תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש של MSI הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס. הוא התחיל את התהליכים הראשונים ולפני שעולה המסך של ההסכם , איפה שלוחצים F8, הגיע הודעה שההארד דיסק מושחת. המחשב חדש לגמרי אז בגלל זה נראה לי מאוד תמוה שה-HD דפוק אך אני לוקח בחשבון שזה אפשרי. האם יש סיכוי שהדיסק של הווינדוס פשוט דפוק? האם שווה לנסות לפרמט את ההארד דיסק דרך BOOT DISK ואז לנסות להתקין את ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שאני פותח את המחשב במסך השני pci device listing הוא נתקע שם כמה דקות ואז עולה מה הבעיה?(במעבד?)
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום נכבה ולא נידלק יותר זה קרא בזמן שהתקנתי מחדש כרטיס מסך איפוס ביוס לא עזר ניתקתי את כל מה שעפשר הסרתי את כל הכרטיסים השארתי רק את הלוח מחובר לספק אבל עדין לא נידלק איך אפשר לדעת אם הבעיה בלוח אם או בספק? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום. דסקטופ חדש. קרס עם מסך כחול. הורדתי את wincrashreport היעילה. הנה התוצאה. השאלה: האם למישהו יש מושג איך אני מטפל בעניין זה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה היום קמתי בבוקר והמחשב עבד הכול טוב ויפה פתאום המסך ניהיה שחור התאורה במאוורר נדלקת ונכבת והמאוורר עושה רעש של מתחזק ומתחלש אז החלפתי ספק כוח כי חשבתי שמשם נובעת הבעיה אבל לא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, הלכתי היום לעבודה,לא כיביתי אותו והמסך נכבה,עכשיו המסך פשוט לא מקבל אות ווידאו,המחשב נדלק ויש צפצוף,אני רואה שהביוס עולה והכל, אבל פשוט אין אות מהמסך,כשאני מכבה ומדליק עולה הלוגו של המסך וזה נראה שהבעיה לא במסך עצמו,יכול להיות שהכרטיס פשוט נדפק ??? הוצאתי אותו וניסיתי להריח אם יש ריח שרוף או משהו,ועדיין כלום,המאוורר מסתובב וכשאני מוציא את הכבל של החשמל הוא מצפצף,זה אומר שהוא מגיב, אולי לא מספיק.ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזכרונות אבל עדיין אותו דבר,רק אות ווידאו לא מתקבל, יכול להיות שנדפק הכרטיס מסך ? ללא כל התראה ? יכול להיות לוח אם ? למרות שאני חושב שהוונדוס עולה והכל רק לא מתקבל אות. הכל עבד פיקס עד עכשיו. אילו דברים אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח אותו לתיקון ??? …
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא אומר הכל... ניסיתי למצוא לזה פתרון דרך גוגל אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי בעייה במחשב, שמתרחשת רק מאז שיש לי ADSL, לפני זה הכל היה בסדר: יש לי P-IV, win xp home edition. הADSL של WOW, מודם USB. כשאני מנסה לכבות את המחשב (דרך start->turn off), המחשב נכבה, אך מייד מפעיל עצמו מחדש, כלומר במקום כיבוי, עושה ריסטרט בעצמו. גם כשאני מנסה לכתוב את המחשב דרך הכפתור במארז, קורה אותו הדבר. ניסיתי לנתק את המחשב מהחשמל ולחברו שוב, ואז המאוורר מתחיל לעבוד, הנורה מתחת לכפתור ההדלקה/כיבוי דולקת, וגם המודם מתחיל לעבוד (כפתור הPOWER דולק) אבל המחשב לא עולה. ואז כדי להפעיל את המחשב, אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור ההפעלה ורק אז המחשב עולה. אני מדגיש שוב, שהבעייה נוצרה רק מאז שיש לי את הADSL. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה, ואיך לתקן אותה? תוד…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היום התקנתי את הכרטיס טלוויזיה החדש שקניתי,ועוד שני מאוורים. חוץ מזה גם הוצאתי את הקירור כדי לראות את המספר הסידורי של המעבד והחזרתי אותו. עכשיו כשאני מדליק את המחשב פשוט לא קורה כלום,רק המאווררים עובדים. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מתי שהמחשב ניכנס לוינדוס לפעמים הוא נתקע ישר או לפעמים אחרי שאני עושה פעולה כל שהיא ולפעמים כשהו נתקע נשמע קול של ציפצוף קורה אותו דבר גם בsafe mode מה זה יכול להיות צריך עזרה בבקשה ויש לי מחשב acer aspire x1700
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום כבר זמן רב שיש לי בעיה מוזרה במחשב,כשאני מריץ משחקים אחרי זמן מסוים שכביכול הכל עובד כראוי יש קפיצות ו"תקיעות" בסאונד והמחשב עצמו נתקע,לא עוזר F4,גם לא ctrl alt del ולא שום דבר אחר חוץ מreset המחשב עצמו לא חזק מאוד: pentium ® dual-core cpu E5300 2.60 GHz 2.00 GB RAM 220 Geforce GT אבל הוא בסה"כ משהו כמו שנתיים אצלי ורק לפני שבועיים הברקתי אותו מבפנים וזה לא עזר...גם לא הגיוני שזה עניין של דרישות כי הבעיה קיימת גם במשחקים ישנים יותר (כמו למשל neverwinter nights 2) שעבדו חלק על מחשב חלש יותר שהיה לי...(גם לא עניין של התחממות ממה שאני רואה או דרייברים לא מעודכנים) רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום שאני מעלה את המחשב אני מקבלת את השגיאה BIOS HAS BEEN REST PLEASE DECIDE HOW TO CONTINIUE ונותן 2 אפשרוית לבחור LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN BOOT או LOAD OPTIMIZED DEFAULTS THEN REBOOT יש לציין שהמחשב פורמט אבל עדיין אחרי ריסט יש את ההודעה אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה... המחשב התחיל להיות איטי ומעצבן, אז החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אחרי הפירמוט - כאשר רציתי להתקין את ה-WIN כונני ה-CD (יש שניים - DVD וצורב) לא מגיבים: אחד מהם - זה שמוגדר מישני אם זה משנה, לא נפתח כלל (יש אור אבל המגרה לא נפתחת), והשני נפתח אבל המחשב לא מצליח לקרוא ממנו. אני רוצה לציין שהדיסק התקנה של ה-WIN הוא מקורי, ואף עבר בדיקה במיקרוסופט אחרי שסיפרתי להם על הבעיה (שלחתי אליהם, הם בדקו והחזירו). ניסיתי עם דיסק אחר של WIN - אבל הבעיה לא נפתרה. מה שמוזר זה שלפני הפירמוט לא היתה בעיה של קריאה מהכוננים - והכל התחיל אחרי הפירמוט. עוד משהו - כשאני מעלה את המחשב מכונן A לוקח הרבה זמן לזהות את הכוננים - ואחרי שהמחשב עולה במצב DOS אני מצליח ל"הכנס" לאותיות שהוגדרו לכוננ…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הVISTA וכמובן את כל הDRIVERS שצריך. והתקנתי את הכרטיס מסך בסוף בגירסה 1.5.2400.14 אני בא להפעיל משחק צורך העניין בדקתי את CRYSIS והוא עובד מצויין בלי ARTIFACTS מיותרים לעומת זאת בדקתי משחק אחר TIME SHIFT ויש ARTIFACTS במשחק ניסית למחוק DRIVER ישן ולהתקין חדש לא עזר? אם כן מה הבעיה ומה אני יכול לעשות דרך אגב בXP אין שום ARTIFACTS תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
המסך עובר ל-entering power save ונתקע לאחר כמה דקות משחק. למה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו. הכרטיס הוא 1950pro ועומד בדרישות המשחק מישהו יודע מדוע זה קורה. :'(
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לאחר שהמחשב לא רצה לעלות והיה מסך שחור, הגעתי לבעיה שאחד הסטיקים של הזכרונות תקע אותם , הוצאתי אותו ובמהלך החיפושים מה הגורם התקוע בין היתר הוצאתי את הבטריה של הביוס והחזרתי אותה. מאז , אין לי שום אודיו במחשב - הרמקולים תקינים, הכבל RCA תקין (נבדקו במחשב אחר) ניסיתי להסיר את הדרייברים של הקול(realtek ) ולהתקין מחדש להכי חדשים, כלום לא עוזר. יש 6 יציאות מאחורה, תמיד הוא היה בירוק התחתון, ואף פעם לא היו בעיות. חיפשתי ברשת ומדברים על הגדרות set the onboard audio to ENABLED אבל לא מצאתי דבר כזה או משהו דומה בBIOS שלי. ניסתי גם במקומות אחרים, פשוט לא שומעים כלום. כאמור קודדים והכל לא השתנו כי רק הוצאתי את הבטריה. כך הכל בסדר ב"מנהל ההתקנים" לוח אם Gigab…
-
- 15 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח שלא עובד ואני מעוניין לחבר את הדיסק הקשיח שלו למחשב נייח אחר (שיש לו דיסק קשיח משלו עם Win7) כדי לעבור עליו. הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב שלא עובד, איך מחברים אותו לנייח השני (פיזית + הגדרה בתוכנה) שכאמור כבר יש לו דיסק קשיח משלו מבלי שיהיה צורך לפרמט או לפגוע באיזושהי צורה באחד משני הדיסקים הקשיחים? הדיסק הקשיח הוא Samsung 1TB F3 Sata2 שהיה מחובר ללוח מצ'יפסט P67 במחשב שלא עובד, המחשב הנייח שעובד מכיל לוח אם מצ'יפסט Z67 ודיסק קשיח Samsung 500GB F3 Sata2. בשני המחשבים מערכת ההפעלה היא Win7 64bit.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כמן גם אחת משלושת הנורות של המודם (אלקטל) שלא נדלקת. לאחר שחיברתי את המסך והמודם למחשב אחר הכל היה תקין, ולכן נראה שהתקלה היא בחומרה של המחשב. אולי יש למישהו מושג במה מדובר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בקשר למקלדת.. קניתי לפני כמה ימים מקלדת של microsoft נראת טוב לא אלחוטית.. דגם אין לי ממש מושג משו nature אני יודע על הדיסק רשום lntellType Pro 2.2 lntelliPoint 4.11 אקיצר אני מנסה להשתמש בא ואין לי מושג איך להתקין אותה. הכפתורים החדשים למשל של הווליום והנגן, של הדף הבית וכל זה עובדים למרות שעדיין אני רוצה לכוון אותם אם אפשר (ז"א למשל בכפתור מסנג'ר להשים את מסנג'ר 7 לא של הווינדוס). אבל הבעיה העיקרית היא כפתורי הF. הם לא עובדים! F5 למשל לא מרענן בשום מצב, וF5 F6 F7 F8 הכפתורים שבלעדיהם אי אפשר לעבוד בפלאש ארבעתם לא משפיעים על הפלאש בגרוש אני חייב לשנות את זה לכוון אותם להתקים מה עושים?? בעצם אולי הם כן עובדים למה בפלאש הכפתור היחיד שמגיב הוא F6 אבל הוא לא עו…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב הנייד שלי מסוג לנובו Lenovo ideaPad Z500 Touch סוג מודל 20221 יש בעיה, כשאני מדליק אותו מופיע לי מסך לבן, וזהו, משם הוא פשוט נשאר לבן... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-