תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חשבתי להתייעץ כאן לפני שאני פותח את הספק לראות אם יש קצרים או שמשהו נפוח. המחשב קורס בעיקר בזמן מאמץ וללא שום התרעה(אין BSOD ואין DUMP FILE), דבר מוזר נוסף הוא שניסיתי להריץ Sensor test דרך realtemp והמחשב קרס. אוסיף לציין שההארד דיסק התפגר לאחרונה( נתן אותותיו כבר הרבה זמן כך שאני לא בטוח שקשור),המערכת ההפעלה והמשחקים על הSSD. אשמח לרעיונות? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד hp 250 g3 וספיקר BOSE soundlink mini, אני מצליח למצוא את הספיקר דרך הבלוטות' של המחשב - ואז הוא אומר שאני צריך להתקין איזה דרייברים - וכשאני מנסה להתקין אותם (דרך חלון שהוא פותח לי אני לוחץ על aplly this fix) ואז זה כותב לי שהם לא הותקנו בהצלחה וככה חוזר חלילה..אני יכול ללחוץ גם על skip this fix ואז זה כותב לי: bluetooth peripheral device doesn't have a driver למישהו יש מושג איך לסדר את זה? אני ממש לא מבין במחשבים אבל לא חשבתי שזה אמור להיות כזה סיפור, לאייפון נגיד זה התחבר בשנייה.. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בלפטופ כבר הרבה זמן . תחילה זה inspirion עם i5 , geforce 2gb ,hd 500gb, 4gb ram. דבר שני, המחשב עובד מאוד לאט בהתחשב למפרט, ושמתי לב שכשרגעים כאלה קורים, יש 100 אחוז שימוש בדיסק כאשר פותחים מנהל משימות ואז נכנסים לביצועים. השימוש בדיסק מקרים נדירות יורד מתחת ל90-100 אחוז שימוש ולדעתי זה גורם לבעיה. יש לי אנטי וירוס מקאפי שהגיע עם המחשב שרץ ברקע ומעבר לזה לא משו מיוחד. לוקח איזה רבע שעה עד שהמערכת מבצעת כיבוי מערכת(נשאר הרבה זמן על המסך של "מבצע כיבוי"). משהו בטוח לא בסדר. האם מישהו יודע מה גורם הבעיה לזה? שירות של ווינדאוס שגורם לזה ? משהו? מצורפת תמונה עם החלון ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה כולם, יש לי יציאות קדמיות במחשב(USB3) ואני לא מצליח לחבר דברים מקדימה,רק מאחורה זה קולט, איך אני בודק אם הוא מחובר בכלל ללוח אם? או שזה לא קשור בכלל ואני צריך לבדוק מתוך המחשב? לוח אם:H81M-HD3 אם זה חשוב..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מוזר זה ! כמו שכתבתי בכותרת. ראיתי סרטון בפייסבוק ובאמצע הניגון קרס המחשב והופיע מסך כחול (דבר שלא קרה לי בחיים ) . העלתי את המחשב ושוב קרס. כשאני עולה במצב בטוח המחשב עובד שעות כמו שצריך . כרגע אני כותב ממחשב נייד אך אני יכול גם לכתוב ממצב בטוח מהמחשב הראשי . הורדתי תוכנה שעושה ANALYZE, לקבצי DUMP . רשום שם שהבעיה כנראה נובעת בגלל קובץ בשם HAL.DLL . אני אובד עצות . מישו מכיר את הבעיה ? דברים שניסיתי לעשות: טעינת הגדרות ברירת מחדל של הביוס. שחזור מערכת. מחיקת דרייבר של כרטיס מסך . תיקון סקטורים פגומים של הדיסק הקשיח . החלפת קובץ ה- HAL.DLL . ניתוק כל מחברי ה- USB .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , החלפתי לוח אם במחשב ללוח MSI Z97 pc mate וגיליתי שעל לוח האם לטובת הכבל של power led מוקצים לי שני פינים אבל הכבל עצמו הוא בגודל של שלושה פינים (האמצעי ריק).... מה עושים? חיים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים עשיתי בנצ'מרק עם התוכנה valley benchmark ומאז נדפק הכרטיס,אחרי שאני מתקין דרייברים אני רואה "סימנים ירוקים" בboot וכשזה מגיע למסך עם הלוגו של הוינדוס אז הוא פשוט נתקע ורואים כל מיני קווים ירוקים על הלוגו של הוינדוס ואחרי זה המסך נכבה.דרך הSAFE MODE אני מצליח להסיר את הדרייברים ואז הוינדוס עולה רגיל ויש כל מיני קווים לבנים על המסך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני עובד עם תוכנת protools לעיבוד אודיו, ויש לי שם כלי ניטור מובנה שמודד את המאמץ על המעבד, כדי שאני לא אדחוף אותו על הקצה ומעבר לו. תקופה ארוכה אני מבחין בתופעה מוזרה- קפיצות מטורפות בערכים, כאילו המעבד מתאמץ מאוד במשך דקה, ואז נרגע לשתי דקות, וחוזר חלילה, אפילו באינטרוולים יותר קטנים... גם כשאני לא עושה שומדבר מיוחד, והתוכנה יושבת פתוחה ללא פעילות- זה קורה. בהתחלה חשבתי שהבעיה בתוכנה, וגם לא היה לי איך לבדוק את זה אחרת, כי המחשב באמת חזק ובשימוש סביר בכל שאר הדברים האחרים אני לא רואה ולא יכול לראות הבדל. בBIOS יש ניטור של הטמפ' של המעבד. שם להפתעתי מופיעה גם הבעיה, ומתבטאת בעליות טמפ' גדולות ופתאומיות. אני מבין מזה- שהבעיה לא בתוכנה, אלא במשהו אחר. עכשיו, אם ה…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, טוב, אז אני פונה אליכם כי אני כבר דיי מיואש מלנסות לפתור את הבעיה הזו בעצמי, ניסיתי כבר כל מה שאני יכול ולא הצלחתי להעלות על מה גורם לתקלה אז מקווה שאולי תוכלו לעזור לי. כל כמה דקות המחשב שלי נתקע כולו למשך שניה-שתיים שבזמן התקיעה שומעים צליל של משהו מתחיל לעבוד/להסתובב (אני מתאר לעצמי מאיך שזה נשמע שמדובר בהארד דיסק שמתחיל להסתובב, איזה עוד חלקים זזים יש כבר במחשב? מאוורר זה לא.) מתוך המחשב. זה קורה בעיקר כשאני לא משתמש במחשב כמה זמן ואז חוזר אליו ולדוגמה פותח דפדפן, אז המחשב נתקע, שומעים את הרעש שדיברתי עליו מתוך המחשב ואז הדפדפן נפתח. הבעיה היא שזה קורה לא רק שהמחשב לא בשימוש אלא גם כשאני במשחקים, לפעמים באמצע משחק המחשב נתקע לשניה, שומעים את הצליל ואז הכל חוזר לע…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! בבית הורי יש מחשב ישן עם מעבד מסוג פנטיום 4. לאחרונה אמא שלי מתלוננת על איטיות מרובה במחשב, אני רק אציין שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר דפדוף קל באינטרנט (מייל, חדשות וכדומה) צפייה בתמונות של הנכדים, ומעט סרטים באיכות בינונית בלבד. בדקתי קצת את העניין ושמתי לב שבמארז המחשב לא מותקן שום מאוורר מלבד המאווררים של ספק הכח ושל המעבד. פתחתי את המארז והעמדתי מאוורר רגיל מול המארז הפתוח תוך כדי שימוש ואכן רואים שיפור אדיר במהירות. (זה עדיין לא משהו ברמה של המחשבים של ימינו אבל עדיין מספיק בשביל השימושים של הורי.) מה שכן, שמתי לב שמלבד סרטים ישנים בעלי איכות די ירודה כל סרט באיכות "נורמלית", די "מקרטע" בלשון המעטה, שלא לדבר על סרטי HD. (אפילו מספר הסרטות שהעברתי מהאייפון…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015. אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי. לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל) כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. מידי פעם כשאני מנסה לראות סרטונים שראיתי בעבר כמה וכמה פעמים ביו טיוב הסרטון פשוט לא עולה, כלומר, אני נכנס לסרטון אבל מופיע מסך שחור ופס ההתקדמות האדום תקוע על הזמן בו הפסקתי לראות את הסרטון בפעם הקודמת. זה לא קורה עם כל הסרטונים, רק עם כמה שראיתי כמה וכמה פעמים. חיפוש פתרון העלה בעיה שיכולה להיות עם הflash של ADOBE מול הCHROME, אבל כשעבדתי עם המדריך שהופיע, לא הייתה התקלה שהם ציינו שיכולה לגרום לבעיה. אגב, צפייה באותם סרטונים דרך האקספלורר, אפשרית. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר הארדיסק למחשב ולפרמט אותו, אני מחבר את הארדיסק למחשב ושם מערכת הפעלה של ווינדוס 8 על USB ומנסה להעלות את ה-USB בהתחלה כשהמחשב עולה, זה רושם לי את השגיאה : bootmgr is missing מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את הארדיסק? *מחשב dell 755
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב לא עושה reboot דרך חלונות, התהליך מגיע עד לשלב הסופי שבו המחשב אמור להתכבות ולהפעיל את עצמו מחדש ופה בדיוק הוא נתקע, הוא נשאר פועל. כרגע אני לוחץ על כפתור reset כאשר הוא מגיע לשלב שבו נתקע והוא מאתחל את עצמו והכל עובד כשורה. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לפני כחצי שעה כיביתי את המחשב כדי לנקות את סביבת העבודה שלי. לאחר שהדלקתי אותו חזרה המסך לא הראה כלום, הסתכלתי בפנים המארז וכרטיס המסך שלי "עובד" ראיתי שהמאווררים מסתובבים. עשיתי ריסט, הדלקתי, כיביתי מה לא. וכלום, מסך שחור. העברתי את הכבל לכרטיס המסך במובנה בלוח האם שלי ועובד. האם הכרטיס הלך?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, הורדתי גרסת התנסות של VMWARE WORKSTATION 12 PRO והתקנתי אותה עם מעה"פ Windows 10 - כדי להתנסות בה. נודע לי שקיים מוצר בשם VMWARE WORKSTATION PLAYER. משיהו יכול להסביר לי למה מיועדים 2 התכונות לעיל, למה הן מיועדות ומה צריך להתקין משתמש מתחיל כמוני לצורך בדיקת מעה"פ (מכונה וירטואלית אחת, נכון לעתה) ? תודה למסייעים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה עושה התוכנה :intel rapid storage technology ?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דגם vostro יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב חברים. יש לי בעיה בנחשב נייד Lenovo G580 אתמול לפני שהלכתי לעבודה הוינדוס ביקש ממני לעשות אופ דייט (לציין שמדובר במערכת 8.1) לפני שהלכתי לעבודה שמתי את העידכון. כאשר חזרתי מהעבודה ראיתי כי המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש כאשר עשיתי הפעלה מחדש נהיה לי מסך שחור ללא לוגו של Lenovo פשוט נהיה לי מסך שחור. ניסיתי אופציה אחרת יש כפתור קטן איפה שעושים ריסט למערכת \ איפוס מערכת זה הראה לי לאחר בחירה כלשהי לא משנה מה אני בוחר המסך ממשיך להיות שחור. למרות שהוא מראה לי 4 אופציות וכל אחד מהם לאחר שאני בוחר מראה מסך שחור חשוב מאוד לציין כי המחשב עובד אך המסך נשאר שחור ניסיתי כלמיני אופציות כגון: הוצאת זיכרון, ניקוי פנימי, ניקוי מגהים, ניסיון פירמוט, הוצא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי חשבון origin של EA ושכחתי את הסיסמה . כשניסיתי לשחזרה ראיתי שהמייל שהכנסתי ברישום היה שגוי וזה לא מייל שלי. בקיצור אני תקוע. יש לציין שחשבון origin מקושר לחשבון הPSN שלי אם זה יכול לעזור תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-