עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shayfarkash,

יש ברשותי מחשב חזק, תצורת מחשב לעיבוד גראפיקה עם 3 טסלות וכרטיס QUADRO נוסף. משום מה, הסוללת BIOS שלי כל חודש דורשת החלפה. האם יש פיתרון כלשהו לבעיה שכזו? (הבנתי שיש סוללה נטעת אך צריך לעשות מוד על מנת שהיא טטען). אשמח לעזרה ופתרונות !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי אז ככה ברשותי מחשב P4 1.5 וקיבלתי מחשב טיפה יותר טוב עם מעבד Athlon Xp 2400+ ולוח ASUS A7v400-MX... לאחר העברת הדיסק הקשיח מהמחשב שלי למחשב ה"חדש" ה WINDOWS לא מסכים לעלות זה מגיע לשלב שבו יש את אפשרות הבחירה "Start Windows Normally" ולאחר שאני בוחר באפשרות המחשב מבצע אתחול... יש לציין כי אני רוצה להתחיל את המחשב עם ה WINDOWS שנמצא בכונן הקשיח שלי (זה שאני מנסה לחבר) ... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by kobi_af,

תשמעו במחשב של אחותי יש בעיה מוזרה שאני מדליק תמחשב נשמע רעש המאוררים וכו אבל המסך לא נדלק רשום no signal שנותנים בעיטה חזקה בקדימה של המארז לפעמים המסך נדלק...לי זה לא נראה בעיה שקשורה במסך אלא חיבור בפנים,פתחתי ראיתי הכל תקין אך שוב רק המסך נדלק אולי אפשר לדעת מה עושה בפנים המארז שאני נותן בעיטה והוא נדלק ..?

4. Started by iurkin,

שלום, לפני כמה שבועות היה לי את המשחק "ארתור והמינימונים" וכל פעם שניסיתי להפעיל אותו ב-XP הוא לא פעל והראה הודעת שגיאה. ניסיתי להפעילו דרך ה-Vista והוא פעל טוב ויפה. קיבלתי היום את המשחק TrackMania United ויש לי אותה בעיה בו והפעם הוא לא פועל דרך ה-Vista למרות שבדרישות מערכת אומרים שאפשר בויסטה. השגיאה נראית כך: כותרת- TRSDKd ww: C:\Program Files\TrackMania United\TmUnited.exe: TmUnited.exe - Application Error תוכן- The exception unknown software exception (0xc0000409) occurred in the application at location 0x00405ca8. איני יודע ממה נגרמת הבעיה. אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי אשמח מאוד

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by chen1234,

המחשב השני שלי (זה שבמפרט בצד שמאל) לא עולה... אתמול הוא טען את הוינדוס ואז הופיע מסך כחול לחצי שנייה ואז עשה ריסט לעצמו והיום בבוקר כבר אחרי שמופיע התפריט הזה האם להפעיל במצב בטוח וכו' הוא פשוט נתקע... לא ברור לי מה הבעיה בדקתי את כל החיבורים במחשב והחלפתי את הכבלים של ההרד דיסק ושיניתי מקומות אבל כלום לא עוזר מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by a_nuke,

יש לי כונן דיוידי פה שלא ברור של איזה חברה הוא או משהו כזה.. כשאני מחבר אותו עם החשמל והכבל האפור ההוא אז המחשב פתאום לא מראה את הכונן דיסקים השני שלי שגם מחובר לכבל הזה הכונן דיוידי מג'ומפר בprimary מישהו יכול לעזור לי להתקין אותו?

7. Started by solikt,

אני רוצה לפרמט יש לי תיקיות של מוזיקה איפו אני יכול לשמור אותם באיזה אתר אינטרנט? ויש לי קרום ופירפוקס יש לי סימניות שאני רוצה לשמור איך שומרים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by חופני,

שלום, אשמח להמלצותיכם לתוכנה לתחזוקת דיסק קשיח מכני. תיקון שגיאות וכו'... תודה!

9. Started by gamer-8,

powerquest drive image 7 לא רואה את הכוננים בהרד דיסק. זה מחשב חדש שרק הגיע אתמול, maxtor 120gb SATA. מחולק ל-3 כוננים, ntfs. מה גם ששמתי לב שהסידירום עושה לי בעיות, וכשאני מכניס דיסקים מסויימים המחשב קופא.... עוד....בבוקר הפעלתי את המחשב, וזה רשם לי שהווינדוס לא יכול לעלות כי חסר לו איזה קובץ....עשיתי רסטרט ופתאום עובד הכל מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש. amd 64 3000 gigabyte k8ns n3 256*2 samsung 6600GT leadtek 6a19 300W HEC טמפרטורה ממוצעת של המעבד: 25-30 אה..עוד משהו...ההרד דיסק הוא משום מה 114גיגה ולא 120 אה ועוד משהו.. (ערכתי כבר 100 פעמים). כשהמחשב עולה רשום לי cpu clock frequently 200mhz...משהו כזה... זה לא נמוך מדיי?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by tronado,

ניקיתי את המחשב הוצאתי את כל החומרה ניקיתי אותה והחזרתי עכשיו המחשב לא נדלק הנורה על הלוח אם נדלקת לחצי שניה ונכבת שוב אנא עיזרו לי :'( הספק הוא אשר אני 410W THERMALTAKE XASER ויש בו זרם כשאני מחבר אותו לחשמל וכאשר אני מדליק את הספק יש זמזום מתוך הספק שנשמע כל הזמן וכשאני מכבה את הספק הוא מפסיק

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  11. לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. יש לחבר שלי בעיה ממש אבל ממש מוזרה אני והוא התחלנו לעסוק במודינג באתי אליו לחבר איזה מאוור והוא אומר לי יש לי חשמל במארז וגם במסך אני נוגע במסך עם רגליים חשופות לריצפה ומקבל מכת חישמול קטנה כמו שועושים לכם עם המציט עם אתם מכירים... כנ"ל המארז! הוא מוליך חשמל!! אני נוגע בחלק האחורי ומקבל מכת חישמול כל פעם מה אני עושה?!!? תעזרו לי בבקשה איפה הבעיה? במארז/ בספק?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by ISRAEL3571,

קיבלתי מחשב היום ואני מחבר את הכבל חשמל ואת הכבל של המסך מדליק אותו ואין כלום אין אות, השאלה אם חייב מערכת הפעלה כלשהי ישר או שאין ביוס מובנה, איזשהי אופציה לא צריכה להידלק? פשוט אין כלום.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, עד לפני כמה זמן המחשב שלי ניהיה איטי בצורה די כבדה, לוקח לו זמן לפעמים לפתוח חלונות פשוטים כמו explorer ודברים אחרים. בצעתי איחוי למחשב, סרקתי וירוסים ואנטי ספייוורים, בקיצור עשיתי הכל אבל עדיין ללא תוצאות. מפרט המחשב בצד ימין. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. איך נראת יציא וכניסה דיגיטלית של אודיו?(כרטיס כל)

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Doji,

אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והגעתי למסקנה שמשתלם לי יותר לקנות חלקים נפרדים מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. כיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב בעבר (רק הרדיסק, צורבים, זכרונות וכו'), רציתי לשאול האם זה מסובך או שזה פשוט כמו שזה נשמע? צפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להרכיב מחשב וזה נראה מאוד פשוט, אוליי למעט החלק של חיבור כל הכבלים של ספק הכוח לחלקים השונים. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by LIOR42,

אם לא שמתי את המשחה האם זה יכול לפגוע במעבד

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by A.M,

שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  19. כאשר אני משתמש במחשב רגיל בלי להכנס למשחק כלשהוא המחשב עובד חלק בלי תקיעות אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהוא יש לי פשוט קיפאון של המסך ושל המחשב לפעמים זה משתחרר אבל אחרי כמה שניות\דקות הוא שוב קופא ורוב הפעמים הוא פשוא נתקע בבקשה עזרה נ.ב אני יודע שכבר פתחו נושא דומה לשלי אבל שלי קורה רק במשחקים אז אין לי מושג מה לעשות דרך אגב זה קרה לי עכשיו לאחרונה לאחר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס xp תודה מראש לכל העוזרים ואווו משהו חדש זה לא רק במשחקים זה גם פעם ב... קופא גם שאני לא משחק ככה סתם מגיד גולש באינטרנט D: מעבד : intel 2.00 ghz לוח אם: via 533 mhz זיכרון: 256 ddr 333 mhz כרטיס מסך: geforce mx 440 64 mb

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  20. שלום חברים,רכשתי מחשב לא מזמן עם מפרט "חזק " אך הוספתי לו חלקים מהמחשב הקודם כמו הארדיסק,כרטיס מסך וספק כוח . היום כשאני בא לבחון את הביצועים של המחשב אני נתקל במחשב עצל , ניסיתי להריץ GTA IV והמשחק רץ בהילוך איטי כנ"ל משחקים בגרפיקה דומה. כל הדריברים עדכניים כנ"ל מערכת הפעלה , אשמח לעזרה בנושא מפרט טכני : מעבד AMD - שמונה לי בתדר 4GHZ זיכרונות 8GB בתדר 1600MHZ כרטיס מסך PALIT DDR2 9500GT 1GB מערכת הפעלה וינדוס ויסטה זהו בעיקרון,אשמח לדעת מדוע למרות המפרט החזק , משחקים כבדים כמו GTA IV , קריסיס וכו' הינם רצים עליו באיכות סבירה. אגב המשחקים רצים עליו יפה אך ורק על רזולוציה שערורייתית 680X460 ( אם אני לא טועה ) עריכה: מצאתי אתר באינטרנט שמשווה את המפרט שלי למפר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by RoNeR,

התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברס' עשיתי היום עדכון ביוס למחשב שלי יש לי לוח של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965SS/index.htm את עדכון עשיתי בעזרת קובץ EXE זה העדכון השני שאני עושה, אחד עשיתי לפני חצי שנה. בקיצור מחובר ללוח כרטיס מסך 7600GT באוברקלוק ועכשיו אחרי שהפעלתי את קובץ העדכון של הביוס הוא עושה הפעלה מחדש ואז אמור להתקין את העדכון... אבל זה לא קרה, ואחרי הפעלה מחדש המחשב לא עולה ואפילו לא התצוגה של הביוס, המסך ממשיך להבהב ולא מוצא אות שידור. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס מסך המובנה של הלוח ועדיין לא עולה, ניסיתי לאפס את הביוס בעזרת ה CMOS ועדיין לא עולה... אני מיואש ולא יודע מה לעשות... למישהו יש פיתרון בשבילי? בבקשה אנשים, מה לעשות?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by הילה2000,

שלום לחברי הפורום, ניסיתי להתקין עורך וידאו פרמייר פרו במחשב הנייד שלי DELL PRECISION M4800, משום מה לא הצלחתי להתקין את התוכנה, ניסיתי גם למצוא עדכון לדרייברים אך ללא הצלחה. מצרפת לכאן את המפרט של המחשב ואת הדו"ח שהתקבלת כשניסיתי להתקין את התוכנה. אולי יש פה אנשים מבינים בנושא ויוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה מראש ! אלמוג System Components: Operating System Windows v.10.0.18362.1 ---------------------------------------------------------------------------- No conflicts to report. Video Intel(R) HD Graphics 4600 v.20.19.15.5063 ----------------------------------------------------------------------…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by cooper,

חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" .. לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ... תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by fp581,

אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)

• 6 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.