תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מחבר את תקע חוט הרמקולים לשקע האודיו,שנמצא בגב המסך (HDMI) שלי:SAMSUNG BX2450,אז לאחר שבוע - שבועיים,במקום קול (של מוסיקה/רדיו למשל) נשמע טירטור. *אציין,שלאחר הפעלה מחדש של המחשב - המצב חוזר להיות תקין . - מותקן הדרייבר (של Realtek High Definition) הכי עדכני של כרטיס הקול.יכול להיות,שיש התנגשות בין שני הדרייברים?,ו/או אולי בכלל לא צריך להתקין בנוסף את דרייבר האודיו (Realtek) - כדי לפתור את הבעיה?! כרטיס המסך שלי:ATI RADEON SAPPHIRE 6970 GDDR5 2GB. המסך שלי:SAMSUNG BX2450. הדרייבר של כרטיס המסך המותקן כרגע הוא (12.4),ניסיתי גם עם הדרייבר 12.6 - המצב אותו הדבר.זה לא קורה כאשר,אני מחבר את תקע הרמקולים לשקע האודיו הירוק של לוח האם. גם לכרטיס המסך יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אהלן, משום מה כשאני מפעיל כתוביות בזמן שאני רואה סרט והמחשב מחובר לטלויזיה, הוידאו "קופץ" (כמו דיסק שרוט), אבל האודיו נשאר בסנכרון. ברגע שאני מכבה את הכתוביות, הודיאו זורם חלק לגמרי. אני חושב מניח שזה קשור לכרטיס מסך כי כשניסיתי לנגן את אותו הסרט כשהמחשב לא מחובר לטלויזיה אז הכל עבד חלק. המחשב מחובר לטלויזיה ב-HDMI על הרזולוציה המלאה של הטלויזיה (1920*1080), והכרטיס מסך הוא Nvidia NVS 3100 - ואני משתמש ב-BSplayer בתור נגן. אציין שלפני זה השתמשתי באותו המחשב לראות סרטים בטלויזיה אחרת עם אותו המחשב ואותו הכבל, רק שהרזולוציה במקרה הזה היתה 1280*720 ושם לא היו שום בעיות. הדבר היחיד שהשתנה מאז זה הדרייברים של הכרטיס מסך והטלויזיה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ומתקדם לפני כמה חודשים. לאחר חודשיים של עבודה לא מאומצת הסתבר שהדיסק הקשיח לא תקין ועל כן נאלצתי להחליפו. לפני כשבוע התקנתי את הדיסק החדש. הערב שוב נראה שהדיסק (החדש) אינו תקין ומערכת ההפעלה לא מצליחה לעלות. זה כבר די מטריד. האם ייתכן שמשהו בקונפיגורציה של המחשב גורם לתקלות בדיסקים הקשיחים? תודה. יואב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כנראה שסוף סוף מצאתי את הבעיה ל CRASH שיש לי עם BF3. בצעתי בדיקה עם MSI STRESS TEST , ולאחר בערך שתי דקות, בעת שהכרטיס מסך הגיע ל 74 מעלות - המחשב ישר נתקע ומיידית לאחר מכן מבצע RESTARTING. לממש אחראיות? יכול להיות שיש בעיה נוספת - ספק כוח (למרות שאצלי הוא איכותי) ? מפרט בצד, אודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה הגלגלת האמצעית מגלגלת לי לבד בלי שאני עושה כלום. לדוגמה: אני גולל באתר למטה וכשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר לי למעלה מעצמו. באוטלוק זה ממש מרגיז כי כשאני עומד על הדואר הנכנס זה מוריד לי למטה ומעלה למעלה במהירות בלי שאני ממש עושה משהו. אני חייב לגלול עם החצים בצד ע"י לחיצה עליהם עם העכבר כדי לשלוט בגלילה בלי שהיא תשתגע... אני לא בטוח שזה בעכב כמו אולי משהו בהגדרות שלו למרות שהוא הזדהה לבד בWIN 7 והדונגל האלחוטי שלו הותקן לבד. אני התקנתי מהאתר את התוכנה של העכבר אבל זה לא ממש עזר לי... האם מישהו יודע מדוע זה קורה? אני אבדוק עכשיו במחשב אחר ואדווח לכם. בכול אופן אשמח לעצות בעניין, תודה עריכה: טוב, אכזבה קשה, ומעכבר שנחשב מוערך... זה קורה גם במחשב אחר. מספיק…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עים CORE 2 QUAD ו4GB RAM ויש לי בעיה די גדולה שאני מאמין שזה לוח אם. דבר ראשון אין ביפ קוד בהתחלה של המערכת! דבר שני לא מזהה כונן קשיח חדש שעבד במחשב אחר. הRAM תקוע על בסביבות ה50 כאשר אני באינטרנט עים דף אחד פתוח. האינטרנט עצמו זז תקוע יותר ממחשב פנטיום 4 עים 1 GB RAM ואני ראיתי. פעם אני זוכר זה היה על סביבות ה 30 % בערך והמערכת הפעלה עצמה היא 64 BIT שלא תבינו לא נכון המערכת הפעלה חדשה וזה לא שיפר כלום ,במשחקים כבדים זה ניתקע לדוגמא BF3 יש לי GTX 550. הלוח אם מדגם G41M-COMBO. הבעיה היא ממשיכה הרבה זמן היא לא זמנית או מיקרית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533450.0 ניתקתי את הלוח החלפתי קבלים,ספק וקרור למעבד בזמן חיבור החוטים חזרה ניתקלתי בבעיה איזה צבע הוא ה"-"? יש לבן+אדום,לבן+כחול ולבן+כתום החלטתי שהלבן הוא ה"-" ובהתאם לכך חיברתי את החיבורים ( power,reset,led,HDD ) האים צדקתי? (הודעה זו נכתבה ממחשב אחר) האים זה משנה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אנשים חבר נתן לי מחשב לתיקון, כיוון שמערכת ההפעלה עושה בעיות ( WIN7). המצב כזה: יש לו 2 הארדיסקים, אחד ישן ואחד חדש. טכנאי של אייבורי בדק את הארד דיסק הישן ואמר שהוא גמור (נופל בבדיקות). כשמפעילים את המחשב מסך הבוט עומד דקה בערך ואז הוא מעלה את המערכת הפעלה. אחרי שהמערכת עולה, אני רואה שהוא מזהה רק את הארדיסק החדש ואני רואה ששם מותקנת מערכת ההפעלה. אם אני מנתק את הארדיסק הישן ומדליק מחדש את המחשב, הבוט לא עולה בכלל. אם אני מנתק את הארדיסק הישן אחרי שהמערכת עולה, המחשב פועל רגיל (שוב, הוא לא מזהה בכלל את הארדיסק הישן) יצרתי דיסק שיחזור\תיקון וניסיתי לתקן (כשהארדיסק הישן מנותק) ופשוט לא הצלחתי. לדעתי הבוט לאודר הוא מהארדיסק הישן והוא מעלה את המערכת הפעלה מהארדיסק החדש.…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לדעת, מה הפיתרון למחשב שבעקבות ניצוצות חשמל נפל, ואחרי הדלקה הוא נינעל על מצב בטוח גם שמנסים להפעיל את המערכת במצב נורמלי? האם חייב לפרמט? יש דרך ללא? ואם לפרמט האם אפשר רק את אחד הכוננים ללא איבוד המידע בשני? זה מחשב נייח דרך אגב.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המחשב שלי בן 6 שנים ומעלה. אני שומר עליו טוב וסה"כ הוא עבד ממש אחלה. שלפני כמה חודשים הוא קפא והתחיל לעשות בעיות. עשיתי בדיקות עומס וכו' ולא היו בעיות אז בחרתי לעדכן את כל הקשוחה של החומרה, לפרמט ולהתקין הכל מחדש בגרסא מעודכנת. אתמול הוא חזר לקפוא לי אחרי חודשיים שהוא עבד חלק בלי בעיות. התקנתי EVEREST Ultimate Edition על מנת לנטר ולראות מה הבעיה. יש לכם רעיון במה כדאי להתמקד? מעבד? ספק כוח? לוח אם? כונן קשיח? זיכרונות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע המאוורר של המעבד התחיל לעשות לי רעש. כשפתחתי את המחשב ראיתי שחלק מצלעות הקירור שלו התעקמו, עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר חדש. יש לי לוח אם של ASROCK והמאוורר שלי עכשיו הוא רגיל של אינטל התושבת היא 775 עכשיו ראיתי את המאוורר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6098 (אין אותו בTMS- מעניין למה?) ורציתי לדעת אם כל מאוורר שמתאים לתושבת שלי ייכנס? כמו כן אשמח לחוו"ד על המאוורר, או להצעה חלופית, עד 100 ש"ח תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב הוא לא קורא לי את ה- 30m של האינטרנט הוא מראה לי רק 13 וחצי מה עושים??? :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון... קניתי מחשב חדש וכן מסך חדש של סמסונג, ומהרגע שחיברנו את המסך למחשב מופיע כל הזמן בצד שמאל של המסך מעין תפריט/מגש/בלון שנראה כמו פרסומת שלהם ובו כתוב: HDTV MONITOR ומתחת את כל האופציות שניתנות. זה נראה ממש כמו מדבקה שמדביקים על מקרר , רק שזה בתוך המחשב ומופיע ונעלם לסירוגין. ניסיתי בכל דרך אפשרית להעלים את זה לגמרי כי זה מסתיר חלק נכבד מהצד השמאלי של המסך- אבל ללא הצלחה. חפרתי הרבה במחשב, תחת Intel® graphics ותחת מתאמי תצוגה אבל אני לא מוצאת את הפתרון. מה גם שכשצילמתי את המסך כשההודעה הופיע הוא כאילו לא קלט אותה... בקיצור, בעיה הזויה.... אשמח לדעת אם מישהו מכיר את העניין....
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל בוקר טוב! כשאני שם מעבד למחשב שכבר היה, משדרג, אני חייב לפרמט את המחשב גם? או שאין קשר? איך אני עושה למעבד בדיקת מאמץ הכי "חזקה" ? מה השם של התוכנה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה של LG 32 אינץ' חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI ל-HDMI הכרטיס מסך שלי 9500GT עכשיו יש תמונה והכל טוב אבל אין סאונד כאילו אני רוצה לשמוע מהטלויזיה שירים וכאלה ואי אפשר מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב ישן בבית,ניסתי להדליק אותו וכשהוא מסיים לטעון את מערכת ההפעלה (xp) הוא מציג מסך שחור עם הכיתוב : " OUT OF RANGE 35.5Khz / 43 Khz וככה הוא נשאר גם כשמפעילים אותו במצב בטוח וגם last know good ... אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקבל בתופעה מוזרה יש לי חלונות 7 רישיון מקורי לפני כמה ימים הופיעו לי 2 עדכונים: עדכון אבטחה עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2656351) עדכון עבור Microsoft .NET Framework 4 ב- Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2 עבור מערכות מבוססות x64 (KB2600217) כל הפעלה מחדש שאני מבצע במחשב העדכונים הנ"ל מתקינים את עצמם מחדש מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב נייח חדש עםi5 ולוח אם אסוס חיברתי אותו למסך המחשב עם vga והיה רשום שאין אות(no singal) לא נלחצתי וחיברתי אותו למסך הטלויזיה והוא רשם גם שאין חיבור. חשבתי שיש בעיה בכבל אז חיברתי אותו למחשב הנייד ובצד השני למסך מחשב. וראו טוב במסך מחשב אך לא בבירור במחשב עצמו. הכבל די ישן משהו כמו ארבע שניםאז אני חושב שיותר הגיוני שהכבל מקולקל מאשר שלוח אם חדש מקולקל . חוץ מהמסך אני בטוח שהמחשב עובד כי הכונן דיסקים נפתח ונסגר וגם מרגישים את הרעש שי שהוא עובד. תודה רבה ואני יעריך כל תגובה,ניר
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום רב, ניתקתי את המחשב לצורך שיפוץ וארגון החדר מחשב. לאחר שסיימתי לעבוד על החדר חיברתי שוב את המחשב אך נתקלתי בהודעת שגיאה במסך התחלית שהמחשב עולה ומראה את נתונים של המחשב(מסך השחור-פירוט של כוננים וכו') הוא רושם את השגיאה הבאה CMOS Checksum error - Defaults loaded מה זה אומר? ניקתי את המחשב עם שואב אבק יכול להיות שנגעתי בחוטים או הרסתי משהו בטעות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-