תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בחלק מהמשחקים, כמו : LEFT4DEAD וTEAM FORTRESS 2 וGTA IV אין שום בעיות לעומת זאת במחשקים כמו CRYSIS ו BORDERLANDS יש בעיה מוזרה של ארקיפטים של ריבועים ירוקים בחלק מהטקסטורות (טקסטורות ספציפיות) הכרטיס הוא RADEON 5850HD של CLUB3D עם 1GB VRAM, וספק של 550W של CHIEFTEC. ממה[יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק? איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי , הצורב שלי לא מזהה את הדיסקים הללו של 100 דקות 900 מגה, מישהו יש לו עידכון , ניסיתי באתר היצרן ובכמה מקומות נוספים אין.., הצורב הוא Yamaha 2100 , תודה, לא להפנות אותי סתם לדריברים כללים רק מי שניסה ויודע
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 512 RAM אני כבר זמן מה חושב שיש לי בעיה עם הזכירון ויותר ראיות מצטברות... פעם שהיה לי רק 256 כל הזמן קפץ לי שהזיכרון הוירטואלי נמוך אבל מאז הסופתי עוד סטיק של 256 זה נעלם וזהכבר איזה 8 חודשים ככה... הרגע קפצה לי ההודעה של הזיכורן הוירטואלי נמוך זה לא הגיוני אני מפעיל רק מסבנג'ר איי סי קיו פיירפוקס וינאמפ ומדיה פלייר שנמצא על סטופ זה ממש ממש לא מספיק בשביל לקבל כזאת הודעה... מה הולך? אולי הזיכרון דפוק כי עד לפני שבועיים קיבלתי הודעות כאלו EROR יש בעיה בזיכרון 0x00000 וכל מיני בעיות שמקשרות לזיכרון אבל לא מזמן שלחתי את המחשב למעבדה הם אמרו לי שהחליפו את הסזיכרון ועדין אותה בעיה וגם פירמטו לי ומאז אין את הבעיה של הEROR בעיה בזיכרון אב להמחשב בקושי מריץ דברים מה ה…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי חבר'ה. יש לי חבר ששידרג את המחשב לא מזמן ע"פ המלצה של רכיבים שנתתי לו (לוח, מעבד, מארז) והוא נתקל בבעיות. הבעייה היא: הודעות שגיאה שונות, משחקים נתקעים או קופצים החוצה, לפעמים המחשב מחזיק יום עד שזה קורה, לפעמים דקה. מקבל בעיקר BSOD. זה המפרט: AthlonXP 1700 /w spire 256mb ddr Gigabyte 7VTX-H Innovision GF2 MX200 Task TK3003 - 300w Seagate 40GB HD Pinnacle video card Modem WinXP אלו נתוני המתח: +5vsb=+5.020 volt +12v=+12.090 volt +5v=+4.750 volt +3.3v=+3.230 volt vcorea=+1.720 volt טמפ': cpu - 66 system - 44 הוא מצא לינק על אנשים שדיווחו על בעיה דומה: http://forums.viaarena.com/messageview.cfm?catid=23&threadid=8680 ככל הנראה בעיה עם ה-agp והצ'יפ של via שעובדים בי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי פה מהמלצה של מישהו מחשב ממש טוב שכמה המליצו על המפרט הזה (תראו את המפרט בצד) בקיצור יש לי אותו חודש וקצת והוא קרס היום (זה לא טוב) מחום של המעבד+כרטיס מסך יש לי קירור למעבד zalman כזה http://tms.co.il/product/4539 המעבד עבר אוברקלוק מTMS שקניתי אותו ל3.0 GHZ (ועבר בדיקות ) וכזה כרטיס מסך http://tms.co.il/product/4622 רק בלי הקירור של הזלמן ניקיתי לפני שבוע את המחשב מאבק ואחרי הריסטרט המעלות היו כמעט 60 בשני הדברים ... זה טוב ?? והאם המחשב קרס בגלל המעלות ?? והאם אני יכול לשים קירור לכרטיס מסך שלי ועוד משהו... איך אני יכול לקרר עוד את המחשב כי אני רוצה שהוא יהיה כמו המקרר (במטבח D:) תודה מראש עריכה: הוספתי תמונה: http://img508.imageshack.us…
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
???קניתי מארז ... ולא מצליחה לעלות תמחשב הוא לא נדלק יש לי לוח אם פיסי פרטנר...היכן יש הסבר איך להרכיב תחוטים שהמחשב כן יעלה באתר אין חוברת שלהם שאפשר להוריד ויש לי תמחשב הזה 5 שנים אז מין הסתם אין לי תחוברת מה עליי לעשות איך לחבר? תודה רבה לכולם העונים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש, עם הרטיס 1900xt 256mb אבל הוא עובד עד 60 טמפרטורות במנוחה! אחרי שאני מריץ משחק הוא עולה ל-70-90 וחוזר ל-70. השאלה היא: אם זה בסדר לכרטיס(כי הם החליפו לי אותו פעם אחת, אבל יכול להיות שהם השאירו את אותו כרטיס פשוט אמרו שהחליפו) או שאני צריך לקנות קירור מיוחד לכרטיס כדי שהוא יעבוד נורמאלי?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך: MAG 976i 19 intch. ויש לי בעיה איתו: כשאני ברזולוציה של 1024x768 הכתב נראה טיפה מרוח. כשאני שם על הרזולוציה הטבעית של המסך: 1280x1024 הכתב אומנם חד יותר אבל בחלק מהאזורים במסך יש טשטוש ממש מציק. אין לי המסך מגנטים \ ספקי כוח וכו'. גם יש במסך אופציה של Phase ששיחקתי איתה. כל מה שקורה זה שזה מעביר את הטשוטש ממקום אחד למקום אחר במסך. אני תוהה האם זה קשור לכרטיס המסך שלי. יש לי כרטיס מסך on-board עם חיבור AGP. אשמח לקבל עצות מה אפשר לבדוק, לעשות, לקנות כדי לשפר את איכות הצפייה. תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 2500+ Powercolor 9550 256X2 MB DDR Samsung XP PRO Sp1 באמצע משחקים כמו: True crime streets of LA Battlefield vietnam The suffering נפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס. עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן. ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר. במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה. צריך עזרה דחוף!
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
משום מה כאשר אני מתקין את הדרייברים של Nvidia כרגע 30.82 כאשר אני גולש לפתע המחשב קופא. יש לי Geforce2 mx400 64mb sdr w/tv-out: 767t702000699 ולוח אם של חב' SystemBoard מבוסס SIS735 עוד מידע ? יש תוכנה מסויימת שיכולה לזהות יצרן כרטיס/ביוס כרטיס ? יש כמה כרטיסים במחשב שלי כמו הכרטיס מסך והכרטיס אדסל PCI שאני לא יודע מי היצרן לכן אני צריך תוכנה כזו ? (על שני הכרטיסים אין כול כיתוב לפחות באופן גלוי על היצרן ובכרטיס מסך הסתכלתי טוב טוב ...) ???
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, הוא נכבה לפעמים בלי קשר לכלום. אחרי שהוא נכבה - אין אפשרות להדליק אותו עד שלא מנתקים אותו מהחשמל... מידי פעם הוא גם סתם נתקע או מרסט את עצמו, אבל שתי התופעות האלה קצת יותר נדירות.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מכמה רכיבים שהיו לנו בבית. מעבד לוח אם ספק כוח ומארז היו כבר מחוברים, למעשה חיברתי רק זיכרון (אותו אחד שהיה מחובר אל המחשב לפני כמה זמן), הארדיסק וCDROM. חיברתי את ההארדיסק לIDE1 ואת הCDROM לIDE2 כששניהם על MASTER והמחשב נתקע לאורך זמן בשלב ה-detecting IDE devices...בסופו של דבר הוא זיהה את שניהם, שם הוא שוב נתקע הרבה זמן עד שעבר לשלב הבא, בו אני רואה מסך שחור עם הקו התחתון הקטן של הדוס מהבהב בחלק העליון השמאלי. משם כלום לא התקדם. ניסיתי כמה ריסטרטים, לא עזר. כשניתקתי את ההארדיסק הכל היה בסדר ולא הייתה שום תקלה, חוץ מהעובדה שאין לו הארדיסק להתקין עליו מערכת הפעלה... ניסיתי להחליף הארדיסק, לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, לא עזר. ניסיתי להחליף בין כניסות הIDE (לחבר א…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חבר שלי מודאג מבעיה שקרתה לו,הלוח אם במחשב שלו מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות. הוא לא יודע מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן,אבל בתוכנת הProbe זה מראה על סכנה... (את הדגם של הלוח אם אתן לכם מאוחר יותר,תגידו לי בנתיים על בעיות כלליות ופתרונות) תודה
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מפרט מחשב : windows xp professional sp2 3.2 פנטיום 4 1GB זיכרון 200 ג'יגה הארד דיסק המחשב הוא מחשב חדש, יש לי אותו רק 4-5 חודשים עכשיו לבעיה : המחשב נתקע לי , ומראה לי שסקלת ה CPU קופצת כל שניה , או קופצת למעלה ונשארת למעלה לאיזה 30 שניות וחוזרת להיות רגילה כשאני שומע מוזיקה ואני פותח את המחשב שלי או תוכנית אחרת אז יש קיטועים במוזיקה , דבר שלא קרה לי ולא האמור להיות. סרקתי עם תוכנת אנטיוירוס kaspersky ולא נמצאו וירוסים . סרקתי עם התוכנה TuneUp Utilities 2006 וגם לא נמצאו קבצים פגומים או בעיות קריטיות . בנוסף אני מנסה להעביר קובץ\קבצים מכונן לכונן ועולה לי שגיאה : מה אפשר לעשות ? (חוץ מפירמוט) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברזולציה שאני משתמש במערכת ההפעלה XP שהיא 1024X768 התצוגה ממוקמת בדיוק בגודל המסך. כשאני מפעיל משחקים באותה רזולציה גם כן אין שום בעיה. אבל אם אני מפעיל משחקים ברזולוציות גבוהות יותר מיקום התצוגה לא טוב, יש שטחים מתים והתמונה קצת מעוותת, אני יכול לתקן את זה באותו רגע ע"י כיוונון המסך שלי ידנית- מסך CRT 19" אבל כשאני אצא מהמשחק אקבל את התמונה הלא טובה בוינדוס... מה ניתן לעשות לתקן את זה? אולי משהו שקשור בריפרש רייט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הנה המספר שגיאה שהוא נותן technical information step: OXOOOOOOOALOX OOA59664 , OXOOOOOOOO2 , OXOOOOO1, OX806FFA16 מישהו יכול לעזור לי לפתור את התקלה?? אני ממש לא יודע מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מופיה אצלי מדיי פעם מסכך כחול עם קוד של 0X0000000D1 עשיתי ניתוח לקובץ לוג שהוא יותר וכתוב שם Probably caused by : cfosspeed.sys ( cfosspeed+278dd ) חוץ מזה שזה דרייבר כניראה יש עוד משהוא יותר ספציפי שאפשר לדעת לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה של ריסטרים, מסכים כחולים ושגיאות ללא סיבה בכל מיני תוכנות. http://rea.prostudio.co.il/minidump.rar אלו קבצי ה- DMP המופיעים אצלי. כל עזרה תתקבל בברכה, אני חייב לפתור תבעיה אני כבר משתגע מהמחשב.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המצד הרגיל אצלי זה כך : כל פעם שאני נכנס ל Team fortress 2 אז עם אני מדבר במסנג'ר או בטים ספייק הקווים יורדים בתוכנת הדיבור ובמשחק. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של gigabyte [כרטיס משולב] :s05:
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-