGE המחשב בכלל לא מתאמץ גם הסיפיו עומד על מספר לגיטימי של 800-900 יחד עם האימיול ודפדפן האינטרנט. במחשב הישן יכולתי לשמוע איך המחשב מתאמץ, וכאשר הקידוד היה מסתיים, אז המחשב נהיה שקט יותר, במחשב הישן הפעלתי הכל רגיל ולא נתקע כלום.…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אנשים, שבוע שעבר קניתי כרטיס מסך GTX 1070 ומשום מה משחקים שאמורים לעבוד לי חלק רצים לי עם FPS נמוך כאילו אני שם על אולטרה והFPS יורד ועולה בצורה מוזרה כשיש מלא אפקטים וה מוזר כי ישלי חבר עם כרטיס מסך חלש יותר ועובד לו חלק בכל מקרההמפרט שלי זה:כרטיס מסך: gigabyte gtx 1070 extreme 8gb ddr5מעבד:i5 4670 3.40ghzלוח אם: intel technologyRam:8 gigaספק כוח:High power direct 12 bronze 2 850wאני בעיקרון משחק על רזולוציה 1080 ועובד לי חלק והכל אבל יש נפילות של fps נגיד אם רץ לי על 120 fps זה נופל במשחק ל25-50 ומשחק כזה לא יודע זה די לא הגיוני, אני מדבר על משחקים כמו battlefield 1, Arma 3, GTA 5 אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן יש לי הרד דיסק נייד של wd 250g וכנראה שהוא התקלקל או משהו.. שאני מחבר אותו המחשב לא מזהה אותו ואני שומע מן ציקצוקים כאלה מהמכשיר.. כנראה שעבר זמנו.. הבעיה שיש לי הרבה מידע בתוך הדבר הזה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד לי איך אני מוציא מהזיכרון את כל המידע תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החלפתי את מסך המחשב ל פנסוניק TH-L32C4M בחיבור HDMI ואני לא מצליח להכניס את המסך לגבולות כך ש שורת התחל חתוכה. והקטע העליון של החלונות מוסתר שיניתי רזולוציה ניסיתי את כל האפשרויות מערכת הפעלה וינדוס 7 אין פה אפשרויות כמו במסך רגיל להזיז את התמונה מעלה מטה וכו' תודה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק מסוג ALE130 (מודם USB). לא מזמן פרמטתי והתקנתי את המערכת מחדש. זמן מסוים הכל עבד כרגיל כמו מקודם ולאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא כותב שהוא זיהה חומרה חדשה ומבקש להתקין את המודם. למישהו יש מושג איך לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף דיסק במחשב הנייד הזה. לא מצאתי באתר שלהם איזה ממשק יש לדיסק המקורי. איזה כונן SSD אפשר לשם על המחשב הזה בלי להסתבך עם מתאמים מיוחדים ? (המטרה להחליף דיסק עם מברג שענים ותו לא...) תודה, דני
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהוינדוס תקוע לי על המסך "Welcome". אני חושב שזה נגרם כתוצאה של עידכון הוינדוס לservice pack 1. ד"א: יש לי וינדוס 7. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם... הרגע פניתי בפורום Windows בקשר לבעיות שיש לי במחשב.. כל 20-30 דקות המחשב מפעיל את עצמו מחדש הכוונה עושה ריסט בלי שום דבר שאני עושה.... עכשיו ביטלתי בהגדרות בווינדוס שזה יעשה ריסט כל פעם מחדש ופשוט רציתי לראות את השגיאה שאני מקבל במסך הכחול.. וזאת השגיאה בעצם: Stop: 0x0000008e (לא העתקתי עכשיו את כל השורה הזאת).. ומתחת יש עוד דבר הנה תסתכלו: Nv4_disp.dll - Address Bfoafda2 base at bfo12000, datestamp 3da4eefc9 מה אתם חושבים שהבעיה? דרך אגב בעיית חום אני לא חושב שיש.. בדקתי טמפ' טמפ' מעבד עומדת על 50-55 שזה נחשב לסביר יש לי AthlonXP 2000+.. מה הבעיה חבר'ה? ואל תגידו טמפ' גבוהה כי בעבר היה לי גם 58-60 ולא היה עושה ריסט
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-