עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nirbar,

הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. בוקר טוב. במחשב שלי (בן 4) נעלם לפתע הסאונד, והמערכת לא מזהה אפילו שהרמקולים מחוברים. יש לי לוח אם GIGABYTE-EP43-DS3, ורמקולים פשוטים מחוברים. האם אני עכשיו צריך לקנות כרטיס קול חיצוני? תודה

• 22 תגובות
    • 10.6k צפיות
  5. שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by Drz400,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הופיע לי מסך כחול עם שגיאה c0000221 . שחסר קובץ בשם "url.dll" וזאת הבעיה הפחות רצינית. כי בנוסף לזה - שאני מנסה לגשת לקבצים בתיקייה documents and setting אני לא יכול לפתוח את התיקיה של היוזר שלי איפה שהדסקטופ,מסמכים וכו' כי היא הפכה לקובץ לא מזוהה עם אף תוכנה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת? אם יש סיכוי לגשת אל הקבצים בכל דרך שהיא ? תודה

8. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן חברה', לפני כשנה רכשתי מחשב חדש עם זכרון גדול (8 ג'יגה), לוח אם איכותי, מעבד i5 וכמובן 2 כרטיסי מסך של ATI מחוברים יחדיו ב CrossFire מדגם 9850 כמעט מהיום הראשון היו לי בעיות עם המחשב - לפעמים כשאני משתמש בתוכנות גרפיות כמו צפייה בסרטון פלאש, עריכת שלב משחק ב CryENGINE3 או משחקים שונים המסך מוחשך לי אבל המחשב ממשיך לעבוד. לא משנה מה אני עושה המסך נשאר כבוי והבעיה נפתרת רק בעת כיבוי המחשב מחדש. אני דואג תמיד לעדכן את הדרייברים של כרטיס המסך ואת הוינדוס. בדקתי שוב את החיבורים של כרטיסי המסך ואת ההגדרות של הקרוספייר ואני לא מצליח למצוא בעיות. יש למישהו נסיון עם הבעיה הזו או יודע איך פותרים אותה? אולי זו בעיה של קירור (כי הכרטיס מסך מתחמם כשהוא צריך להתמודד עם משחקים כבדי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by rorshach,

ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by ydob,

שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  15. יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by lago-h,

הי יש ברשותי מסך סמסונג תומך 3D בנוסף חיברתי אותו עם כבל HDMI 1.4 לכרטיס מסך ג'יגבייט GTX680 כמובן עם העדכון האחרון של הכרטיס. משתמש בתוכנה TMT בגרסה האחרונה ולא מצליח לראות 3D. יש איזה הגדרה בכרטיס שלא הפעלתי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. ראש דיו חליפי שחור מסוג HP C9351CE הפסיק להיות מזוהה ע"י המדפסת (F4172). שקניתי אותו לפני שנה הוא עבד סבבה, אך לאחר מס' חודשים הוא הפסיק להיות מזוהה. אז הבעיה נפתרה לאחר ששיחקתי איתו מס' דקות. כך קרה פעם נוספת. כעת לא משנה כמה אני משחק איתו הוא לא מזוהה. יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by HiTRuN,

היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חברים, מה קורה למחשב שלי? ווינדוס לא עולה ומתקבלת הודעת שגיאה על המסך. ניסיתי את המצב של עליה רגילה, מצב בטוח וגם "נסה לתקן". כלום לא עוזר ואני מגיע למסך עם התמונה המצורפת. אנא הושיעו...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by lgmtk,

יש לי Q6600 שלא עבר המהרה עם AC FREEZER PRO 7 שניקיתי אותו לאחרונה. מאתמול המאורר מסתובב קבוע על 3000RPM שלא מפריע לי כשלעצמו, אבל: 1- זה מרעיש בצורה מטורפת. 2- אוורסט וCPUID מראים טמפ' בסדר (לכל היותר 45 מעלות), SPEEDFAN מראה 150 על הלוח אם ועל המעבד. צירפתי תמונת מסך, כשלמטה אני מצביע על ה45 מעלות שהאוורסט מראה למעבד. יש לציין שגם הלוח אם באוורסט ובCPUID מראים טמפ' נמוכה מאוד, כשרק SPEEDFAN מראה 150 מעלות. כמו כן, המאורר נקבע אוטומטית (או אמור להיקבע אוטומטית), ולא נגעתי בו מאז שהתקנתי ווינ7 (שזה כבר חצי שנה). תודה מראש לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. הורדתי את התוכנה מהאתר הרישמי של samsung כדי לעדכן את הfirmware של הכונן שלי. גיליתי שזה הרבה יותר מסובך ממה זה אמור להיות כי הutility שהם מספקים ממש בנוי בצורה גרועה. בכול פעם שאני פותח את החלון של הקובץ קופץ לי איזה pop-up מעצבן שאני לא מבין איך להיפתר ממנו... אני יודע שקיים איזה כפתור שבעזרתו אפשר לצאת ממנו אבל פשוט לא תרחו להגדיל את החלון שלו כדי שאני אוכל לראות איפה הוא. האם יש עוד מישהו שניסה לעדכן firmware לdrive שלו ככה ונתקל בבעיה? אני רק צריך להבין אם קיימת דרך להיפתר מהpop-up הזה בעקרון... הוספתי תמונה שמראה איך זה נראה ל2 שניות לפני שהחלון קופץ לי מול העניים.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by Nanis,

טוב,אז ככה לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה עם המחשב שאם אני מדליק אותו מה שקורה בעצם זה ששמעתי את המאווררים מסתובבים,האורות בתוך המחשב דולקים - אבל הנורות בפרונט של המחשב לא נדלקות,וגם לא הנורות איפה שהכבל רשת - בנוסף לא שומעים את ה"פיפ" הזה שהמחשב משמיע כשהוא נדלק הבעיה הסתדרה מעצמה..וכבר חודשים שהמחשב נדלק בלי בעיה עד אתמול בעצם,בבוקר יום ראשון -מה שקרה יום לפני היו 2 דברים - 1.ניתקתי את הכבל של העכבר וחיברתי מחדש 2.הייתה הפסקת חשמל (אם כי לאחריה המחשב נדלק בלי בעיה) לא יודע אם יש קשר ל2 הדברים אבל נראה לי שזה חשוב להזכיר עכשיו מה..אם זה היה קבוע אז הייתי בטוח שמשהו במחשב הלך (אם זה הספק כוח או הלוח אם) אבל לפעמים הוא כן נדלק ואז הוא יכול לעבוד שעות ואפילו ימים בלי בעיה..…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yuvalhuck,

שלום, יש לי מחשב שהדלקתי אותו ולקח לו בערך חצי שעה להעלות את הwindows ואז הראה מסך כחול- עשיתי diagnostics (מחשב נייד DELL) והוא הראה שhardisk פגום. הוצאתי את הhardisk וחיברתי למחשב אחר דרך מארז חיצוני. כשחיברתי יכולתי לראות את הכונן אבל לא לפתוח אותו- כל פעם שפתחתי המחשב טען וטען (רבע שעה). לפעמים המחשב כתב שהכונן צריך אתחול. ופעם אחת הוא אפי' פתח לי את הכונן לכמה זמן והספקתי להעתיק כמה קבצים! אגב, לhardisk הזה יש מחיצה- צד (כונן) אחד עובד מעולה והצד (הכונן) השני הוא הבעייתי. (כשחיברתי אותו עם חיבור SATA- פנימי- windows שוב נטען לאט למרות שהגדרתי BOOT מהhardisk הרגיל של המחשב....לקח לו איזה רבע שעה ואז כבר כיביתי....נמאס לי...) והשאלה- מה עושים??

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by mskso86,

עבודת קידוח קטנה שהסתיימה בניצצות מהספק החשמל בבית נפל הרמתי מפסקים אבל המחשב מת השאלה שלי אם זה רק הספק הלך או כול המחשב או אולי פיוז דביל איך שחכתי להוציא מהחשמל חחח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים