עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DuDsAn,

היי חברים לא בטוח אם זה הפורום לשאלה שלי אך יש לי שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן ואני לא מצליח לפתור אותה... יש לי מפרט מחשב : I7 2600K ASUS P8P67 8GB RAM GSKILL SNIPER ASUS GTX 580 DC2 מסך SAMSUNG LED BX2450 עכשיו השאלה שלי היא כזו.... כל פעם שאני משחק משחקים בין עם זה באטלפילד 3 , סטארקראפט 2 , GTA IV , ASSASIN CREED וכדומה.... המחשב עצמו מראה לי FPS יחסית גבוהה אך יש לי ביצועים לא טובים , תקיעות של המסך כאשר מזיזים את העכבר... בדקתי טמפרטורות והן נראות פחות או יותר סבירות בין 50-70 גם של המעבד וגגם של הכרטיס מסך.... אם אני מואריד מ ULTRA SETTINGS או מ HIGH SETTINGS זה משפר ממש קצת אך עדיין הביצעוים לא חלקים.... אני לא מבין אם המפרט שלי חלש ... מה שמאוד לא נראה לי. או אם …

• 63 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by ilaibenamar,

שלום. קניתי היום לפטופ Asus N56 מסך "15.6 מעבד Intel® Core™ i7-3610QM דיסק קשיח 750GB, ראם 8 ג'יגה. ישר מהחנות, הלכתי לקיי.אס.פי וקניתי כונן SSD 256GB של OCZ Agility 4, 2.5 inch אפילו שילמתי לטכנאי 60 שקל שיתקין במקום (!) הוא התקין והסתכלנו במסן של הביוס שהכל מופיע, היה בסדר והלכתי הביתה להתקין מערכת הפעלה. בבית לא הצלחתי למצוא את ההארד דיסק, לא עם Gparted, כדי לעשות פרטישן, ולא עם אף סטאפ, לא של לינוקס (מינט) ולא של ווינדווס 7. הסתכלתי בביוס וראיתי שהדיסק לא מזוהה שם. עשיתי כמה הדלקות וכיבוי, ופעם אחת הוא כן הופיע שם, חילקתי למחיצות ואיתחלתי, ושוב לא מזוהה. החזרתי את הדיסק המקורי עם המערכת הפעלה, והכל עבד סבבה. יכול להיות שהדיסק לא תקין? מה הבעיה??? עיזרו לי, שילמ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by danielhr99,

שלום לכולם אז ככה: יש לי כרטיס מסך : gts 250 nvidia ומסך של חברת daewoo שהוא 19 אינץ החיבור שלי מהמסך לכרטיס מסך הוא ב VGA. קנו לי לחדר טלוויזיה LCD שהיא 32 אינץ של חברת sansui. בנוסף קבלתי איתה כבל HDMI של חברת פיליפס. כאשר אני מחבר את הכבל HDMI למחשב ולטלוויזיה... הרזולוציה במחשב משתנה ובטלוויזיה לא רואים כלום... אין אות. עשיתי שכפול צגים עשיתי הכל... אין אות בטלוויזיה. אז אמרתי לעצמי שאני ינסה משהו אחר... הוצאתי את מהמחשב למטה מהכרטיס מסך את הכבל VGA והשארתי רק את הכבל HDMI מחובר לכרטיס מסך. ופתאום יש אות בטלוויזיה.. רואים תמחשב בטלוויזיה... והשאלה שלי למה זה ככה? (דרך אגב גם לא עובר סאונד ...) למה רק כאשר אני מוציא את הכבל VGA מהכרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. שלום, המחשב לא עולה, כאשר מדליקים אותו הוא משמיע צפוצים (לא עולים ויורדים) וכאשר הסתכלתי ליד המעבד אני מבחין כי הקבלים יש עליהם מעין אבקה אפורה ולכן אני כמעט בטוח שהלך הלוח אם. (מצורף תמונה) http://uploads.upng.co.il/e410ef52d6.jpg האם לפי דעתכם הלוח האם הלך? זה נראה כמו התפוצצות של הקבלים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by highmiko,

שלום לכולם, לא יודע כלכך אם זה המקום הנכון לקבל את העזרה, אם לא אני מתנצל פשוט לא מצאתי מקום אחר שנראה לגיטימי לבדוק. אם טעיתי מתנצל מראש. לעניין: קניתי מחשב חדש עם כונן קשיח חדש 500GB מהמחשב הישן יש לי כוננים ישנים יותר: 1. כונן ישר של מקסטור בנפח 120GB', בן 8 שנים - הכונן תקין ועובד היטב 2. כונן קשיח היטאצ'י בנפח 160GB, בן 4 שנים - תקין גם כן על הכונן הראשון יש חומר שאני צריך, תכננתי להשתמש בכונן של היטאצ'י ככונן סיסטם עבור מערכת הפעלה ותוכנות. בשני הכוננים הנוספים כאמצעי אחסון. כאשר הכונן הישן ביותר (לאחר שאעביר ממנו חומר) יפורמט וישמש ככונן גיבוי למערכת, אני מתכנן ליצור אימג'ים באמצעות תוכנת אקרוניס ולשמור את הקבצים באותו כונן. איני בטוח שזהו הדבר החכם לעשות - מבחינת …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by happyshasha,

שלום, מקווה שאמצא פה תשובה. יש לי חשבון בג'מייל וכשאני שולחת מייל למישהו אז זה מגיע אליו כאילו מהמייל של אחותי (אבל כתוב את הכתובת שלי. הבעיה היא רק בכינוי) *** אנחנו לא גרות באותו בית אז זה לא בעיה של אותו מחשב או משהו כזה איך משנים את זה חזרה כדי שאנשים יקבלו מייל עם השם שלי ולא עם השם של אחותי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  9. שלום לכולם ואני ממש מודה למי שיוכל לעזור. יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות שעד לפני שבוע לא היו בו שום תקלות E 6700 2GB RAM lIN9 32X MAX לוח אם של ABIT BFG 8800GTX SSD אחד ועוד שנים רגילים שכבר עשיתי את כל הבדיקות שאפשר על שלושת הכוננים ואין שום בעיות אפילו לא בSSD. זה קרה לפני בערך שבוע העלתי את הWIN7 והכל היה בסדר עד שהמחשב נתקע..עשיתי ריסט כי שום דבר לא עזר , כשהעלתי את המחשב מחדש הופיעו לי ARTIFACTS על המסך של הויינדוס , בהתחלה חשבתי שזה ישר הכרטיס מסך. הטמפרטורות היו בסביבות ה50-60 שזה לא רע בכלל לכרטיס כזה מה שכן יש לי גם קירור די טוב עליו (THERMALRIGHT) הDEVICE MANAGER כן מזהה את הכרטיס אבל הוא רושם " Windows has stopped this device because it has reported problems. (…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by kalimero4,

ש לי בעיה במחשב שאני מנסה לפרמט מויסטה לXP... במחשב נייד מסוג LG RS10 המחשב לא נותן לי לפרמט ישר מויסטה לXP הבנתי שיש עם זה בעיה נפוצה וצריך להשתמש בתוכנה MHDD בקיצור צרבתי את התוכנה על דיסק היא עולה אבל זה לא מזהה לי את ההארד דיסק עדיין... ניסיתי לשנות בביוס מיליון ואחד הגדרות מהאינטרנט עדיין לא עוזר...לא מזהה הבנתי שיש בעיה עם משהו שזה מוגדר אולי SLAVE... אבל אני עדיין לא מבין מה צריך לעשות.. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  11. Started by nfch11,

אני מקווה שאני שואל במקום המתאים.פתאום המחשב לא מזהה לי כונן קשיח חיצוני ודיסק או קי ( במחשבים אחרים זה כן מזהה) זה רושם לי unknown usb ולא ניתן למצוא דרייבר או כל אופציה אחרת שניסיתי דרך הניהול. בבקשה לעזרה נתקעתי וזה מאוד חשוב

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by ArZi17,

ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי מחשב נייח, הוא בן כמה שנים אבל במצב סביר. היום ניסיתי להדליק אותו וקורה משו מוזר, נדלקת הנורה האדומה לחצי שנייה ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. המחשב לא נדלק בכלל. ניסיתי לנתק מהחשמל ולנסות שוב וזה שוב קרה.. פתחתי את המחשב, בדקתי חיבורים, נראה לי שהכל בסדר, אבל שמתי לב שכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב אז בפעם הראשונה שאני מנסה להדליק, המאורר של המעבד מתחיל להסתובב לשנייה בערך ואז נכבה, ואז הנורה הירוקה מתחילה להבהב. ניסיתי קצת לשחק עם החיבורים וזה... הייתה פעם אחת שהיה נראה שהמחשב נדלק אבל לא ראו כלום במסך ואז כשניסיתי לכבות ולהדליק מחדש שוב התחילה אותה בעייה.. למישו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הופיע לי מסך כחול עם שגיאה c0000221 . שחסר קובץ בשם "url.dll" וזאת הבעיה הפחות רצינית. כי בנוסף לזה - שאני מנסה לגשת לקבצים בתיקייה documents and setting אני לא יכול לפתוח את התיקיה של היוזר שלי איפה שהדסקטופ,מסמכים וכו' כי היא הפכה לקובץ לא מזוהה עם אף תוכנה. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזאת? אם יש סיכוי לגשת אל הקבצים בכל דרך שהיא ? תודה

16. Started by rorshach,

ה-LCD PROVIEW שלי עושה בעיות 3 חודשים אחרי האחריות ((((( המסך הוא טלוויזיה שמשמשת גם כמסך מחשב. כל הוידאו, מכל האינפוטים מטושטש, כולל התפריט. כאשר אין וידאו, התפריט בסדר. נראה שמשהו לא בסדר עם איזשהו רכיב שאחראי על סנכרון התמונה... תמונות מצורפות: https://www.dropbox.com/s/iqbhrmvc5x0zgx0/2012-05-27%2020.10.57.jpg https://www.dropbox.com/s/ukvf3846t3hrzsr/2012-05-27%2020.11.17.jpg https://www.dropbox.com/s/wmo191su1nm5slg/2012-05-27%2020.11.47.jpg https://www.dropbox.com/s/gjbd1fnvyx80e9p/2012-05-27%2020.12.09.jpg יש רעיונות מה לא בסדר ואיך ניתן לתקן את זה? תודה רבה, שחר

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  17. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... STOP 0x0...D1 (0x0...0, 0x0...2, 0x0...8, 0x0...0 .. קורה לעיתים כשאני גולש בפיירפוקס (ובמרבית המקרים כאשר יש סוג של stream media ברקע, ומנסה להיכנס לדפים חדשים בטאבים נוספים). ---------------------------------- 01 - Operating System ---------------------------------- 0101 - Operating System : Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.120504-1619) 0102 - Language : English (Regional Setting: English) 0103 - BIOS : Award Modular BIOS v6.00PG 0104 - Processor : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) 0105 - Memory : 3326MB RAM 0107 - Page File : 1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ydob,

שלום רב ברשותי מסך asus mw221c אשר נמצא אצלי כ-5 שנים. בזמן האחרון המסך החל לרפרש את עצמו בזמנים לא מוגדרים והיום בין רגע, שינה את כלל התצוגה כמתואר בתמונות המצורפות. חשבתי שמדובר אולי בכבל הdvi ועל כן החלפתי אותו באחר אךהתצוגה נשארה כשהייתה. ניסיתי להשתמש גם בכבל vga אך גם זה לא עזר. אציין כי לא קיימים מגנטים בקרבת המסך. מה יכולה היות מקור הבעייה? האם יש סיכוי להציל את המסך? במידה וניתן לתקנו בתשלום, מה המחיר הנדרש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. Started by shaithebest,

שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by Drz400,

שלום לכולם רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש asus n75sl i7 2670qm 2.2 up to 3.1 ghz 750gb 8gb ram gforce 635m 2gb win7 home המחשב נקנה מתצוגה ככה שהיה מותקן עליו ווינדוס (עשיתי לו הפעלה ראשונית) ודרייברים עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך ועוד כמה דרייברים ממה שהצלחתי למצוא ( השתמשתי בתוכנות לחיפוש דריברים) בקיצור שמתי לב שהמחשב לעיתים כבד במצבים מסוים כאשר מפעילים כמה תוכנות (לא מדובר על דברים שמצריכים עומס גדול) מדובר על תוכנות אקספלורר שלפעמים הוא נתקע ודברים בסיסים ..עשיתי כמובן עדכון של ווינדוס ואנטי וירוס והסרה של תוכנות לא רצויות התקנתי את מקס פיין 3 וגיליתי משהו מוזר מאוד בקשר להגדרות הכרטיס מסך שלי אז הסתכלתי גם בהגדרות וזה מה שזה הראה http://link-results.com/?lid=aHR0…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. לוח אם asus p5q pro 2 כוננים קשיחים 1. סיגייט ברקודה של 1 טרה- עליו מותקנת מערכת ההפעלה win7 2. WD של 500 gb הבעיה היא כשמאתחלים או מכבים את המחשב, לעיתים מאד קרובות המחשב לא מזהה את הסיגייט ולכן לא מעלה את מערכת ההפעלה. כשבדקתי בביוס, גם שם אין זיהוי לסיגייט. ניסיתי להחליף את הסלוט של כבל המידע, אך אין שינוי. רק לאחר כמה איתחולים הוא זיהה את הסיגייט. יש לציין שמתי שהמחשב לא מזהה את הכונן, אז המעבד נשאר על אור אדום ז"א עובד במלוא הקיטור. איך פותרים את הבעיה לדעתכם? ומה מקור הבעיה, לוח אם? הסיגייט? יש לציין שאת ה WD הביוס תמיד מזהה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. יש לציין שהבעיה התחילה כאשר פירקתי את כול המאווררים בכדי לנקות היה הרבה רעש וכאשר פרקתי את המאוורר של המעבד בקושי היה שם משחה תרמית האם הבעיה יכולה להיות מזה שעמעבד מתחמם יתר על המידה :

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nirbar,

הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים